PDA

Teljes verzió megtekintése : Filmek I.

oldal : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

FoX
2007-04-06, 15:38
hűűűűűűűűűűűű... hat ez nagy meglepetes... :D

FoX
2007-04-06, 15:39
ezt néztem tennap; három szín: kék

kiváncsi vaok a trilógia többi részére, ma mindenképp folytatom...

oooooooooooo :)
en nagyon szeretem oket. nekem regen a piros volt a kedvencem. :o

psy69
2007-04-07, 03:09
hát fáradtasan elnyulva megnéztem a 2. részt a fehéret, és utána nagyhirtelen a harmadikat is:D huhhhát... szal nagggyonjóvolt!!

Psyvíz
2007-04-07, 22:57
kódolatlan hétvége az édzsbijón...juppijé:D

most nézem a sziget c. filmt...

:eek: nagyon durva

narny
2007-04-07, 23:35
Equilibrium.. :eek:

teccős mozi.. :)

sue
2007-04-08, 04:38
okes :D
mennyi a hatar? :D asszem 1990 volt.
:eek: :eek: :eek:
ketezerer' lehet kapni?? mindenkepp...
baz nekemis tescoba kell mennem:D

PlaZ
2007-04-08, 08:54
annyiér nagyon:)

triskaideka
2007-04-09, 00:27
úú én tegnap megnéztem a tűzben edzett férfit,mert mondták h milyen jó kis psy party van benne :) eszmélet jó film! :)

AlterEgo
2007-04-09, 11:41
Valaki tudna adni linket az Úristen@menny.hu filmről?
Esteleg átküldené nekem akinek megvan?

freedom24
2007-04-09, 14:02
Végre megszereztem a Szelíd Motorosokat.
Juhéé

psy69
2007-04-12, 02:45
pár napja tudtam meg hogy a before sunset-nek van egy "1." része a before sunrise, letöltöttem.. hát basszus qrva jó film volt... mondjuk kicsit sajnálom hogy nem sorrendben néztem de sebaj... naggyonnagy ez a linklater...

FoX
2007-04-12, 03:03
az a szomoru hir, hog ynem 2000, hanem 3... es jelen anyagi helyzetben... hat lofsz. :rolleyes: megvarom mig leertekelik :D

AngelHunter
2007-04-12, 03:16
pár napja tudtam meg hogy a before sunset-nek van egy "1." része a before sunrise, letöltöttem.. hát basszus qrva jó film volt... mondjuk kicsit sajnálom hogy nem sorrendben néztem de sebaj... naggyonnagy ez a linklater...

hat igen, meg tudja szerettetni azzal is a "szerelmesfilmet" aki utalja, mint pl en :)
amugy a tobbi fimlje sem egyszeru ;)

psy69
2007-04-12, 03:28
az a durva hogy már ebben a filmben is végig tolják a a párbeszédekkel a filozófiát.. aztán ugye a waking life-ban már igazábol a sztori is elvan hagyva..

jahh amúgy nekem is a scanner darkly (kamera által homályosan) lesz a következő(film és megint linklater-film:) )

FoX
2007-04-12, 18:40
en meg megszerzem ezt a kettot... :D (before sunset, before sunrise)

psy69
2007-04-12, 19:22
en meg megszerzem ezt a kettot... :D (before sunset, before sunrise)

nézdmeg:) sorrendben! :p

_neohippie_
2007-04-12, 20:33
Most néztem meg a 300at.
Huuuuhhh :)

AngelHunter
2007-04-12, 20:54
Most néztem meg a 300at.
Huuuuhhh :)

ennyire orulsz h vege lett ? ;):)

_neohippie_
2007-04-12, 22:20
ennyire orulsz h vege lett ? ;):)

nemegészen ;)

FoX
2007-04-14, 14:04
Funyiro ember.

AlterEgo
2007-04-14, 21:09
Ma végre megnézzük az ópiumot! :)

AngelHunter
2007-04-15, 01:04
tuti voltmar, de little miss sunshine! mindenkinek ajanlhato konnyed es ertelmes szorakozas :)

FoX
2007-04-15, 01:12
anno valaki azt mondta, hogy a funyiroember jo. hacc... azer annyira nem kotott le. :o

AlterEgo
2007-04-15, 01:22
Ez Film!
Az téma, látvány, mondani való, operatőri munka, adaptáció, hang/zene, rendezés, színészek mind-mind lélekzetelállító!

