PDA

Teljes verzió megtekintése : Filmek I.

oldal : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Shroom
2005-11-26, 22:36
Megnéztem a Doomot! NEmrég értem haza. De én senkinek sem ajánlom mert egy nagy köpedék az égész film!!!!Fújjjjjj
Csak pénzkidobás!!!!

LOCO
2005-11-26, 23:14
én meg +néztem a hazárd m1e lordjait és szakadtam a röhögéstől,no+ persze a charger sem volt 1ccerű:)
u.s.a car rajongóknak kihagyhatatlan film!!!

merlin
2005-11-26, 23:29
azt lehet róla tudni, hogy the fountain a címe, és, hogy vmi nagyon kész dolog a sztorija 3 szálon(múlt,jelen,jövő)
van már trailere is nekie

mit lehet rola tudni? :) mmint az uj filmrol... a pi-t is ujra meg kene neznem, reg lattam.

psy69
2005-11-27, 16:19
100-tol kaptam egy jugó filmet, a címe: Rane (the wounds).. két srácot mutat be hogy hogy lett belőlük eszement maffiózó... elég odavágós film... és közben szakadsz a röhögéstöl:D érdemes megnézni;)

mate
2005-11-27, 22:36
filmek amiket nem is oly reg latam es ertelmesek is voltak

bin-jip
the corporation

es amit erdemes megnezni:

Neon Genesis Evangelion
Boogiepop Phantom
FLCL
Ghost in the Shell

Eric
2005-11-28, 20:21
Van olyan aki még nem látta Görög Zitát meztelenül? :D

Nekik való ez a film :p 8mm 2

http://origo.hu/filmklub/20051127gorog.html

killkuk@c
2005-11-28, 21:28
Van olyan aki még nem látta Görög Zitát meztelenül? :D

Nekik való ez a film :p 8mm 2

http://origo.hu/filmklub/20051127gorog.html

jófilm ...

... a zita meg egy észlény ... szerintem.
itthon ingyen kéne játszani a mozikban ... :D

killkuk@c
2005-11-28, 21:30
jófilm ...

... a zita meg egy észlény ... szerintem.
itthon ingyen kéne játszani a mozikban ... :D

http://www.imdb.com/title/tt0448172/

már csak ezért is az ami ... meg amúgy is ...
de csak az irigység beszél belőlem ... biztosan. de akkor is szánalom.

stardust
2005-11-29, 14:29
Akik nagyon uncsiznak nézzék meg a születés c. fijmet Nicole Kidman játszikázik benne, és lehet gondolkozni rajta :D

stardust
2005-11-29, 15:01
ja, ezt láttátok már? :D
http://www.storewars.org/flash/index.html

stardust
2005-11-29, 15:05
http://www.kjimn.com/media/28/
és ezt? :D

mry
2005-11-29, 15:13
én napok óta ezeken élvezkedek :D

http://www.xpress.hu/dvd/cover/nagy/4082.jpg http://www.xpress.hu/dvd/cover/nagy/4083.jpg

kollégámtól kaptam kölcsön mind2 részt, eszméletlen jó nosztalgiázni...
a film alap, a SZÍNÉSZI JÁTÉK KIVÁLLÓ!!! :) kár h nincs magyar hang a korongon, de hamar megszokható az eredeti is.

ja meg ezt is ajánlom ha már Bill Murray (hát igen.... nagyon csípem :p)

http://www.xpress.hu/dvd/cover/nagy/4434.jpg
(most jelenik meg vééégre szinkronosan is)

Ígyenc
2005-11-29, 15:36
Szellemírtók tényleg rátesz:D

ryood
2005-11-30, 18:51
új cronenberg film (a history of violence - erőszakos múlt)eléggé jó...
érdemes megnézni...

Syl
2005-12-01, 10:49
érdemes megnézni...

pont ma ecsetelte a kollégám, h mennyire jó....
Ponyvaregény mától a mozikban ismételten.... :D

Eric
2005-12-01, 11:01
magyarázza meg már valaki, hogy miért írják rá sok DVD-re, hogy extra változat? :o

inhumaani
2005-12-01, 14:20
magyarázza meg már valaki, hogy miért írják rá sok DVD-re, hogy extra változat? :o

gondolom arra irjak ra amelyik meg nem latott jeleneteket tartalmaz, meg amihez adnak mondjuk meg egy discet tele izgalmasabbnal igzgalmasabb extrakkal... :)

inhumaani
2005-12-01, 14:21
ja es matol indul a filmmuzeumon:

a monty python repulo cirkusza!!!

EREDETI NYELVEN!!!

mry
2005-12-01, 14:23
ja es matol indul a filmmuzeumon:

a monty python repulo cirkusza!!!

EREDETI NYELVEN!!!

köszi!!!

killkuk@c
2005-12-01, 15:27
érdemes megnézni...

nekem nem jött be :cool:

(de lehet azért mert hálivúd multiplekszben néztem és
az elöttem lévő
sorban egy 30év körüli igénytelen külsejü pár szekszelte
meg egymást a film
alatt, de szerencsére a hangukat elnyomta az emen'emsz
csörgés és a kólaszürcsölés...
ennél csak az volt durváb
b amikor a vesztendben
a sorstalanságon egy 16éves báfálóspár csinált valami hasonlóan nem
mozibaillőt ... )

csak a lépcsősszeksz ;)

Eric
2005-12-01, 16:37
gondolom arra irjak ra amelyik meg nem latott jeleneteket tartalmaz, meg amihez adnak mondjuk meg egy discet tele izgalmasabbnal igzgalmasabb extrakkal... :)

először én is azt hittem, hogy a +jelenetsekre...de csalódnom kellett :o ...szóval marad az, hogy van rajta pár extra...

psykolett
2005-12-01, 23:52
lesz valami új horror: hideg csontok.. :rolleyes:
tud valaki valamit róla? :confused:

Eric
2005-12-02, 14:23
Hideg csontok
(Fragile)

Színes, feliratos spanyol thriller, 2005
Főszereplők: Calista Flockhart, Richard Roxburgh, Elena Anaya, Gemma Jones
Rendezte: Jaume Balagueró

100 perc
Filmax
Best International
Mozipremier: 2005. december 8.

Üvegcsontnak hívják azt a ritka genetikai betegséget, amelynek következtében állandó és szabályozhatatlan repedések keletkeznek a csontban…
Egy ódon gyermekkórház bezárni kényszerül kapuit. A személyzet éppen elhagyni készül az épületet, mikor egy vasúti szerencsétlenség betegeinek elhelyezése miatt néhány napot mégis szolgálatban kell tölteniük. Amyt (Calista Flockhart), a fiatal amerikai nővért bízzák meg a feladattal, hogy legyen úrrá a helyzeten.
Amy hamarosan különös dolgot fedez fel a gyermekkórházban… a gyerekek idegesek és félnek. Valami felfoghatatlan, valami láthatatlan tartja őket rettegésben. Valami, vagy valaki - telve fájdalommal és gyűlölettel. A gyerekek csak „géplányként” emlegetik azt a láthatatlan lényt, aki a második emeleten lakozik, azon a szinten, amit negyven évvel ezelőtt bezártak, és a bejáratát is bedeszkázták.

A lény jelenléte egyre nyilvánvalóbb és agresszívebb. A kórház folyosóin, az árnyékban megbújva állandó félelemben tartja a gyerekeket… Ahhoz, hogy a titok végére járjon, és megvédje a gyerekeket, Amynek nemcsak saját félelmeivel kell szembe szállnia, de a kórház maradék személyzetével is, mert ők nem hajlandók tudomásul venni a nyilvánvaló igazságot, amely sokkal sötétebb, és jóval veszélyesebb, mint azt bárki gondolná…

Syl
2005-12-02, 14:32
Hideg csontok
(Fragile)

Színes, feliratos spanyol thriller, 2005
Főszereplők: Calista Flockhart, Richard Roxburgh, Elena Anaya, Gemma Jones
Rendezte: Jaume Balagueró

100 perc
Filmax
Best International
Mozipremier: 2005. december 8.

Üvegcsontnak hívják azt a ritka genetikai betegséget, amelynek következtében állandó és szabályozhatatlan repedések keletkeznek a csontban…
Egy ódon gyermekkórház bezárni kényszerül kapuit. A személyzet éppen elhagyni készül az épületet, mikor egy vasúti szerencsétlenség betegeinek elhelyezése miatt néhány napot mégis szolgálatban kell tölteniük. Amyt (Calista Flockhart), a fiatal amerikai nővért bízzák meg a feladattal, hogy legyen úrrá a helyzeten.
Amy hamarosan különös dolgot fedez fel a gyermekkórházban… a gyerekek idegesek és félnek. Valami felfoghatatlan, valami láthatatlan tartja őket rettegésben. Valami, vagy valaki - telve fájdalommal és gyűlölettel. A gyerekek csak „géplányként” emlegetik azt a láthatatlan lényt, aki a második emeleten lakozik, azon a szinten, amit negyven évvel ezelőtt bezártak, és a bejáratát is bedeszkázták.

A lény jelenléte egyre nyilvánvalóbb és agresszívebb. A kórház folyosóin, az árnyékban megbújva állandó félelemben tartja a gyerekeket… Ahhoz, hogy a titok végére járjon, és megvédje a gyerekeket, Amynek nemcsak saját félelmeivel kell szembe szállnia, de a kórház maradék személyzetével is, mert ők nem hajlandók tudomásul venni a nyilvánvaló igazságot, amely sokkal sötétebb, és jóval veszélyesebb, mint azt bárki gondolná…

pont tegnap láttam a bemutatóját....én szeretem az ilyen filmeket csak berosálok közben..... :D

Eric
2005-12-02, 15:01
pont tegnap láttam a bemutatóját....én szeretem az ilyen filmeket csak berosálok közben..... :D

Szerintem ez tucatfim kategória :o ..aztán ki tudja, voltak már kellemes meglepetések :)

merlin
2005-12-02, 15:06
mér? tök eredeti a szinopszis

Szerintem ez tucatfim kategória :o ..aztán ki tudja, voltak már kellemes meglepetések :)

Syl
2005-12-02, 15:07

a fűrészről is azt hittem és tessék mi lett belőle.... :eek: :D

merlin
2005-12-02, 15:09
egy tucatgagyi film nulla ötlettel, és rossz dramaturgiával?

a fűrészről is azt hittem és tessék mi lett belőle.... :eek: :D

Syl
2005-12-02, 15:14

ahogy gondolod, nekem tetszett.... ;) :D

inhumaani
2005-12-02, 15:15

remelem ezt nem gondolod komolyan...

Eric
2005-12-02, 15:18

pár ember elzárva a külvilágtól...főhősnő és feláldozható mellékszereplők...a háztitokzatos múltja...100ilyet láttam már :o

merlin
2005-12-02, 15:22
nekem meg ed wood filmjei tetszenek, de attól még nem mondom rájuk, hogy jók

ahogy gondolod, nekem tetszett.... ;) :D

Eric
2005-12-02, 15:25

szerintem is jó film volt :) izgalmas, kellően brutális és nagy csatt a végén :D

merlin
2005-12-02, 15:26
sztem meg nem és ilyen még nem volt és ez az én véleményem és tökjó, hogy mindannyian mások vagyunk és vita lezárva.

pár ember elzárva a külvilágtól...főhősnő és feláldozható mellékszereplők...a háztitokzatos múltja...100ilyet láttam már :o

Eric
2005-12-02, 15:33
sztem meg nem és ilyen még nem volt és ez az én véleményem és tökjó, hogy mindannyian mások vagyunk és vita lezárva.

Parancs, értettem :p

Vitah?ehh :D Remélem nem vagy utolsó szó mániás , mert akkor még sokáig levelezünk :p

inhumaani
2005-12-02, 15:35
nekem faj, ha valaki egy ilyen szinopszist eredetinek hiv... :)

bar ha az ed wood-on rajta vagy, nem csodalom..:)

Syl
2005-12-02, 15:39
szerintem is jó film volt :) izgalmas, kellően brutális és nagy csatt a végén :D

sztem is...nekem is ez a véleményem, nem mondható tucat filmnek a Fűrész pont ezért..... :)

merlin
2005-12-02, 15:54
hehe ezt az oltószöveget be kellett, hogy adjam egyszer annyiszor vágták már itt a fejemhez. persze lehet, hogy tényleg nem lesz olyan rossz film, most láttam az erdeti the eye-t, abban sem volt semmi új, de azért tök igényesen megcsinálták.
Ellenben a fűrésszel ami fullosan a hetediket próbálta lelopni, csak éppen végig tele volt logikai bukfencekkel, meg közhelyekkel(jó, itt vagyunk a gyilkosnál, ne lőjük le, inkább váljunk szét), meg tökértelmetlen részekkel. Most mondjátok már meg, hogy danny glovernek mi volt a szerepe a filmben?
persze aki nem látta a hetediket annak biztos jó volt, de én csak jó ideges lettem a mikor kiderült a hatalmas humi

Eric
2005-12-02, 16:30
hehe ezt az oltószöveget be kellett, hogy adjam egyszer annyiszor vágták már itt a fejemhez. persze lehet, hogy tényleg nem lesz olyan rossz film, most láttam az erdeti the eye-t, abban sem volt semmi új, de azért tök igényesen megcsinálták.
Ellenben a fűrésszel ami fullosan a hetediket próbálta lelopni, csak éppen végig tele volt logikai bukfencekkel, meg közhelyekkel(jó, itt vagyunk a gyilkosnál, ne lőjük le, inkább váljunk szét), meg tökértelmetlen részekkel. Most mondjátok már meg, hogy danny glovernek mi volt a szerepe a filmben?
persze aki nem látta a hetediket annak biztos jó volt, de én csak jó ideges lettem a mikor kiderült a hatalmas humi

Danny Glover egy mellékszereplő volt, kb azért volt ennyit a képen, hogy lehessen gyanakodni rá...és ami még ennél is fontosabb, többnyire ő vitte előre a cselekményt! Én speciel pont azt tartom klisésnek ha csak azért hoznak be egy felszínes mellékszereplőt, hogy majd jól kinyírják. De Glovernek e mellett még kidolgozott karaktere is volt!
Csak arra gondoltunk, hogy majd ő a gyilkos vagy a megmentő...helyette fűbe harapott :eek: A legnagyobb közhely az lett volna ha megússza és a végén összemosolyognak a dokival :D

merlin
2005-12-02, 16:37
mikor vitte előbbre a cselekményt?

