Welcome to GOA.HU Psychedelic Trance Community Mark forums read | View Forum Leaders
GOA.HU Psychedelic Trance Community

Duma Kötetlen beszélgetés...

Válaszol

Régi 2010-03-08, 14:16
Somazoid logója
Somazoid Somazoid nem elérhető
Megrögzött fórumozó

Hely: Szeged, Tiszaföldvár
Összes hozzászólás: 2.524
Somazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embere
Alapbeállítás re: Filmek I.

Idézet:
Dió eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Először én is, de aztán halálra röhögtem magam
Hát jó neked, belőlem csak max. heveny bélmozgást tudnak kiváltani.
Régi 2010-03-08, 14:21
Dió Dió nem elérhető
Öreg róka

Hely: Gondolat és képzelet. A legtökéletesebb hely.
Összes hozzászólás: 5.054
Dió a fórum leghíresebb embereDió a fórum leghíresebb embereDió a fórum leghíresebb embereDió a fórum leghíresebb embereDió a fórum leghíresebb embereDió a fórum leghíresebb embereDió a fórum leghíresebb embereDió a fórum leghíresebb embereDió a fórum leghíresebb embereDió a fórum leghíresebb embereDió a fórum leghíresebb embere

Idézet:
Somazoid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Hát jó neked, belőlem csak max. heveny bélmozgást tudnak kiváltani.
Azért legalább van valami amiben nem egyezik az izlésünk
Válaszol idézettel
Régi 2010-03-08, 14:28
Somazoid logója
Somazoid Somazoid nem elérhető
Megrögzött fórumozó

Hely: Szeged, Tiszaföldvár
Összes hozzászólás: 2.524
Somazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embereSomazoid a fórum leghíresebb embere

Idézet:
Dió eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Azért legalább van valami amiben nem egyezik az izlésünk
Biztos találnánk még dolgokat, de hagyjunk holnapra is felfedeznivalót.
Régi 2010-03-08, 14:36
AlterEgo logója
AlterEgo AlterEgo nem elérhető
Adeptus

Hely: hegyen-völgyben
Összes hozzászólás: 16.959
AlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embere

Idézet:
AlterEgo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
ajánló:

Amit én ebben az évben legjobban várok az az: Éhség
Már a trailerben olyan felvételek vannak, hogy csak ámulok akárhányszor látom moziban. Eszméletlen érzékenységgel válogatott plánok. Imádom már most.(a trailerben szereplő lapok szerint nem csak én)
A film a 80-as években játszódik, főleg egy börtönben, IRA tagokról, őreikről, családjukról...

Holnap végre...

"
A jó nevű Steve McQueen első nagyjátékfilmje teljesen érthetően osztja meg a közönséget, mind a forma, mind a tartalom miatt. Az Éhség lassú, embert próbálóan lassú film, amely ráadásul némaságával is tüntet. Egyetlen jelenet van csak, negyedórán keresztül tartó vágás nélküli statikus kép, amikor ketten beszélgetnek egy asztalnál, mit beszélnek, hadarnak, szöges ellentétét képezve ezzel az addig látottaknak - egyúttal ez az a rész, amikor Bobby Sands bejelenti végzetes éhségsztrájkját.
Hozzáteszem, egyetlen percig sem untam. Nem csak azért, mert a fényképezés fantasztikusan szuggesztív, de ezek a képek beszédesebbek is bármilyen dialógnál. A gyomorgörcstől reszkető rohamrendőr, aki nem azért üt, mert erős, hanem mert retteg; a fia kifröccsenő vérétől csatakos anya néma őrülete; a magabiztos és elszánt ellenállók egyetlen tekinteten is átsütő heroizmusa. És ezzel ott is vagyunk, ahol a part szakad, hiszen hogy jön ahhoz Steve McQueen, hogy köztörvényes gyilkosokat áldozatként, hősként állítson be - tette fel a kérdést sok-sok ember a bemutató után. Ne akarjuk ezt kibogozni, élvezzük a filmet."

