Fórum főoldal | Regisztráció | Taglista | Közösségi csoportok | Naptár |
Zenekészítés minden, amivel hang, zene, zaj, zörej csinálható |
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
hát jó nagy az érdeklődés..akko kérdezek hátha beindul..jó lenne magyarul is olvasni erről nemcsaka steinberg fórumán..nektek melyik sampler jött be a legjobban és miért pont az?
|
||||
|
||||
![]()
Vangaurd vagy, hogy írják
![]()
|
||||
|
||||
![]()
mondjuk nem sampler, de szintibe szerintem az absynth az egyik legjobb...
|
|
||||
|
||||
![]()
Valós, de csak a gyári beállításokat tudtam eddig értékelni.=> ember legyen talpán aki meg tud egy olyan hangot csinálni amire vágyik. nekem a bpm-re oszás tccik benne. (absynth)
Ja és a vangárd. épp barkácsolok egy számot, csak mindíg a szekvenszekéssel (vagy mi) van a bajom. kiba sok pattern, de a sorrendet nem tudom kitalálni ![]() az FL5-öt még csak egyszer láttam, de az a citrus nevű samplerrel nagyon kegyetlen hangokat lehet generálni!
![]() Utoljára módosítva: freak által : 2005-07-08 17:18 |
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hát izé
![]() Én nem vágom itt miről van szó... ill, hogy mi az a vst.
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
10 karakter
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
virtuális studió-technológia
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
fm7 nekem teccik
![]()
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
(Hi all) próbálkozom, a múlthéten vásároltam egy új fejhallgatót, tök jó. Viszont zenét írni nehezebb. Teljesen viccaadja az eredeti hangzást. Native instrument -s
ketyere absynt és fm7 vlamint izé, viszont KERESEM a TÖKÉLETES VST -t, többesszámban 3. személyben. Fogjunk össze és LA VIVA Mexico ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]() mihez kéne? én úgy tapasztaltam, hogy az a cucc ami jó basszusra képes az nem mindig jó csavarásokra vagy savakra... és vice verza akár. |
|
||||
|
||||
![]()
örömmel sugárzó sub - bass és vastag mély nyomot ütő mégis csúszos hangot változtató instrument.
![]() Djane Era - Step by Step c. a 34. (min mixvegyelege) is minőség ebben a műfajban.. érdemes meghallgatni (Fruitylops -s hangszerekről egy negatív vélemény....ha érdekel valakit sztem egy fos a minősége ami nem újdonság gondolom ha már így jobban meghallgatja az ember. Szerintetek nem) |
|
|||
|
|||
![]()
Egy ket kedvenc
Dobok, FX --> NuEdge SonicCharge MicroTonic !!!! Ha nem hangmintas dobokat akarsz ez szerintem a legbrutalabb ![]() Bass --> WWAYM vagy mi a fene NWSynthel igen csak jo dolgokat kaptam, na meg Sytrus a Fruityban ![]() Padek --> AlgoMusic M42 Nebula ![]() Leadek --> Itt meg nem sikerult kedvencet talalni Reverb: SpinAudio RoomVerb M2 ES SEMMI MAS!!!! Delay: Ohm Force OhmBoyz ez egyertelmu ![]() Irhatnak meg egy tonnat csak most nincs igazan kedvem hozza. |
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
Delayben egyet ertunk ![]()
|
||||
|
||||
![]()
BASS -------- z3ta , ajánlom naon jóóóóóó.
|
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]()
|
|||
|
|||
![]()