U.I.: utolsó alakalom, hogy a West-end ben moziztam. Most is csak azért, mert a Corvinban nem játszák ezt! (?).
Idióta, hülye kurvák végig röhögték, beszélték, pasizták az egészet. Még jó, hogy a fele sötétje kiment róla.

A Corvinba jó arcok járnak.

AngelHunter
2007-04-15, 01:29
Ez Film!
Az téma, látvány, mondani való, operatőri munka, adaptáció, hang/zene, rendezés, színészek mind-mind lélekzetelállító!

U.I.: utolsó alakalom, hogy a West-end ben moziztam. Most is csak azért, mert a Corvinban nem játszák ezt! (?).
Idióta, hülye kurvák végig röhögték, beszélték, pasizták az egészet. Még jó, hogy a fele sötétje kiment róla.

multiplex feeling rulz

yeezs
2007-04-16, 09:20
Tegnap este volt 1 lélegzetelállítóan fos film az rtl-en /nemis tom minek kapcsoltam be a tv-t, na mendedj/ amiben Mulder játszot... vmi Evolúció volt a címe. Hát enjire gyenge alkotást nagyon rég láttam, vagy csak én voltam túl kész a filmhez és láttam át az egészet ami abban zajlik? Mindenesetre zsibbasztásra tökéletes volt, most megint nemfogom bekapcsolni addig a tv-t míg az édzsbíjón nem lesz vmi zsíros film. :D

yeezs
2007-04-16, 09:31
Ajánljatok nekem pls vmi jó kis psycho horrort, ami kevésbé ismert mégis nagyon nagy alkotás... és itt most nem ilyen Jason-ös láncfűrésszel kettévágós, fetrengve röhögős tini horrorra gondoltam, hanem olyanra amitől télleg le offol az agyad :D

MoRc
2007-04-16, 10:41
Dögölj meg Dzson tákör-Nem a legjobb..

Norbit-Meg lehet nézni!:)

300------Faja.

Betépve-Még mindig nagyon Zsír.:cool:

Shop stop---Uncsi::(

A tégla-----Nem rossz de jobbra számítottam!

Ez a 7vége termése!:p

Pszivárványleány
2007-04-16, 14:28
Ez Film!

Nekem egyáltalán nem tetszett a film...alig bírtam kivárni a végét, már ott tartottam, hogy kimegyek a felénél...Hatalmas csalódás volt :(
No de hát, ízlések és pofonok :p

FoX
2007-04-16, 15:27
Ajánljatok nekem pls vmi jó kis psycho horrort, ami kevésbé ismert mégis nagyon nagy alkotás... és itt most nem ilyen Jason-ös láncfűrésszel kettévágós, fetrengve röhögős tini horrorra gondoltam, hanem olyanra amitől télleg le offol az agyad :D

hat.... mi nemreg egyik hetvegen neztuk meg a Ringut, mind a 3 reszt, es sztem elegge para :) Az amcsi valtozat gyenge.

FoX
2007-04-16, 16:49
Es most megenzem Az elhagyott bolygot. :) Talaltam egyik gepen :D

AlterEgo
2007-04-16, 17:35
Nekem egyáltalán nem tetszett a film...alig bírtam kivárni a végét, már ott tartottam, hogy kimegyek a felénél...Hatalmas csalódás volt :(
No de hát, ízlések és pofonok :p
Mi nem tetszett benne?

Pszivárványleány
2007-04-16, 19:19
Mi nem tetszett benne?

