PDA

Teljes verzió megtekintése : Filmek I.

oldal : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Enrico
2007-06-12, 16:06
Blood and Chocolate! :) Nagyon jó film!

inhumaani
2007-06-12, 16:25
na megneztem a halalbiztost, odabaszott.. biztos jobban elveztem volna ha en is grindhouse mozikba jartam volna es olyan itt meg nem jelent amerikai b filmeken nottem volna fel mint a "faster pussycat! kill! kill! (http://imdb.com/title/tt0059170/)" (mar a cim is zsenialis:D), igy talan megertettem volna azt a cirka parezer utalast percenkent, de igy is elvezheto volt... a feminista mozgalmak kikialthatjak tarantinot az uj szoszolojuknak, az biztos... de elgondolkodni a kill bill filmek ota (nem mintha regebbieken annyit lehetett volna, de azok legalabb szoltak valamirol) mar nem a tarantino filmeken fog az ember arra is rajohettunk szerintem...

viszont cserebe ajanlanek egy most dupla dvd-n megjelent klasszikust:

Dog Day Afternoon (http://imdb.com/title/tt0072890/) (kanikulai delutan)

75'-os, igaz torteneten alapulo kultfilm egy tuszejteses bankrablasrol, az utolerhetetlen Al Pacinoval, aki (es ebben mar halalbiztos vagyok, ehe) vitathatatlanul evszazadunk egyik legzsenialisabb szinesze..

a film megnezese elott, hogy nagyobb legyen a ralatasunk az esemenyek hatterere, erdemes kicsit tanulmanyozni az 1971-es attica-i bortonlazadasokat, mondjuk itt (http://en.wikipedia.org/wiki/Attica_Prison_riots)

inhumaani
2007-06-12, 16:31
egyebkent csakugy kivancsisagbol: megnezett mar akarki is akarmelyik filmet azok kozul amiket ajanlottam itt?:)

(amugy nem vagyok biztos a mondat nyelvtani helyessegeben, de sehogy sem tudok rajonni, h irjam le helyesen)

nils
2007-06-12, 18:04
tudom,h mióta már a videó korszaka leáldozott már ez sem vicces...de én röhögtem :D

http://www.youtube.com/watch?v=TpkcuVl7iUU&mode=related&search=
akkor ezt az oldalt ajánlom Neked Maris! :Dhttp://www.angryalien.com/

fufala
2007-06-12, 19:28
egyebkent csakugy kivancsisagbol: megnezett mar akarki is akarmelyik filmet azok kozul amiket ajanlottam itt?:)

(amugy nem vagyok biztos a mondat nyelvtani helyessegeben, de sehogy sem tudok rajonni, h irjam le helyesen)
szerintem én úgy mondanám, h: megnézte-e már bárki bármelyik filmet, amelyiket itt ajánlottam? ;)
én őszintén bevallom szánom bánom, de még nem, de megígérem h utána járok az ajánlataidnak ;) :D

AngelHunter
2007-06-12, 19:29

a legutobbi ajanlatodon kivul egyre sem emlexem... de biztos lattam mar nehanyat :D

inhumaani
2007-06-12, 21:25
gondoltam.. halatlan bagazs.. :)

http://cinemaetmoi.canalblog.com/images/Faster_Pussycat_Kill_Kill.jpg

FoX
2007-06-13, 15:32
inside man-t nezek.

na megneztem... hat... amcsi tuszejtos bankrablos filmecske, tele klisekkel. szoval ha valaki esetleg netalantan megnezne, nagyon sokat ne varjon tole. a sztori nem tul bonyolult, de legalabb arra vettek a faradsagot a keszitok, hogy ne annyirol szoljon a film: betorunk, tuszokat szedunk vergodunk, elkapnak.
sztem esti, unalomuzo, konnyu szorakozasnak a melohelyen, tokeletes :p

tsubi
2007-06-13, 23:01
hey! a rejtélyek városa nincs meg valakinek ?

PeeKaBoo
2007-06-13, 23:41
Tegnap megneztuk a zodiakust... haaat... senkise nezze meg... nagyon hosszu es nagyon szar (sztem) :o

AngelHunter
2007-06-14, 00:10
hey! a rejtélyek városa nincs meg valakinek ?

ismet iskolapeldaja a csodalatos forditasnak, eredetileg Invasion a cime... amugy nincs meg....

tsubi
2007-06-14, 10:17
ismet iskolapeldaja a csodalatos forditasnak, eredetileg Invasion a cime... amugy nincs meg....

és nekem a kritika, vagy a fordítóknak?

AngelHunter
2007-06-14, 10:58
és nekem a kritika, vagy a fordítóknak?

dehogy neked, a forditoknak, akik ismet jo munkat vegeztek :)

Maris
2007-06-14, 12:57
Tegnap megneztuk a zodiakust... haaat... senkise nezze meg... nagyon hosszu es nagyon szar (sztem) :o

pedig meglepően jól áll az imdb-n...asszem 8.1 (a 176odik a top 250ből)

heliosphere
2007-06-14, 13:02
pedig meglepően jól áll az imdb-n...asszem 8.1 (a 176odik a top 250ből)

node hány szavazattal ?:D

vki ajánlotta a rózsaszín párducot..hát tegnap megnéztem végre (vagy fél éve itt porosodik)... volt benne pár valóban vicces jelenet, de nem voltam elájulva tőle..ez a borzalmas akcentus már alapjáraton idegesített... zsá de finzsi ezá zsömbörzsééé pf:D

nem tudja vki, hogy kishazánkban mikortól fogják játszani a Grindhouse második filmjét amit Robert Rodriguez jegyez
(Planet Terror) ?? port.hu-n nem találtam róla semmi infot...

natasa
2007-06-14, 13:13
nem tudja vki, hogy kishazánkban mikortól fogják játszani a Grindhouse második filmjét amit Robert Rodriguez jegyez
(Planet Terror) ?? port.hu-n nem találtam róla semmi infot...

Az első etapban szeptember vége volt belőve, most a hivatalos közlemény szerint október 11.,
de a budapestfilmesek nagyon szeretnek ám variálni, szóval még bőven csúszhat…

heliosphere
2007-06-14, 13:17
Az első etapban szeptember vége volt belőve, most a hivatalos közlemény szerint október 11.,
de a budapestfilmesek nagyon szeretnek ám variálni, szóval még bőven csúszhat…

remek... én anno egy oldalon azt olvastam h az eredeti megoldás szerint a planet terror az első film(és ott még a hazai bemutatót 2007. áprilisra tették) és a második a Deathproof(ott a helyes dátum szerepelt)...
egyébként meg amcsiban bemész és 3,5 óra alatt megnézed szépen a 2 filmet 1 jegy áráért..persze nálunk mindenből nyerészkedni kell így külön játsszák ezt is... azért thx az infót ;) honnan vagy ilyen jólinformált? csak nem ennyire közel a tűzhöz ? :rolleyes:

umba
2007-06-14, 13:19
az egyik kedvenc fekete-fehér filmem lett a Rátóti legényanya
mit szóltok hozzá?

umba
2007-06-14, 13:20
az egyik kedvenc fekete-fehér filmem lett a Rátóti legényanya
mit szóltok hozzá?
mmint a filmhez.höhö :D

tsubi
2007-06-14, 13:28
dehogy neked, a forditoknak, akik ismet jo munkat vegeztek :)

huh ... akkor ok ... bocs, de kicsit zaklatott vagyok mostanában ... vizsgák meg minden ... :S

natasa
2007-06-14, 13:47
remek... én anno egy oldalon azt olvastam h az eredeti megoldás szerint a planet terror az első film(és ott még a hazai bemutatót 2007. áprilisra tették) és a második a Deathproof(ott a helyes dátum szerepelt)...
egyébként meg amcsiban bemész és 3,5 óra alatt megnézed szépen a 2 filmet 1 jegy áráért..persze nálunk mindenből nyerészkedni kell így külön játsszák ezt is... azért thx az infót ;) honnan vagy ilyen jólinformált? csak nem ennyire közel a tűzhöz ? :rolleyes:

Igen, mert eredetileg is a rodrigezes volt az első film, és utána jött csak a deathproof. Nálunk a vágatlan verzió fog szerepelni mindkettőből, és így dupla jegyár persze, meg kampány, meg néphülyítés, de a felcserélésének kb. semmi értelme nem volt, bután is jön ki, mert faszán utalgatnak egymásra a filmek, és általában nagyon nem véletlen a sorrend… :mad: és a már sokat emlegetett álajánló blokk kivágása is ótvar nagy hiba volt sztem…

Jaja, elég közel, néha a pofámba is vág a füst… ;) :D

Eric
2007-06-14, 13:51
Megnéztem Jim Carrey örök ragyogását és nem estem hasra:D az alap koncepció nagyon jó, de a story lineáris és kiszámítható a végéről pedig nagyon hiányzik egy fordulat.
A színészek ügyesek és a filmnek van mondanivalója is. Eddig Kate Winslettrről nem értettem, hogy lehetett főszereplő egy James Cameron filmben, nem szép , viszont tehetségtelen... most megváltozott a véleményem, ugyan Winslet kisasszony randább mint valaha, de ügyesen hozza a magánakvaló, csöppet elmeroggyant nőstényt.

Véres Gyémánton is átrágtuk magunkat a borzalmas szinkron és a végjáték 5perces nyál monológja ellenére azt kell mondanom nagyon jó kis film:) Hiányoltam a "Leo és Jennifer már az első találkozás után kefél egy koszos motelszobában" jelenetet, valamint Imotep és az félszemű néger is elég könnyen feldobja a pacskert :mad:

Tegnap erőt vettem magamon és végignéztem egy Houset, Kulka hangjkával...Az a rész volt amikor az apuka megdugja a szupermodell 15éves lányát akiről kiderül, hogy fiu:DCameront amishnak öltöztetik és először és utoljára láthatjuk house combizommetélt lábát :o ...jah a szinkron kellemes csalódás volt. 20 perc kellett, hogy megszokjam , és utánna ugyanúgy(kis tulzással) ültek a poénok mint az eredeti nyelven.

heliosphere
2007-06-14, 13:57
Igen, mert eredetileg is a rodrigezes volt az első film, és utána jött csak a deathproof. Nálunk a vágatlan verzió fog szerepelni mindkettőből, és így dupla jegyár persze, meg kampány, meg néphülyítés, de a felcserélésének kb. semmi értelme nem volt, bután is jön ki, mert faszán utalgatnak egymásra a filmek, és általában nagyon nem véletlen a sorrend… :mad: és a már sokat emlegetett álajánló blokk kivágása is ótvar nagy hiba volt sztem…

a filmeket ugyan nem láttam, de az ál-ajánlót igen... azt hiszem "horrorfreak" v ilyesmi nevű magyar horror-portálon. na megvan a link, akit esetleg érdekel az oldal:
http://horrorfreak.freeblog.hu

no és még vmi...ez talán többeket érdekel ;)

Maris
2007-06-14, 14:00
Tegnap erőt vettem magamon és végignéztem egy Houset, Kulka hangjkával...Az a rész volt amikor az apuka megdugja a szupermodell 15éves lányát akiről kiderül, hogy fiu:DCameront amishnak öltöztetik és először és utoljára láthatjuk house combizommetélt lábát :o ...jah a szinkron kellemes csalódás volt. 20 perc kellett, hogy megszokjam , és utánna ugyanúgy(kis tulzással) ültek a poénok mint az eredeti nyelven.

én eret vágtam magamon...borzasztó

Eric
2007-06-14, 14:01
karib tenger 3...3óra,de megéri... :o :D

A sorozat leggyengébb darabja, de igy is nagyon szórakoztató...:) a Krakant nagy hiba volt kiirni szerintem...az okát nem is értem :mad: :o

Viszont rájöttem, hogy az az igazi kalózok körölbelül 2 pillanat után erőszakolták volna meg és dobták volna tengerbe a szónokló Elizabethet:D ..és valszeg ugyanez a sors várt volna Orlandora is:D

Maris
2007-06-14, 14:14
elkezdtem nézni a szakíts ha bírszt..kb félóra után kivettem mert kiakadtam,h mekkora hisztis picsa ez az jennifer aniston :rolleyes:
vicc is alig van benne,inkább szomorú h eddig juthat két ember...