Jól láttam a trailerből, hogy ütős lesz a fényképezés a filmben.
Régi 2010-03-08, 16:35
Popszi logója
Popszi Popszi nem elérhető
Megrögzött fórumozó

Hely: Tarda
Összes hozzászólás: 2.229
Popszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb embere
Üzenetküldés MSN-en keresztül Popszi részére

Oscar díjazottakhoz mit szóltok?
Szerintem a Hurt locker aránytalanul sok oscart kapott, tetszett a film egyébként de annyira nem nagy szám mint amilyen kategóriákban díjazták.
Tarantinot sajnálom mert az Inglorius basterdsért megérdemelte volna a legjobb filmet, meg a forgatókönyvért is, a másik film ami még kaphatott volna díjat az az Up in the air, de hát az oscar már csak ilyen, mindig van egy kiszemelt film aminek odaadják az összes fontosabb dijat.(legalábbis az utobbi években igy ment)

Vigyázzatok a Krákennel, és fontos, hogy meglegyen a trenszélmény!
Válaszol idézettel
Régi 2010-03-08, 17:07
AlterEgo logója
Adeptus

AlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embereAlterEgo a fórum leghíresebb embere

Idézet:
Popszi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Szerintem a Hurt locker aránytalanul sok oscart kapott, tetszett a film egyébként de annyira nem nagy szám mint amilyen kategóriákban díjazták.
Tarantinot sajnálom mert az Inglorius basterdsért megérdemelte volna a legjobb filmet, meg a forgatókönyvért is, a másik film ami még kaphatott volna díjat az az Up in the air, de hát az oscar már csak ilyen, mindig van egy kiszemelt film aminek odaadják az összes fontosabb dijat.(legalábbis az utobbi években igy ment)
Nem lep meg. Gyakorlatilag az oszkár már lassan nélkülözi a szakmaiaságot a díjak odaítélésekor...

Az idegennyelvű filmek között meg egyenesen felháborít, hogy egy szarnak adták, ilyen mezőnyben mint mellette a Fehér szalag és a Fausta éneke, amik még a rendes filmek között jelölteknél is jobbak...
Régi 2010-03-09, 12:58
XtROpA logója
XtROpA XtROpA nem elérhető
Adeptus

Hely: Mocsár...:D:D
Összes hozzászólás: 17.337
XtROpA a fórum leghíresebb embereXtROpA a fórum leghíresebb embereXtROpA a fórum leghíresebb embereXtROpA a fórum leghíresebb embereXtROpA a fórum leghíresebb embereXtROpA a fórum leghíresebb embereXtROpA a fórum leghíresebb embereXtROpA a fórum leghíresebb embereXtROpA a fórum leghíresebb embereXtROpA a fórum leghíresebb embereXtROpA a fórum leghíresebb embere
Üzenetküldés ICQ-n keresztül XtROpA részére Üzenetküldés MSN-en keresztül XtROpA részére

...jajj, au, wááá, haggyá', segítség, keeeeeeelll....

....vazz ez igazi ZS kategória, Über mindenek felett..

1:35-nél egy csávót a levágott karjával ütlegel... ezt nem hixem el..

Régi 2010-03-09, 14:22
FoX logója
FoX FoX nem elérhető
Adeptus

Hely: middle of nowhere
Összes hozzászólás: 15.657
FoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embere
Üzenetküldés MSN-en keresztül FoX részére

Idézet:
lófszt, már bocsánat én a bombák földjén-t nem láttam, de a tarantino film sztem nem érdemel oscart. még jelölést se. gondolom nem tudtak mit kitalálni, mert a többi még szarabb volt a kínálatból

egyébként meg ne felejtsük már el - bár ahogy látom inkább még mindig nem sikerült felfogni - hogy az oscar nem a művészfilmek, hanem a hálivúdi filmek díja. az meg mind olyan amilyen, komolyan nem értem, ezt miért nem megy megérteni évek óta