Egyáltalán nem kötött le, pedig bírom a lélekboncolgatós „elmebeteg” filmeket.. :p persze az is lehet, hogy nem voltam megfelelő hangulatban hozzá... :rolleyes: Sokkal többet vártam és a film végén kiábrándultan kullogtam ki a moziból, úgy, hogy igazából zéró hatással volt rám a mondanivaló...
De azért Für Anikónak (Gizella magyarhangjának) minden elismerésem a film végigordítozásáért (amitől a fejem kettéállt) és a végignyögdécselt szexjelenetért. :D

AlterEgo
2007-04-16, 20:12
Egyáltalán nem kötött le, pedig bírom a lélekboncolgatós „elmebeteg” filmeket.. :p persze az is lehet, hogy nem voltam megfelelő hangulatban hozzá... :rolleyes: Sokkal többet vártam és a film végén kiábrándultan kullogtam ki a moziból, úgy, hogy igazából zéró hatással volt rám a mondanivaló...
De azért Für Anikónak (Gizella magyarhangjának) minden elismerésem a film végigordítozásáért (amitől a fejem kettéállt) és a végignyögdécselt szexjelenetért. :D
Elég mélyre kell menni, hogy megértsd a filmet. akkor viszont nagyon ott van.
Rengeteg apró elrejtett elem szerepel benne.

yeezs
2007-04-17, 02:09
hat.... mi nemreg egyik hetvegen neztuk meg a Ringut, mind a 3 reszt, es sztem elegge para :) Az amcsi valtozat gyenge.
Utánajárok, köszi :)
Egyébként mi ez, hogy többféle változat is van belőle? :confused:

FoX
2007-04-17, 13:51
Utánajárok, köszi :)
Egyébként mi ez, hogy többféle változat is van belőle? :confused:

horrorfilm :D
3 reszes. sztem sorban erdemes nezni, vagyis eloszor a 0-at. merhogy ugye a japanoknal is volt eloszor a kor, aztan lett a 2, a felelem, es vegul a 0, a szuletes.
Aztan jo szokas szerint ugye 2002-ben az amcsik megcsinaltak belole A kor cimu remake-et, ami hat... nem nagyon kozeliti meg sztem az eredetit. eleg lagymatag.

a port.hu szerint színes, fekete-fehér magyarul beszélő japán horror :D:D

Eric
2007-04-17, 14:09
3 reszes. sztem sorban erdemes nezni, vagyis eloszor a 0-at. merhogy ugye a japanoknal is volt eloszor a kor, aztan lett a 2, a felelem, es vegul a 0, a szuletes.
Aztan jo szokas szerint ugye 2002-ben az amcsik megcsinaltak belole A kor cimu remake-et, ami hat... nem nagyon kozeliti meg sztem az eredetit. eleg lagymatag.

az igen:D

FoX
2007-04-17, 15:34
az igen:D

nah hat jaja, szines, fekete-feher, angolul beszelo, szinkronizalt japan horror :D port.hu... :rolleyes:

kisördög
2007-04-17, 15:35
nah hat jaja, szines, fekete-feher, angolul beszelo, szinkronizalt japan horror :D port.hu... :rolleyes:

de legalább nem hazudik, végülis ha színes tv-d van tudod színesbe is nézni, ha csak fekete-fehér akkor fekete-fehérbe :D

FoX
2007-04-17, 15:45
de legalább nem hazudik, végülis ha színes tv-d van tudod színesbe is nézni, ha csak fekete-fehér akkor fekete-fehérbe :D

jaja, biztos vagyok benne, hogy azer irtak igy :D a joszandek vezerelte oket mi meg kocsogok vagyunk, es tudatlanok :D:D szabadon valaszthato, ki melyiket akarja... a szineset a fekete-feheret... :D

kisördög
2007-04-17, 15:49
jaja, biztos vagyok benne, hogy azer irtak igy :D a joszandek vezerelte oket mi meg kocsogok vagyunk, es tudatlanok :D:D szabadon valaszthato, ki melyiket akarja... a szineset a fekete-feheret... :D

pontosan!
ne legyen már neked is hazafalud kucsög :p :D

FoX
2007-04-17, 15:52
pontosan!
ne legyen már neked is hazafalud kucsög :p :D

nemnem. en degecen szulettem :cool: :D
addig offolunk mig jon eric es pofanrug :D

yeezs
2007-04-18, 03:44

Nekem azért az amerikai változat is bejött a kör-ből, de mostmár végképp felcsigáztál ezzekkel a filmekkel kapcsolatban :)
A Port.hu meg... inkább nem is nézek ilyet :rolleyes: :D

csuccser
2007-04-18, 12:10
én is ajánlanék két filmet nektek.