Danny Glover egy mellékszereplő volt, kb azért volt ennyit a képen, hogy lehessen gyanakodni rá...és ami még ennél is fontosabb, többnyire ő vitte előre a cselekményt! Én speciel pont azt tartom klisésnek ha csak azért hoznak be egy felszínes mellékszereplőt, hogy majd jól kinyírják. De Glovernek e mellett még kidolgozott karaktere is volt!
Csak arra gondoltunk, hogy majd ő a gyilkos vagy a megmentő...helyette fűbe harapott :eek: A legnagyobb közhely az lett volna ha megússza és a végén összemosolyognak a dokival :D

Eric
2005-12-02, 16:46
mikor vitte előbbre a cselekményt?

:eek: Szerinted csak az a szál a cselekmény ami végig megmarad a filmben? Gloover nyomozó volt, rajta keresztül ismertük meg a dokit és a gyilkos dolgait! Szerintem, igen is része volt a cselekmény épülésében.

merlin
2005-12-02, 17:04
hogy oda ne rohanjak...
naés mi a véleményed a hetedikkel való párhuzamról?
brutálisőrültgyilkosvagyokdenagyonravaszantúljárok azeszeden

:eek: Szerinted csak az a szál a cselekmény ami végig megmarad a filmben? Gloover nyomozó volt, rajta keresztül ismertük meg a dokit és a gyilkos dolgait! Szerintem, igen is része volt a cselekmény épülésében.

Eric
2005-12-02, 17:27
hogy oda ne rohanjak...
naés mi a véleményed a hetedikkel való párhuzamról?

Szeretem a fellengzős stílusod...

Volt a párhuzam: mindkettőben egy brutális sorozatgyilkost üldöztek, hasonló a képi világ és néhány hasonló forgatókönyvű jelenet is van(gyilkos búvóhelye)...

de azért különbség volt a 2filmben...a Hetedikben a fő szál a két nyomozó volt nem pedig az áldozatok. Itt az idővezetés lineáris volt. Az is különbség, hogy Fincher gyilkosa nem hagyott választást az áldozatainak...

merlin
2005-12-02, 17:44
örülök, hogy tetszik.
ezek tényleg fantasztikus újítások amiket írsz, de te komolyan nem láttál még őrült sorozatgyilkost aki választás elé álítja áldozatait és közben rendőrök nyomoznak utána, hogy aztán a végén kiderüljön, hogy szuperokos és átvert mindenkit?
azért éreztem magam a végén úgy mitn akit hülyének néznek, mert úgy vertek át, amit nem is lehetett volna kitalálni, csupán ilyen tré eszközökkel mahináltak, hogy úgy csinálunk aztán mégsem. Ráadásul mivel nem igazán lehetett ismerni a tatát, ezért rohadtúl nemvolt nagy etvasz, hogy ő volt, és nem volt meg a végén a mindenösszeáll hangulat kicsit se
persze ettől még tetszhet a film, szíved joga, de attól is egy tucatgagyi lesz, mert ezt a filmet már 100x láttam előtte.

[
QUOTE=Eric]Szeretem a fellengzős stílusod...

Volt a párhuzam: mindkettőben egy brutális sorozatgyilkost üldöztek, hasonló a képi világ és néhány hasonló forgatókönyvű jelenet is van(gyilkos búvóhelye)...

de azért különbség volt a 2filmben...a Hetedikben a fő szál a két nyomozó volt nem pedig az áldozatok. Itt az idővezetés lineáris volt. Az is különbség, hogy Fincher gyilkosa nem hagyott választást az áldozatainak...[/QUOTE]

Eric
2005-12-02, 17:55
örülök, hogy tetszik.
ezek tényleg fantasztikus újítások amiket írsz, de te komolyan nem láttál még őrült sorozatgyilkost aki választás elé álítja áldozatait és közben rendőrök nyomoznak utána, hogy aztán a végén kiderüljön, hogy szuperokos és átvert mindenkit?
azért éreztem magam a végén úgy mitn akit hülyének néznek, mert úgy vertek át, amit nem is lehetett volna kitalálni, csupán ilyen tré eszközökkel mahináltak, hogy úgy csinálunk aztán mégsem. Ráadásul mivel nem igazán lehetett ismerni a tatát, ezért rohadtúl nemvolt nagy etvasz, hogy ő volt, és nem volt meg a végén a mindenösszeáll hangulat kicsit se
persze ettől még tetszhet a film, szíved joga, de attól is egy tucatgagyi lesz, mert ezt a filmet már 100x láttam előtte.

Senki nem mondta, hogy az alapstory a legeredetibb amit eddig halottunk...de nem is volt túl sok ilyen az igényesebb fajtából.Emellett a Fűrésznek "nagyon jó" hangulata van!
Hogy miért ütött nagyot a vége? Mert végigagyaltam afilmet, hogy mégis ki lehet...sorban kihulott minden jelölt és a végén ott álltam egy Nagy kérdőjellel, hogy mi a fax? ...és bumm!

Ha igazi Hetedik másolatot akarsz nézd meg a Feltámadást, Christofer Lambertel!

merlin
2005-12-02, 18:03
jó,hát van ilyen film kismillió tényleg. hátigen nekem meg nem volt akkora bumm, hogy az igazi gyilkos egy statiszta filmből akit 2 percig lehetettt látni
oldboy megvolt? nah, idén nekem annak a vége ütött a legnagyobbat, ha már iylen gondolkozósátverős a téma.
ott nem éreztem, hogy palira vettek

Senki nem mondta, hogy az alapstory a legeredetibb amit eddig halottunk...de nem is volt túl sok ilyen az igényesebb fajtából.Emellett a Fűrésznek "nagyon jó" hangulata van!
Hogy miért ütött nagyot a vége? Mert végigagyaltam afilmet, hogy mégis ki lehet...sorban kihulott minden jelölt és a végén ott álltam egy Nagy kérdőjellel, hogy mi a fax? ...és bumm!

Ha igazi Hetedik másolatot akarsz nézd meg a Feltámadást, Christofer Lambertel!

merlin
2005-12-02, 18:07
jó, egyébként tényleg jól indult, valszeg azért vagyok rá dühös, hogy utána elgagyul a sztori

Eric
2005-12-02, 18:07
jó,hát van ilyen film kismillió tényleg. hátigen nekem meg nem volt akkora bumm, hogy az igazi gyilkos egy statiszta filmből akit 2 percig lehetettt látni
oldboy megvolt? nah, idén nekem annak a vége ütött a legnagyobbat, ha már iylen gondolkozósátverős a téma.
ott nem éreztem, hogy palira vettek

Nem is igazán az ütött, hogy az ************* a gyilkos...hanem, hogy végig ott volt mellettük és onnan nézte végig a szenvedésüket.

Oldboy-t nem láttam...bemutatták nálunk?

merlin
2005-12-02, 18:16
jah, néha el lehet kapni művészmozikban, de javaslom vesd be kedvenc illegális fájlcserélődet.
az egy igazi jókis ütős filmecske, sztem tetszeni fog

Nem is igazán az ütött, hog yza öreg rákos fószer a gyilkos...hanem, hogy végig ott volt mellettük és onnan nézte végig a szenvedésüket.

Eric
2005-12-02, 18:18
jah, néha el lehet kapni művészmozikban, de javaslom vesd be kedvenc illegális fájlcserélődet.
az egy igazi jókis ütős filmecske, sztem tetszeni fog

Vasárnap esti szórakozásnak pont megteszi :cool:

Eric
2005-12-02, 21:29
holnap lesz az Armageddon a tvben...az egyik legjobb popcormozi :D

kiváncsi vagyok a művészfilmeket előnyben részesítőknek mi a véleményük róla :)

merlin
2005-12-02, 21:40
én is bírom az armageddont, kategóriájában télleg ****a. meghát ugye, van benne buscemi :-)
-nem akarja megszámolni a pénzt?
-áhh, innen látom, hogy pont megvan százezer
:-DDD

holnap lesz az Armageddon a tvben...az egyik legjobb popcormozi :D

kiváncsi vagyok a művészfilmeket előnyben részesítőknek mi a véleményük róla :)

Eric
2005-12-02, 22:01
én is bírom az armageddont, kategóriájában télleg ****a. meghát ugye, van benne buscemi :-)
-nem akarja megszámolni a pénzt?
-áhh, innen látom, hogy pont megvan százezer
:-DDD

:D ...-tessék vegyél magadnak egy nyakat! :D

AngelHunter
2005-12-03, 01:13
most neztem meg Guy Richie uj filmjet a Revolver-t
nem vartam tole sokat, mert elegge lehuztak
sztem nem olyan rossz, vannak jo meg vicces jelenetek is csak sajnos nagyon elmaradnak a nagy filmjeitol
a masik ami nem tecccett, az az hogy elegge leragott csont temaval akarja feldobni a filmet, nevezetesen h nem 2 hanem meg tobb szemelyisege van, huuuuuuuuuuuuuuu :)

merlin
2005-12-03, 03:48
hát ez igazán pompás, legalább ez a csattanó is , mint a gépészben?
Legjobb az identity amiben vagy 10en ugyanazok, az összes szereplő egy skizofrén na ezt überolja vki. Hoppá most lelőttem a poént.

most neztem meg Guy Richie uj filmjet a Revolver-t
nem vartam tole sokat, mert elegge lehuztak
sztem nem olyan rossz, vannak jo meg vicces jelenetek is csak sajnos nagyon elmaradnak a nagy filmjeitol
a masik ami nem tecccett, az az hogy elegge leragott csont temaval akarja feldobni a filmet, nevezetesen h nem 2 hanem meg tobb szemelyisege van, huuuuuuuuuuuuuuu :)

merlin
2005-12-03, 03:54
hmmm. megnéztem miket írt még michael cooney az identity szerzője. Hát nem túl sok mindent, de legalább a Jack Frost 2: Revenge of the Mutant Killer Snowman az ő tollából származik. ez azthiszem sok mindent megmagyaráz

duzbujz
2005-12-03, 12:59
[QUOTE=merlin]hát ez igazán pompás, legalább ez a csattanó is , mint a gépészben?

abban afilmben az egyetlen jó jelenet az volt mikor bement a rendőrségre miután elütötték."cserbenhagyásos gázolás..tessék ezt töltse ki." :D lol

merlin
2005-12-03, 13:38
én már tudtam, hogy lesz jókis csattanó mikor beültem rá, csak azt nem, hogy mi. Aztán az első tíz perc után folyamatosan azért könyörögtem, hogy ugyanmár ne legyél skizofrén. és aztán de. csakazértis

[QUOTE=merlin]hát ez igazán pompás, legalább ez a csattanó is , mint a gépészben?

abban afilmben az egyetlen jó jelenet az volt mikor bement a rendőrségre miután elütötték."cserbenhagyásos gázolás..tessék ezt töltse ki." :D lol

Eric
2005-12-03, 16:23
én már tudtam, hogy lesz jókis csattanó mikor beültem rá, csak azt nem, hogy mi. Aztán az első tíz perc után folyamatosan azért könyörögtem, hogy ugyanmár ne legyél skizofrén. és aztán de. csakazértis

[QUOTE=duzbujz]

Talán a legelső skizos film amit láttam a Legbelső Félelem volt...de az viszont nagyon tetszett... Richard Gere a sztárügyvéd(szokásos :D ) , Edward Norton Pedig a kölyök aki lemészárolta az érseket... :eek:

mry
2005-12-03, 16:45
Talán a legelső skizos film amit láttam a Legbelső Félelem volt...de az viszont nagyon tetszett... Richard Gere a sztárügyvéd(szokásos :D ) , Edward Norton Pedig a kölyök aki lemészárolta az érseket... :eek:

az egy nagyon klassz film!! igen ütős véggel :)

merlin
2005-12-03, 16:46
abban meg pont az volt a humi, hogy nem volt skizós film :-P amúgy az volt edward norton első nagyfilmje és marhajól nyomta benne sztem.
legalapabb skizó film amúgy a harcosok klubja, de ott mondjuk azért nem várja az ember a fordulatot, mert e nélkül is egy szuperjó film lenne

Eric
2005-12-03, 20:13
abban meg pont az volt a humi, hogy nem volt skizós film :-P amúgy az volt edward norton első nagyfilmje és marhajól nyomta benne sztem.
legalapabb skizó film amúgy a harcosok klubja, de ott mondjuk azért nem várja az ember a fordulatot, mert e nélkül is egy szuperjó film lenne

De csak a végén derül ki, hogy nem skizó a kölök...nem akartam lelőni a csattanót :p

HArcosok klubbja...no comment 10csillag :)

merlin
2005-12-04, 18:56
láttam a howl's moving castle-t, szokásos miyazaki sztájl, kőkemény fullelborult mese, súlyos színvonalon előadva...
hát...ha nekem kéne dönteni az idei animációs oscárról asszem főbelőném magam, most ezek közül melyiknek adnátok a díjat?
wallace&gromit - steamboy - howl's moving castle - corpse bride

Eric
2005-12-04, 19:00
láttam a howl's moving castle-t, szokásos miyazaki sztájl, kőkemény fullelborult mese, súlyos színvonalon előadva...
hát...ha nekem kéne dönteni az idei animációs oscárról asszem főbelőném magam, most ezek közül melyiknek adnátok a díjat?
wallace&gromit - steamboy - howl's moving castle - corpse bride

a moving castle hihetetlenül részletes...de ha jól emlékszem japán animációs film nemrég kapott oscárt...úgyhogy most tuti nem az fogja :o

inhumaani
2005-12-04, 19:01
a corpse bride nekem annyira nem tetszett...
a szereplok tokjol megvoltak csinalva, de tulsagosan dizni film szeru volt az egesz..

nem ezt vartam a burtontol...

merlin
2005-12-04, 19:03
hátha a moving castle nemis de azért a steamboy lehet, hogy megérdemelné ,hamár vagy tíz évet dolgoztak rajta....

a moving castle hihetetlenül részletes...de ha jól emlékszem japán animációs film nemrég kapott oscárt...úgyhogy most tuti nem az fogja :o

merlin
2005-12-04, 19:27
hátja a sztori volt most a gyenge láncszem, de minden egyéb, mint bábok, animáció, zene, karakterek stb, megérdemli a max pontot szerintem

a corpse bride nekem annyira nem tetszett...
a szereplok tokjol megvoltak csinalva, de tulsagosan dizni film szeru volt az egesz..

nem ezt vartam a burtontol...

inhumaani
2005-12-04, 19:35
hátja a sztori volt most a gyenge láncszem, de minden egyéb, mint bábok, animáció, zene, karakterek stb, megérdemli a max pontot szerintem

hat igen, de erted...

amikor a sztori a gyenge lancszem, akkor ott mar problemak vannak sztem...