Maris
2007-06-14, 14:15
node hány szavazattal ?:D

17ezerrel...ez azért már elég reprezentatív minta nem :rolleyes: ?

vagy Peka Te a 2005ös The Zodiacot láttad? mert az 5.4 ezer szavazattal

inhumaani
2007-06-14, 14:31

a sorrend megkavarasa tenyleg nem jofejseg, de amugy nem akkora gaz... aki akarta mar reg megnezhette a planet terror-t meg a fake trailereket is...

mouss
2007-06-14, 14:32
Viszont rájöttem, hogy az az igazi kalózok körölbelül 2 pillanat után erőszakolták volna meg és dobták volna tengerbe a szónokló Elizabethet:D ..és valszeg ugyanez a sors várt volna Orlandora is:D

Te má csak tudod, sebhelyesfarkú! :D

inhumaani
2007-06-14, 14:34
ja es a rodriguez amugy is messze elmarad a tarantino mogott...

natasa
2007-06-14, 15:57
a sorrend megkavarasa tenyleg nem jofejseg, de amugy nem akkora gaz... aki akarta mar reg megnezhette a planet terror-t meg a fake trailereket is...

Najó, persze, de itt most arról beszéltünk, ami a moziba bekerül(t)…
merthogy a filmnézés egészséges aktusa azért még mindig ahhoz a nagyvásznas teremhez köthető,
és nem is mindenkinek evidens a netről való orrbaszájba töltögetés… ;)

natasa
2007-06-14, 15:59

ebben meg tökéletesen egyetértünk…

AngelHunter
2007-06-14, 16:10
hogy beindult itt egy ora alatt az elet.... meg jo h semmi lenyegesrol nem maradtam le :D:D:D

mouss
2007-06-15, 17:17
akinek van kedve, lépegessen :)

http://www.timelineuniverse.net/images/EwokAdventuresDVD.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=su6kliSRJE4&mode=related&search=

Maris
2007-06-15, 17:40
malac a pácban...nagyon aranyos film :)

AlterEgo
2007-06-15, 19:52
A kubrick menet
szenzációs, Malkovich megint olyat alakít, hogy csak na.
Egyik legjobb színész.
Nézzétek.

vnoémi
2007-06-16, 23:51
40 perc múlva kezdődik a tv2-n az álmosvölgy legendája! :cool:

MoRc
2007-06-17, 13:03
Az ördög Pradát visel!!!:)/Meryl Streep&Anne Hathaway/
A nagyravágyó kisvárosi lány(Hathaway)fantasztikus állást kap:egy New York-i divatmagazin főszerkesztője(Streep)mellett dolgozhat,ha kibírja!

Maris
2007-06-17, 23:26
mr bean nyaral...hát pár poént leszámítva elég laposka,de azért mr még mindig jelenség :)

psy69
2007-06-17, 23:34
The fountain

elbszott jó film... nyugati átütésü keleti filozófia egy szép történet köré fonva... angelhunter neked mindenkép ajánlva van:D
rendező: Darren Aronofsky (pi, Requiem for a Dream)

easy-z
2007-06-18, 00:11
The fountain

elbszott jó film... nyugati átütésü keleti filozófia egy szép történet köré fonva... angelhunter neked mindenkép ajánlva van:D
rendező: Darren Aronofsky (pi, Requiem for a Dream)

És ami rátesz egy lapáttal megint: a film zenéje...hátborzongatóan gyönyörű. Ugyanaz az illető szerezte, mint a Rekviemét...

Eric
2007-06-18, 09:34

...tarantino pedig messze elmarad saját kultusza mögött!

kisördög
2007-06-18, 09:37
És ami rátesz egy lapáttal megint: a film zenéje...hátborzongatóan gyönyörű. Ugyanaz az illető szerezte, mint a Rekviemét...

akkor az csak jó lehet :rolleyes:
hmm kötelező látnom úgylátom:)

Eric
2007-06-18, 09:38

úúúú...GMS?:D:D:D:p

Eric
2007-06-18, 14:27
http://movies.yahoo.com/movie/1809781728/video/3053783;_ylt=Anvi3IVrA6HG4RU9bfFz.VVfVXcA

3:10 to Yuma: A gyorsabb a halálnál óta nem került valamire való western a mozikba, ugyhogy ezt nagyon várom:) Hab a tortán, hogy ezuttál nem egy 40kgs csaj hősködik a porban hanem Russel Crowe és Christian Bale...

inhumaani
2007-06-18, 16:00
...tarantino pedig messze elmarad saját kultusza mögött!

ezt nem pontosan ertem... a halalbiztosrol beszelsz vagy magarol a tarantinorol? mert a halalbiztos sztem tokeletesen beleillett a tarantino kultuszba, akar szereti az ember akar nem...

Eric
2007-06-18, 16:24
ezt nem pontosan ertem... a halalbiztosrol beszelsz vagy magarol a tarantinorol? mert a halalbiztos sztem tokeletesen beleillett a tarantino kultuszba, akar szereti az ember akar nem...

A halálbiztost még nem láttam. Ugy összeségében értettem, hogy tul van sztárolva. Tarantino anno megalapozta a hírnevét a Kutyaszorítóbannal és a Ponyvaregénnyel, melyek tényleg überfasza filmek. Viszont azóta voltak gyenge filmjei is, sőt a fenti 2 színvonalát egyik alkotása sem érte el . A Jackie Brownt és a Kill Bill 2őt pedig egyenesen unalmasnak találtam. A Sin Cityhez is mindössze a nevét adta kb. Persze ez csak az én véleményem:)

Maris
2007-06-18, 18:15
Vándorló Palota...nagyon szép mese :)

narny
2007-06-18, 18:37
a holnapi megmérettetéssel dacolva minnyá' nekiülök:

http://www.imdb.com/title/tt0414993/

:rolleyes:

inhumaani
2007-06-18, 20:06
A halálbiztost még nem láttam. Ugy összeségében értettem, hogy tul van sztárolva. Tarantino anno megalapozta a hírnevét a Kutyaszorítóbannal és a Ponyvaregénnyel, melyek tényleg überfasza filmek. Viszont azóta voltak gyenge filmjei is, sőt a fenti 2 színvonalát egyik alkotása sem érte el . A Jackie Brownt és a Kill Bill 2őt pedig egyenesen unalmasnak találtam. A Sin Cityhez is mindössze a nevét adta kb. Persze ez csak az én véleményem:)

persze, en is tulzasnak tartom a tarantino-kultot mert nala sokkal tehetsegesebb rendezok is vannak, de ez a jelenseg mindig is jelen volt, es elkerulhetetlen a popularis kulturaban. aki a kozerhetoseg hatarain belul, ujat, utoset, elgondolkodtatot stb. tud alkotni es be is fut vele, azt sztarolni fogjak (lsd. coelho, bret easton ellis stb.). ezeket a dolgokat, en szemely szerint igyekszem figyelmen kivul hagyni, mert ha nem hagynam, akkor naponta basznam fel az agyam azon, h miert is kell a vilag legjobb konyvei koze sorolni a parfumot.

es amugy a kill bill 1-2 nekem sem tetszett igazan, de a jackie brown az utos.

zwana
2007-06-18, 23:24
tarantino inkább midcult, mint popular. sőt, teljesen az.
szerintem tökéletesen tudatosan választott célközönséget: filmet csinál gyakorlatilag mindenkinek.(elitkultúrát a tömegnek, tömegkultúrát az elitnek)
a midcult erre való. a magaskultúra benyomását kelti, de megmarad könnyen fogyaszthatónak, ergo megduplázta a befogadó réteget.. szerintem okos húzás.

mouss
2007-06-19, 06:52
nesztek...
Készül a 24 magyar verziója

Hogy mi lesz a címe, még nem tudni, hiszen egymástól eltérő információk láttak napvilágot az M1 nagyszabású új sorozatáról, de Stohl András szerint a széria leginkább a 24-hez fog hasonlítani.

A MoziPlussz pár hónapja Tűzvonalban címmel hivatkozott az új sorozatra, Stohl András egy minap adott interjújában Éjszakai őrjáratot említett címként, de egy biztos, hogy a Nemzeti Színház legfoglalkoztatottabb színésze lesz az egyik főszereplője a Magyar Televízió új krimi-akciósorozatának, mely július 3-tól forog. A színész elmondása szerint egy főrendőrt, egy volt kommandóst fog játszani, s az egész "...olyasmi lesz, mint az amerikai sorozat, a 24. De ez magyar történet, magyar helyszíneken, magyar színészekkel."

A hírek szerint a sorozatban további Nemzeti Színházasok is szerepelnek, játszik majd benne Hollósi Frigyes, Jordán Tamás és Trokán Péter. A sorozat "főírója" Fonyódi Tibor lesz, aki idehaza Harrison Fawcett álnéven jelentette meg eddig műveit. A FilmArt Filmstúdió és a Magyar Televízió közös produkciója várhatóan ősztől kerül képernyőre.

FoX
2007-06-19, 08:21
LOL :D stohl buci :rolleyes: hat en mindenkeppen nezni fogom :cool:

Eric
2007-06-19, 08:56
szerintem tökéletesen tudatosan választott célközönséget: filmet csinál gyakorlatilag mindenkinek.(elitkultúrát a tömegnek, tömegkultúrát az elitnek)
a midcult erre való. a magaskultúra benyomását kelti, de megmarad könnyen fogyaszthatónak, ergo megduplázta a befogadó réteget.. szerintem okos húzás.

Egyszerű földi halandó vagyok, Nem pontosan ismerem az olyan fogalmakat mint a midcult vagy a magaskultúra:(
Szerintem Tarantino filmjeit a karakterei és a dialógusokai miatt ennyire sikeresek. Travolta, Samuel L Jakson, Michael Madsen , Tim Roth, Steve Buschemi (etc) alapból coolan néznek ki a vásznon- játszanak akármiylen B filmben is. Emellé kapnak egy egy érdekesebb személyiséget és gyorsan változó helyzeteket. Tarantinonál a figurák vagy nagyon nyugodtak és lazák vagy kiba idegesek.
A párbeszédek pedig olyanok melyet bármelyikünk szájából kiragadhattak volna(talán ezért széles a befogadó réteg):

"kinyalni egy csaj pináját vagy megmaszirozni a lábát kurvára nem ugyanaz a dolog":D:D:D

Eric
2007-06-19, 10:52
MIután a 40 éves szűz több mint 100millát hozzott a studiók végre rájöttek, hogy az R kategóriás(18as karika) vígjátékokban van a nagy pénz:D

szóval...Te akarnál ettől a sráctól gyereket?:D

http://www.moviemaze-wallpaper.de/images/09526976481368281bbb47941f78acc20a870792448/beim-ersten-mal-wallpaper-2-800.jpg

sajna a képlinkelés megint nem mükszik a szerveren:(

Maris
2007-06-19, 10:53
ezek a filmek várnak megnézésre:

Sicko
Bridge to Terabithia
Shooter
Hot Fuzz
Reno 911
Zodiac
Breach
Mások Élete
Black book
Little children

:p lesz mit nézni :)

easy-z
2007-06-19, 11:00
"kinyalni egy csaj pináját vagy megmaszirozni a lábát kurvára nem ugyanaz a dolog":D:D:D

Mintha egy "bazdmeg" lemaradt volna a végéről... :D
Hatalmas film egyébként...én amikor először láttam kis nebúló koromban akkor nem tetszett, mondom tele van trágársággal, akárcsak magamat hallanám... :D de klasszikussá vált mára számomra, akárhányszor nézem mindig szórakoztat.