az egyik: Donnie Darko. nekem nagy kedvencem, eléggé elvont film, számtalan értelmezése lehet. (mi összesen 9-et kreáltunk hozzá vagy 30 nézés után...)

a másik: Dogville. sztem mostanában ennél eredetibb filmet nem forgattak. az egész film 3 órás, egy színpadon játszódik minimál díszlettel csak azért, h a párbeszédekre és a sztorira figylej. Nicole Kidman hatalmasat alakít benne, és sztem iszonyat durva a film vége :D

Eric
2007-04-18, 12:26
will ferrel és a főbérlő:D

http://sjl.funnyordie.com//v1/view_video.php?viewkey=3efbc24c7d2583be6925

Faun
2007-04-18, 23:20
én is ajánlanék két filmet nektek.

a másik: Dogville. sztem mostanában ennél eredetibb filmet nem forgattak. az egész film 3 órás, egy színpadon játszódik minimál díszlettel csak azért, h a párbeszédekre és a sztorira figylej. Nicole Kidman hatalmasat alakít benne, és sztem iszonyat durva a film vége :D

kurva idegesítő film,de a vége valóban kárpótol az elvesztegetett 3óráért ;) végre az történik a film végén,amit szeretnék :rolleyes: :D

jah amúgy most néztem meg az Ópiumot...felért két tökönrúgással,meg egy akasztással...és ezek után a nyakamba ült egy szumós...nah így érzem magam a film után :D

csuccser
2007-04-19, 11:12
kurva idegesítő film,de a vége valóban kárpótol az elvesztegetett 3óráért ;) végre az történik a film végén,amit szeretnék :rolleyes: :D

jah amúgy most néztem meg az Ópiumot...felért két tökönrúgással,meg egy akasztással...és ezek után a nyakamba ült egy szumós...nah így érzem magam a film után :D

sztem egyáltalán nem idegesítő. mondjuk nem olyan film, amit minden nap megnéz az ember.

yeezs
2007-04-20, 08:17
Megint láttam 1 ótvarfos horror filmet az édzsbijón, mondtam is a Lillának, hogy nézzük ezt meg, mert biztos befogsz szarni tőle... hát így is lett, de nem a parától, hanem a röhögőgörcstől, csak azt nem értem, hogy ilyen szar utánzatot minek gyártanak??? Totál Silent Hill flashem volt a filmtől, csak annak ugyebár gyökerei vannak, meg én végigtoltam mindegyik részét játékban és azért ott olyan sztori lappang a háttérben, hogy pfff... dehát ez... :confused: :(
A Címét sajnos elfelejtettem, de pont 9kor kezdődött a HBO1-en, az tuti :D
Ha vki megmondaná nekem azt megköszönném és ezúton pedig javaslom mindenkinek, hogy nagy ívbe kerülje el, mert még a szaga is visszataszító...

natasa
2007-04-20, 10:34

Az Ópium zseniális mozi! :o Csáth-ot pedig igen könnyű elbaszni, de ezesetben mindenféle bizonytalanság nélkül,
tökéletesen működött az adaptáció. Igazi lélektani horror csupa finom utalással meg bújtatásokkal mesterien komponálva
egy intellektuális gyomorgörcshöz.
Amúgy télleg’ nézhetetlen, mármint valós fizikai fájdalom a film végigülése, de nem is tudom hogy lehetne máshogy
érzékletesen ecsetelni egy kiégett, egoista orvost meg egy zakkant világot…

natasa
2007-04-20, 10:38
És hamár gyomorfelkavaró mozik, akkor ma este a Toldiban vetítik az idei Titanic botrányalkotását, ami mellesleg versenyfilm lévén
nagy sansszal pályázik a fődíjra (Pálfit ismerve abszolút minden esélye meg is van rá :rolleyes: ).
A Kell egy dobos/Ex Drummer című belga elmebaj a keményvonalas fajtából való, mindenféle erkölcsi normát szemrebbenés nélkül köp arcon,
nyers, erőszakos, teli beteg poénokkal, néhol igencsak szürreális felfogásban interpretálva a világot. Három balfasz zenészről szól,
meg egy mocsoklelkű íróról, aki passzióból beáll hozzájuk dobosnak, és az amúgy is végletesen elcseszett életű lúzereket egészen a szakadék szélég hajszolja…