Eric
2005-12-04, 19:49
hat igen, de erted...

őőő...mi is a story? :o

merlin
2005-12-04, 19:52
azért voltak jó humik, és így is átlagon felüli volt, csak mondjuk karácsonyihoz, meg burton úrhoz képest lett gyengécske...
most azért mert egykét ember kicsit kevésbé erőltette meg magát, azért nem kell lefikázni 50 embernek többéves ,vérprofi munkáját ami alatt nem nagyon aludtak..

hat igen, de erted...

Eric
2005-12-04, 19:58
azért voltak jó humik, és így is átlagon felüli volt, csak mondjuk karácsonyihoz, meg burton úrhoz képest lett gyengécske...
most azért mert egykét ember kicsit kevésbé erőltette meg magát, azért nem kell lefikázni 50 embernek többéves ,vérprofi munkáját ami alatt nem nagyon aludtak..

Az Álmosvölgy Legendája nagyon ott volt :)

mik azok a humik? :p

inhumaani
2005-12-04, 20:01

az o munkajukat egy szoval se fikaztam, ezt meg is figyelhetted sztem...
es en is azt mondtam, h a burton-ben csalodtam...

gyenge a sztori na, ebben mar az elejen is egyetertettunk, nincs ertelme tovabb ragozni a temat sztem...

inhumaani
2005-12-04, 20:02
Az Álmosvölgy Legendája nagyon ott volt :)

mik azok a humik? :p

gondolom humoros mozzanatok:)

igen voltak, de olyan diznis, trefas mellekszereplos poenok, amik mar kicsit unalmasok...

merlin
2005-12-04, 22:08
hátigen, igazad van nagyjából,de láttál te még más iylen minőségű egész estés stop motion animációt?
igazából nem is értem miért nem 3d-ben csinálták meg, pont ugyanígy nézett ki volna és negyedannyi lett volna vele az obás

Maris
2005-12-05, 12:44
Hbon megy...Ping pong :D valami nagyon blőd karate film paródia :D

FoX
2005-12-05, 17:16
megneztuk a Robotokat :D sztem nagyon joooo :D

merlin
2005-12-05, 23:14
hát, ebben sem értünk egyet ;-)

megneztuk a Robotokat :D sztem nagyon joooo :D

Eric
2005-12-06, 08:48
http://ffmedia.ign.com/filmforce/image/object/040/040731/ff_xmen_object_468.jpg

Ádám
2005-12-06, 08:51
Nem is igazán az ütött, hog yza ********** a gyilkos...hanem, hogy végig ott volt mellettük és onnan nézte végig a szenvedésüket.

Paffff. Na mostmár nem nézem meg. Thx.

Eric
2005-12-06, 09:05
X3

http://filmforce.ign.com/articles/673/673333p1.html

Eric
2005-12-06, 09:09
Paffff. Na mostmár nem nézem meg. Thx.

wááááááá...basszzzuuuusss...bocsánat :o :(

FoX
2005-12-06, 18:19
hát, ebben sem értünk egyet ;-)

:D nem csoda.

merlin
2005-12-06, 22:17
mondjuk szépen bevilágították azt megkell hagyni

:D nem csoda.

Maris
2005-12-07, 00:14
tvs topik nincs ezért ide teszem be :cool:

Amiket a TV-reklámból megtudhatunk

- A barátnőm sose lesz olyan intelligens, mint a mosóporom...
- Csak a topmodell-alkatú anyukáknak vannak 1-2 éves gyerekeik.
- Tusolás közben be kell csukni a szemedet és erotikusan simogatni a
testedet.
- Ha torna előtt megfürdesz, azt mindenki egyből észreveszi rajtad és szóvá
is teszik.
- Bizonyos tusfürdők azonnali orgazmust okoznak.
- Mosolyogva, erőlködés nélkül tudsz kora reggel 2 és fél kiló narancsot
kifacsarni.
- A fekete limuzinodba mindig vegyél csokigolyót. Ha elfelejtenéd, nem baj,
majd vesz a sofőr.
- Minden új sampon legalább 22,7%- al hatékonyabb, mint az előző...
- Ha nincs jobb ötlet: a Magyar Állatorvosi Kamara Ajánlásával.
- Ha nincs jobb ötlet: a fogorvosok is ezt ajánlják.
- Ha nincs jobb ötlet: klinikailag tesztelve.
- Teljesen fölösleges normálisan táplálkozni, vagy *****kat kell szedni,
vagy egy bizonyos joghurtot bekapni!
- Minden anyuka 20-25 éves.
- Ha teát iszol, megnyugodsz és teljesen megtisztulsz.
- Az ezer Ft-os fűtőszál és egy százforintos tömítés együtt már drágább,
mint 100 kiló vízlágyító.
- Aki ránctalanító krémet használ, az mindig 18 éves...
- Minden termékhez nyaralást, autót, milliókat vagy új házat lehet nyerni!
- Most már Valentin-napra is mobiltelefon a legjobb ajándék!
- A csokoládéevés olyan élvezetet okoz, amely semmi máshoz nem fogható.
- Minden nőnek az a legnagyobb gondja, hogy nem elég krémes a szappan, amit
arcmosáshoz használ.
- Minden vécé pereme alatt baktériumok bujkálnak.
- Minden kisgyerek kedvenc játszóhelye a fürdőszoba és a konyha.
- Minden gyerek ruháján a következő foltok találhatóak: fű, sár, fagyi,
csoki, főzelék.
- Minden autó környezetbarát.
- Minden üzemanyag környezetbarát.
- Minden olaj környezetbarát.
- A mosógépszerelők és a fogorvosok mind 30 éve ugyanazt csinálják.
- Életed legnagyobb problémája a vízkő, mert minden csempe vízköves.
- Minden mosógép vízköves.
- Minden csap vízköves.
- Ha reggel narancslét iszol, akkor mindig sütnie kell a napnak.
- Ha kávét iszol, tutira remek lesz a napod.
- Ha teát iszol, elmúlik minden bánatod.
- Ha tejet iszol, hosszútávfutóvá, vagy marhapásztorrá változol.
- Ha margarint eszel, nem is lesz koleszterinszinted.
- Csak akkor indul jól a napod, ha mogyoróvajat eszel reggelire.
- A mosóporod intelligens, mert okos molekulákat tartalmaz.
- A mosógépében mindig ronda vízköves fűtőszál van.
- Az arckrémedtől 10 évet fiatalodsz, és tutira olyan leszel, mint Claudia
Schiffer.
- A tusfürdődtől újabb 10 évvel fiatalabb lesz a bőröd.
- A testápolódtól további 10 évet fiatalodsz, úgyhogy már meg se kell
születned .
- A fürdőszobád mindig legalább 20 négyzetméter, és a legújabb divat szerint
van csempézve.
- A konyhád meg legalább 30, és természetesen az is vadonatúj.
- A nappalidról nem is beszéljünk, mert az minimum 60 nm.
- Ha eldugul a lefolyó, mindig található otthon egy varázsló, aki kioldja a
trutymót.
- A hódok mindig kedvenc fogkrémeddel mossák a fogukat.
- Minden bank fut utánad, mert kölcsönt akar neked adni.
- Sörhöz csak a várárkon keresztül, fekete harcosokat legyőzve juthatsz.
- Minden pizzafutárnak és ablakmosó fiúnak kockás a hasa.
- Valójában csak hiszed, hogy te mosogatsz, igazából a mosószer önműködő...
- Ha vizet öntünk a betétre, majd szétvágjuk, belül kis kék gyöngyöcskéket
találunk.
- A pszichológus nem küld diliházba, ha a nekünk mutatott képen a kedvenc
csokiját látjuk pl. a vízhullám helyett.
- A potenciális vásárlóközönség a reklámok összetétele alapján izzad, korpás
a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és szenved a
vízköves mosógép miatt.
- Csak a reklámokban lesz fehér a zokni mosás után. (Vagy az egy teljesen új
zokni?)
- Ha egy bizonyos üdítőt iszol, csúúúcsszuper csaj leszel...
- Ha chat-elsz, tuti, hogy akivel randit beszélsz meg, a szomszédod!
- Minden pici maci szereti simizni, szagizni a rucid!!!
- Ne mosogass, mert ha anyád meglát, ezentúl mindig neked kell majd.
- Az iskolába ne menj szép, tiszta ruhában, mert mindig téged fognak
felszólítani és a kísérleteket is neked kell majd csinálnod. Ezen kívül
otthon se lesz időd semmire, csak a tanulásra.
- A férjek és a gyerekek olyan hülyék, hogy nem veszik észre az Anyuka 20-25
centi széles dereka mögött a legjobb esetben is 35-40 centi széles
pizzásdobozt.
- A nők a menstruáció alatt szeretnek legjobban koncertre járni és ugrálni
közönségre!
- A három éves kisgyerekek egy bizonyos gabonapehelytől két perc alatt nőnek
10 centit.
- Két nap múlva minden topmodell lába szőrös, ha nem szőrtelenítőkrémezi.
- Aki nem érdemli meg, ne vegyen sampont.
- Minden bank csak teérted dolgozik, és nem is számít nekik a pénz...

ryood
2005-12-07, 07:43
új woody allen filmet nagyon várom már...
match point a cime, es allitolag nagyon jora sikerult, , rendhagyo modon pedig politikai thriller szeruseg, ami erosen szokatlan allen bacsitol...dehat en ennek csak orulok, hogy vmi ujban is kiprobalja magat.
ráadasul a főszereplő scarlett johansson, aki amellett hogy nagyon szép, hollywood jelenlegi legnagyobb szinesznőtehetsége is :)

mry
2005-12-07, 10:36
Mementót ismeri valaki? :D

Eric
2005-12-07, 10:46
Mementót ismeri valaki? :D

persze...az egyik kedvenc :) Christopfer Nolan már itt letette a névjegyét...az új Batmannel meg folytatta ;)

FoX
2005-12-07, 11:08
mondjuk szépen bevilágították azt megkell hagyni

nekem a poenok teccettek... enyhen eros itt-ott, ha ugy nezed... :D

"Sok sikert a nagyvárosban!
Itt sokra viheted.

És ha mégsem viszed semmire,
köztünk a helyed." :D :D :D

merlin
2005-12-07, 12:00
jah, csak kár, hogy megint a forgatókönyvírón spóroltak....nemvágom ezt a hollywoodot, ilyen drágán dolgoznak ott az írók?

nekem a poenok teccettek... enyhen eros itt-ott, ha ugy nezed... :D
"Sok sikert a nagyvárosban!
Itt sokra viheted.
És ha mégsem viszed semmire,
köztünk a helyed." :D :D :D

FoX
2005-12-07, 12:46
jah, csak kár, hogy megint a forgatókönyvírón spóroltak....nemvágom ezt a hollywoodot, ilyen drágán dolgoznak ott az írók?

szar a forgatokonyv? aszondod? mosma nemis teccik :D:D:D

Eric
2005-12-07, 12:56
szar a forgatokonyv? aszondod? mosma nemis teccik :D:D:D

jó, hát a fórgatóköny szokványos nah...vidéki kisrác a nagyvárosban megoldja az
alsóbb osztályok gondjait, az elnyomó felsőbb réteg kárára :D

....de ennek ellenére szerintem igényes kis film, sok humorral :)

FoX
2005-12-07, 13:19
jó, hát a fórgatóköny szokványos nah...vidéki kisrác a nagyvárosban megoldja az
alsóbb osztályok gondjait, az elnyomó felsőbb réteg kárára :D

....de ennek ellenére szerintem igényes kis film, sok humorral :)

szokvanyos... csak senki nem csinalja :D pedig oooo, ha tehetneeeeeeem... de nem tehetem... mer ez nem egy film, hanem a nagy betus ELET... hupp-hupp :D
najo... igazabol egy gyereknek nem rossz ha azt latja rajzfilmben, hogy barmi lehet, es azt nyomjak neki... :)

merlin
2005-12-07, 16:24
"We were raised by television to believe that we'd be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. And we're learning that fact. And we're very, very pissed-off."
tyler durden

szokvanyos... csak senki nem csinalja :D pedig oooo, ha tehetneeeeeeem... de nem tehetem... mer ez nem egy film, hanem a nagy betus ELET... hupp-hupp :D
najo... igazabol egy gyereknek nem rossz ha azt latja rajzfilmben, hogy barmi lehet, es azt nyomjak neki... :)

FoX
2005-12-07, 16:40
"We were raised by television to believe that we'd be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. And we're learning that fact. And we're very, very pissed-off."
tyler durden

nem tok jol angolul, es ma faradt is vagyok meg kerge is, szal meg se probalom leforditani :D
ez vmi kritikus mi? nem erdekelnek a kritikusok :D fikazni enis tok nagyon jol, BARMIT :D na, tema lezarva. :)

merlin
2005-12-07, 17:01
foxikám kérlek ez a 90-es évek egyik legjobb amcsi(ha nem a legjobb) filmjéből egy idézet volt, merem javasolni, hogy nézd meg.úgy hívják, hogy fight club
" a televizió nevelt fel minket, hogy azt higyjük mind milliomosok, filmcsillagok és rocksztárok leszünk -- de nem. És erre kezdünk rájönni. És ettől nagyon-nagyon mérgesek vagyunk"
ezek nem az én szavaim, ezek tyleréi

nem tok jol angolul, es ma faradt is vagyok meg kerge is, szal meg se probalom leforditani :D
ez vmi kritikus mi? nem erdekelnek a kritikusok :D fikazni enis tok nagyon jol, BARMIT :D na, tema lezarva. :)