Maris
2007-06-19, 11:00
Egyszerű földi halandó vagyok, Nem pontosan ismerem az olyan fogalmakat mint a midcult vagy a magaskultúra:(

hát a midcult= kult is meg nem is :p még a pont emészthető szinten
a magaskultúra= olyan dolgok,amik a társadalom (felső) 3%át szórakoztatja...vagy még őket sem,csak épp jobban esik egy komolyzenei koncert közben szopkodni a másik öltönyös faszát...szóval a sznobok :D

sztem is ez lehet a dologban...h a Rambókon nevelkedett multiplex közönség is kap egy "aha-élményt"(registered trademark: Navracsis :D ),h nem egy lineáris lövősbaszósönfeláldozós film,mégis összeáll a végén... :p

heliosphere
2007-06-19, 11:03
ezek a filmek várnak megnézésre:

Shooter

tipikus amcsi összeesküvéselméletes mindenkitlehentelekegymagamközbenazfbianyomomban deénnemcsináltamsemmirosszat típusú akciófilm...viszont jó ..elmegy ;)

Maris
2007-06-19, 11:07
tipikus amcsi összeesküvéselméletes mindenkitlehentelekegymagamközbenazfbianyomomban deénnemcsináltamsemmirosszat típusú akciófilm...viszont jó ..elmegy ;)

hát már a címe is sejteti,h itt vmi hasonló várható... :p
nem baj az ha ilyen,nem kell mindig a finn-dán-török-szingapúri kooprodukció dráma-thriller kategóriában.főleg egy fárasztóbb nap után,amikor az ember vmi emészthetőre vágyik :p

Eric
2007-06-19, 11:17
hát a midcult= kult is meg nem is :p még a pont emészthető szinten
a magaskultúra= olyan dolgok,amik a társadalom (felső) 3%át szórakoztatja...vagy még őket sem,csak épp jobban esik egy komolyzenei koncert közben szopkodni a másik öltönyös faszát...szóval a sznobok :D

sztem is ez lehet a dologban...h a Rambókon nevelkedett multiplex közönség is kap egy "aha-élményt"(registered trademark: Navracsis :D ),h nem egy lineáris lövősbaszósönfeláldozós film,mégis összeáll a végén... :p

aha:D szeretném egy egy top3 listát , arról, hogy mi az ami az alsó és a felső tíezret megmozgatja egy mozi kapcsán:D:p

És szeretném ha a gazdagok is nyilatkoznának, hogy mi az ő kedvenc filmjük, az olyan magaskulturának készült film melyet az alsóbb réteg nem ért és nem szeret:p

Enrico
2007-06-19, 11:24
Ezeket néztem meg teganap:
Shooter - kurva jó volt nekem tetszett, akció dús!:)
Hot Fuzz - hát elég érdekes, egyszer nézős film, nekem nem jött be...
Reno 911 - szakadás, szakadás folyamatos szakadás!:D

Ma a köv filmek kerülnek terítékre:
Next - Nicolas Cage, álítólag nagyon jó film!:)
Goal 2 - mivel láttam az 1-őt és nagyon tetszett a másodikat sem hagyom ki!:)

Maris
2007-06-19, 11:24
aha:D szeretném egy egy top3 listát , arról, hogy mi az ami az alsó és a felső tíezret megmozgatja egy mozi kapcsán:D:p

És szeretném ha a gazdagok is nyilatkoznának, hogy mi az ő kedvenc filmjük, az olyan magaskulturának készült film melyet az alsóbb réteg nem ért és nem szeret:p

hát a mozi nem magaskultúra...A művész mozi volt az első multiplex( a mozizás mellé más szolgáltatások is társultak) :rolleyes:
szóval hiába szereti vki az elborult filmeket,attól az még nem magaskultúra...bár páran azt hiszik :D

Eric
2007-06-19, 11:33
hát a mozi nem magaskultúra...A művész mozi volt az első multiplex( a mozizás mellé más szolgáltatások is társultak) :rolleyes:
szóval hiába szereti vki az elborult filmeket,attól az még nem magaskultúra...bár páran azt hiszik :D

Pont ezt kérdezem:p hogy szólitja meg Tarantino a filmjeivel a magaskultura közönségét? Ragdjatok ki egy jelenetet és mondjátok rá, hogy igen ez itt egyértelműen nekik szól:D

Maris
2007-06-19, 11:38
Pont ezt kérdezem:p hogy szólitja meg Tarantino a filmjeivel a magaskultura közönségét? Ragdjatok ki egy jelenetet és mondjátok rá, hogy igen ez itt egyértelműen nekik szól:D

akkor ez a kérdés kb zwanának szól...de sztem csak rosszul fogalmazott. A magas kultúra közönsége tuti nem néz tarantinot...az első káromkodásnál kikapcsolja,h "na de kérem...ez botrányos".

a művészmozis közönségnek nézhető,mert nem multiplex szagú...ami ugye nézhetetlenné tesz mindent :p

Eric
2007-06-19, 11:42
akkor ez a kérdés kb zwanának szól...de sztem csak rosszul fogalmazott. A magas kultúra közönsége tuti nem néz tarantinot...az első káromkodásnál kikapcsolja,h "na de kérem...ez botrányos".

a művészmozis közönségnek nézhető,mert nem multiplex szagú...ami ugye nézhetetlenné tesz mindent :p

Megint sarkitasz:D de ki ugy van ahogy irod, Tarantino "nagyköltségvetésű függetlenfilmes", ami önellentmondás lenne ha nem róla beszélnénk.

inhumaani
2007-06-19, 11:45

igen, ez valoban pontosabb megfogalmazas, de en ugy gondolom, h ez nem tudatos, hanem egyszeruen a stilusbol adodik...

Maris
2007-06-19, 11:48
Megint sarkitasz:D de ki ugy van ahogy irod, Tarantino "nagyköltségvetésű függetlenfilmes", ami önellentmondás lenne ha nem róla beszélnénk.

miért sarkítok?el tudod képzelni,h az Operabálon parádézó nacsasszonyok hazamennek,aztán bearkják a Ponyvaregényt lazítás képpen...mivel a magaskultúra 3%os közönségéből 2-2ésfél arra használja ezeket az eseményeket,h felőstízezerbeli státuszát erősítse,aminek ugye elengedhetetlen velejárója a póz és képmutatás,így eszébe se jutna,h ilyen jellegű filmeket nézzen...
a maradék 1% pedig akár felfogható kivételnek is...a csövit is láttam már dosztojevszkijt olvasni :rolleyes:

FoX
2007-06-19, 12:30
igen, ez valoban pontosabb megfogalmazas, de en ugy gondolom, h ez nem tudatos, hanem egyszeruen a stilusbol adodik...

sztem inkabb a tudatossagbol adodik a stilus, mint a stilusbol a tudatossag. es azer tarantino eleg jol "megcsinalta magat" :)

zwana
2007-06-19, 12:34
ezt akartam mondani:)

zwana
2007-06-19, 12:39

érzek itt némi fogalomzavart. a magaskultúrának semmi, de tényleg semmi köze nincs gazdagsághoz meg felső tízezerhez...

Maris
2007-06-19, 12:44
érzek itt némi fogalomzavart. a magaskultúrának semmi, de tényleg semmi köze nincs gazdagsághoz meg felső tízezerhez...

a magaskultúra pl...opera,balett. így azért elég sok köze van a pénzhez...pont azért magaskultúra,mert egy nagyon szűk réteg kötődik hozzá.
egy kiállítás,egy mozi,egy színház,nem magaskultúra...csupán kultúra.tömegeknek szól

FoX
2007-06-19, 12:54
a magaskultúra pl...opera,balett. így azért elég sok köze van a pénzhez...pont azért magaskultúra,mert egy nagyon szűk réteg kötődik hozzá.
egy kiállítás,egy mozi,egy színház,nem magaskultúra...csupán kultúra.tömegeknek szól

sztem ahogy vannak szegeny operarajongok, vannak szegeny filmrajongok is, akik megsem a multiplexek altal nyomott filmeket nezik. szoval nem lehet szerintem azt mondani, hogy a zwana altal emlegetett magaskultura = gazdagok.

edit: esetleg sznoboknak neveznem... kultursznob? :D

zwana
2007-06-19, 12:54
maris:
ez még körülbelül sem így van.
a tömegkultúra és a magaskultúra közötti alapvető különbség az, hogy a tömegkultúra szinte előemésztett formában jut el a befogadóhoz, tehát a közönségének semmi más tennivalója nincs, mint élvezni a dolgot. nem szükséges megérteni vagy kritikusan megközelíteni, mert újra meg újra ugyanazokkal a mintákkal találja magát szemben. ha láttál egy akciófilmet, lényegében mindet láttad. a tömegkultúra árucikk jellegű, erőfeszítést nem igényel, nem frusztrál, elégedettséggel tölt el.
a magaskultúra igényel némi intellektuális felkészültséget és mint tudjuk, ennek a pénzhez vajmi kevés köze van.

FoX
2007-06-19, 12:56
maris:
a tömegkultúra és a magaskultúra közötti alapvető különbség az, hogy a tömegkultúra szinte előemésztett formában jut el a befogadóhoz, tehát a közönségének semmi más tennivalója nincs, mint élvezni a dolgot. nem szükséges megérteni vagy kritikusan megközelíteni, mert újra meg újra ugyanazokkal a mintákkal találja magát szemben. ha láttál egy akciófilmet, lényegében mindet láttad. a tömegkultúra árucikk jellegű, erőfeszítést nem igényel, nem frusztrál, elégedettséggel tölt el.
a magaskultúra igényel némi intellektuális felkészültséget és mint tudjuk, ennek a pénzhez vajmi kevés köze van.

oje... :cool:

Maris
2007-06-19, 12:59
maris:

hát akkor átirányítalak a szociológia professzoromhoz...művelődésszociológiai értelmezés szerint a magaskultúra mást jelent,azt amit írtam...
és nem mondom,h a Te értelmezéseddel nem értek egyet,de ezek szerint elég sok minden tartozik a magaskultúrába,amit én nem sorolnék oda...
ha vki elmegy egy kiállításra,nem kapja készen a válaszokat,érzéseket...mégis a Van Goghot 300ezren látták és ha levonjuk belőle azokat akik csak a hírverés miatt mentek,még úgy is tetemes látogató marad akit érdekelt,mégse sorolom őket a magaskultúra fogyasztói közé...ezért érzem azt h nagyon tág a megfogalmazásod

Maris
2007-06-19, 13:01
sztem ahogy vannak szegeny operarajongok, vannak szegeny filmrajongok is, akik megsem a multiplexek altal nyomott filmeket nezik. szoval nem lehet szerintem azt mondani, hogy a zwana altal emlegetett magaskultura = gazdagok.

edit: esetleg sznoboknak neveznem... kultursznob? :D

kiderült h tök mást értünk magaskultúra alatt zwanával,így ha az ő megfogalmazása szerint igazad van,az enyém szerint nem :p

Maris
2007-06-19, 13:04
másrészt meg sztem a tömegkultúra pedig nagyon le van alacsonyítva...nem biztos,sőt,h aki a tömegkultúrát választja szórakozásnak egy sekélyes,buta ember...mert kb ezt írtad,jó lehet kicsit kiforgatom :p h a tömegkultúra azoknak való,akik nem képesek agymunkára...mert eléd rakja,"zabálj disznó"

sztem a tömegkultúra tömegeknek szól...ennyi....

Eric
2007-06-19, 13:08
maris:

Azért azt tudjuk, hogy az intelektuálisabb emberek általában jobbmódúak is!

Maris
2007-06-19, 13:16
meg az ember jó szokása,h túlértékelje magát...mindig előkerül ez az ellentét,h mi számít kultúrált szórakozásnak...és mi az amit már lesajnálunk.
ez csak azért van,mert így érezzük magunkat pozícióban...az egyetemisták közül kb 5% vallotta be h néz valóságshowt,pedig jóval többen tették ezt minden nap :p
ez csak egy példa...de számtalan tanulmány születik arról,h tömegkultúra szar...mégis többezer éve van létjogosultsága,tehát vmi értelme van.és nem csak az h kikapcsol...