Az idei gyenge titanicos felhozatalból ez az eddigi kedvenc! :D

Shinjitzu!
2007-04-20, 11:00
Az Ópium zseniális mozi! :o Csáth-ot pedig igen könnyű elbaszni, de ezesetben mindenféle bizonytalanság nélkül,
tökéletesen működött az adaptáció. Igazi lélektani horror csupa finom utalással meg bújtatásokkal mesterien komponálva
Amúgy télleg’ nézhetetlen, mármint valós fizikai fájdalom a film végigülése, de nem is tudom hogy lehetne máshogy
értékes alkotás az biztos.
De az is hogy tényleges fizikai fájdalommal jár:)

Pszivárványleány
2007-04-20, 12:52
értékes alkotás az biztos.
De az is hogy tényleges fizikai fájdalommal jár:)

hát nekem nem az "értékes" szóval jellemezted :D :D :D

XtROpA
2007-04-20, 14:00

...xerintem ximplán qrva jó film...:D:D

god^u
2007-04-20, 14:12
lakotars megnezte a 7-et.

Hat meg mindig egy qrvajo film.

AlterEgo
2007-04-20, 19:07
Igen, Csáth életét(naplóját) szerintem a nézők 20% látja meg benne ...Úgy meg nehéz megérteni.

vnoémi
2007-04-20, 21:55
nekiállok a ken parknak :cool:

Szandra
2007-04-20, 22:02
ááááááááááááááááááá az nagyon durva :o :D de nekem bejött...bár utánna általános befordultság és undor a világtól egy hétig

AngelHunter
2007-04-20, 23:42

sztem ritkaszar.... (halk egyeni velemeny)

tintahalacska
2007-04-21, 00:08
hááát ahhoz képest hogy hogy reklámozták még anno hogy ilyen durva meg olyan durva..szerintem sem valami jo...

vnoémi
2007-04-21, 00:30

akkor nézd meg a szadót:D

(salo, avagy sodoma 120 napja)

white falcon
2007-04-21, 00:34

Nálam holnap estére van betervezve.

AngelHunter
2007-04-21, 00:36

az egy alapmu!! :)

vnoémi
2007-04-21, 00:52
az egy alapmu!! :)

alapmű betegeknek :D

AngelHunter
2007-04-21, 01:14
alapmű betegeknek :D

azt nem mondtam h teccett ;) :p
amugy jah, de szeretek nezni ien filmeket, mert akkor elborzadok es rajovok hogy legalabb ien teren minden rendben :D

god^u
2007-04-21, 01:22
megneztem a The corporation c. filmet.

Hat nem mondok semmit. Aki latta ugy is tudja miert, aki meg meg nem erintekezett vele semmilyen formaban annak azt jalavaslom, h szerezze meg, nezze meg, majd keljen fel a kanapejabol es csinaljon valamit :eek:

szylu
2007-04-21, 10:11
a Hannibal ébredése nagyon jó :cool:

freedom24
2007-04-21, 21:47
Nagyon jó könyvet fogok kapni.
Filmplakátokat tartalmaz külön-külön a 70'-es, 80'-as és 90'-es évek leginkább elismert filmekről

Ath-htA
2007-04-22, 00:22
Most kezdem a Deja Vu-t nézni...

white falcon
2007-04-22, 00:28
a Hannibal ébredése nagyon jó :cool:

Ez így van. Kicsit megijedtem mikor hallotam róla. De nem csalódtam, jó film.

Dr. Opout
2007-04-22, 13:18
Valaki meg tudná mondani, hogy honnan lehetne letölteni a Liquid Cristal Vision filmet? A Kender Szövetség lapjáról már sokadszorra is csak egy darabja jön le, aztán közli a vas, hogy kész, ennyi.
Megy a film, aztán a Solstice résznél megszakad.
Hogy on is legyen: Hannibal rising télleg jó, Lecter figurája iránt továbbra is töretlen a rokonszenvem...