FoX
2005-12-07, 17:07
foxikám kérlek ez a 90-es évek egyik legjobb amcsi(ha nem a legjobb) filmjéből egy idézet volt, merem javasolni, hogy nézd meg.úgy hívják, hogy fight club
" a televizió nevelt fel minket, hogy azt higyjük mind milliomosok, filmcsillagok és rocksztárok leszünk -- de nem. És erre kezdünk rájönni. És ettől nagyon-nagyon mérgesek vagyunk"

jajjaman merlinke baba, NYUGI VAN! :D nem lehet mindenki oan okos mint te, mi lenne a vilagbol :D

FoX
2005-12-07, 17:09

a fajtklab-ot lattam, de annyi skizos film van... szal izlesek es pofonok. konyvben tuti jobb. :) de ez meg a film topic. a legjobb amcsi film meg a felelem es reszketes :D

merlin
2005-12-07, 17:09
foxika kezdesz kicsit paranoiás lenni, abszolút nem bántásból mondtam, csak tényleg meglepett, hogy nem tudod ki is tyler durden
jajjaman merlinke baba, NYUGI VAN! :D nem lehet mindenki oan okos mint te, mi lenne a vilagbol :D

merlin
2005-12-07, 17:12
fightclub mint könyvadaptáció is nagyon jó, de mint film is azért azthiszem megállja a helyét. Egy kicsit talán többről szólt, mint egy skizós film nem gondolod?
mindenesetre több ezoterika van benne, mint itt az ezo szobákban
a fajtklab-ot lattam, de annyi skizos film van... szal izlesek es pofonok. konyvben tuti jobb. :) de ez meg a film topic. a legjobb amcsi film meg a felelem es reszketes :D

FoX
2005-12-07, 17:12
foxika kezdesz kicsit paranoiás lenni, abszolút nem bántásból mondtam, csak tényleg meglepett, hogy nem tudod ki is tyler durden

en mindig paranoias voltam, es az is maradok :D de ez nem nagyon tartozik a film kategoriaba :)

FoX
2005-12-07, 17:18
fightclub mint könyvadaptáció is nagyon jó, de mint film is azért azthiszem megállja a helyét. Egy kicsit talán többről szólt, mint egy skizós film nem gondolod?

nezopont kerdese. nem tartottam soha rossz filmnek, mer azert nem olyan mint az a f*s, amit nyomnak ezerrel mostansag a mozikban. mi az ami miatt teged megragadott?

FoX
2005-12-07, 17:24
egyebkent a robotokban nem az van, hogy legyel sztar :D hanem hogy barmi lehetsz, ami akarsz, attol fuggetlenul, hogy nezel ki, blablabla... es hat nagyon sok ember nem az lesz, ami szeretne lenni, vagy amihez tehetsege van, hanem kulso nyomasra valaszt egy olyan szakmat amit utalni fog mindig. a gyerekemnek meg (ha lenne) meg mindig inkabb mutogatom a robotokat, a sarkanyszivet meg az effele bugyuta szar forgatokonyvu filmeket, mint a fajt klabot. :D de telleg nem azer mondom. csak mas kategoria.

ryood
2005-12-07, 19:47

nemrossz film a harcosok klubja, sőt elég jo télleg, bar vannak benne dolgok amik nem tetszenek...de mindenképpen kiemelkedik az amcsi filmek kozul, es nem csak egy skizos film, DE!
azért az olyan kijelentéssel,hogy a "90-es évek legjobb filmje" azért csinjan kéne banni, mert sztem messze nem az, elég sok alkotás van, ami lekörözi abbol az evtizedből...

Mawa
2005-12-07, 20:20
vizalatti nukleáris teszt rovid film:
http://dumpalink.com/post/1130142601/IMAX_Underwater_Nuclear_Test

mry
2005-12-07, 21:28

:eek: jájj

Syl
2005-12-08, 09:42

aztarohadt..... :eek: :(

Eric
2005-12-08, 11:13
nemrossz film a harcosok klubja, sőt elég jo télleg, bar vannak benne dolgok amik nem tetszenek...de mindenképpen kiemelkedik az amcsi filmek kozul, es nem csak egy skizos film, DE!
azért az olyan kijelentéssel,hogy a "90-es évek legjobb filmje" azért csinjan kéne banni, mert sztem messze nem az, elég sok alkotás van, ami lekörözi abbol az evtizedből...

ízlésekről "vitatkozni"... :rolleyes:

egyébbként, én is az egyik legjobb filmnek tartom...

Nálad melyek körözik le?

merlin
2005-12-08, 11:44
kedves ryood
a "90-es évek legjobb filmje" és a "90-es évek egyik legjobb amcsi filmje" sztem nem teljesen ugyanazt jelenti
köszöntem

Mawa
2005-12-08, 15:45
aztarohadt..... :eek: :(

láttam egy pár ilyet, amin a legjobban megdobbentem, az egy foldi kisérlet volt egy sima ágyubol lotték ki és mindent elsoport a kornyéken, ha megtalálom a linket berakom.

Szornyu, hogy miket művelunk a környezetunkkel és belegondolni se merek mennyi mindenrol nem is tudunk :(

inhumaani
2005-12-08, 18:23
kedves ryood
a "90-es évek legjobb filmje" és a "90-es évek egyik legjobb amcsi filmje" sztem nem teljesen ugyanazt jelenti
köszöntem

ez mit sem valtoztat azon a tenyen, h a kijelentes nem igaz...

lasd: jarmusch, lynch, forman, tarantino, wenders, lee, jonez stb...

inhumaani
2005-12-08, 18:25
akarom az oltast a pofamba bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

Eric
2005-12-09, 08:42
akarom az oltast a pofamba bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Térdelj egy néger elé és megkapod :D :p

Eric
2005-12-09, 08:43
ez mit sem valtoztat azon a tenyen, h a kijelentes nem igaz...

lasd: jarmusch, lynch, forman, tarantino, wenders, lee, jonez stb...

pedig igaz :cool:

mry
2005-12-09, 16:52
http://mozinet.hu/display.php?tablename=mozifilm&film_id=1593

Nagy Hal (Big Fish) /r.: Tim Burton/

végre újramegszereztem ezt a kedves felnőtt mesét.
nagyon ajánlott minden korosztály számára :)

Mawa
2005-12-09, 17:03

Ha ez az öreg bácsis film, nagyon szeretem, szerintem kedves és elgondolkoztató :)

deto
2005-12-11, 03:14
már lehet hogy írtam valamit erről a filmről, de most részletesebben mert most néztem meg megint (igen insomnia..)
Maborosi a címe, magyar fordításban azt hiszem lidércfény. egy japán film.
http://us.imdb.com/title/tt0113725/

elsőre kicsit egy képeskönyvnek tűnik, sok a szinte statikus kamera, alig beszélnek és a képek valami hihetetlen erejűek, mintha festmények lennének.
nem arról van szó hogy nincs történet. úgy mondanám hogy ez is egyfajta mesélés képekben, olyanokban amik leírhatatlanok, már csak azértis érdemes megnézni.
ha gondolkodsz ilyeneken mint élet, halál, szeretet, öngyilkosság, törődés, elfogadás és a képek többet jelentenek mint a szavak, akkor jó eséllyel többet fogsz tudni róluk miután ezt megnézted, vagy legalábbis lesz egy kicsit másfajta látásod hozzá. mindezt anélkül hogy súlykolna bármiféle ideológiát ,"mondanivalót".
az elmúlt 10 év talán legfontosabb filmje. szerintem.

inhumaani
2005-12-11, 10:19
már lehet hogy írtam valamit erről a filmről, de most részletesebben mert most néztem meg megint (igen insomnia..)

elsőre kicsit egy képeskönyvnek tűnik, sok a szinte statikus kamera, alig beszélnek és a képek valami hihetetlen erejűek, mintha festmények lennének.
nem arról van szó hogy nincs történet. úgy mondanám hogy ez is egyfajta mesélés képekben, olyanokban amik leírhatatlanok, már csak azértis érdemes megnézni.
ha gondolkodsz ilyeneken mint élet, halál, szeretet, öngyilkosság, törődés, elfogadás és a képek többet jelentenek mint a szavak, akkor jó eséllyel többet fogsz tudni róluk miután ezt megnézted, vagy legalábbis lesz egy kicsit másfajta látásod hozzá. mindezt anélkül hogy súlykolna bármiféle ideológiát ,"mondanivalót".

jol hangzik...

PeeKaBoo
2005-12-11, 14:48
Megvettem DVD-n Az erdő kapitányát...

...ááááááá....

Alap örökzöld :cool:

PeeKaBoo
2005-12-11, 14:49

Monga egyik kedvenc filme... :o

AngelHunter
2005-12-11, 16:40

nezzetek meg ugyancsak tole a Nobody knows-t... igencsak sulyaos az is...

Syl
2005-12-12, 12:16
Pénteken megnéztük a Hidegcsontokat....pffeeejjjj.....nekem nem tetszett....bár majdbe szartam néha...... :D

AngelHunter
2005-12-12, 15:06
manderlay.... brutalis... igaz... Trier ismet bebizonyototta h egy isten....

Eric
2005-12-12, 23:01
Szombat Tv2-őn Halálhajó a igazi hardcore horror...
Már majdnem 10 éves, de mindenkinek bátran ajánlom ;)

Szereplők: Laurence Fishburne, Sam Neill, Joey Richardson, Kathleen Quinlan,
Rendező: Paul Anderson

egy kritika a filmről:

Halálhajó

Brutális. Lehengerlő. Fantasztikus. Iszonytató. Az adrenalinszintem legalább megnégyszereződött. Úgy álltunk fel a székről, mintha legalább 10G nehezedett volna ránk. Elejétől a végéig visszafojtott kiáltások, félelemmel teli suttogások - néhány szó, remegő hangú torokköszörülések, visszhangzó nyelések és hirtelen lélegzetvételek hallatszottak a nézőtérről - pedig nem voltunk sokan az utolsó előadáson. A végén néhány hülye, erőltetett humor szivárgott innen-onnan a teremből. Ugyanis már csak ennyire futotta mindenkinek, de ezek nagyon kellettek.

Így utólag már bánom, hogy az utolsó előadásra mentem el. Megnézném még egy párszor. Mindazok ellenére, hogy néhol milyen szörnyű, és a szó legszorosab értelmében idegesítő film.

A történet a következő. Egy tudós - bizonyos Dr. Weir - létrehoz egy űrhajót, mely térhajlítással képes közlekedni. (Magyarul teleportál.) A próbaúton - melynek célja, hogy eljusson a Proxima Centaurira, azonban eltűnik. Hét(!) év múlva azonban egy jelet fognak a hajóról, az Uránusz (a hetedik bolygó) és a Neptunusz környékéről. Elindítanak egy mentőhajót, melyen Dr. Weir is ott van, de a feladat csak akkor derül ki, amikor megérkeznek.

A film az űrben indít, majd egy lila ködalagútba fut, ahonnan egy ember álmába érkezünk, ám ezt akkor még nem tudjuk. Az álomban egy űrhajót látunk, mely erősen emlékeztet egy keresztre, majd a belsejében folytatódik, ahol a legkülönfélébb dolgok repkednek a súlytalanságban. A hatalmas, ellipszis alakú folyosóról egy terembe érünk. Elöl egy kereszt alakú ablak, előtte lassan forgó emberi sziluett. Közelítve pedig kiderül, egy halott, repedezett bőrrel, véresen, kínoktól eltorzult arccal.

Később egy hang szólal meg. "Billy!" - suttogja. Valami vezérlőterem-féleségben járunk, elöl egy szék, benne meztítelen nő. Lassan megfordul, suttogó hangon megszólal, "Örökké együtt maradunk. Örökké...", és kinyitja szempilláit, és láthatóvá válik egy cafatos, fekete sötétség, melynek oka a szemgolyók hiánya...

Szóval valahogy így kezdődik, és ez még csak fokozódik.[...]

A zenéje is igazán figyelemre méltó. Hangulatilag tökéletesen illik a filmhez. Hol rémséges, hol misztikus, hol pedig kellemes, szinte(!), de sohasem megnyugtató, amit hirtelen megszólaló effektek és/vagy hangszerek törnek meg. Ha megjelenik CD-n vagy kazettán, érdemes lesz rá beruházni (főleg ha valaki szeret zene mellett szerepjátszani, természetesen valami misztikus, horror avagy gótikus játék esetén)!

Az egész film, úgy ahogy volt, félelmetes, és valódi félelmet ébreszt (a gyengébb idegzetűekben kelt is). De éppen ezért érdemes megnézni. Kiváló alkotás, és ráébreszti az embert valamire. Valami olyanra, amire soha nem gondolt volna. Legbelső félelmeink és rémálmaink tárulnak fel előttünk. A film közben megjárjuk saját poklunkat, s ha valaki egy kicsit jobban belemélyed, nagyon sötét zugokba is eljuthat. Így búcsúzom tehát, egy idézettel a filmből:

"A pokol csak egy szó. A valóság sokkal rosszabb."

Jimmy Cartwright

kIwICiBiN
2005-12-12, 23:08
the good girl !!! ;)

merlin
2005-12-12, 23:22
bocsi eric, hogy megint le kell tromfoljalak, becsszó nem direkt csinálom :-)
szal halálhajó kis társaságomban is nagy kedvenc, de némileg más szempontból...annó gimiben matekóra helyett volt egy ilyen gagyiscifihorrornézős filmklubbocskánk és ezen akkorákat röhögtünk, hogy egyből belopta magát szívünkbe. közvetlen a pitch black elé.
szuper a gravimeghajtó
de mégjobb a deusexinferno

mry
2005-12-13, 08:19
A Universal Pictures kivonul Magyarországról!

:(

http://www.dvdextra.hu/hir.php?oid=T81f3a4b357c9b864b5da9fb3e54d100;cmsse ssid=T2153945421a20539e9acda2c389db3885b52941ec748 fc3e890aa39373f9ca1

Eric
2005-12-13, 10:04
bocsi eric, hogy megint le kell tromfoljalak, becsszó nem direkt csinálom :-)
szal halálhajó kis társaságomban is nagy kedvenc, de némileg más szempontból...annó gimiben matekóra helyett volt egy ilyen gagyiscifihorrornézős filmklubbocskánk és ezen akkorákat röhögtünk, hogy egyből belopta magát szívünkbe. közvetlen a pitch black elé.
szuper a gravimeghajtó
de mégjobb a deusexinferno

megszoktam:)
...de akkor sem értem..pontosan mi nem tetszett benne? Ez egy 8éves film...az akkori szinten a látvány csilli villi...A story is még elmegy, és az ilyesztegetős részek nagyon keményre sikerültek...szerintem nagyon faszán megtalálták az arányt a vér, para és látvány között...
...és a zenéje is nagyon Zsííír: Prodigy, Orbital...és John Williams

MoRc
2005-12-13, 11:17
ütközések.......

