Fórum főoldal | Regisztráció | Taglista | Közösségi csoportok | Naptár |
Üzenet az adminoknak Itt tudtok üzenni az adminoknak, moderátoroknak, ha valami óhaj vagy sóhaj van :) |
![]() |
Téma eszközök | Megjelenítési módok |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sziasztok
Olyan kérésem lenne,hogy ha lehet akkor a topic címében levő dátumot(2012.10.31) írjátok át légyszi (2012.11.01.)re mert 1 nappal később lesz a party.... http://forum.goa.hu/showthread.php?t=5704 |
|
||||
|
||||
![]()
én már átirtam egyszer pár napja, de vissza lett módositva 31-re, mindenesetre most átirtam megint
![]()
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]()
Hiszek az érzékek hosszútávú eltompításában a végtelen felé ![]() 11:15, restate my assumptions: 1. Mathematics is the language of nature. 2. Everything around us can be represented and understood through numbers. 3. If you graph these numbers, patterns emerge. Therefore: There are patterns everywhere in nature. (PI) A Pókmalac,a Pókmalac,ha akar hát a plafonon halad.... Vigyáááz,ha jön a Pókmalac ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
szeretném kezdeményezni, hogy a SzétOFFolós topik kiemelt legyen
valamint, hogy a kiemeltbol legyen kiveve pár felesleges topik. taban idoszakos, majd eloszedik akik akarjak a tavasszal, ez mar amugy is inkabb facebookon megy, konyvek, festeszet.... loál jobban porog... csak az atláthatóság kedvéért kérem szépen ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Elnézést kérek , de véleményem szerint , ha tévesen . Tudom megvédeni a pozícióját. Írj nekem PM-ben , majd beszélünk .
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
tenyleg megvedenel?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
robot-e vagy?
|
|
||||
|
||||
![]()
Mi vót?
|
||||
|
||||
![]()
volt egy rendkivul okos robotunk de popszi-pandur ismet megmentette a vilagot!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Szeretnék magyarázatot kérni, miért lett törölve a posztom, a fórum szabályzat melyik pontját sértettem meg vele????
Mangóka privát kérésére természetesen töröltem volna, de nem bírom ha a nagy testvér lecsap ![]()
|
||||
|
||||
![]()
A személyiségi jogokat. Álmos nem akarta hogy fent legyen a cikk fórumon, amiben ő is szerepel, ennyi. Tök jogos.
|
||||
|
||||
![]()
van valami, amivel álmos nem dicsekszik? miaaaaaaz?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Lájk opciót a hírnévpont mellé! Különben sztrájk!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
almosnak azota nincsenek ezen a forumon jogai, foleg nem szemelyisegi-, miota egy blogot inditott csak azert, h elmondhassa itt mindenki mekkora kocsog, es nem ritkan az en teljes nevemet is kiirta. azota merges vagyok ra emiatt, es az a szar oldal meg mindig tuti, h elerheto..
|
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
|
||||
|
||||
![]()
félig krokodil, félig transzi
![]() ![]() és am személyesen írtam popszinak, hogy törölje kérem szépen, láttam, h ő online nut pedig nem(ellenben neki is írtam és ezt azóta túltárgyaltuk)
|
||||
|
||||
![]() Idézet:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
nem! hagyjuk is a témát. köszönöm a munkaajánlatot