Fórum főoldal | Regisztráció | Taglista | Közösségi csoportok | Naptár |
Duma Kötetlen beszélgetés... |
Szavazás eredménye: Milyen könyveket olvasol?(többet is jelölhetsz!) | |||
Szépirodalom: regény |
![]() ![]() ![]() ![]() |
87 | 51,79% |
Szépirodalom: dráma |
31 | 18,45% |
Szépirdalom: versek |
38 | 22,62% |
Romantikus irodalom |
11 | 6,55% |
Sci-fi |
67 | 39,88% |
Történelmi regény |
42 | 25,00% |
Krimi,deketívregény |
42 | 25,00% |
Filozófikus,spirilituális,önfejlesztő irodalom |
110 | 65,48% |
Életrajzok |
30 | 17,86% |
Nem olvasok |
5 | 2,98% |
Több válaszra voksolható szavazás Szavazók: 168. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz |
![]() |
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]() Apropó jellemfejlődés(Film topic...)-Keyes-Virágot Algernonnak bevallom az utolsó soron elsírtam magam... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Apropó jellemfejlo˝dés(Film topic...)-Keyes-Virágot Algernonnak
bevallom az utolsó soron elsírtam magam... ![]() [/color][/QUOTE] Jujjjjjjjjjjjj!!!!! Még jó....... hát én is!!!! Issssssssszonyatosan nagy élmény volt az a könyv!!!! Azon én már nem is szégyenkezem, ha vmin elsírom magam...nagyon sírós vagyok... és igen mély érzéseket tudnak kihozni a ilyen könyvek....
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]() Együltő helyes könyvek...Coelho összes ![]() ![]() Száz év magány,Szerelem kolera idején,Szerelemről és más démonokról annyi de annyi jó könyv van ![]()
|
||||
|
||||
![]()
egyetérek a za könyv nagyon jós...
![]() nagy sokára kerítettem elő, és már nagyon érdekelt és télleg nagyon jós ![]()
"We dont need no education. We dont need no thought control. No dark sarcasm in the classroom. Teachers, leave those kids alone. Hey, teacher, leave those kids alone! All in all youre just another brick in the wall. All in all youre just another brick in the wall." "Bármely tömeg átlagos intelligenciája mélyen alatta marad legostobább tagja intelligenciájának." Napszövetség |
|
||||
|
||||
![]()
Teljesen rápörögtem a könyv témára
![]() Dumas-Monte Cristo grófja A Virágot Algernonnak-ot meg tényleg mindenki olvassa el...KÖTELEZŐ ![]()
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]() huuuuuuu.......... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Látom akkor hasonló a beállítottságunk...már várom h egy olyan könyvet találjunk amit a másik még nem olvasott...akkor azonnal felkutatom...elkezdtem bízni az ízlésedben
![]() ![]() hmmmmm hmmmm...kicsit más stílus...Franz Kafka könyvek ![]() komor hangulat,világfájdalom,elidegenedés érzése...nehéz olvasmányok,de megéri belevágni ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kafka? Olvastam asszem mindkettôt - de engem taszít a világa. Az Átváltozástól nagyon szenvedtem.
![]() Nekem óriási volt Bulgakov Mester és Margaritája. De gondolom az megvan. De ha nincs, most rögtön tessék... Ajánlj vmit, aztán lehet, hogy lépek is olvasni!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hát igen...elég durva
![]() A Mester és a Margarita valóban nagyon jó! ![]() hmmm,ajánlok...lássuk csak....Gogol-Az orr,ha már az orosz szürrealizmusnál tartunk ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ezek már megvoltak!!!
![]() A sötét oldal... változó, hogy hogy állok hozzá... még én sem tom teljesen. De a misztifikum, a csodák, az elvont világok, a mély jellemek... nagyon vonz... tom, téged is!!! Láttam, valaki írta még régebben A VÖRÖS OROSZLÁNt ( Szepes Mária). Már egyszer elkezdtem, de még naon az elején abbamaradt. De asszem most megint nekifogok, mert tom, hogy megfogott benne vmi, csak asszem nem jókor kezdtem. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]() Vörös oroszlánt még nem olvastam,de majd kerítek egy példányt ![]() nagyon szeretem az abszurd drámákat...Beckett-Godotra várva,Örkény-Pisti a vérzivatarban,valamint Ionesco drámái...én fetrengtem miközben olvastam őket ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Roald Dahl művei, illetve Kurt Vonnegut munkái ( nekem a Börleszk és az Utópia14 a kedvenceim
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
dosztojevszkij: feljegyzések az egérlyukbol, Egy nevetséges ember älma. Most olvasom harmadjärade szerintem még egy pärszor kifogom mert télleg jo. Bär a nevetséges ember älmänak a sztorija jo de a novella felépitését kissé mintha összecsapta volna a tag.
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
ronggyá olvastam annak idején ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Fliegauf Benedek: Van-e élet a halál előtt (interjú Feldmár Andrással)
ha valaki ezt még nem, akkor nagyon gyorsan, mer mindenki megérdemli. (nem hosszú, nyugi) |
|
|||
|
|||
![]()
Maris! aszongyák az Alkimista is jó
azt is olvassuk el! |
![]() |
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |
|