Harry Potter -tűz serlege

Syl
2005-12-13, 13:53
Nincs meg véletlenül valakinek a Twin Peaks? Úgy de úgy megnézném, utoljára kislánykoromban láttam, hátha most megértem a filmet... :D

AngelHunter
2005-12-13, 14:02
angolul jo?

Syl
2005-12-13, 14:07
angolul jo?

ööö...én tudni kicsit angol...de sztem megoldjuk...és nagyon köszönöm...tényleg :)

merlin
2005-12-13, 14:10
Nincs meg véletlenül valakinek a Twin Peaks? Úgy de úgy megnézném, utoljára kislánykoromban láttam, hátha most megértem a filmet... :D

nekem megvan, de a sorozat nélkül nem érdemes megnézni, mert azzal együtt is elég érthetetlen, anélkül meg teljes katyvasz.
Meg amúgyis az egy elbekibaszott jó sorozat
amúgymeg feliratok.hu

merlin
2005-12-13, 14:12
talán mert az egész full irreális és az összes jelenet kivétel nélkül klisékre épít? :-)

megszoktam:)
...de akkor sem értem..pontosan mi nem tetszett benne? Ez egy 8éves film...az akkori szinten a látvány csilli villi...A story is még elmegy, és az ilyesztegetős részek nagyon keményre sikerültek...szerintem nagyon faszán megtalálták az arányt a vér, para és látvány között...
...és a zenéje is nagyon Zsííír: Prodigy, Orbital...és John Williams

Syl
2005-12-13, 14:28
nekem megvan, de a sorozat nélkül nem érdemes megnézni, mert azzal együtt is elég érthetetlen, anélkül meg teljes katyvasz.
Meg amúgyis az egy elbekibaszott jó sorozat
amúgymeg feliratok.hu

a sorozat az megvan....a tippet meg köcce... :)

Eric
2005-12-13, 15:33
talán mert az egész full irreális és az összes jelenet kivétel nélkül klisékre épít? :-)

ez a mondatod egy klisé...

irreális sci-fi? nem mondod? Borzasztó...:D

merlin
2005-12-13, 16:46
SCIENCE fiction-nek hívják ezt a műfajt, és mondjuk szted nem vicces, hogy a szupertitkos szupermodern meghajtó egy szegecsekkelt kivert vasgömb, amire lámpákat szereltek és ide-oda forog, és a terem ahol van az meg tele van ilyen kiálló vasrudakkal amibe tökfrankón bele lehet esni? :-)
igazából mondom, én is szeretem, vígjátéknak zseniális :-)

ez a mondatod egy klisé...

irreális sci-fi? nem mondod? Borzasztó...:D

FoX
2005-12-13, 16:55
most neztem az Eric a vikinget (meg van par perec a vegebol...) hat... heheh... nekem bejovos nagyon :D

Eric
2005-12-13, 17:58
SCIENCE fiction-nek hívják ezt a műfajt, és mondjuk szted nem vicces, hogy a szupertitkos szupermodern meghajtó egy szegecsekkelt kivert vasgömb, amire lámpákat szereltek és ide-oda forog, és a terem ahol van az meg tele van ilyen kiálló vasrudakkal amibe tökfrankón bele lehet esni? :-)
igazából mondom, én is szeretem, vígjátéknak zseniális :-)

Kicsit szőrszálhasogatsz tudod e? :D
Biztos energiát termelnek a szegecsek vagy faxom tudja:D

Na zsenikém...hogy kellene kinéznie egy szupermodern meghajtónak?

merlin
2005-12-13, 19:38
jó igazából nemcsak ettől krájtuk magunkat halálra, hanem mert hullajól beüvöltöttük, hogy mi lesz és az esetek 90%ban tényleg az lett.
mondjuk, ha nem láttál még még se scifit se horrort soha akkor biztos meg lehet rajta lepődni :-P

Kicsit szőrszálhasogatsz tudod e? :D
Biztos energiát termelnek a szegecsek vagy faxom tudja:D

Na zsenikém...hogy kellene kinéznie egy szupermodern meghajtónak?

merlin
2005-12-13, 19:39
viszont a firefly sorozat és a zárórésze a serenity movie sztem haláljó lett. Már aki szereti az ilyen laza-vicces-kikapcsolódós-scifi-westerneket.

Maris
2005-12-13, 19:41
jó igazából nemcsak ettől krájtuk magunkat halálra, hanem mert hullajól beüvöltöttük, hogy mi lesz és az esetek 90%ban tényleg az lett.
mondjuk, ha nem láttál még még se scifit se horrort soha akkor biztos meg lehet rajta lepődni :-P

neharagudj...de aki elkezdi letölteni az Álmok útjánt...h tényleg jó film-e :rolleyes: :D
nem bánatni meg offolni akarok,de a film esztéta szerepből kicsit visszavehetnél :cool:

Eric
2005-12-13, 19:49

hát nem , tom...8éves film és előtte még nem sok hasonló készült..mérmint olyan ami ennyire ötvözi a horrort és a sci-fit...
Volt videótékánk...akkoriban rengeteg filmet láttam ...szinte mindent ami megjelent, de ez a film maradandó élményt hagyott! Azóta egyszer láttam...és most nagyon várom a Vasárnapot :)
Okés azóta sok trükköt és efektet felhasználtak újra...de akkor ez nagyon eredeti volt számomra!

példálózz már pár klisével amit tartalmazott, légyszi :cool:

merlin
2005-12-13, 19:55
hátigen, elég nagy farok vagyok, hogy elhittem vmit amit öten mondtatok, minden ellene szóló érv ellenében is. többet nem esek ebbe a hibába

neharagudj...de aki elkezdi letölteni az Álmok útjánt...h tényleg jó film-e :rolleyes: :D
nem bánatni meg offolni akarok,de a film esztéta szerepből kicsit visszavehetnél :cool:

Maris
2005-12-13, 19:57
hátigen, elég nagy farok vagyok, hogy elhittem vmit amit öten mondtatok, minden ellene szóló érv ellenében is. többet nem esek ebbe a hibába

tehát ha még szerzek 3embert és azt mondjuk a halálhajó nagyon jó film,elhiszed :D :D :D ?

na kiszállok innen :D

Eric
2005-12-13, 19:58

Nem is tudtam, hogy az Te voltál :D :D :cool:

merlin
2005-12-13, 20:05
hm hátazért mondjuk készült egy jópár.
példák
-doki magyarázza a meghajtó elvét direkt jó bonyolultan, mert ő az elvont tudós, a lazafeka karakter beszól, hogy ugyanmá doki, nem lehetne emberi nyelven? erre bemutatja vmi hót egyszerű módon ugyanazt
- karakter követi a gyermekét, holott halucináció és jól meg is hal
- mutatját hátulról az arcot, megfordul és báááá nincs szeme . ez elég soxor volt.
-nem tudni hol járta hajó de igazából a pokolban
-jó, akkor robbantsuk fel a hajót
- azthittük megúsztuk, de mégint nincs az embereknek szeme
-vér ömlik mindenhonnan
-a biztonsági felvételeken ölk egymást az emberek és latinul beszélnek, amit félrefordítanak, de aztán rájönnek mit mondtak igazából

nemtom, soroljam még?már nem láttam olyan öt éve.

hát nem , tom...8éves film és előtte még nem sok hasonló készült..mérmint olyan ami ennyire ötvözi a horrort és a sci-fit...
Volt videótékánk...akkoriban rengeteg filmet láttam ...szinte mindent ami megjelent, de ez a film maradandó élményt hagyott! Azóta egyszer láttam...és most nagyon várom a Vasárnapot :)
Okés azóta sok trükköt és efektet felhasználtak újra...de akkor ez nagyon eredeti volt számomra!

példálózz már pár klisével amit tartalmazott, légyszi :cool:

merlin
2005-12-13, 20:08
hát, ha még nem láttam volna akkor igen. de ne aggódj mostanra már kiveszett belőlem ez a szörnyen nevetséges tulajdonságom, hogy elhiszem az embereknek amit mondanak

tehát ha még szerzek 3embert és azt mondjuk a halálhajó nagyon jó film,elhiszed :D :D :D ?

na kiszállok innen :D

Eric
2005-12-13, 20:15
hm hátazért mondjuk készült egy jópár.
példák
-doki magyarázza a meghajtó elvét direkt jó bonyolultan, mert ő az elvont tudós, a lazafeka karakter beszól, hogy ugyanmá doki, nem lehetne emberi nyelven? erre bemutatja vmi hót egyszerű módon ugyanazt
- karakter követi a gyermekét, holott halucináció és jól meg is hal
- mutatját hátulról az arcot, megfordul és báááá nincs szeme . ez elég soxor volt.
-nem tudni hol járta hajó de igazából a pokolban
-jó, akkor robbantsuk fel a hajót
- azthittük megúsztuk, de mégint nincs az embereknek szeme
-vér ömlik mindenhonnan
-a biztonsági felvételeken ölk egymást az emberek és latinul beszélnek, amit félrefordítanak, de aztán rájönnek mit mondtak igazából

nemtom, soroljam még?már nem láttam olyan öt éve.

alapos volt...köszönöm :)
Na figyu...attól még nem klisé valami, hogy volt már hasonló egy másik filmben :cool: igy kb minden autósüldözéses filmre rámpndhatnád, hogy szar klisés :eek :rolleyes:

és, hogy én is részletezzek...
-a laza feka nem is olyan laza...és kb ez mostanában lett "kötelező" a filmekben...sajnos
-szem nélküli valaki? őőő...nekem nem rémlik előtte, de lehet volt...
- az egymást ölő emberek sem rémlik előtte...csak valami biztonsági felvételes dolod...az is utána...pl Kongó
-latin beszéd egy űrhajón? az én értékrendem szerint nem klisé... anno csuvi nem latinul beszélt :D
-ömlő vér...egy film ugrik be...Ragyogás...őserév :) ...de most ez akkor klisé lenne? :o

merlin
2005-12-13, 20:16
nemhiszem, hogy sok értelme van szőrözni , de akkor mivel magyarázod, hogy az összes jelenetet kitaláltuk előre? megjártuk mi is a poklot a gravimeghajtóval?

alapos volt...köszönöm :)
Na figyu...attól még nem klisé valami, hogy volt már hasonló egy másik filmben :cool: igy kb minden autósüldözéses filmre rámpndhatnád, hogy szar klisés :eek :rolleyes:

és, hogy én is részletezzek...
-a laza feka nem is olyan laza...és kb ez mostanában lett "kötelező" a filmekben...sajnos
-szem nélküli valaki? őőő...nekem nem rémlik előtte, de lehet volt...
- az egymást ölő emberek sem rémlik előtte...csak valami biztonsági felvételes dolod...az is utána...pl Kongó
-latin beszéd egy űrhajón? az én értékrendem szerint nem klisé... anno csuvi nem latinul beszélt :D
-ömlő vér...egy film ugrik be...Ragyogás...őserév :) ...de most ez akkor klisé lenne? :o

FoX
2005-12-13, 20:22
ha olyan filmet akartok ami minden izeben klisekre epul javallom a Team Americat :D (vagy a pearl harbort :D)

egyebkent ize... en is kitalalom kiba sok filmnek a kovetkezo momentumat, mer irto sok filmet lattam, nem most, hanem meg mikor fiatal voltam :D ameriaki krimiknek (nem mindnek persze) a boritojarol meg lehet mondani ki a gyilkos :D

Eric
2005-12-13, 20:23
nemhiszem, hogy sok értelme van szőrözni , de akkor mivel magyarázod, hogy az összes jelenetet kitaláltuk előre? megjártuk mi is a poklot a gravimeghajtóval?

mit tom én...biztos ilyen faszák vagytok :D mi összeszartuk magunkat a moziban :)

...de tényleg fölösleges szőrözni...izlésekről vitatkozunk :o

Eric
2005-12-13, 20:24
ha olyan filmet akartok ami minden izeben klisekre epul javallom a Team Americat :D (vagy a pearl harbort :D)

egyebkent ize... en is kitalalom kiba sok filmnek a kovetkezo momentumat, mer irto sok filmet lattam, nem most, hanem meg mikor fiatal voltam :D ameriaki krimiknek (nem mindnek persze) a boritojarol meg lehet mondani ki a gyilkos :D

A Team Americánál alig vártuk, hogy vége legyen...de a Pearl Harbor tetszett...Ha az ember kicsit át tudja élni iagzi Dráma...mondjuk nem egy Ryan közlegény ;)

merlin
2005-12-13, 20:28
Az télleg szubjektív, hogy tetszett-e vagy nem.te dolgod.
De azt állítani, hogy tök eredeti és nincsenek benne klisék az már meglehetősen objektív dolog
mit tom én...biztos ilyen faszák vagytok :D mi összeszartuk magunkat a moziban :)

...de tényleg fölösleges szőrözni...izlésekről vitatkozunk :o

merlin
2005-12-13, 20:34
vmiért kihagytam a pearl harbort, csak érdekelne, hogy vajon belerakták-e, hogy a hírszerzés tudott a támadásról, csak szükség volt egy casus bellire
A Team Americánál alig vártuk, hogy vége legyen...de a Pearl Harbor tetszett...Ha az ember kicsit át tudja élni iagzi Dráma...mondjuk nem egy Ryan közlegény ;)

Eric
2005-12-13, 20:36
Az télleg szubjektív, hogy tetszett-e vagy nem.te dolgod.
De azt állítani, hogy tök eredeti és nincsenek benne klisék az már meglehetősen objektív dolog

Kezd igazi fórum hangulatom lenni :)
Azt nem mondtam, hogy tök eredeti..csak, hogy nem sok hasonló készült...
és aklisékkel sem értek egyet...hisz a legtöbb "klisés" elemet az utána következő filmekben kezdték rendszeresen használni...