FoX
2007-06-19, 13:19
meg az ember jó szokása,h túlértékelje magát...mindig előkerül ez az ellentét,h mi számít kultúrált szórakozásnak...és mi az amit már lesajnálunk.
ez csak azért van,mert így érezzük magunkat pozícióban...az egyetemisták közül kb 5% vallotta be h néz valóságshowt,pedig jóval többen tették ezt minden nap :p
ez csak egy példa...de számtalan tanulmány születtik arról,h tömegkultúra szar...mégis többezer éve van létjogosultsága,tehát vmi értelme van.és nem csak az h kikapcsol...

jol belevetittetted... :D

Eric
2007-06-19, 13:21

MInt írtam nem tudom mit jelent a kifejezés és még most sem tudok dönteni, hogy melyikőtöknek van igaza:) előzö kommentemet Maris válaszára alapoztam, de arra is cinikusan hisz, nem hinném, hogy valaki egzisztenciája határozza meg izlését a filmek terén.

Viszont az általad megfogalmazott magaskultura sem indokolná számomra Tarantino sikereit.Szerintem filmjei inkább egyszerűek mint mögöttes tartalmúak...vagy csak nem vagyok intelektuálisan felkészült, hogy megértsem a dolgait:D

Eric
2007-06-19, 13:22
jol belevetittetted... :D

höh???:D

FoX
2007-06-19, 13:28
sztem a tomegkultura nem lealacsonyito. akkor az, ha neked van nemi kisebbrendusegi erzesed azokkal szemben, akiket intellektualisaknak tartasz. az, hogy milyen filmet nezek, fugg a koromtol, a neveltetesemtol, a barati korom izlesetol, a tapasztalataimtol. ahogy 6 evesen nem olvasol dosztojekvszkijt, egy ideig nem nezel olyan filmeket, amiket zwana a magaskulturaba sorolt.
mar ha erdekel... mert vannak, akiket nem erdekelnek annyira a filmek, hogy elljussanak a tomegkulturatol a magaskulturaig... szoval a tomegkultura sztem nem lealacsonyit: azoknak keszul, akiknek nem szenvedelyuk a film, csak szeretnenek neha kikapcsolodni.

Maris
2007-06-19, 13:34
MInt írtam nem tudom mit jelent a kifejezés és még most sem tudok dönteni, hogy melyikőtöknek van igaza:) előzö kommentemet Maris válaszára alapoztam, de arra is cinikusan hisz, nem hinném, hogy valaki egzisztenciája határozza meg izlését a filmek terén.

mi értelme lenne megkülönböztetni vmit egy jelzővel,ha ugyanazt jelentené mint az eredeti szó...a kultúrára mind ráillik az amit zwana írt, a befogadáshoz elengedhetetlen egy kis gógyi...hol több hol kevesebb.
míg a magaskultúra már sokkal nehezebben emészthető...

de mondjuk annyi mindent mostak már össze,annyi mindennel....imádom amikor elkezdek olvasni egy tankönyet és az az első mondat,h a tudományterületre egységes meghatározás nincs...
ugyanez itt is a helyzet,mert mindkét fogalommehatározásra a magaskultúra szót használják...mindkettőnknek igaza van,azt válaszottuk ki ami számunka jobban hozzápasszol az előfeltevéseinkhez

Maris
2007-06-19, 13:39
szoval a tomegkultura sztem nem lealacsonyit: azoknak keszul, akiknek nem szenvedelyuk a film, csak szeretnenek neha kikapcsolodni.

a tömegkultúra átfogó fogalom és igenis lealacsonyítónak érzem azt a kijelentést,h nem kell hozzá használni az agyad...ez azért így erős kijelentés.
ezeket a tanulmányokat egyetemet végzett emberek írják így azért eléggé tudható melyik oldalra állnak ebben a vitában.
megdöbbentett,h a csoporttársaim értelmiségnek tartják magukat csak azért mert majd diplomájuk lesz és azért járnak színházba mert az olyan entellektüel :eek:
ilyenkor azt érzem,h néha a tömegkultúra őszintébb...

FoX
2007-06-19, 13:45
a tömegkultúra átfogó fogalom és igenis lealacsonyítónak érzem azt a kijelentést,h nem kell hozzá használni az agyad...ez azért így erős kijelentés.
ezeket a tanulmányokat egyetemet végzett emberek írják így azért eléggé tudható melyik oldalra állnak ebben a vitában.
megdöbbentett,h a csoporttársaim értelmiségnek tartják magukat csak azért mert majd diplomájuk lesz és azért járnak színházba mert az olyan entellektüel :eek:
ilyenkor azt érzem,h néha a tömegkultúra őszintébb...

jaja, hat ahogy vannak alacsony onertekelsu emberek, vannak magas onertekelesu emberek is. Es vannak helyes onertekelesu emberek is :D sem te, sem en, sem az ertelmeisegi csoporttarsaid nem tartoznak ez utobbiak koze ;)

Maris
2007-06-19, 13:48
sztem a tomegkultura nem lealacsonyito. akkor az, ha neked van nemi kisebbrendusegi erzesed azokkal szemben, akiket intellektualisaknak tartasz. az, hogy milyen filmet nezek, fugg a koromtol, a neveltetesemtol, a barati korom izlesetol, a tapasztalataimtol. ahogy 6 evesen nem olvasol dosztojekvszkijt, egy ideig nem nezel olyan filmeket, amiket zwana a magaskulturaba sorolt.

mondjuk ez érdekes(tegnap ezen gondolkoztam),mert akit én intellektuálisan nagyra tartok pl Popper.ő nem tetszeleg nagy tanító szerepben mégis olyan természetességgel tud "mesélni" a legsokrétűbb dolgokról,h az ember óhatatlanul is fejet hajt előtte mégsincs van bennem olyan érzés,h ha találkoznánk nem mernék még hozzá szólni se...

viszont vannak emberek akikhez nem mernék hozzászólni és mégis sokkal kevésbé tisztelem őket.egyszerűen sugárzik belőlük egy olyan távolságtartás a halandókkal szemben h az riaszt.és biztos egy rendkívül okos ember,csak nem szeretem ha ezt vki arra használja h mindenkivel magaslóról beszéljen...és inkább az ilyen emberek miatt van az bennem,h lealacsonyító a tömegkultúra kifejezés...nem a tudások miatt van kisebbségrendűség érzésem hanem a viselkedésük miatt.

Maris
2007-06-19, 13:53
jaja, hat ahogy vannak alacsony onertekelsu emberek, vannak magas onertekelesu emberek is. Es vannak helyes onertekelesu emberek is :D sem te, sem en, sem az ertelmeisegi csoporttarsaid nem tartoznak ez utobbiak koze ;)

hát az biztos :D
de haladok kis lépésekkel afelé...pl már nem érzek kényszert arra,h vki hozzászólására kifakadjak h jéééééééézus,mekkora hülyesgéet írtál :p :D

FoX
2007-06-19, 13:55
mondjuk ez érdekes(tegnap ezen gondolkoztam),mert akit én intellektuálisan nagyra tartok pl Popper.ő nem tetszeleg nagy tanító szerepben mégis olyan természetességgel tud "mesélni" a legsokrétűbb dolgokról,h az ember óhatatlanul is fejet hajt előtte mégse van bennem olyan érzés,h ha találkoznánk nem mernék még hozzá szólni se...

viszont vannak emberek akikhez nem mernék hozzászólni és mégis sokkal kevésbé tisztelem őket.egyszerűen sugárzik belőlük egy olyan távolságtartás a halandókkal szemben h az riaszt.és biztos egy rendkívül okos ember,csak nem szeretem ha ezt vki arra használja h mindenkivel magaslóról beszéljen...és inkább az ilyen emberek miatt van az bennem,h lealacsonyító a tömegkultúra kifejezés...nem a tudások miatt van kisebbségrendűség érzésem hanem a viselkedésük miatt.

nem az o viselkedesuk miatt van neked olyanod, hanem a sajat onertekelesed miatt. ha a sajat onertekelesed helyes, nem csinalsz probelmat egy olyan ember poffeszekdesebol, aki a 10es skalan 30ra tette magat :)
sztem ezek az emberek csak olyan korben tudnak ervenyesulni, ahol vannak, akik ezt elhiszik nekik, es azt is, hogy ok alacsonyabban vannak... szukseges a jatekhoz a masik fel is, akivel lehet magas lorol beszelni.
ahogy en tapasztaltam a helyes onertekelesu, emberek akkor sem lenezoek, ha tobbet tudnak nalad. atadjak a tudasukat.

FoX
2007-06-19, 13:57
hát az biztos :D
de haladok kis lépésekkel afelé...pl már nem érzek kényszert arra,h vki hozzászólására kifakadjak h jéééééééézus,mekkora hülyesgéet írtál :p :D

hehe, jaja, errol mar enis leszokoban vagyok :D

Maris
2007-06-19, 13:58
nem az o viselkedesuk miatt van neked olyanod, hanem a sajat onertekelesed miatt. ha a sajat onertekelesed helyes, nem csinalsz probelmat egy olyan ember poffeszekdesebol, aki a 10es skalan 30ra tette magat :)

igazad van,de hát én itt még nem tartok :p majd rendezek egy filmet és a pénzből veszek egy lovat h egy szintre kerüljek velük :p

FoX
2007-06-19, 14:02
igazad van,de hát én itt még nem tartok :p majd rendezek egy filmet és a pénzből veszek egy lovat h egy szintre kerüljek velük :p

tomegkulturasat vagy magasat? :D magasrol le lehet szarni, az jobb... olyat csinalj :D

Eric
2007-06-19, 14:05

Ki mondja meg, hogy az én önértékelésemnek hol kellene lennie és ahhoz képest hol van?:D:p

Mellesleg itt egy diplomamunka mely ír a tömeg és magaskulturáról...erősen hasonló Zsana állásfoglalásához. És bárki bármit mond kiba lealacsonyitó sorok vannak benne az átlagemberekeről mint a tömegkultura befogadóiról.

http://www.szochalo.hu/szochalo/upload/vshow.doc

Maris
2007-06-19, 14:09
Ki mondja meg, hogy az én önértékelésemnek hol kellene lennie és ahhoz képest hol van?:D:p

Mellesleg itt egy diplomamunka mely ír a tömeg és magaskulturáról...erősen hasonló Zsana állásfoglalásához. És bárki bármit mond kiba lealacsonyitó sorok vannak benne az átlagemberekeről mint a tömegkultura befogadóiról.

ezt én is megtaláltam :p erre (is) utaltam mint egyetemista sznob kurvák/faszok által megfogalmazott "felsőbbrendű vagyok" kinyilatkoztatásokra :)

"hova jársz suliba?" "az ELTÉre!" :D :D :D
végülis csak 1000szak van az Eltén belül... :rolleyes:

FoX
2007-06-19, 14:11

te mondod meg. ha te nem mondod meg, megmondjak neked azok akiknek hagyod.

ha nagy kultursznob vagyok, akkor lenezlek bazmeg mert akciofilmet nezel... legalabb egy okom van, hogy kicsit tobbnek erezhessem magam nalad :p te meg vagy olyan hulye, hogy elhiszed nekem, hogy en tobb vagyok. zsir :cool:

Maris
2007-06-19, 14:15
ha nagy kultursznob vagyok, akkor lenezlek bazmeg mert akciofilmet nezel... legalabb egy okom van, hogy kicsit tobbnek erezhessem magam nalad :p te meg vagy olyan hulye, hogy elhiszed nekem, hogy en tobb vagyok. zsir :cool:

hát sztem ez nem arról szól,h beépíted magadba azt a képet amit más gondol rólad...egyszerűen csak bosszantja az embert,mert az ember szereti fenttartani magáról a pozitív képet...egy negatív vélemény frusztrálja és idegesíteni fogja az az ember aki mondta

Maris
2007-06-19, 14:17
hát sztem ez nem arról szól,h beépíted magadba azt a képet amit más gondol rólad...egyszerűen csak bosszantja az embert,mert az ember szereti fenttartani magáról a pozitív képet...egy negatív vélemény frusztrálja és idegesíteni fogja az az ember aki mondta

ez mindenkire igaz...a kisebb önértékülésű egyébként is keveset gondol magáról,őt nem frusztrálja hiszen nem ellentétes az énfelfogásával...míg az egészséges önértékelésűt bosszantja,hiszen neki totál nem illik a képbe :)

Eric
2007-06-19, 14:20
te mondod meg. ha te nem mondod meg, megmondjak neked azok akiknek hagyod.