Unatkozik? Vásároljon mosómedvét!
Válaszol idézettel
Régi 2010-03-09, 16:08
AlterEgo logója
Adeptus

Idézet:
FoX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
lófszt, már bocsánat én a bombák földjén-t nem láttam, de a tarantino film sztem nem érdemel oscart. még jelölést se. gondolom nem tudtak mit kitalálni, mert a többi még szarabb volt a kínálatból

egyébként meg ne felejtsük már el - bár ahogy látom inkább még mindig nem sikerült felfogni - hogy az oscar nem a művészfilmek, hanem a hálivúdi filmek díja. az meg mind olyan amilyen, komolyan nem értem, ezt miért nem megy megérteni évek óta
Háborús filmek mindig kaptak általában eddig is oszkárt ha volt a jelöltek között mikor politikailag elkellett. Bár legtöbbjük meg is érdemelte szerintem. (Szakasz, Híd a Kwai folyón , Forrest Gump –stb...)
Van emelyik nem (Shindler listája)

A halivúdi vs. művészfilmek között meg igazad van de én az idegennyelvű filmekre írtam és csak magénvélemény, hogy jobbak, mint a nagyfilmek. Azért volt pár kivétel:
Jó példa, mivel mindenki ismeri a Száll a kakukk fészkére.
5 Oskar-t vittek haza (+4 jelölés) köztük kezdő filmesként kapott Milos Forman rendezőit érte. Bár ez 75 ben volt.
Azóta sztem, csak a Tégla, Szakasz és Forrest gump érdemelte meg. Ja és a Keresztapa.
Régi 2010-03-09, 16:44
FoX logója
FoX FoX nem elérhető
Adeptus

FoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embereFoX a fórum leghíresebb embere

Idézet:
Háborús filmek mindig kaptak általában eddig is oszkárt ha volt a jelöltek között mikor politikailag elkellett. Bár legtöbbjük meg is érdemelte szerintem. (Szakasz, Híd a Kwai folyón , Forrest Gump –stb...)
Van emelyik nem (Shindler listája)

A halivúdi vs. művészfilmek között meg igazad van de én az idegennyelvű filmekre írtam és csak magénvélemény, hogy jobbak, mint a nagyfilmek. Azért volt pár kivétel:
Jó példa, mivel mindenki ismeri a Száll a kakukk fészkére.
5 Oskar-t vittek haza (+4 jelölés) köztük kezdő filmesként kapott Milos Forman rendezőit érte. Bár ez 75 ben volt.
Azóta sztem, csak a Tégla, Szakasz és Forrest gump érdemelte meg. Ja és a Keresztapa.
ja, de ez meg sztem azért van, mert volt idő, amikor még nem volt lerágott csont a hálivúdi film. meg gondolom mindekinek van ilyen idő, 18 évesen én se untam.
pl. az első jó háborús film amit láttam, az a halál 50 órája volt, de a 20. után már el se kezdtem nézni, mert meguntam. ha az első a bombák földjén lett volna, lehet az lenne a kedvencem a kategóriában.
ez az egész ceremónia elvesztette már azt, ami miatt alakult, legalábbis én így érzem. próbálnak kiválogatni olyan filmeket, amelyek egy kicsit mások, valamiben újat mutatnak, több kevesebb sikerrel. meg próbálnak olyat csinálni. kutyából nem lesz szalonna

edit: de egy újszülöttnek minden vicc új, szóval van akinek még nem lerágott csont. meg lehet van olyan, akinek sosem lesz az.