és ha már a fórumnál tartunk...kérnék mésokat is, hogy ne csak annyit írjanak egy egy filmről, hogy jó vagy szar...vagy lófazs :D

...mondjuk lehet , hogy ez a 2oldal erről a filmről is túlzás :D

más...az új king-kongot is nagyon várom! :cool:

FoX
2005-12-13, 20:37

a team america is kb azon mulik, mennyire eled bele magad. en ugy indultam neki, hogy eh, losz@r, babok, eh, pfejj... aztan neztuk, es szinte minden mondat, kameraallas, beallitas, minden amcsi filmekbol szedett klise :D de NAGYON bele voltam elve :D az teny :D

merlin
2005-12-13, 20:43
dehogy túlzás. nekem is egyik kedvenc filmem. csak nekem azért, mert akkora gagyi, hogy az már jó :-)
hidd el, a resident evil, mortal kombat és az alien vs. predator készítője nem alkotott korszakalkotót 97ben :-)
és egy kis bónusz:
itt egy interjú konggal (http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/kong2/)

Kezd igazi fórum hangulatom lenni :)
Azt nem mondtam, hogy tök eredeti..csak, hogy nem sok hasonló készült...
és aklisékkel sem értek egyet...hisz a legtöbb "klisés" elemet az utána következő filmekben kezdték rendszeresen használni...

és ha már a fórumnál tartunk...kérnék mésokat is, hogy ne csak annyit írjanak egy egy filmről, hogy jó vagy szar...vagy lófazs :D

...mondjuk lehet , hogy ez a 2oldal erről a filmről is túlzás :D

más...az új king-kongot is nagyon várom! :cool:

Eric
2005-12-13, 20:43
vmiért kihagytam a pearl harbort, csak érdekelne, hogy vajon belerakták-e, hogy a hírszerzés tudott a támadásról, csak szükség volt egy casus bellire

A hírszerzés nem tudott róla a film szerint, de a kihejezett radarállomások látták a japán flottát...aztán valami másnak nézték...ha jól emlékszem :o

merlin
2005-12-13, 20:45
najó csak ott mondjuk ez direkt volt :-)

a team america is kb azon mulik, mennyire eled bele magad. en ugy indultam neki, hogy eh, losz@r, babok, eh, pfejj... aztan neztuk, es szinte minden mondat, kameraallas, beallitas, minden amcsi filmekbol szedett klise :D de NAGYON bele voltam elve :D az teny :D

Eric
2005-12-13, 20:48
dehogy túlzás. nekem is egyik kedvenc filmem. csak nekem azért, mert akkora gagyi, hogy az már jó :-)
hidd el, a resident evil, mortal kombat és az alien vs. predator készítője nem alkotott korszakalkotót 97ben :-)
és egy kis bónusz:
itt egy interjú konggal (http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/kong2/)

nem gagyi :o ...Anderson nem a legjobb rendező aláírom, de filmjein látszik, hogy az ő munkája...mondjuk videójátékból ritkán készül jó film :o
Az AVP különösen csalódás volt...főleg miután a könyvet annyira faszán megírták...

Ami a rendező mellett szól viszont, hogy a filmjeinek egytől egyig sajátos hangulata van... ha láttad, Stallone-t mint Judge Dredd tudod miről beszélek :cool:

FoX
2005-12-13, 20:49

jaja, szepen meg is csinaltak :D

Eric
2005-12-13, 20:51

kb görbe tükör sok amcsi film elé...de attól még én unatkoztam rajta :(

merlin
2005-12-13, 21:00
jól meg volt csinálva, de egyébként nekem sem tetszett, korai south parkokat leszámítva nem igazán jönnek be a pihentagyúak munkái
kb görbe tükör sok amcsi film elé...de attól még én unatkoztam rajta :(

merlin
2005-12-13, 21:05
húú a judge dredd is mekkora volt. Azon tényleg sírva lehetett röhögni végig :-) pitch black első része nem volt meg? sztem tetszene ;-)
miköze andersonnak a judge dreddhez?
amúgy tudtad, hogy az avp-n és a kongon is dolgozott hazánkfia?

nem gagyi :o ...Anderson nem a legjobb rendező aláírom, de filmjein látszik, hogy az ő munkája...mondjuk videójátékból ritkán készül jó film :o
Az AVP különösen csalódás volt...főleg miután a könyvet annyira faszán megírták...

Ami a rendező mellett szól viszont, hogy a filmjeinek egytől egyig sajátos hangulata van... ha láttad, Stallone-t mint Judge Dredd tudod miről beszélek :cool:

Eric
2005-12-13, 21:06
jól meg volt csinálva, de egyébként nekem sem tetszett, korai south parkokat leszámítva nem igazán jönnek be a pihentagyúak munkái

Az Sp-t nagyon szeretem...mondjuk a legújabbak már icipict eldurvultak, de még azért szétröhögöm magam :D

Viasat 3...most fut...Clear and present danger :D
Vélemény? :p

merlin
2005-12-13, 21:12
aztnemtom, nincs tévém :-)
azt viszont igen, ha berakom vmelyik részt a korai szezonok közül, akkor biztos, hogy végigröhögöm az egészet, míg az újabbaknál ez korlátozódik néhány viccre

Az Sp-t nagyon szeretem...mondjuk a legújabbak már icipict eldurvultak, de még azért szétröhögöm magam :D

Viasat 3...most fut...Clear and present danger :D
Vélemény? :p

Eric
2005-12-13, 21:14
húú a judge dredd is mekkora volt. Azon tényleg sírva lehetett röhögni végig :-) pitch black első része nem volt meg? sztem tetszene ;-)
miköze andersonnak a judge dreddhez?
amúgy tudtad, hogy az avp-n és a kongon is dolgozott hazánkfia?

dredd-et 14évesen láttam...akkor tetszett...főleg a hangulata :) én úgy emlékszem ő rendezte :o

Pitch Black...hogyne lett volna meg...imádom a scifikket...at alap story jó... és az öreg Vin karaktere is nagyon megy... viszont kaphatott volna maga mellé pár normálisabb színészt is :o
Ezt a filmet is a hangulata miatt néztem meg többször...na meg azért mert nem totál happyend...
Azonban a Krónikákban is sokkal több volt...a fele film a vágóasztalon maradt(csakúgy mint az AVP vagy a 13.harcos)...buzi cenzúra...kár érük :(

Eric
2005-12-13, 21:16
aztnemtom, nincs tévém :-)
azt viszont igen, ha berakom vmelyik részt a korai szezonok közül, akkor biztos, hogy végigröhögöm az egészet, míg az újabbaknál ez korlátozódik néhány viccre

Keverés lesz...ez a Végvszélyben, Fordal...

merlin
2005-12-13, 22:32
jó, azért mondom, fogalmam sincs mi megy a tévében :-) heti kétszer megnéze ma magnumot meg a knight ridert azt nekem annyi a tévézés :-)
dredd bíró urat egy danny cannon nevű fószer csinálta.
nem szoktad járatni a imdb (http://imdb.com) -t? alapinformációkra ez a legjobb.
a pitch black remekjó példa arra, hogy bár science-fiction, azért lehetnek irreális dolgok bene, mint például egy kettétört űrhajóval landolni vhova és túlélni.:-)
amúgy nekem abszolút pozitív csalódás volt a második része, bár kicsit fura volt, hogy menetközben műfajt váltottak, de én élveztem végig. Mondjuk nem is vártam el tőle, hogy több legyen egy hangulatos, agyatlan, scifi akciófilmnél, és ezt meg is kaptam, igényesen tálalva. Az ilyen lazább műfajokat is meg lehet csinálni korrekt módon. Nem úgy mint egy-két sokkal híresebb hasonló kategóriájú művet, amiket meg sem merek nevezni, mert még 2007-ben is erről menne a vita

Keverés lesz...ez a Végvszélyben, Fordal...

tatar
2005-12-14, 21:56
Jay and Silent-Bob :cool: :D összes

mry
2005-12-15, 12:47
Halászkirály legendája
Ocean's Eleven
Johnny Mnemonic
2001: Ürodisszea (papírtokos)
The Doors (2lemez)

ezeket vettem meg dvd-n tegnap a mm-ban összesen 8,6e hufért...

rengeteg jó filmet láttam egész jó áron (Gyalog Galopp pl.: 2,5e)

inhumaani
2005-12-15, 13:02
Jay and Silent-Bob :cool: :D összes

ugy erted, hogy:

shop show
shop stop
keptelen kepregeny
dogma
jay es nema bob visszavag

?

Eric
2005-12-15, 13:21
ugy erted, hogy:

shop show
shop stop
keptelen kepregeny
dogma
jay es nema bob visszavag

?

és már jön a shop stop 2:D

merlin
2005-12-15, 13:58
uh, nem viccelsz?
és olyan sztájl lesz, mint az első, ugye?
üh most nézem, hogy még rajzfilmsorozat is lesz belőle.....picit félek. az első részt szerintem a mai napig nem tudta felülmúlni.
és már jön a shop stop 2:D

FoX
2005-12-15, 14:47
uh, nem viccelsz?
és olyan sztájl lesz, mint az első, ugye?
üh most nézem, hogy még rajzfilmsorozat is lesz belőle.....picit félek. az első részt szerintem a mai napig nem tudta felülmúlni.

sztem a dogma pl zsenialis :)

merlin
2005-12-15, 15:06
hátigen sokan vannak ezzel, de nekem mégiscsak az 1 a szívemcsücske. Az még realisztikus volt, a függetlenfilmes bájaival, és annak a poénjait a mai napig idézgetjük, míg a többiét annyira nem.
Kicsit beszívta utána hoolywood kevinsmitht
-olaf, metál!
-nyíííí

sztem a dogma pl zsenialis :)

Eric
2005-12-15, 15:10
hátigen sokan vannak ezzel, de nekem mégiscsak az 1 a szívemcsücske. Az még realisztikus volt, a függetlenfilmes bájaival, és annak a poénjait a mai napig idézgetjük, míg a többiét annyira nem.
Kicsit beszívta utána hoolywood kevinsmitht
-olaf, metál!
-nyíííí

"Tényleg te nem feküdtél le velük...csak leszoptad őket" :D

merlin
2005-12-15, 15:19
"próbálj meg a legalább a sarokig nem leszopni senkit, jó?"
nah eztmondom, ezt az idézgetést nyomhatnánk három hétig :-)

"Tényleg te nem feküdtél le velük...csak leszoptad őket" :D

FoX
2005-12-15, 16:05
"próbálj meg a legalább a sarokig nem leszopni senkit, jó?"
nah eztmondom, ezt az idézgetést nyomhatnánk három hétig :-)

36. velem egyutt? ja, nem, akkor 37... 37?

merlin
2005-12-15, 16:41
:-D
-nagybátyám is meghalt
-miért, ő is neoncsövet szerelt?
-nem, elütötte egy kamion
.....
-pornót akar, tata?
-iiiigen!de ne azt adja, hanem azt a másikat, abban nagyobbak a didkók

36. velem egyutt? ja, nem, akkor 37... 37?

killkuk@c
2005-12-17, 11:46
A KING KONG ... a Kingkong 2005 lejobb filmje ...
vigjáték témában legalábbis ezerszázalék! poénból mondtam hogy talán ez egy dráma lehet igy ne nevessünk annyit rajta, és tényleg! a legviccesebb dráma amit valaha láttam és láthatnék ... ... a filmből vett idézettel mondhatnám egyszerüen, hogy "gyönyörü" ... kibaszottnagy bogarak meg dzsurasszikparkot megszégyenitő második harmad a koponyaszigeten, ahol az őslakók megmutatják milyen egy igazi goaparty ... transzbaesett feladkadtszemü nők és férfiak rángatóznak a tüz körül ... a legakcióbb akciófilmet is überelő gorilla vs háromdino ... aztán liánon limbálózó férfi aki közben elöre lő fegyverével, aki szerintem bruszvilisz. ...aztán a szakadék között lógó indákon felakadt dinoszaurusz aki meglöki magát hátsó lábaival - combizmai mozgását is megfigyelhetjük - szóval aki meglöki magát hátsó lábaival hogy a szintén fentakadt nő - mellesleg ugyanolyan vastag indán - bekaphassa ... és ekkor - milyen meglepő - indákon ugráló kingkong megmenti a nőt ... igaz csak a szakdék alján - igen, leesnek ... - miután eltörte a dino álkapcsát ... .... van még benne nagyon sok denevér ... sok férfi meghal benne ... azt nem tudom eldönteni hogy melyik volt a legviccesebb jelenet, az első harmad végén a koponyaszigeti öslakos kislányt nesztlécsokival megkinálós vagy a végén a jégen csúszálós gorillakacagásosmókázós vagy a legeslegvégén az empájörsztétbildingről lefelé zuhanó gorilla látványa ... de a lényeg, hogy mindenképpen meg kell nézni ... így vagy úgy. :cool:

Ígyenc
2005-12-17, 18:09
Hát én tuti megnézem, már csak a Kong vs. 3 T-Rex fight miatt is...az a jelenet biztos rátesz!:D:D:D

killkuk@c
2005-12-17, 20:49
Hát én tuti megnézem, már csak a Kong vs. 3 T-Rex fight miatt is...az a jelenet biztos rátesz!:D:D:D

de tényleg :D :D :D

Ígyenc
2005-12-17, 21:26
Az egyetlen dolog amit sose értettem a King Kongban: Ha vki talál egy szigetet amin él egy kurva nagy majom meg dinók meg minden akkor miért a majmot hozza el és miért nem mondjuk egy T-rexet?LOL!:D:D:D

killkuk@c
2005-12-17, 23:23
Az egyetlen dolog amit sose értettem a King Kongban: Ha vki talál egy szigetet amin él egy kurva nagy majom meg dinók meg minden akkor miért a majmot hozza el és miért nem mondjuk egy T-rexet?LOL!:D:D:D