Költői kérdés volt:D

Tanulság:
Szabad e utánom azt akinek átjönnek Tarantino filmjeinek mögöttes jelentései csak azért mert nekem nem?:D:D:D

FoX
2007-06-19, 14:21

nade miert frusztral? ha tudod magadrol, hogy ertelmes vagy, attol, hogy nem vagy kultursznob, akkor nem erzed magad szarul, ha valaki negativ kepet mutat neked magadrol. nem erdekel, mert tudod, hogy te ismered magad, o meg nem ismer teged, csak dobalozik dolgokkal, hogy basztasson. csak akkor erzed magad szarul, ha azonosulsz is vele, szoval el kell hinned neki, hogy ez igy van. be van epitve... az lehet, hogy nem ott es akkor o epitette be, csak erositi. esetleg pont tudja is, hova kell nyulni

naba
2007-06-19, 14:25
ez csak egy példa...de számtalan tanulmány születik arról,h tömegkultúra szar...mégis többezer éve van létjogosultsága,tehát vmi értelme van.és nem csak az h kikapcsol...

mikor en egyetemista voltam, baratokkoztet meg szexcsatornat is neztunk

elobbit mar nem szoktam :D
http://i15.photobucket.com/albums/a386/otishendryx/Ron-Jeremy.jpg

FoX
2007-06-19, 14:29
Költői kérdés volt:D

Tanulság:
Szabad e utánom azt akinek átjönnek Tarantino filmjeinek mögöttes jelentései csak azért mert nekem nem?:D:D:D

akkor erre most ne valaszoljak? :D

Maris
2007-06-19, 14:30
nade miert frusztral? ha tudod magadrol, hogy ertelmes vagy, attol, hogy nem vagy kultursznob, akkor nem erzed magad szarul, ha valaki negativ kepet mutat neked magadrol. nem erdekel, mert tudod, hogy te ismered magad, o meg nem ismer teged, csak dobalozik dolgokkal, hogy basztasson. csak akkor erzed magad szarul, ha azonosulsz is vele, szoval el kell hinned neki, hogy ez igy van. be van epitve... az lehet, hogy nem ott es akkor o epitette be, csak erositi. esetleg pont tudja is, hova kell nyulni

hát a véleményen keresztül az ember frusztrál...tudod,h nem igaz,h nem tudsz ezzel azonosulni ezért inkább az embert állítod be hülyének,meg bunkónak,mintsem,h elfogadd a véleményét...van egy konfliktus az énképed és a vélemény között és ezt csak úgy tudod feloldani,h vagy elfogadod vagy dühös leszel az emberre.
persze ennek a dühnek vannak fokozatai...h most csak nem lesz szimpatikus az ember vagy szétvernéd a fejét egy vasbeton kockán.akkor fogsz a legdurvábban reagálni,ha bizonytalan vagy azzal kapcsolatba...ha csak kicsit vagy bizonytalan kurvaanyázol egyet,de mindenképpen benned lesz egy negatív érzése az ember felé.
nem gondolom,h 20on évesen az embernek szikla szilárd az önértékelése,ezért persze,jobban dühít mint egy 50évest,viszont ez csak a fiatalság számlájára írható(javarészt) és nem kell belső okokat keresni,h mit kell feloldanom magamban,idővel megszilárdul

FoX
2007-06-19, 14:53
atrakom a tarsadalmas topicba :p

mouss
2007-06-19, 21:16
A 23-as Szám // The Number 23

http://www.jimcarreyonline.com/img/o/info/news/number23-32.jpg

színes feliratos amerikai filmdráma, 98 perc, 2007
Méret: 1CD

RarPass: taxo
Felirat Mellékelve

http://rapidshare.com/files/37987959/n23.part1.rar
http://rapidshare.com/files/37988457/n23.part2.rar
http://rapidshare.com/files/37988767/n23.part3.rar
http://rapidshare.com/files/37989116/n23.part4.rar
http://rapidshare.com/files/37989443/n23.part5.rar
http://rapidshare.com/files/37989853/n23.part6.rar
http://rapidshare.com/files/37991038/n23.part7.rar
http://rapidshare.com/files/37991133/n23.part8.rar
http://rapidshare.com/files/37991888/mvs-23.sub

AlterEgo
2007-06-19, 21:44
mikor en egyetemista voltam, baratokkoztet meg szexcsatornat is neztunk

elobbit mar nem szoktam :D

Zsu nem volt itthon 1 hétig, tegnap este kínomban már pornóra kapcsoltam. Erre nem négeres szarság volt rajta... :D

kemo
2007-06-19, 22:01
nekromantik I. II. az magaskultura?:cool:

oxtox
2007-06-19, 22:46
Ong Bak

oxtox
2007-06-19, 22:55
Tom Yung Goong

Enrico
2007-06-20, 12:58
Góóóól 2
Mindenkinek ajánlom aki szereti a focit!:)

Maris
2007-06-20, 14:21
A 23-as Szám // The Number 23

ezt a filmet a létező összes kritika lehúzta.vki látta már?

Enrico
2007-06-21, 02:28
Most néztem meg a Next című filmet!
Hát nem rossz csak kár hogy a végét elbaszták... érdekesen lett vége... ez is egy ilyen tipikus 1-szer nézős film! :o

umba
2007-06-22, 09:17
tegnap megnéztem a Barakát... ;)

psy69
2007-06-22, 12:28
A hazugsággyáros
(Shattered Glass)

elég érdekes film a sajtó "hitelességéröl".. ráadásul "életrajzi film", a sztori megtörtént..

Enrico
2007-06-24, 17:12
Alpha Dog - nagyon bejött!:)
Karib Tenger Kalózai 3 - mikor jön már a 4???:D
Dead Silenc - akinek bejött a Fűrész az nézzem meg feltétlenül ezt a filmet!:)

MoRc
2007-06-25, 09:44
A Texasi lánc fűrészes nem volt rossz..

A falka----Története nem rossz kivitelezés nem a legjobb.de úgy összeségében nem volt rossz!:)

pétör
2007-06-25, 22:27
http://www.netpiac.hu/upload/M_209/rek3/10478.jpg

natasa
2007-06-27, 15:11
Transformers
http://www.imdb.com/title/tt0418279/

Szigorúan és kizárólag moziban nézendő kategória, bazi nagy vásznon, böszöm hangrendszerrel, mert a sztori magában bugyutácska,
a szereplők elképesztően bárgyú fazonok (kivéve John Turturro, aki tök mindegy, hogy mihez nyúl, zseniális lesz benne) és önparódia-ízű dialógusok…
Ami viszont tényleg beszarás, az a látvány, kurva jól összehozott kattogó gépmonstrumok, üldözések, meg bunyók dögivel, szóval egy szavunk sem lehet…
aranyos cybermese, aki meg még érzelmileg is érintett, az külön vigyoroghat neki … :D :D

MadMushroom
2007-06-27, 15:14
Transformers

Szigorúan és kizárólag moziban nézendő kategória, bazi nagy vásznon, böszöm hangrendszerrel, mert a sztori magában bugyutácska,
a szereplők elképesztően bárgyú fazonok (kivéve John Turturro, aki tök mindegy, hogy mihez nyúl, zseniális lesz benne) és önparódia-ízű dialógusok…
Ami viszont tényleg beszarás, az a látvány, kurva jól összehozott kattogó gépmonstrumok, üldözések, meg bunyók dögivel, szóval egy szavunk sem lehet…
aranyos cybermese, aki meg még érzelmileg is érintett, az külön vigyoroghat neki … :D :D
Ez a film nagyon érdekel...moziban akarom megnézni...csak a helyzet az,hogy nem lesz rá időm :o

natasa
2007-06-27, 15:29
Ez a film nagyon érdekel...moziban akarom megnézni...csak a helyzet az,hogy nem lesz rá időm :o

Nyugi, még ráérsz, a hazai bemutató csak júl. 3-án lesz, utána meg vsz jó sokáig fut majd... ;)

Ígyenc
2007-06-27, 15:37
Transformers

Hu erre én kiváncsi leszek! Ovi előtt mindig néztem reggel a németen a mesét... :)

MadMushroom
2007-06-27, 15:39
Nyugi, még ráérsz, a hazai bemutató csak júl. 3-án lesz, utána meg vsz jó sokáig fut majd... ;)

akkor megnyugodtam...júli vége felé lesz időm... :)

naba
2007-06-28, 02:09
Felforgatokonyv

http://filmbuzi.hu/archives/2007/04/08/felforgatokonyv-stranger-than-fiction/

szetkacagtam magam
hehe :D

Enrico
2007-06-28, 02:27
The Hitcher ( Az ország út fantomja)
Nagyon jó nekem nagyon bejött!:)

MoRc
2007-06-28, 10:13
Ki a faszagyerek!!!
Zsír!:p

Kis Csávó!

Ez is faja...:D:D:D

Enrico
2007-06-29, 23:03
Sziklák szeme 2
Hát ez nagyon LOL!:D

mouss
2007-06-30, 22:28
a Haggyállógva Vászka 249 Ft a Tescoban! (a közvágónál)

http://www.filmunio.hu/kepek/imgdb/hagyjallogva_vaszka.jpg

daylight
2007-07-01, 18:18
http://news.xinhuanet.com/english/2007-05/12/xin_41205041209357341295910.jpg

http://www.transformersmovie.com/downloads/transformers_1280.jpg

najoon teccet mindenkinek a társaságból..!
nemhiába STEVEN SPIELBERG! :cool:
lenyűgöző látvány...és vicces story

komolyan mondom egy perc sem volt unalmas ebből a filmből.

vagy nevettem a poénokon...
...vagy ááámultam a látványon...

...szóval irány a moziba!!!!

:D :cool:

Gery Garcya
2007-07-01, 18:46
parfüm... hehe fasza műsora van :D:D

longhi
2007-07-01, 21:13
parfumnek a vege egyszeruen nevetsegesen szar...hogy lehetett igy elbass**ni pedig marhajo film amugy

Gery Garcya
2007-07-01, 21:28
nem...
sztem ha jobban végig gondolod naon kemény a filmhez mérten az...muterrel meg libácskámmal néztük tennap, mire muter (cikhológus..) reggelre 1 rezgő elemzéssel állt elő a film lélektanáról, s így végigondfolva nemis rossz.. de nekem amugy is teccett vicces filmecske:)

Maris
2007-07-01, 21:57
parfumnek a vege egyszeruen nevetsegesen szar...hogy lehetett igy elbass**ni pedig marhajo film amugy

:rolleyes: ezt így nem teljesen értem...mivel h könyv adaptáció :p

longhi
2007-07-01, 22:55
es akkor kotelezo jo vegnek lennie?:D

amugy tenyleg egy nagyon jo film egeszen az utolso 20percig amikor egy idiota fordulat kovetkezik be aminek kb semmi koze semmihez vagy csak en nem vagyok eleg muveszi nemtudom...de jobb lett volna ha egyszeruen csak kivegzik a csavot es kesz..:D lehet h konyvbe jobban leirjak mit erez a vegen de filmen csak nevettem kinomban:D

Maris
2007-07-01, 23:10
es akkor kotelezo jo vegnek lennie?:D

amugy tenyleg egy nagyon jo film egeszen az utolso 20percig amikor egy idiota fordulat kovetkezik be aminek kb semmi koze semmihez vagy csak en nem vagyok eleg muveszi nemtudom...de jobb lett volna ha egyszeruen csak kivegzik a csavot es kesz..:D lehet h konyvbe jobban leirjak mit erez a vegen de filmen csak nevettem kinomban:D

persze,h nem...csak úgy jött le mintha a film számlájára írnád a dolgot.a könyvben sincs jobban leírva,az alapkoncepció sztem a filmben is átjött,aztán az már más dolog,h mennyire ragad meg ez a logikamenet...
egyébként ez volt az egyetlen film,ami jobban tetszett mint az eredeti könyv...

pétör
2007-07-01, 23:10
az új tarantino film hihetetlenül jó népek !

előtte fokozottan ajánlott megtekinteni a Vanishing Point ( '71 ) cimü klasszikust :rolleyes:

Maris
2007-07-01, 23:13
mi a die hard 4-et néztük...jóóóóóóóó :p mclane a sebezhetetlen :D

psychic
2007-07-01, 23:34

megint a feleségét ejtettek tuszul v a gyerköceit v most mi van teritéken? :D
hamarosan megnézem ezt a filmet. de ennyit azér elárulhaccc...:)

Maris
2007-07-01, 23:41
megint a feleségét ejtettek tuszul v a gyerköceit v most mi van teritéken? :D

a lányát :D

Psy L
2007-07-02, 01:38
a lányát :D

ez az a legeslegesleggesleggggdrágább az életed sorozat?? :D :D

yeezs
2007-07-02, 06:59
ez az a legeslegesleggesleggggdrágább az életed sorozat?? :D :D
Az ominózus örökké véres és mocskos fehér, szakadt trikót állítólag kiállították és nagyon nagy érdeklődés övezi :) :D :eek:
Egyébként énis kiváncsi vagyok már nagyon a 4-re :o

tintahalacska
2007-07-03, 18:49
most néztem meg az öngyilkos szüzeket/the virgin suicides/..nekem tetszett:):)...bírtam volna még nézni.