Válaszol idézettel
Régi 2010-03-09, 16:59
Popszi logója
Megrögzött fórumozó

Popszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb emberePopszi a fórum leghíresebb embere

zsido meg háborus téma mindig nyerő oscaron,
ezzel kapcsolatban van egy kedvenc jelenetem az Extrasbol, Kate Winslet panaszkodik, hogy már négyszer jelölték oscarra de sosem kapott és ezért most elvállal egy holokausztos filmet mert azért tuti jár, a poén az, hogy tavaly kapott is ilyen filmért oscart

ja és szerintem nagyon vicces sorozat, a magyar címe Futottak még, csak ajánlani tudom

Utoljára módosítva: Popszi által : 2010-03-09 17:09
Válaszol idézettel
Régi 2010-03-09, 17:21
FoX logója
FoX FoX nem elérhető
Adeptus

Idézet:
zsido meg háborus téma mindig nyerő oscaron,
ezzel kapcsolatban van egy kedvenc jelenetem az Extrasbol, Kate Winslet panaszkodik, hogy már négyszer jelölték oscarra de sosem kapott és ezért most elvállal egy holokausztos filmet mert azért tuti jár, a poén az, hogy tavaly kapott is ilyen filmért oscart

ja és szerintem nagyon vicces sorozat, a magyar címe Futottak még, csak ajánlani tudom
fárasztó új témát találni na

Válaszol idézettel
Régi 2010-03-10, 10:44
kemo logója
kemo kemo nem elérhető
Nem viccelek

Összes hozzászólás: 1.044
kemo egyszerűen csodálatoskemo egyszerűen csodálatoskemo egyszerűen csodálatoskemo egyszerűen csodálatos
Üzenetküldés MSN-en keresztül kemo részére

A Fehér Szalag.. tegnap néztük, szerintem Haneke legjobb filmje eddig... csak ajánlani tudom..

haborus filmek kozul nekem a Full Metal Jacket a legnagyobb kedvencem

Utoljára módosítva: kemo által : 2010-03-10 10:46
Válaszol idézettel
Régi 2010-03-10, 12:51
AlterEgo logója
Adeptus

Idézet:
Holnap végre...

"
A jó nevű Steve McQueen első nagyjátékfilmje teljesen érthetően osztja meg a közönséget, mind a forma, mind a tartalom miatt. Az Éhség lassú, embert próbálóan lassú film, amely ráadásul némaságával is tüntet. Egyetlen jelenet van csak, negyedórán keresztül tartó vágás nélküli statikus kép, amikor ketten beszélgetnek egy asztalnál, mit beszélnek, hadarnak, szöges ellentétét képezve ezzel az addig látottaknak - egyúttal ez az a rész, amikor Bobby Sands bejelenti végzetes éhségsztrájkját.
Hozzáteszem, egyetlen percig sem untam. Nem csak azért, mert a fényképezés fantasztikusan szuggesztív, de ezek a képek beszédesebbek is bármilyen dialógnál. A gyomorgörcstől reszkető rohamrendőr, aki nem azért üt, mert erős, hanem mert retteg; a fia kifröccsenő vérétől csatakos anya néma őrülete; a magabiztos és elszánt ellenállók egyetlen tekinteten is átsütő heroizmusa. És ezzel ott is vagyunk, ahol a part szakad, hiszen hogy jön ahhoz Steve McQueen, hogy köztörvényes gyilkosokat áldozatként, hősként állítson be - tette fel a kérdést sok-sok ember a bemutató után. Ne akarjuk ezt kibogozni, élvezzük a filmet."

Jól láttam a trailerből, hogy ütős lesz a fényképezés a filmben.

Azt hiszem ki van nyalva a seggem remek filmek tekintetében.
Ismét egy magával ragadó, mély nyomokat hagyó film. 10/10
Gondolom az angolok nem örülnek, hogy benéztek az ő sötét szőnyegük alá is...
A film tényleg alátámasztja, hogy néha egy kép többet ér ezer szónál.
(ezt különösen Popszinak üzenem, aki egyszer kérdezte, hogy mire jók a fotók, halottakról és szörnyűségekről)
Régi 2010-03-10, 16:24
taozen logója
taozen taozen nem elérhető
Megrögzött fórumozó

Összes hozzászólás: 2.347
taozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant future

51-es bolygó- nagyon muris animációs film 10/7
felvéve- tipikus amcsi film, de mégis valahogy más és jó 10/6
stup2- táncos zenés film, meglepően jó 10/8

kendvenc háborúsfilm: kapitány és katona
Doktor úr, mostanában LSD meg GOA!
IIIIgeeeen, akkor MAIN STAGE O.Z.O.R.A.