és milyen vastag lehet a jég a central parki tavon hogy nem szakad be a csúszkáló kong alatt?! :D

ezúton - is - üzenem mindenkinek, hogy a KINGKONGNAK IGENIS VAN MONDANIVALÓJA! KIBASZOTTSOK! de tényleg. :)

sanyi
2005-12-18, 02:47
A KING KONG ... a Kingkong 2005 lejobb filmje ...
vigjáték témában legalábbis ezerszázalék! poénból mondtam hogy talán ez egy dráma lehet igy ne nevessünk annyit rajta, és tényleg! a legviccesebb dráma amit valaha láttam és láthatnék ... ... a filmből vett idézettel mondhatnám egyszerüen, hogy "gyönyörü" ... kibaszottnagy bogarak meg dzsurasszikparkot megszégyenitő második harmad a koponyaszigeten, ahol az őslakók megmutatják milyen egy igazi goaparty ... transzbaesett feladkadtszemü nők és férfiak rángatóznak a tüz körül ... a legakcióbb akciófilmet is überelő gorilla vs háromdino ... aztán liánon limbálózó férfi aki közben elöre lő fegyverével, aki szerintem bruszvilisz. ...aztán a szakadék között lógó indákon felakadt dinoszaurusz aki meglöki magát hátsó lábaival - combizmai mozgását is megfigyelhetjük - szóval aki meglöki magát hátsó lábaival hogy a szintén fentakadt nő - mellesleg ugyanolyan vastag indán - bekaphassa ... és ekkor - milyen meglepő - indákon ugráló kingkong megmenti a nőt ... igaz csak a szakdék alján - igen, leesnek ... - miután eltörte a dino álkapcsát ... .... van még benne nagyon sok denevér ... sok férfi meghal benne ... azt nem tudom eldönteni hogy melyik volt a legviccesebb jelenet, az első harmad végén a koponyaszigeti öslakos kislányt nesztlécsokival megkinálós vagy a végén a jégen csúszálós gorillakacagásosmókázós vagy a legeslegvégén az empájörsztétbildingről lefelé zuhanó gorilla látványa ... de a lényeg, hogy mindenképpen meg kell nézni ... így vagy úgy. :cool:

uhh felev utan "elkellett" mennem moziba es ezt neztem meg.. igen....pontosan igy...szalad a no at a dzsungelen attetszo selyemruhaban...persze a csucsragadozo dinok nem erik utol....hogy kerulnek oda dinoszauruszok??????????......... meg KingKong is nehezen bir veluk....ahhh... nem ertem miert kellett ujra elovenni a Godzillat+JurassicParkot+kingKongot......
meg jo hogy a szovegbol egy csomo reszt nem ertettem... gondolom meg azis :eek: ........... :o

Ígyenc
2005-12-18, 10:30
uhh felev utan "elkellett" mennem moziba es ezt neztem meg.. igen....pontosan igy...szalad a no at a dzsungelen attetszo selyemruhaban...persze a csucsragadozo dinok nem erik utol....hogy kerulnek oda dinoszauruszok??????????......... meg KingKong is nehezen bir veluk....ahhh... nem ertem miert kellett ujra elovenni a Godzillat+JurassicParkot+kingKongot......
meg jo hogy a szovegbol egy csomo reszt nem ertettem... gondolom meg azis :eek: ........... :o

Hogy kerülnek oda? HÁt benne voltak az eredeti filmben is...ezért nem kell rinyálni...:D

killkuk@c
2005-12-18, 11:05

végig magassarkúban ... :cool:
jah ... és a koponyaszigeten magát feláldozó afroamerikai ... aki a hajóúton visszaadja a fehér kissrác által elcsent tollat ... amerika. ennyi. :)
az óriásrovarok sokkal jobbak mint bármelyik dino ... az a földigilisztához hasonlító valami igazi killkukac volt ... a szájából kijön mégegy száj és igy hámmhámmm ... nagyonjó! amúgy a filmben "mindig jön valami" ... csak győzzük követni

pétör
2005-12-18, 12:11
most néztem csak meg a Rekviemet hát van egy lehúzós filingje...

viszont ami szerintem nagyon is tűrhető ahhoz képest hogy hollywoodi igényeket kéne elméletileg csupán kielégítenie az a Batman Kezdődik ! c. film.... engem végig lekötött ... nagyon kellemes megleptés !
Az egyik ellenség fegyvere hogy hallucinogént prüszköl rájuk és megijednek a bad tripptől...aztán ezt rázufitja egész Gotham Cityire...:D

feltétlenül nézzétek meg az uj Guy Ritchie filmet a Revolvert szerintem kurrrva jó :eek:

franyo
2005-12-18, 12:17
king kong. láttam. mégegyszer nem fogom...

ahogy rázuhannak és lógnak a liánokon a dinócskák, mennyi is lehetett egy ilyen állat súlya? 1 v. 2 tonna v. mégtöbb? :confused: mind1 a digitális liánok biztos atomerősek.
nameg mikor kongi fél kézzel dobálja a t-rexet, mintha nem is tonnás állatok csapnák össze hanem valami pillekönnyü kis plüssállatok... :eek:
vagy az a kőfal ami pár évig simán visszatartotta ezt a böhöm állatot, az hirtelen semmit sem ér, simán átjutott rajta. (mondjuk az igaz hogy kanos lett a szőkeségre, biztos a hormonok... :D :p )
A tó jegén korizás lol, már komolyan vártam mikor dől el a hóba és rajzol egy szép hóangyalkát... :D
nos befejezem, pedig van még bukta benne nem is kevés.
Amúgy nagy csalódás volt a film.

Ez találó az egész filmre ( [origo] Filmklub )

Kinek ajánljuk? A "CGI-technika állása 2005-ben" kurzus hallgatóinak. :D :p

Kissatya
2005-12-18, 14:56
egyébként ez az év csalodás volt hálivúdnak is. egy két kivételtől eltekintve csak 10 forintos filmek jöttek. talán a filmiparra is kihat a nagy amcsi gazdasági válság. nekünk nem olyan nagy gond mert legalább az europai filmek
több figyelmet kapnak. nem bánnám

merlin
2005-12-18, 16:21
hátazért.....hátatért az animációs front annyira nem volt szar
mondjuk a nagyja télleg nem ámerikából jött
egyébként ez az év csalodás volt hálivúdnak is. egy két kivételtől eltekintve csak 10 forintos filmek jöttek. talán a filmiparra is kihat a nagy amcsi gazdasági válság. nekünk nem olyan nagy gond mert legalább az europai filmek
több figyelmet kapnak. nem bánnám

inhumaani
2005-12-18, 18:53

ja egyebkent ez tenyleg fogos kerdes...
en biztos, h a t-rexet hoztam volna el.. :)

kIwICiBiN
2005-12-18, 18:56

jurasic park már van :) a dinó nem lett volna menő :D
de egész jó lett az új változat

FoX
2005-12-19, 09:10
en a spongyabob filmet lattam :) iszonyu jo :D

Eric
2005-12-19, 20:33

én meg egy hosszúnyákút nyárra cseresznyétlopni :D

psychic
2005-12-20, 09:52
barátnőmmel megnéztük párszor a chihiro-t, sztem(sztünk) szenzációs animációs film:) nekem naon bejött! tegnap láttam a flyerzben, h a megjelent a chihiro rendezojenek uj animacios filmje:

http://www.premierpark.hu/cikk.php?cikk=1010226

háát én baromi kiváncsi lettem, ugyhogy ezen a 7en sztem ha ugy alakul meg is nézzük vhol;)

Ígyenc
2005-12-20, 10:02
Megnéztem az Üveg Tirgist, egész jó!:)

Maris
2005-12-20, 13:17
http://www.sillyenglish.com/online/celebrity/miscast/images/03.jpg http://www.sillyenglish.com/online/celebrity/miscast/images/10.jpg http://www.sillyenglish.com/online/celebrity/miscast/images/09.jpg http://www.sillyenglish.com/online/celebrity/miscast/images/06.jpg :D

inhumaani
2005-12-20, 14:03
lattam tegnap az elet szep c. roberto benigni filmet, amiben a foszerepet is o jatszotta...
nagyon kedves film volt, es a benigni megint zsenialisan hozza onmagat...

merlin
2005-12-20, 14:23
jeszes is nagyon

barátnőmmel megnéztük párszor a
chihiro-t, sztem(sztünk) szenzációs animációs film:) nekem naon bejött! tegnap láttam a flyerzben, h a megjelent a chihiro rendezojenek uj animacios filmje:

http://www.premierpark.hu/cikk.php?cikk=1010226

háát én baromi kiváncsi lettem, ugyhogy ezen a 7en sztem ha ugy alakul meg is nézzük vhol;)

Maris
2005-12-20, 14:26
lattam tegnap az elet szep c. roberto benigni filmet, amiben a foszerepet is o jatszotta...
nagyon kedves film volt, es a benigni megint zsenialisan hozza onmagat...

az egyik kedvenc filmem :)

FoX
2005-12-20, 15:03
vki latta a mindent anyamrol cimu filmet? es vki nem tudja megszerezni, vagy nincs meg neki veletlenul? :) regen lattam, es nagyon teccett :)

inhumaani
2005-12-20, 15:06
az egyik kedvenc filmem :)

bongiorno principetta

inhumaani
2005-12-20, 15:07
vki latta a mindent anyamrol cimu filmet? es vki nem tudja megszerezni, vagy nincs meg neki veletlenul? :) regen lattam, es nagyon teccett :)

en lattam es nekem is tetszett.... :)

ajanlom az odeon videontekat a jasza mari teren vagy a corvin moziban...

FoX
2005-12-20, 15:09
en lattam es nekem is tetszett.... :)

ajanlom az odeon videontekat a jasza mari teren vagy a corvin moziban...

vajon atmasoljak nekem? :D utananezek megvan-e nekik... hatha sikerul megszerezni. :)

inhumaani
2005-12-20, 15:12
vajon atmasoljak nekem? :D utananezek megvan-e nekik... hatha sikerul megszerezni. :)

1000% hogy megvan nekik...

http://www.odeon.hu/kat.phtml?id=4177

;)

killkuk@c
2005-12-20, 20:01

én kölcsön tudom adni vagy kiirom vagy akármi :) átküldöm emesenen ...

FoX
2005-12-20, 20:07

telleg, az nagyon jo lenne, ha ki tudnad irni :) azt nagyon megkoszonnem :D

psychic
2005-12-21, 15:19

igen, hugi...ahogy FoX írja, ennek naon örülnénk:)
léccilécciléccilécciléccilécciléccilécci:D

killkuk@c
2005-12-21, 17:35
igen, hugi...ahogy FoX írja, ennek naon örülnénk:)
léccilécciléccilécciléccilécciléccilécci:D

pont azon gondolkodtam hogy törjem magam összevissza hogy megoldodjon ez a dolog mert hogy így nekem lenne ez fontos ... :D

a müvészben és a szimplában meg is tekinthető ...

FoX
2005-12-21, 17:39
pont azon gondolkodtam hogy törjem magam összevissza hogy megoldodjon ez a dolog mert hogy így nekem lenne ez fontos ... :D

a müvészben és a szimplában meg is tekinthető ...

nekem maradando formaban kene :D (meg valogatok is :D) szal ha ki tudod irni, es van rank nemi idod vmikor, akkor megkoszonnenk, ha nincs, no problem, megoldomen, ugyeskislany vagyok :D

merlin
2005-12-21, 19:45
megnéztem megint, hogy emeljem a karácsonyi hangulatom, a bad santát. Egy-két nyálmomentumot leszámítva igen jeles kis vígjáték.
Billybob elég meggyőzöen adja a magyarhangulatú alkoholistát. állítólag nem volt nehéz, forgatásokon aszondják eléggé megitta :-)
"igen, jól hallottad, egy kibaszott reneszánsz langyos festőnek neveztelek"

Maris
2005-12-22, 11:17
harry potter :D bár a végéről lemaradtam :o

PeeKaBoo
2005-12-22, 14:03
Tegnap egyik bnőmnél aludtam...

Sikerült megnézni a rettegés házát...
...aztán, h mindhármunk pici lelke lenyugodjon, megnéztük a Charle és a Csokigyárat... (vagy mííí)... sztem Fenomenális...

FoX
2005-12-23, 16:42
tegnap ejjel sikerult ismet megnezni a Pop, csajok, stb. cimu filmet. :) sztem nagyon jo :) Most a legujabb A vandorlo palota, amit mindenkeppen meg kell nezni, a Chihiro olyan nagy hatassal volt ram, hogy ez szinte kotelezo :D

merlin
2005-12-23, 19:28
hehh, én most más stíleket nyomok :-)
Az ember aki ott se volt
szuperjó színészi alakítások, szuperjó ötvenes évek hangulat, az egész szuperjó, de szuicid hajlamú egyéneknek nem ajánlom

FoX
2005-12-23, 19:29
hehh, én most más stíleket nyomok :-)
Az ember aki ott se volt
szuperjó színészi alakítások, szuperjó ötvenes évek hangulat, az egész szuperjó, de szuicid hajlamú egyéneknek nem ajánlom

epp ezt a filmet nezegettem minap a franko cime miatt letoltes celjabol... :)

merlin
2005-12-23, 19:34
télleg csak javasolni tudom, de nem egy vasárnapi matiné az biztos. nem a legjobb választás szentestére :-)

epp ezt a filmet nezegettem minap a franko cime miatt letoltes celjabol... :)

inhumaani
2005-12-23, 20:56
az tenyleg vicces egyebkent... en kicsit untam...

megneztem a narniat... jo szar volt... subidubijeejee

mry
2005-12-24, 12:33
http://web.axelero.hu/sphad/DSC00936.JPG

mry
2005-12-24, 16:58
azoknak ajánlom elsősorban, akik szeretik az életrajzi filmeket:

Larry Flynt, a provokátor
The People vs. Larry Flynt (USA - 1996)
http://www.xpress.hu/dvd/cover/nagy/70.jpg

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=70

Shroom
2005-12-24, 17:47
http://web.axelero.hu/sphad/DSC00936.JPG

Na ezt hol hol hol???
Nekem kell a The Doors!!!:D
Én nem találom!:(

mry
2005-12-24, 18:09
Na ezt hol hol hol???
Nekem kell a The Doors!!!:D
Én nem találom!:(

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2747

én 1994(!) forintért vettem meg (vesztend-mm-ban). dupla dvd. életem egyik legkedvencebbje.
2 hete van meg kb, azóta 4szer ment le (már csak a zenék miatt is).
és elárulok vmit: Val Kilmer énekel benne (ezt Oliver Stone(d) bácsi súgta meg a Nr.2korongon)

Shroom
2005-12-24, 18:25
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2747

én 1994(!) forintért vettem meg (vesztend-mm-ban). dupla dvd. életem egyik legkedvencebbje.
2 hete van meg kb, azóta 4szer ment le (már csak a zenék miatt is).
és elárulok vmit: Val Kilmer énekel benne (ezt Oliver Stone(d) bácsi súgta meg a Nr.2korongon)

Tyúúúú köci köci köci asszem megyek és veszem is meg most és nem érdekel ha nem leccc nyitva a bolt!:D:D:D

FoX
2005-12-25, 02:43
minap megneztuk a donnie darkot. reg lattam. meg lehetett venni a tescoban 990 HUF-er :) sztem dobbenetesen jo :) es micsoda hangulata van...