Enrico
2007-07-03, 23:42
Véres Gyémánt (Blood Diamond)
Leo Capribogyo nagyon jól játszotta a szerepét nekem bejött ez a film... nagyon durva hogy ilyen harcok folynak Afrikában! :(

vnoémi
2007-07-04, 06:58
Tegnap volt a Potter 5. részének (főnix rendje) a díszbemutatója...

Enrico
2007-07-05, 19:08
A Tégla tényleg nagyon jó film!!:)

Ígyenc
2007-07-05, 19:10

Szvsz semmi Die Hard feelingje nem volt, no káromkodás, a végére nem csurom véres a Willis...Szóval nem egy nagy szám, bár azért annyira nem is szar mint amire számítottam de az első és harmadik résznek a nyomába sem érhet!

Carcase
2007-07-05, 20:12

a vadászrepcsis rész a legdurvább... :D

oxtox
2007-07-05, 20:46
death proof! :cool: kicsit unalmas az elején, Anyámmal néztem, majdnem kimentünk már, aztán felgyorsultak az események! igazi Tarantino poénokkal!

mouss
2007-07-06, 11:57
Szvsz semmi Die Hard feelingje nem volt, no káromkodás, a végére nem csurom véres a Willis...

ez azért van, mert Johnnak felnőttek a lányai, és mostmár ők is nézik az apjukat amoziban. nem akarta, hogy csúnyán beszéljenek. Az eredeti véres póló pedig múzeumba került.. :)

Enrico
2007-07-06, 14:18
A 23-as szám

Csillagos 5-ös a film! Jim Carrey istenien alakítja a szerepét a filmben! érdemes megnézni!

mouss
2007-07-07, 10:17
Eric bazmeg figyejjé!

Nemtom emlkészik é valaki a gyilkos paradicsomokra, vagy a moszkítókra, de a wetának köszönhetően megszületett az új újzeelander istenhorror:

The black sheep

http://www.youtube.com/watch?v=sMp8mSRiHow

www.blacksheep-themovie.com

http://www.movie-list.com/b2/media/blogs/a/black_sheep_ver2.jpg

yee

Popszi
2007-07-07, 23:05
Nagyon jo a Transformers, ajánlom mindenkinek:D

Enrico
2007-07-08, 04:02
Megnéztem a 10 Csapás című filmet! Hát nekem nem jött be annyira... megcsinálhatták volna jobbra is! :o

Maris
2007-07-08, 12:39
a vadászrepcsis rész a legdurvább... :D

jaja...az bennem is megmaradt :p

Ígyenc: változnak az idők, a trilógia akkor futott,amikor a segal filmek :p .vér,csöcsök,mocskos száj...aztán volt egy váltás...a mostani főhősök szerető családapák,tisztes állampolgárok,akiknek az is felforgatja a lelkibékéjük,ha egy többszörös sorozatgyilkost ölnek meg véletlenül..."az emberi élet védelme stb".nagyon elmentünk ebbe a fekete fehér,jó és rossz felállásba az akcifilmekben,így nem fér bele a káromkodás stb: h a hősnek felvillantsák a negatív tulajdonságait...mert ugye nincsenek is neki.
ezért hányok a mostani "akció filmektől"...
a diehard is alkalmazkodott valamennyire az új időkhöz(minél alacsonyabb korhatár annál több bevétel,ergo kevesebb vér,kurvaanyázás...stb) de azért még mindig magasan ez a film találta el,h milyennek is kell lennie egy ilyen jellegű filmnek...

Dr. Opout
2007-07-08, 13:26
A Blekksípet le lehet valahonnan tölteni?
Új -Zélandi horrorban meg egyértelműen a Hullajó (Braindead) az abszolút nyertes. Emlékszik még rá valaki?

yeezs
2007-07-08, 17:35
Véres Gyémánt (Blood Diamond)
Leo Capribogyo nagyon jól játszotta a szerepét nekem bejött ez a film... nagyon durva hogy ilyen harcok folynak Afrikában! :(
Pfú, tényleg nagyon jót alakított a Leóka. Fasza volt az a húzás a végén filmben, de ezzel meg hiteltelenné vált a makacs, önző férfi szerepe. Persze így utólag... amikor megnéztem megvolt a hatása :eek:

Enrico
2007-07-09, 10:51
Aki szereti a szellemeket a szellemes filmeket annak ajánlom a Mezsgét (PULSE) nekem nagyon bejön! :D

Ryaren
2007-07-09, 11:59
jaja...az bennem is megmaradt :p

Ígyenc: változnak az idők, a trilógia akkor futott,amikor a segal filmek :p .vér,csöcsök,mocskos száj...aztán volt egy váltás...a mostani főhősök szerető családapák,tisztes állampolgárok,akiknek az is felforgatja a lelkibékéjük,ha egy többszörös sorozatgyilkost ölnek meg véletlenül..."az emberi élet védelme stb".nagyon elmentünk ebbe a fekete fehér,jó és rossz felállásba az akcifilmekben,így nem fér bele a káromkodás stb: h a hősnek felvillantsák a negatív tulajdonságait...mert ugye nincsenek is neki.
ezért hányok a mostani "akció filmektől"...
a diehard is alkalmazkodott valamennyire az új időkhöz(minél alacsonyabb korhatár annál több bevétel,ergo kevesebb vér,kurvaanyázás...stb) de azért még mindig magasan ez a film találta el,h milyennek is kell lennie egy ilyen jellegű filmnek...

Jaja! Van benne valami amit mondasz.... És az érdekes az, hogy a színjátszás meg pont a másik irányba tart! Rengeteg darabban, "folyik a vér" és kibaszott sokat káromkoidnak... Lassan eljutunk oda, hogy az öreglányok örülni fognak ha káromkodik valaki, mert az nyílván azt jelenti, hogy színházba jár! :D

Enrico
2007-07-09, 21:09
Most fogjuk nézni a Fedőneve: Takarító című filmet! :) Kíváncsi vagyok milyen lesz!

Faun
2007-07-09, 21:29
én megnézem újra a Hard Candyt...eléggé masszív film ;) :D

Enrico
2007-07-09, 23:36
Most fogjuk nézni a Fedőneve: Takarító című filmet! :) Kíváncsi vagyok milyen lesz!

ŐŐŐ Lucy Liu hmm hát igen nagyon szép! Jó film... mondjuk nem a legütősebb vígjáték amit valaha is láttam de megéri megnézni!

AngelHunter
2007-07-11, 01:17
én megnézem újra a Hard Candyt...eléggé masszív film ;) :D

egyik kedvenc filmem :rolleyes: :rolleyes:

AngelHunter
2007-07-11, 01:21

nincs az elbaszva sztem, ugy jo az a film ahogy van :>

AngelHunter
2007-07-11, 01:30
Transformers

tegnap sikerult megneznem, es igen, csak moziban, szelesvasznon, ott viszont elkepesztoen jo
john torurro meg telleg jo ebben a filmben, mondjuk en nem lattam mashol sehol....

psychic
2007-07-11, 09:47
tegnap megnéztük a dancer in the dark c. filmet.
nagyon jó :D igaz, kicsit megborultam a filmen, de nem volt vészes :)

björknek valóban nagyon különleges hangja van.

psychic
2007-07-11, 09:48
a Torrente, a törvény két balkeze c. filmet látta már vki?

Eric
2007-07-11, 13:21
Eric bazmeg figyejjé!

Nemtom emlkészik é valaki a gyilkos paradicsomokra, vagy a moszkítókra, de a wetának köszönhetően megszületett az új újzeelander istenhorror:

The black sheep

http://www.youtube.com/watch?v=sMp8mSRiHow

www.blacksheep-themovie.com

http://www.movie-list.com/b2/media/blogs/a/black_sheep_ver2.jpg

yee

Nem ujdonság, már várom nagyon:D
Anno voltunk vidéki rokonoknál én meg nem mertem bemenni a tehénhez mert féltem, hogy megharap...szóval a birkáktól is tuti fosni fogok:)

Eric
2007-07-11, 13:28
nu én is hozzászólnék a diehard témához...röviden: kell egy ötödik rész:D
A káromkodások valóban hiányoznak a filmből de szinte fel sem tűnnek annyira pörög a cselekmény. Az egyperces ürejáratokban pedig mclane és a buddy gyerek viccelődik:) Akcióban sincs hiány- a repülővel szétlőtt teherautó már a True Lies-ban is kiba jól nézett ki :cool: John-nak pedig azt is elhisszük, hogy kiszáll belőle épp bőrrel.

Annak aki azt irta, hogy nem amortizálódik le a trilógiához méltón Mclane, ajánlom azt a jelenetet amikor kivonszolja magát a rommá zuzott felüljáró alól;)

8,5/10

Eric
2007-07-11, 13:41
Decemberben jön a Resident Evil 3 -Extinction(kb megsemmisülés, kiirtás). igazi madmax feeling+ szupercool kukri kések és winchester, várom nagyon:)

trailer:
http://youtube.com/watch?v=U1ABcNP9AJc

http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/Resident_Evil_3/ResidentEvil3-3.jpg

Eric
2007-07-11, 14:01
Lehet már belinkeltem egyszer az uj Rambo trailert, de tökmind1:

http://youtube.com/watch?v=_q6O_lilM2Y

semmi CGI viszont 5 hektoliter vér:D

AngelHunter
2007-07-11, 20:50
michael moore uj "dokumentumfilmje" a Sicko. ajanlom mindenkinek, sztem az eddigiek kozul a legjobban sikerult filmje...

AngelHunter
2007-07-12, 09:08
hohohooooooooo, micsoda kincs!!!!

http://img239.imageshack.us/img239/2584/blacksnakemoanver3gi6.jpg

http://img239.imageshack.us/img239/4086/blacksnakemoanver2bz3.jpg

Eric
2007-07-12, 10:38
Tegnap sort keritettünk a Transformer mozi cimén futó videoklippre:D
Nem számít, hogy a story nem tul bonyolult vagy, hogy a szinészek nagy része tehetségtelen, Itt nagy robotok verekednek és törik rommá egymást és környezetüket!!! Én ilyen CGI-t még nem láttam, tökéletesen részletes és egyik ámulatból a másikba esünk. Két akcióorgia között pedig egy egy jól sikerült poén ránt helyre.
Ami zavart, hogy az álcák nem igazán voltak kidolgozva szinte csak azért voltak a vásznon, hogy paráztassanak és, hogy szétszedhessék őket. Az Autobotok viszont aranyosabbak mint egy kölyökkutya:D
A szokásos Bay cuccok is megvannak: helikopter a naplementében, forgó kameramozgás, alulról lassitott elszánt arcok, ütős zenére sétáló katonák stb stb
Sőt a rendező most attól sem riadt vissza, hogy egy saját filmjéből lopjon egy rövid snittet: http://filmbuzi.hu/archives/2007/07/04/meg-transformers/

Érdekesség még, hogy Bay maga szereti castingolni a szinészeit...valószinűleg igy kerülhettet a filmbe Magan Fox (http://imdb.com/name/nm1083271/) , Rachael Taylor (http://imdb.com/name/nm1592225/) vagy az a csaj aki csak azért sikit és terdel az aszfaltom, hogy ironhide lassitva átszaltózhasson fölötte. :cool:

9/10

inhumaani
2007-07-12, 11:53
hohohooooooooo, micsoda kincs!!!!

http://img239.imageshack.us/img239/2584/blacksnakemoanver3gi6.jpg

http://img239.imageshack.us/img239/4086/blacksnakemoanver2bz3.jpg

te ezt lattad is?