Elvileg szarul vagyok!!! Gyakorlatilag meg buli van!!!
Válaszol idézettel
Régi 2010-03-10, 17:11
Popszi logója
Megrögzött fórumozó

Idézet:
(ezt különösen Popszinak üzenem, aki egyszer kérdezte, hogy mire jók a fotók, halottakról és szörnyűségekről)
Na várjál, nem erre értettem a multkor amit irtam, meg föleg nem filmekkel kapcsolatban, de mindegy is most nincs kedvem itt vitatkozni róla.

Válaszol idézettel
Régi 2010-03-10, 17:22
AlterEgo logója
Adeptus

Idézet:
Na várjál, nem erre értettem a multkor amit irtam, meg föleg nem filmekkel kapcsolatban, de mindegy is most nincs kedvem itt vitatkozni róla.
Tudom, hogy nem filmekre írtad, háborús fotókra asszem a hírek topikban.
Régi 2010-03-11, 13:31
taozen logója
taozen taozen nem elérhető
Megrögzött fórumozó

Összes hozzászólás: 2.347
taozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant futuretaozen has a brilliant future

stefán fing könyvéből készített film-végitélet 1-4

amikor egyedül néztem akkor eléggé parás volt a film. de aztán átjöttek egy páran és a film hirtelen átváltott vígjátékkáfetrengtünk rajta

amúgy könyvben jobb

10/6
Doktor úr, mostanában LSD meg GOA!
IIIIgeeeen, akkor MAIN STAGE O.Z.O.R.A.

Elvileg szarul vagyok!!! Gyakorlatilag meg buli van!!!
Válaszol idézettel
Régi 2010-03-12, 02:21
tommer logója
tommer tommer nem elérhető
Öreg róka

Összes hozzászólás: 4.364
tommer a fórum leghíresebb emberetommer a fórum leghíresebb emberetommer a fórum leghíresebb emberetommer a fórum leghíresebb emberetommer a fórum leghíresebb emberetommer a fórum leghíresebb emberetommer a fórum leghíresebb emberetommer a fórum leghíresebb emberetommer a fórum leghíresebb emberetommer a fórum leghíresebb emberetommer a fórum leghíresebb embere

Idézet:
taozen eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
stefán fing könyvéből készített film-végitélet 1-4

amikor egyedül néztem akkor eléggé parás volt a film. de aztán átjöttek egy páran és a film hirtelen átváltott vígjátékkáfetrengtünk rajta

amúgy könyvben jobb

10/6
Így szokott ez lenni,ha az emberhez átmennek egy páran,olyankor a komoly filmből is vicc lesz!!
Egyébként anno mikor olvastam azt a könyvet nekem tetszett!!
Régi 2010-03-12, 09:36
AlterEgo logója
Adeptus

Nem lehetne úgy csinálni, hogy ha valaki megnéz egy filmet az nem csak bebüfögi ide, hogy megnéztem ezt meg ezt hanem ír róla valamit pár szóban?
Mert így inkább a helyzetjelentésbe kéne rakni.
Valami szintet tarthatnánk az értelmesebb topikokban azért.

Jelenlévő aktív tagok böngészik ezt a témát: 1 (0 tag és 1 látogató)

Téma eszközök
Megjelenítési módok

Hozzászólás szabályai
Új témákat nem hozhatsz létre
Válaszokat nem küldhetsz
Fájlokat nem csatolhatsz
A hozzászólásaidat nem módosíthatod

BB code : bekapcsolva
Pofik bekapcsolva
Az [IMG] kód bekapcsolva
A HTML kód kikapcsolva

Fórum ugrás

A pontos idő 12:51 , a GMT +2 időzóna szerint.