FoX
2005-12-25, 02:49
minap megneztuk a donnie darkot. reg lattam. meg lehetett venni a tescoban 990 HUF-er :) sztem dobbenetesen jo :) es micsoda hangulata van...

hehe, Richard Kelly, aki csinalta, 1975. marcius 28-an szuletett... jol nyomja :D

PeeKaBoo
2005-12-26, 23:46
Ma megnéztem barátaimmal a Narnia Krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény -t.
Kimondottan nagyon tetszett... :cool:

Eric
2005-12-27, 09:40
Rome- az hbo új, nagyon igényes sorozata, Caesar utolsó napjairól és egy légiósról akit maga mellé vesz...korhű és brutális, mindenkinek ajánlom :)

http://www.hbo.com/rome/

Maris
2005-12-27, 14:04
Tegnap megnéztem a Nagy Sándort...összességében jó volt,bár Sanyi heroikus jellemvonásainak eltúlzása,sztem nem kellett volna bele(lassítva vágtázós...stb :) ) Valamint a homosexuális vonal is el volt túlozva...érdekességként bele lehetett volna rakni,h igen a Drága a fijúkat sem vetette meg,de egy komplett homo-szerelmi szál elég komikus volt.(Sándor a férfiak legférfiabbika és Sándor,aki nedves szemmel suttogja egy hosszúhajú srác fülébe,h őt fogja szeretni élete végéig nékem kicsit paradoxon volt... :o )
Ami viszont tetszett,h nagyon sok apró finomságra is figyeltek...pl Alexandria panorámájában magasodó Pharoszi világítótorony,a híres alexandriai könyvtár,Babilon városa...freskók,amik ma már csak részleteikben láthatók.

Eric
2005-12-27, 14:28
Tegnap megnéztem a Nagy Sándort...összességében jó volt,bár Sanyi heroikus jellemvonásainak eltúlzása,sztem nem kellett volna bele(lassítva vágtázós...stb :) ) Valamint a homosexuális vonal is el volt túlozva...érdekességként bele lehetett volna rakni,h igen a Drága a fijúkat sem vetette meg,de egy komplett homo-szerelmi szál elég komikus volt.(Sándor a férfiak legférfiabbika és Sándor,aki nedves szemmel suttogja egy hosszúhajú srác fülébe,h őt fogja szeretni élete végéig nékem kicsit paradoxon volt... :o )
Ami viszont tetszett,h nagyon sok apró finomságra is figyeltek...pl Alexandria panorámájában magasodó Pharoszi világítótorony,a híres alexandriai könyvtár,Babilon városa...freskók,amik ma már csak részleteikben láthatók.

Szerintem jó volt az a lassításos rész... jó kis felvezetése volt a film legszebb jelenetéhez...Mikor ágaskodva farkasszemet néz Bukephalosz és a harci elefánt...wuh, a hideg kirázott :D

Eric
2005-12-28, 13:07
Az év magyar tévésorozata

Életképek

Ez a műsor kiválóan bemutatja a Magyar Televízióban rejlő kreatív erőket. Mivel a kései szocializmusban nagy durranás volt "hétköznapi" jeleneteket írni Kulka Jánosnak és Csűrös Karolának, bemutatandó, hogyan él egy hétköznapi család Horváth Ádám szerint, hát megpróbálták újra, hátha ez még mindig a kései szocializmus. Mivel nem nézi senki, ebben tévedtek, de mivel ennek ellenére mégis megcsinálhatták, olyan nagyon nem lőttek mellé. Jelentős újítás azonban, hogy az Életképek mellé mindjárt gyógykezelés is jár: a látottakat pszichológusok segítenek feldolgozni az esetleg odatévedő nézőnek.

Bajkeverők

Nem tudta elképzelni, hogy néhány használtautó-kereskedővel, idő előtt kiégett pornósztárral és műkörömépítővel is lehet sikeres tévésorozatot készíteni? Nem hitte volna, hogy egy negyvenöt perces epizódot meg lehet tölteni néhány kivillanó mellel, pár perc üvöltözéssel és két-három elhasznált slágerrel? Meglepődött, hogy mégis élvezi a Bajkeverőket, amit egyébként szoláriumcicáknak és használt mobiltelefonban, platóról leesett üres DVD-kben és áfacsalásban utazó dzsipes vállalkozóknak pozícionáltak? Vagy egyszerűen csak vonzódik a felfújt ajkakhoz és az ujjnyi vastag aranyláncokhoz? Szavazzon, úgysem tudja meg senki!

Szeress most!

A Konrád és a Pintér család harca, féltékenység, intrika, balesetnek álcázott merénylet és emberrablás� az amnézián kívül van itt minden, amit csak egy irrealitásba tekeredő szappanoperától elvárhatunk, ráadásul mindez a Berényi-klán kalandjainál sokkal nagyobb költségvetésből, így a főszereplők néha kikukkanthatnak egy kicsit a furnérlemezek mögül, vagy mondjuk részt vehetnek egy könnyed autós üldözésben, amiben azért persze csak a tizenöt éves használt zsigulik borulnak fel. Ha vasárnaponként titokban szerelemre és gyűlöltre vágyott, még most szavazzon, nemsokára ugyanis vége a Jóban-rosszbannak, és akkor már tényleg nem marad más, csak a Barátok közt.

Jóban-rosszban

A csillagkúti magánklinika világa legalább olyan steril és mű, mint bármelyik német sorozaté. A párbeszédek gyengék és életszerűtlenek, a színészi alakítások néhány kivételtől eltekintve gyatrák. Miért nézi mégis 1,3 millió ember naponta a Jóban, rosszbant? Azért, mert 1., a Barátok köztben már rég elvesztette a fonalat 2., nagyon szeretné, ha egy Csillagkútszerű kórházban perforálna a vakbele 3., arra vár, hogy mikor buggyan ki Vad Kati melle a helyes kis kórházi köpenyből 4., vagy mert mindenkinek jár napi 20 perc agymosás. Kopaszodó Berényi Miki vagy bálnafogú Zólyom Iván?

Szomszédok retro

A Szomszédok hungarikum. Úgy hungarikum, mint a magyar narancs, akár kis-, akár nagybetűvel: kicsit kicsi, kicsit savanyú, de a miénk. Elsöprő sikerét születésekor annak köszönhette, hogy nem volt alternatívája, mára viszont forrásmunkává érett. Ahogy a "teleregény" ábrázolta a mindennapokat, az ugyan hazug volt minden mondatában, de a kamera mégiscsak az akkori frizurákat, az akkori bel- és kültereket rögzítette. És még a hazugság is dokumentumértékű: innen tudjuk, milyennek szerették volna látni a nyolcvanas évek Panelkert-Magyarországát az akkori kultúrpápák. Ráadásul az MTV nemcsak előhalászta az archívumból, hanem ráeresztett egy taliga beltenyésztett aprómajmot, akik egysejtű agyukhoz méltó poénokkal díszítették fel az alapanyagot, így bizonyítva, hogy fejlődés nem létezik, csak az ostobaság eloszlása változik. Az �utómunkákat� végül szerencsésen elsöpörték a mégis létező reakciók. Viszont a Szomszédok ismétlésében rácsodálkozhatunk, milyen az, amikor színészek vannak a képernyőn, és nem betanított munkások.

Barátok közt

Az első, a prototípus, az etalon, az ős, az alapító atya: a Barátok közt az első némettípusú, agyatlan, napi szappanopera Magyarországon, amiben évekig még a szóvicceket is külföldi scripterek szerkesztették, persze tudományos alapossággal, Németországban kidolgozott szabályok alapján. Berényi Miki és Kertész Magdi már kilenc éve intrikál változatlan lelkesedéssel, és már lassan mindenki járt mindenkivel, talán csak a Kertész Vilmos Mátyás Tilda-szálat nem pödörték meg még rendesen a forgatókönyvírók. Ennek ellenére még mindig a Barátok közt Magyarország legnézettebb sorozata, "The show must go on" - énekli Kalamaár Tamás producer a Mátyás téri ház furnérlemez díszletei fölött. Gyónja meg szenvedélyét, klikkeljen bátran a Barátok köztre!

Maris
2005-12-28, 14:23
...aztán, h mindhármunk pici lelke lenyugodjon, megnéztük a Charle és a Csokigyárat... (vagy mííí)... sztem Fenomenális...

na ma én is ezt tettem... :)
johnny depp ahogy a kettyós wonkát alakítja :D egyébként ilyen a végén mindenki boldog mese...és a gonosz is elnyeri jutalmát,igazából semmi extra...de a képekért és wonka humoráért érdemes :cool:

Shroom
2005-12-29, 10:01
Nya hát én tegnap megnéztem a The Doorst. Nekem nagyon tetszet, sztem jó film és érdemes megnézni!:)

Vadember
2005-12-29, 23:43

jaa az bizony! egyik kedvenc filmem...és egy nyúl az egyik főszereplője :D ... ! BUNNYPOWER !

Maris
2005-12-30, 09:47
Mi tegnapelőtt megnéztük a pillangóhatást...rég tett rám film ekkora benyomást(utoljára a Makulátlan elme...).viszont nem részletezném...inkább mindenki nézze meg :)
Tegnap pedig a Hotel Ruandát...elég megrázó film,bár szerensére,nem szerencsére nem ment arra,h a mészárlásokat mutassa.(persze a hullák és a bántalmazások is elég sokkolóak voltak :o ).Szeretet,összetartás...a másik oldalon pedig uszítás,kegyetlenség.Azonban ezen körülmények közt is megmarad a pénz irányító szerepe. Éles kritikát fogalmaz meg a külföldi hatalmak "nem a mi dolgunk" politikájával szemben is.tényleg megérdemli a 10/10et

killkuk@c
2005-12-30, 15:01
Tegnap pedig a Hotel Ruandát...elég megrázó film,bár szerensére,nem szerencsére nem ment arra,h a mészárlásokat mutassa.(persze a hullák és a bántalmazások is elég sokkolóak voltak :o ).Szeretet,összetartás...a másik oldalon pedig uszítás,kegyetlenség.Azonban ezen körülmények közt is megmarad a pénz irányító szerepe. Éles kritikát fogalmaz meg a külföldi hatalmak "nem a mi dolgunk" politikájával szemben is.tényleg megérdemli a 10/10et

én még nem birtam magam rávenni :) de talán ma

pétör
2006-01-02, 00:36
ú megnéztem az OLDBOY-t....

hát komolyan mondom ez egy élmény ez a film....
van benne pár jelenet aminél elérzékenyültem pedig nem egy melodráma vagy iyesmi :)

aki szereti Tarantino-t például annak kötelező :cool:

psykolett
2006-01-03, 04:49
A pillangóhatás című filmről már én is hallottam..és csak jót.. Állítólag kétféle befejezése van..egy hepi end az amiknak és egy tragikus az elborult európaiaknak.. :)
Maris melyiket láttad?

szamy
2006-01-03, 08:12
A pillangóhatás című filmről már én is hallottam..és csak jót.. Állítólag kétféle befejezése van..egy hepi end az amiknak és egy tragikus az elborult európaiaknak.. :)
Maris melyiket láttad?

én láttam mindkettő befejezést. :cool:
a tragikus nekem jobban tetszett. ;)
nagyon jó film :) ígyisúgyis

Eric
2006-01-03, 10:22
Maris melyiket láttad?

Egyik sem treljesen happy end...és az elborult még logaikailag sem stimmel...még szerencse, hogy nem az az eredeti :)

Eric
2006-01-03, 10:25
én láttam mindkettő befejezést. :cool:
a tragikus nekem jobban tetszett. ;)
nagyon jó film :) ígyisúgyis

nagyon nagyon elgondolkodtató... káosz elmélet:)
egy kollégámmal mi is csináltunk visszavezetéseket...
Azért mert a főnököm felesége nem vette be egyszer az antibébit, 3évvel később emberek veszítik el az állásukat Prágában :o

PeeKaBoo
2006-01-03, 12:39
Emili Róz... hmm :S szerintem nem nagy szám :o

Maris
2006-01-03, 12:42
nagyon nagyon elgondolkodtató... káosz elmélet:)
egy kollégámmal mi is csináltunk visszavezetéseket...
Azért mert a főnököm felesége nem vette be egyszer az antibébit, 3évvel később emberek veszítik el az állásukat Prágában :o

itt van egy eléggé leegyszerűsített ízelítő: http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/kelm.htm

AngelHunter
2006-01-05, 15:19
the corpration.... ajanlom mindenkinek, elgondolkodtato :)

psykolett
2006-01-05, 17:19
the corpration.... ajanlom mindenkinek, elgondolkodtato :)

jah..csak jó kritikákat hallottam róla.

inhumaani
2006-01-05, 22:26
nem szeretek buszkelkedni, de ezt muszaj megmuattnom mindenkinek....

http://www.oscars.org:8100/servlet/impc.NameCredits?vetted=T&name_in=TOGAY,~JONAS

Eric
2006-01-05, 22:40
nem szeretek buszkelkedni, de ezt muszaj megmuattnom mindenkinek....

http://www.oscars.org:8100/servlet/impc.NameCredits?vetted=T&name_in=TOGAY,~JONAS

aham:) és ez mi a xar? :p vagyis....ekkor Te még...mennyi is...14 voltál? gyerekszerep?:)

inhumaani
2006-01-05, 22:45
aham:) és ez mi a xar? :p vagyis....ekkor Te még...mennyi is...14 voltál? gyerekszerep?:)

jah... de ott vagyok es az a lenyeg... ;):)

cápaember
2006-01-05, 22:50
Érdemes megnézni a filmet, már csak a Jónás miatt is, olyan aranyos :):):)