Loki
2007-04-23, 18:47
Valaki meg tudná mondani, hogy honnan lehetne letölteni a Liquid Cristal Vision filmet? A Kender Szövetség lapjáról már sokadszorra is csak egy darabja jön le, aztán közli a vas, hogy kész, ennyi.
Megy a film, aztán a Solstice résznél megszakad.
Hogy on is legyen: Hannibal rising télleg jó, Lecter figurája iránt továbbra is töretlen a rokonszenvem...

adjál cd-t és kiírom :)

Dr. Opout
2007-04-24, 00:32
adjál cd-t és kiírom :)
Ok, Halásztelekre viszek egyet, aztán Ozorára elhozod, úgy jó? Kb így néz ki az idei menetrendem, nem temetnek el a szabadidő hegyek...különben nem tom hogy futhatnánk össze, gondolom nem sokat jársz itt lent délen... :D

Eric
2007-04-24, 12:18
Azt mondja a moziplussz.hu, hogy jó lesz nekünk, mert a Magyar Televízió filmsorozatot készít a rendőrségről Tűzvonalban címmel. A nyáron forgatandó produkció 17 részes(!) első évadát a tervek szerint ősszel mutatja be az MTV.

A sorozat egy belvárosi rendőrőrsön fog játszódni és az ott dolgozó rendőrök munkájába és magánéletébe nyújt majd bepillantást. A vezető író Fonyódi “Harrison Fawcett” Tibor lesz, a főbb szerepekben pedig Stohl András, Cserna Antal, Hollósi Frigyes, Bajomi Nagy György, Juhász Réka és Hábermann Lívia lesz látható.

Feltámad vajon a magyar tévésorozat vagy csak újabb halott próbálkozásnak leszünk szemtanúi?

Óriás bukást szimatolok:D

"Buci őrmester vegyen dns mintát a gyanusítottól":D

mouss
2007-04-24, 12:27
ez nem vicces :D

Gabedly
2007-04-24, 20:05
lászt hippi sztendinghez van valakinek felirata? :confused:

Ha esetleg valaki tudna segíteni, nekem a film is meg a felirat is kellene egyben...
köszi.

mouss
2007-04-24, 20:18
http://home.of.donsystem.hu/
http://szovetseg.tx.hu/feliratok
http://feliratok.dyn.hu

ha ezek között nincs, akkor keress rá dc-n srt-vel

amúgy pedig:
Ez Bilo fia Boltok
http://www.borat.tv/ms_blog/wolfboy.jpg

Ryaren
2007-04-25, 00:35
http://home.of.donsystem.hu/
http://szovetseg.tx.hu/feliratok
http://feliratok.dyn.hu

ha ezek között nincs, akkor keress rá dc-n srt-vel

amúgy pedig:
Ez Bilo fia Boltok

Mouss:
Az első és az utolsó link ugyanaz a második meg nem működik :D
Amúgy feliratok terén szerintem egyre inkább a www.opensubtitles.org viszi a prímet!

Amúgy ha adtok hozzá angol feliratot lefordítom 2-3 nap alatt!

Na és, hogy on is legyek:
A Mennyei Prófécia és a Forrás mindenkinek kötelező film! Fergeteges mindkettő! A Mennyei Prófécia megnézése előtt kötelező elolvasni a könyvet a Forrást meg a Requiem egy álomért rendezője rakta össze, szal....

Ja és még egy! Kellemetlen igazság! Ezt határozottan MINDENKINEK meg kell néznie és át kell gondolnia!

mouss
2007-04-25, 06:42
ehh :)
csak beírtam gogléba hogy felíratok vagy subtitles, de mindegyis melyiket :D

jah, hát az opensubtitles jó oldal. de múltkor kerestem a hitetlenhez, hogy más is megnézhesse, és valami szutyi kis oldalon találtam csak.. nemtom má melyik volt, de megkeresem később.

natasa
2007-04-25, 13:01
Daazo - European Short Film Centre hagyományos mozihoz hasonlóan hetente, csütörtökönként mutat be minőségi rövidfilmeket, lehetőséget teremtve ezzel a kisfilmek rajongóinak olyan alkotások megtekintésére, amelyeket más médiumok méltatlanul elhanyagolnak. Májusban is több hazai és külföldi, a szűk szakmai berkeken kívül eddig „elrejtett”, fesztiváldíjas film kerül a közönség elé…

Íme az első nagy kedvenc :o ;

http://www.daazo.com/film/97716e9c-4180-102a-868e-000e2e531ae0/

MoRc
2007-04-25, 13:22
Menny Má.

