Fórum főoldal | Regisztráció | Taglista | Közösségi csoportok | Naptár |
Trip to ... Ez a tripstoryk helye és ideje |
![]() |
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
hát ez nagyon durva
![]() ezen a linken vannak jó kis képek, mire készülnek mazsiék: http://www.themudhome.com/earthbag-building.html ![]() ![]() itt is vannak ötletek: http://earthship.com/ hétvégén tervezem meg a kirándulásomat októberre. folynak még munkálatok akkor?? ha kinéznél nekem egy buszjegy árat valamelyik környező nagyvárosba lisszabonból, akkor tudnék veletek is tervezni. ![]() ![]() ![]() hollandiában 2en lakótársammal egy 3 szintes házat újítottunk fel 2,5 hónap alatt, reggeltől késő estig/éjjelig dolgoztunk, máskülönben a városvezetés elvette volna tőlünk a squatot. egy villát építettünk. most már a kisujjamban van a fúrás, faragás, festés, mázolás, kábelezés, ... ![]() ha nem lennél ott oktoberben, akkor meg majd felveszem a kapcsolatot JóÁronnal ![]() Utoljára módosítva: Panadero által : 2013-09-12 17:59 |
|
||||
|
||||
![]()
nah, minden segitseg jol jon. Elvileg tizenhatodikan indulnak Macedoniabol negyen,hogy segitsenek. En nem leszek itt Oktoberben, legalabb is az elso 3 hetben tuti. Lisszabonbol lehet jonni busszal vagy vonattal Coimbraig,onnan kell meg egy masik busz. Vagy lehet busszal Tabuaig ami a legkozelebb van hozzank. Vagy ha idoben szolsz sokszor jonnek ismerosok kocsival es lehet pont idoben van hely.
En amugy Londonban squatoltam 3 evet...nekem is megy mindenfele epites...most mondjuk a komuves munka rejtelmeiben merulok elmeg a valyogozasban ![]() Aaron tuti orulne barmilyen segitsegnek nelkulem is ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Holnap a pilisi szurdok lesz a cél
![]()
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Normandia
![]()
|
||||
|
||||
![]()
jövő hónapban Thaiföldre szeretnék utazni. Ezek lenének a kérdéseim:
Angol tudás nélkül el lehet menni? fogok boldogulni a reptéren? Nem kell vízum csak pecsét a reptéren? itt sok mindent fognak kérdezni? Hogy lehet megoldani hogy csak egy repjegyel megyek? vissza fele Jakartából szeretnék haza jönni még nem tudom mikor és csak ott venném meg a jegyet. Hol érdemes és hány nappal vegyem meg a repjegyet? köszönöm szépen üdv Tomi
|
||||
|
||||
![]()
Uj Zéland, Tájfold, Olaszország, Szicilia, Málta
kicsit kirándultam én is az elmult idoszakban
|
||||
|
||||
![]()
Ticinooooooo
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
en voltam iden plitvice, uncanny valley, barcelona, sun es most ozora
|
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]() Hogy tetszett idén ozora?
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Montreux volt Svájc utsó nagyvárosa, melyet megszerettem volna látogatni.. de csak azért, hogy Freddie Mercury szobrát lássam, és megtudjam ölelni. Na most egy olyan pazar, és gyönyörű várost találtam, amely talán az utóbbi időben, - legalábbis itt Svájcban- az egyik legszebb, és leghangulatosabb város volt számomra.
aki teheti az látogasson el, megéri!
|
||||
|
||||
![]()
Jobb volt mint az előző
![]() |
![]() |
Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató) | |
Téma eszközök | |
Megjelenítési módok | |