Fórum főoldal | Regisztráció | Taglista | Közösségi csoportok | Naptár |
Duma Kötetlen beszélgetés... |
![]() |
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
||||
![]()
Adjustment Bureau jó film
![]()
![]()
Augusztus Oklahomaban... Ma neztem meg! Pfff ki is keszultem! Nagyon durva alakitasok es sztori! A wall street mellett most ez a kedvenc!
![]()
wall streetet honnan tudom leszedni?
![]()
A nő (2013)
Scifi,romantikus,dráma Mindenki igazi társra vágyik. Olyanra, aki figyel, aki megért, aki segít, és aki szeret. Theodore (Joaquin Phoenix) nagyon lassan heveri ki a válását, egyedül él, és nem barátkozik könnyen. Napközben egy számítógépen dolgozik, esténként egy másik számítógépen játszik - és unalmában letölt egy új programot: egy intelligens operációs rendszert. És minden megváltozik. Az egzotikus hangú rendszer vagyis Samantha felforgatja addig túl egyforma napait. Mindent tud, mindent ért, és egyre közelebb kerül Theodore-hoz. Olyan közel, hogy a férfi néha már úgy érzi: Samantha testestül-lelkestül az övé
![]()
"Akinek szeme van, lásson!"
![]() ![]() |
|
||||
![]()
tegnap megnéztem végre Zorba, a görögöt
![]() ![]() ![]()
![]()
az uj X-men... minden percet elveztem, de a legvege... o.O eljenek a Marvel filmek!
![]() |
|
||||
![]() Idézet:
Ez milyen jó kis film! ..és most már megnéztem Én is a Mr. Nobody-t is! ![]() Most betalált! Pont! ![]()
![]()
300: Rise of an Empire... Pompeii
kicsit elvesztegetett időnek érzem mindkét filmet, pedig imádom az ilyen témájú, kosztümös cuccokat, de ezek... ![]() na majd az X-men kárpótol... (remélem)
![]() Utoljára módosítva: mikroban által : 2014-12-23 15:04 |
|
||||
![]()
talaltam egy tok jo forumot magamnak
![]()
![]()
megneztuk mult heten woody allen uj filmjet a cafe society-t reigate-ben
a mozi nagyon kul volt, barsony karpittal bevont nagy fotelek meg kanapek a nezoteren, minden ulohely mellett kis fa allvany az italnak, es be lehet vinni alkoholt, sot ![]() ![]() a film nem rossz, lehet rajta gondolkodni, mondjuk egy 7-es ![]() ja es, ami hatalmas elmeny szamomra, hogy film elotti reklamkent nyolcvan szazalekban felvilagosito meg humanitarius kampany videok mentek a szokasos coca cola helyett, a legkirivobb eset az amazon reklamja volt a kivetelek kozul, nagyon kellemes meglepetes volt es konstataltam, hogy szeretek nyugat europaban elni.
Trust me, I'm an ENFP ![]() Utoljára módosítva: fufala által : 2016-09-10 19:06 |
|
||||
![]()
![]()
![]()
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|
|