AngelHunter
2007-07-12, 11:55
te ezt lattad is?

ma van soron :>

inhumaani
2007-07-12, 12:00
nekem ez kell... a lelancolt christina ricci es a rabszolgatarto samuel l. jackson miatt.... : )

AngelHunter
2007-07-12, 12:10
nekem ez kell... a lelancolt christina ricci es a rabszolgatarto samuel l. jackson miatt.... : )

keress ra, megtalalod ;)

Eric
2007-07-12, 12:58

Ugyan, Neked az Adam familyes Christina kell:D :p

Manna
2007-07-12, 13:16
tegnap éjjel láttam A forrás című filmet (r.:Darren Aronovszky<-Rekviem egy álomért :) ) , először azt hittem valami hős lovagos kosztümös cucc, de ami a végén kikerekedett belőle meglepett...életről és halálról, halál utáni folytatásról szól, kicsit befordít, de a végén kis Buddha-mosollyal nyugtázhatjátok a megértést...nekem bejött :) <-kis Buddha-mosoly

inhumaani
2007-07-12, 15:30
Ugyan, Neked az Adam familyes Christina kell:D :p

hat nem tudom... a plakat alapjan itt nekem jobban tetszik, bar az addams familyben sem volt rossz ez teny.. :)

AngelHunter
2007-07-12, 15:32
hat nem tudom... a plakat alapjan itt nekem jobban tetszik, bar az addams familyben sem volt rossz ez teny.. :)

film alapjan inkabb Addams Family....

Eric
2007-07-12, 15:44

Utálom ha meg kell magyaráznom egy poént:D arra céloztam, hogy Adamséknél még csak 11 éves volt:p(nem tudtam fejből meg kellett néznem, mondjuk 14-15re tippeltem volna)

inhumaani
2007-07-12, 15:47
ja ertem.. hogy ez egy vicc volt.. :) jopofa gyerek vagy te:)

danger
2007-07-12, 17:39
Black Snake Moan: jobb mint vartuk, vicces is, csak a vege fura, de erdemes megnezni.

Transformers: vegre nem csalodas, mint a karib3 :D csak nem ertem meg egy bargyu filmben is hogy a legjobb gyakornok jelmegfejto okoska miert egy tetovaltnyaku szoke ribanc?

Torrente elso ket resze meg alapvetes, a harmadik felejtheto.

AngelHunter
2007-07-12, 22:32
Black Snake Moan telleg jobb mint amennyit a plakat alapjan sejteni lehetne,de azert.... :)

zodiac sztem felejtheto.. tul hosszu, az oke hogy ez eszkoz, de akkor is.. nekem kicsit sok volt..

mostpedig 4x is parfum :rolleyes:

Eric
2007-07-13, 11:00
Roland Emerich az ősemberekről forgatott filmet, biztos tök jó látványos lesz, de töriból óriási cerka nekik. ie 10.000ben még hol lettek volna városállamok?:D

itt a trailer:
http://www.sg.hu/cikkek/53610/itt_a_10_000_b_c_teaser

freedom24
2007-07-13, 14:02
Az elmult pár nap elég sokat filmeztünk

Bárányok hallgatnak
Pillangó-effektus
Apocalipto
A leggyorsabb indián (ajánlom mindenkinek,nagyon jó)

freedom24
2007-07-14, 18:04
Ja és túl vagyok a "Száll a kakukk fészkén" is.

AlterEgo
2007-07-15, 02:46
Ja és túl vagyok a "Száll a kakukk fészkén" is.
Az nagyon komoly film. ;)
Kedvenc színészem Jack Nicholson, Malkovich melett.

AlterEgo
2007-07-15, 02:49
Mi most fejeztük be a Ragyogás-t, szintén Nicholson szereplésével.
Kubrick meg a kedvenc rendezőm. Ez a kettős eszméletlen jó filmet eredményezett.
Most kisértem ki wc-re a párom. Én is daráztam rendesen.
A nagyszerű, hogy teljes hosszában fentartja a félelmet az emberben Kubrick.
A zenéje meg Bartók és Ligeti György műveiből válogatta.
Top 10 film. ;)

AlterEgo
2007-07-15, 02:52
http://youtube.com/watch?v=byQ4cUQZ5FU&mode=related&search
http://youtube.com/watch?v=aG5X8xvL2_k&mode=related&search=
Basszus el sem merném könyvben olvasni...

Gabedly
2007-07-15, 21:10
Ma estére:

A kis Buddha

Zone Europa
22:25, Vasárnap (július 15.),

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=5414092&i_where=1&i_where_tv=1

inhumaani
2007-07-16, 22:34
http://youtube.com/watch?v=byQ4cUQZ5FU&mode=related&search
http://youtube.com/watch?v=aG5X8xvL2_k&mode=related&search=
Basszus el sem merném könyvben olvasni...

pedig ez azon keves konyvek egyike, amelyiknel jobb a film verzio (termeszetesen a kubrick fele)... a konyv egyaltalan nem olyan felelmetes mint a film

inhumaani
2007-07-16, 22:42
A zenéje meg Bartók és Ligeti György műveiből válogatta.
Top 10 film. ;)

azert az tulzas, h ezekbol valogatta, van rajta egy ligeti es egy bartok kompozicio... a tobbi Krzysztof Penderecki es Wendy Carlos & Rachel Elkind (a zsenialis introt is ok csinaltak, a film elejen mikor a torrance eloszor megy fel a szallodaba)

amugy meg: http://angryalien.com/0504/shiningbunnies.html

AlterEgo
2007-07-16, 23:02
pedig ez azon keves konyvek egyike, amelyiknel jobb a film verzio (termeszetesen a kubrick fele)... a konyv egyaltalan nem olyan felelmetes mint a film
mifene... :eek:

AlterEgo
2007-07-16, 23:03
azert az tulzas, h ezekbol valogatta, van rajta egy ligeti es egy bartok kompozicio... a tobbi Krzysztof Penderecki es Wendy Carlos & Rachel Elkind (a zsenialis introt is ok csinaltak, a film elejen mikor a torrance eloszor megy fel a szallodaba)

amugy meg: http://angryalien.com/0504/shiningbunnies.html
megnéztem megint. 3 Bartók van rajta, bár igen, kicsit eltúloztam. :D

inhumaani
2007-07-17, 14:05
megnéztem megint. 3 Bartók van rajta, bár igen, kicsit eltúloztam. :D

utalok kotozkodni, tenyleg, de nekem megvan a soundtrack es 1 bartok van rajta :)

1. The Shining (Main Title) (03:30)
Wendy Carlos & Rachel Elkind

2. Rocky Mountains (03:04)

3. Lontano (10:10)
Gyorgy Ligeti

4. Music For Strings, Percussion and Celesta (08:05)
Bela Bartok

5. Utrenja (Excerpt) (02:20)
Krzysztof Penderecki

6. Utrenja (Kanon Paschy) (00:59)
Krzysztof Penderecki

7. The Awakening of Jacob (08:24)
Krzysztof Penderecki

8. De Natura Sonoris #1 (07:11)
Krzysztof Penderecki

9. De Natura Sonoris #2 (08:56)
Krzysztof Penderecki

10. Polymorphia (09:08)
Krzysztof Penderecki

11. Midnight, the Stars and you (03:27)
Al Bowlly & Ray Noble Orchestra

12. It's all Forgotten Now (03:21)

13. Home (03:14)
Henry Hall & Gleneagles Hotel Band

Klojé
2007-07-17, 14:22
megnéztük a Megérzést és eléggé odabaszós :)

NasCa
2007-07-17, 17:35
melyik az a film, amiben végig(?) a narrátor írja a sztorit vagy valami ilyesmi? pár hónapja jelent meg és vígjáték.

Tibrog
2007-07-17, 17:38
Stranger Than Fiction
majdnem elaludtam rajta

Klojé
2007-07-17, 20:19
melyik az a film, amiben végig(?) a narrátor írja a sztorit vagy valami ilyesmi? pár hónapja jelent meg és vígjáték.
nem. ilyen nagyon izgulós összerakós story és csak a végén jössz rá hogy mi is a szitu :rolleyes:

Psyzsu
2007-07-18, 00:03
Ugyan nem film, hanem rajzfilm, de elég érdekes darab: Az utolsó egyszarvú. 1982-ben készült NSZK-amerikai-angol-japán koprodukció Peter S. Beagle novellája alapján. Most néztük meg húgommal sokadszorra, bár a felére nem emlékeztem. Asszem nem kifejezetten gyerekeknek szól. :rolleyes: Ismeri esetleg valaki?

AlterEgo
2007-07-18, 07:20
utalok kotozkodni, tenyleg, de nekem megvan a soundtrack es 1 bartok van rajta :)

1. The Shining (Main Title) (03:30)

2. Rocky Mountains (03:04)

3. Lontano (10:10)
Gyorgy Ligeti

4. Music For Strings, Percussion and Celesta (08:05)
Bela Bartok

5. Utrenja (Excerpt) (02:20)
Krzysztof Penderecki

6. Utrenja (Kanon Paschy) (00:59)
Krzysztof Penderecki

7. The Awakening of Jacob (08:24)
Krzysztof Penderecki

8. De Natura Sonoris #1 (07:11)
Krzysztof Penderecki

9. De Natura Sonoris #2 (08:56)
Krzysztof Penderecki

10. Polymorphia (09:08)
Krzysztof Penderecki

11. Midnight, the Stars and you (03:27)

12. It's all Forgotten Now (03:21)

13. Home (03:14)
Henry Hall & Gleneagles Hotel Band

Igazad van!

Én ezeket 3-nak néztem felületesen. :)

Egyébként ez nem kötekedés. Én is végletekig megyek ha tudom, hogy igazam van. ;)

AlterEgo
2007-07-18, 07:22
Egyébként meg átírhatnád (légyszíves)a cd-t ha már így elárultad magad... :D
Eléggé rettegős. Párom szeretné néha hallgatni éjjelente amikor egyedül van itthon. :D :D :D

heliosphere
2007-07-18, 11:25
nem a legújabb eresztés ugyan..

World Trade Center: nagyon hatásos és azért megható is... Oliver Stone újabb színvonalas filmje. ha vki nem ismerné, két romok alatt rekedt NY-i rendőr igaz története...

FoX
2007-07-18, 14:45
nem a legújabb eresztés ugyan..

World Trade Center: nagyon hatásos és azért megható is... Oliver Stone újabb színvonalas filmje. ha vki nem ismerné, két romok alatt rekedt NY-i rendőr igaz története...

es raadasul nicolas cage jaccik benne... :rolleyes: ez az a film, amit nem fogok megnezni. Meg a titanic :D

AlterEgo
2007-07-18, 15:28
es raadasul nicolas cage jaccik benne... :rolleyes: ez az a film, amit nem fogok megnezni. Meg a titanic :D
rokon lelkek vagyunk :D

Drush'ha
2007-07-18, 18:40
Sziasztok!

tudom, hogy nem szervesen kötődik a téma ehhez a topichoz, de valaki tudna nekem mondani egy olyan honlap címet, ahhonan VJ-szerű kisfilmeket le lehet tölteni, akár chill out-hoz, akár keményebb zenéhez! Előre is köszönöm!