Hétköznap estére nem rossz kis film!!!!:)

inhumaani
2007-04-25, 16:51
Íme az első nagy kedvenc :o ;

http://www.daazo.com/film/97716e9c-4180-102a-868e-000e2e531ae0/

hat azert ez annyira nem jo... szepen van megcsinalva, de ugyan kerem..:) ahogy azt moricka elkepzeli...

MoRc
2007-04-26, 11:55
ÁL/ARC.......Még mindig Jó..(sztem)

Érdekes elképzelés!:)

Maris
2007-04-26, 11:56
mióta nincs Wow, ismét belevetettem magam a letöltésbe :)

16-19 dr. House
19 Heroes
Parfüm
Fountain
Utolsó Skót király
Curse of the golden flower...mindegyik elég jónak tűnik :p

Eric
2007-04-26, 13:38
I Am Legend

inhumaani
2007-04-26, 16:05
ket szemelyes kedvencem, egeto tarsadalmi problemakkal foglalkozo krimik a 60-as, 70-es evekbol:

az egyikben a zsenialis Sidney Poitier jatssza a 60-as evekben az egyik deli allamba kerulo, fekete nyomozot
In the Heat of the Night (http://www.imdb.com/title/tt0061811/)

a masikban a zsenialis Al Pacino hippi-rendornyomozokent veszi fol a harcot a korrupt new york-i rendorseggel
Serpico (http://www.imdb.com/title/tt0070666/)

inhumaani
2007-04-26, 16:08
ja, es egy zsenialis alap noir Jack Nicholsonnal 74-bol: Chinatown (http://www.imdb.com/title/tt0071315/)

dErik
2007-04-26, 16:15
Running Scared

2006 Január 6-án jelent meg az angoloknál... és csak MA, 15 hónappal később itthon... pfff

pörgős, néha teljesen valószerűtlen - már már mesébe csavarodó hajszás sztori - rossz helyen, rossz időben... többet nem mondok. :D
two thumbs up!!

http://www.imdb.com/title/tt0404390/

natasa
2007-04-26, 16:52
hat azert ez annyira nem jo... szepen van megcsinalva, de ugyan kerem..:) ahogy azt moricka elkepzeli...

naja... :D
persze, van ennél jobb is, de így indulásnak tökéletes; az ötlethez mérten szépen van kivitelezve, méltányolandó, hogy kurvára nem akar nagyot mondani egy percben, tetszik benne ez a minimalista attitűd és a borges-es felhang, a vizuálja meg hátborzolósan fullos, sztem abszolút korrekt munka… :)

inhumaani
2007-04-26, 17:02
persze, van ennél jobb is, de így indulásnak tökéletes; az ötlethez mérten szépen van kivitelezve, méltányolandó, hogy kurvára nem akar nagyot mondani egy percben, tetszik benne ez a minimalista attitűd és a borges-es felhang, a vizuálja meg hátborzolósan fullos, sztem abszolút korrekt munka… :)

korrekt igen, foleg annak aki szereti az ilyet... de ahogy eddig eszrevettem te szereted:)

Pszivárványleány
2007-04-26, 17:08

Honnan olyan ismerős az alatta lévő zene??? amióta megnéztem ezen töröm a fejem :o
Amúgy szerintem is korrekt :p

pétör
2007-04-27, 20:17
most néztem meg az Ember gyermekét

kibaszottul jó film

zseniális :eek:

AngelHunter
2007-04-27, 20:20
most néztem meg az Ember gyermekét

kibaszottul jó film

zseniális :eek:

mi volt benne zsenialis szamodra?

pétör
2007-04-27, 20:23
régen botor módon elkezdtem áradozni meg elemezgetni

most csak annyit mondok

nekem az volt

és nem csak fellángolás

ennyi :)