AlterEgo
2007-07-18, 19:32
Sziasztok!

tudom, hogy nem szervesen kötődik a téma ehhez a topichoz, de valaki tudna nekem mondani egy olyan honlap címet, ahhonan VJ-szerű kisfilmeket le lehet tölteni, akár chill out-hoz, akár keményebb zenéhez! Előre is köszönöm!

http://www.vjcentral.com/

Amúgy miért érdekel? Szeretnél Vj-s kedni vagy bulira szeretnél valamit?

AlterEgo
2007-07-18, 19:35
http://www.vjcentral.com/

Amúgy miért érdekel? Szeretnél Vj-s kedni vagy bulira szeretnél valamit?
http://vjfader.com/live-visuals.htm

ez jobb ;)

Drush'ha
2007-07-18, 20:04
Köszi szépen! :)

Csak egy kisebb fajta partyba szeretném őket, semmi komoly VJ karrierre nem pályázom :rolleyes:

Maracuja
2007-07-22, 20:05
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/d/d4/Baktarider1.jpg

Maracuja
2007-07-22, 20:12
http://gportal.hu/portal/baktarider/image/gallery/1141225927.jpg

Faun
2007-07-22, 22:42
Ford Fairlane Cool Tvn!!eszem faszom megálll... :D :D :D

naba
2007-07-23, 04:45

felforgatokonyv

mar irtam ide, hogy fasza asszem :rolleyes:

Maris
2007-07-23, 10:23
a 10x átnézett dvd polcon válogatva a hétvégén kezembe került két gyöngyszem...Ludas Matyi és az Eszeveszett Birodalom.
Ludas Matyiban csak 20percig jutottam,mert vendégek jöttek,de még mindig nagyon élvezetes humora van.
Az Eszeveszett Birodalom meg talán az egyik legviccesebb Walt disney amit láttam :)

kisördög
2007-07-23, 11:08
a 10x átnézett dvd polcon válogatva a hétvégén kezembe került két gyöngyszem...Ludas Matyi és az Eszeveszett Birodalom.
Ludas Matyiban csak 20percig jutottam,mert vendégek jöttek,de még mindig nagyon élvezetes humora van.
Az Eszeveszett Birodalom meg talán az egyik legviccesebb Walt disney amit láttam :)

Eszeveszett birodalom valóban vicces és aranyos, Lúdas Matyi se kutya 3x.... :D
de a Die Hard 4.0 még mindig várat magára részemről, pedig Bruce Willis :rolleyes:

WadMatch
2007-07-25, 11:09
Tökéletes Trükk - The Prestige
---
Két bűvész, akik korábban barátok voltak, egymás ellen fordulnak egy incidens követően. Van benne Teleportáló ember, eltűnő kismadár, minden.
Kb 2 óra, nekem nagyon bejött.

FoX
2007-07-25, 17:19
Az eszeveszett birodalom sztem is jo, es nem enekelnek benne sokat, ami nem hatrany :rolleyes:

Enis pakolasztam a regi cd-imet, es megtalaltam a Halalsoront... ezen felbuzdulva meg is neztuk tegnap este, piheneskeppen :rolleyes: En szeretem :o

Meg letoltottuk a nagy lebowskit... olyan regen lattam, es sztem igen szorakoztato :cool:

psy69
2007-07-25, 17:35
riválisok I., II., III., a negyedik film jövő hét hétfőn lesz:D
csak annyit mondok hogy az AMERIKAI KARATEVÁLLOGATOTT a filmquatrológia alapja...
:p :p :p

WadMatch
2007-07-25, 17:38
riválisok I., II., III., a negyedik film jövő hét hétfőn lesz:D
csak annyit mondok hogy az AMERIKAI KARATEVÁLLOGATOTT a filmquatrológia alapja...
:p :p :p

Messze az 1. resz a legjobb :)

Psyvíz
2007-07-27, 18:36
az utobbi filmeket láttam az elmult napokban:

az illuzionista :D LÓFASZ megne nézzétek

kutyaszórítóban,kultuszfilm gondolom már mindenki látta:)

és végül scanner darkly::::...ZSENIÁLIS...hatalmas film.... ,megnéztem szinkronnal meg eredetin is,ha nemvagy lusta olvasni akkor az utobbit válazd mert a szinkronja egy kalap szar :rolleyes:

Dr. Opout
2007-07-27, 18:54
scanner darkly::::...ZSENIÁLIS...hatalmas film.... ,megnéztem szinkronnal meg eredetin is,ha nemvagy lusta olvasni akkor az utobbit válazd mert a szinkronja egy kalap szar :rolleyes:
Ha nem vagy lusta olvasni, vedd meg a könyvet- ha még nemn lenne meg, bár közhely, hogy az jobb volt, de a film valóban zseniális a maga nemében. Barris figurája pont olyan, ahogy elképzeltem, bár ami a könyvben nem volt benne, a túlzott gesztikulálás...az nagyon ott volt!

heliosphere
2007-07-27, 19:03
tegnap megnéztük a Mezsgye-t (Pulse)...hát egyszer nézhető horror, de nem rossz azért...

AlterEgo
2007-07-27, 21:00
Tökéletes Trükk - The Prestige
---
Két bűvész, akik korábban barátok voltak, egymás ellen fordulnak egy incidens követően. Van benne Teleportáló ember, eltűnő kismadár, minden.
Kb 2 óra, nekem nagyon bejött.
Már írtam itt róla.
Nekünk is nagyon-nagyon bejött!
Főleg, mert Tesla bácsi története is bele volt szőve. :D

AlterEgo
2007-07-27, 21:02
Az eszeveszett birodalom sztem is jo, es nem enekelnek benne sokat, ami nem hatrany :rolleyes:

Enis pakolasztam a regi cd-imet, es megtalaltam a Halalsoront... ezen felbuzdulva meg is neztuk tegnap este, piheneskeppen :rolleyes: En szeretem :o

Meg letoltottuk a nagy lebowskit... olyan regen lattam, es sztem igen szorakoztato :cool:

Hatalmas film.
Bowlingozáskor azt íratom ki nevemnek... :D

Psyvíz
2007-07-29, 22:06
madhouse vki? :D :D

kisördög
2007-07-30, 10:09
tegnap megnéztük a Mezsgye-t (Pulse)...hát egyszer nézhető horror, de nem rossz azért...

hát ja, bár eléggé irreális, de nézhető...

Nagy Lebowski már a cím is magáért beszél :D

most ami érdekelne az Ocean's thirteen látta már valaki? mik a tapasztalatok, mert az első kettő sztem nagyon ott volt, főleg a II-ban mikor Bruce Willis (nem a kedvencem á dehogy :D ) saját magát alakítja :p

Cifra-3
2007-07-30, 17:39
sziasztok, szükségem lenne erre a filmre nincs meg valakinek véletlenül???????

Ki ölte meg Pamela Rose-t

az dobjon légyszi rám egy MSG-t

thx

Eric
2007-08-01, 12:07
http://users.static.freeblog.hu/f/i/l/filmbuzi/files/film2007/sweeney-todd.jpg

FoX
2007-08-01, 12:10
jeeeeeeeeeeee :cool:

WadMatch
2007-08-05, 22:29
"A bekes harcos utja"

Dan Millman konyvebol keszult film, egy kimagasloan tehetseges tornaszfiurol szol, aki az elete ertelmet az olimpiai szereplesben es az aranyerem megnyereseben latja. Talalkozik egy oreggel, akitol megtanul maskepp tekinteni az eletere..
(A tortenet egyebkent az irorol szol. :) )

En eloszor konyvben olvastam, de filmen is nagyon tetszett. Mondjuk - mint minden film/konyv parosnal - itt is sokmindent kihagytak, leroviditettek, az idotenyezo miatt... :)

psychic
2007-08-06, 17:14
Látta már vki ezt a filmet?
http://www.iif.hu:8080/2000/articles/films/futtyszo.hu.html

Fernando Pérez: Az élet egy füttyszó

vélemények?

esetleg megvan vkinek?

MadHand
2007-08-06, 19:16
Lord of the Weed-et latta vki? eleg jo :D

S.O.L.O.
2007-08-06, 20:01
most néztem meg az APOCALYPTO t, nekem nagyon bejött, nyers, reális, bár van egy két gixer, de össszetetben jó ;)

freedom24
2007-08-06, 20:38
Az Apocalypto nekem is kellemes csalódás volt, főleg vége volt komoly.

heliosphere
2007-08-06, 20:48
én is nemrég töltöttem le...kíváncsi vagyok... sokan lehúzták a filmet.. :o
Gibson mindig megtalálja azt a nézőpontot ami egy kicsit eltér a megszokottól... hiába, tud vmit a csávó. nekem a passió is nagyon bejött, pedig abból is mekkora balhé volt. bármit is csinál, eléri a célját.. beszélnek róla ;)

Gabedly
2007-08-14, 20:56
Woodstock
22:15, Kedd (augusztus 14.), DUNA Televízió
amerikai dokumentumfilm, 1. rész, 124 perc, 1970

Holnap pedig a 2. rész.

Ozora után film egy '69-es Ozoráról. :)

AngelHunter
2007-08-15, 23:20
most néztem meg az APOCALYPTO t, nekem nagyon bejött, nyers, reális, bár van egy két gixer, de össszetetben jó ;)

azt hogy realis ugyan mire erted? remelem nem a fohos kitartasara :D

pétör
2007-08-17, 23:06
ezt a rövid filmet mindenképp nézzétek meg, egyik kedvenc szinészem , jeremy sisto játszik benne

mindössze 6 perc, nagyon jó minőség,

pszichiátrián játszódik , végén elég huncut csavar

http://www.insideshortfilm.com

tintahalacska
2007-08-17, 23:55
ezt a rövid filmet mindenképp nézzétek meg, egyik kedvenc szinészem , jeremy sisto játszik benne

mindössze 6 perc, nagyon jó minőség,

pszichiátrián játszódik , végén elég huncut csavar

http://www.insideshortfilm.com
ez nagyon jó:)

mouss
2007-08-18, 07:32
woodstock, 3 days of peace and music -the director's cut
DVD

kurva jó :D vicces :D

MoRc
2007-08-18, 13:45
életfogytig.Mókás!!!(edi mörfi.meg mártin laurensz!):D:D
S.o.S szerelem gagyi:D

Maris
2007-08-19, 22:54
utolsó skót király-elég jó :)

Enrico
2007-08-21, 03:29
1408
Hát én majd besz*rtam! Érdemes megnézni aki szereti a szellemes filmeket!:) Elég jóra sikeredett a film!:)

Gery Garcya
2007-08-21, 12:26
A nagy Lebowski/y? - qvajó film oltóda végig ne nézzétek meg:D

Sipmson múvi essenemrossz:) esse nézzétek meg ha eddig már nemtettétek mög...

gege
2007-08-21, 22:09
nem tudom, volt-e már, de nekem nagyon bejött: The Wonderland Experience
érdemes megnézni - még jobb minőségben még érdemesebb valószínűleg :)
http://video.google.com/videoplay?docid=4293381565598742364&hl=en-GB

freedom24
2007-08-22, 14:08
áááá tegnap újra végigröhögtük a Brian életét.
A legjobb lómai balátom: Fikusz Kukisz!!!

gege
2007-08-22, 14:20
áááá tegnap újra végigröhögtük a Brian életét.
A legjobb lómai balátom: Fikusz Kukisz!!!

no one is to stone anyone, until i blow this whistle!!!
even if - and i want it to be absolutely clear... - even if it do says jehova!!! :D :D :D

kisördög
2007-08-22, 14:22
no one is to stone anyone, until i blow this whistle!!!
even if - and i want it to be absolutely clear... - even if it do says jehova!!! :D :D :D

:D:D:D
naigen alapmű
- Blájen?
- No sir Brian! :D

gege
2007-08-22, 14:24
:D:D:D
naigen alapmű
- Blájen?
- No sir Brian! :D

beat him centulion vely loughly...