AngelHunter
2007-04-27, 20:25
régen botor módon elkezdtem áradozni meg elemezgetni

most csak annyit mondok

nekem az volt

és nem csak fellángolás

ennyi :)

okejj :> nekem nagyon nem teccett a film ls ebben az is kozrejaccott h mindenki istenitette, s mikor megneztem nem ertettem h miert.... ezert kerdeztem

pétör
2007-04-28, 17:21
végre megvettem dvdn ponyvaregényt 800ért odatta a kölcsönzőscsajszi:D

" te teljesen megvesztél bazdmeg ? drogról beszélsz maroktelefonon , mostmeg belehajtasz a házamba ? "

kedvenc filmem :p

yi_H
2007-04-30, 22:20
okejj :> nekem nagyon nem teccett a film ls ebben az is kozrejaccott h mindenki istenitette, s mikor megneztem nem ertettem h miert.... ezert kerdeztem
ha ez megnyugtat nem vagy vele egyedul :)
nem ertettem az ertelmetlen lovoldoztest es ugy alapvetoen a tortenetnek se fule se farka... :(
az egyetlen pozitivum a gyermekszules lehetett volna ami mar onmagaban is egy nagy csoda, hat meg egy ilyen utopisztikus kornyezeteben. hat...nevetsegesen rovid es szar epizodot kapott a filmben.
a hippipofa jopofa, de ennyi nagyon keves egy filmhez :eek:

heliosphere
2007-05-01, 13:07
mióta nincs Wow, ismét belevetettem magam a letöltésbe :)

16-19 dr. House
19 Heroes
Parfüm
Fountain
Utolsó Skót király
Curse of the golden flower...mindegyik elég jónak tűnik :p

pont most olvastam vhol a Fountainről, nagyon jót írtak róla.. de én nem találom sehol... :o

vnoémi
2007-05-01, 22:23
Kocka II. :cool: a film+-on :D

Eric
2007-05-02, 14:49
Nem tudja valaki, hogy Mr Blue története miért került ki a Kutyaszoritóban-ből? :cool: :D

AngelHunter
2007-05-02, 19:32
Nem tudja valaki, hogy Mr Blue története miért került ki a Kutyaszoritóban-ből? :cool: :D

en tegnap neztem meg es nem emlexem mr blue tortenetere.... meik az?

Eric
2007-05-02, 23:55
en tegnap neztem meg es nem emlexem mr blue tortenetere.... meik az?

az öreg őszhaju fószer...története nincs, de azt sem mutatják mi lesz vele..csak egy félmondat, hogy meghalt(???)

AngelHunter
2007-05-03, 01:41
az öreg őszhaju fószer...története nincs, de azt sem mutatják mi lesz vele..csak egy félmondat, hogy meghalt(???)

rola valoban nincs tobb

Eric
2007-05-03, 11:16
rola valoban nincs tobb

Én ugy emlékeztem, hogy valakit hátba lőnek mikor be akar szállni a kocsiba...aztán lehet az egy teljesen másik film:D

..és Tarantino, hogy hal meg? Vezet vérző fejjel aztán a következő jelenetben konyec. Nem lehet, hogy az ujjonnan kiadott DVD csöppet vágott?:D

mouss
2007-05-03, 17:40
miccólnátok ha segítenénk egysmásnak?

http://www.filmcan.hpg.ig.com.br/posters/Krull.jpg

http://rapidshare.com/files/29022494/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.001
http://rapidshare.com/files/29022633/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.002
http://rapidshare.com/files/29022770/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.003
http://rapidshare.com/files/29022987/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.004
http://rapidshare.com/files/29022902/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.005
http://rapidshare.com/files/29023103/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.006
http://rapidshare.com/files/29023196/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.007
http://rapidshare.com/files/29023327/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.008
http://rapidshare.com/files/29023446/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.009
http://rapidshare.com/files/29023546/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.010
http://rapidshare.com/files/29023701/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.011
http://rapidshare.com/files/29023804/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.012
http://rapidshare.com/files/29023909/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.013
http://rapidshare.com/files/29024030/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.014
http://rapidshare.com/files/29024040/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.015
http://rapidshare.com/files/29024053/Tamadas_a_Krull_bolygo_ellen_HunDub.crc

natasa
2007-05-03, 17:57
korrekt igen, foleg annak aki szereti az ilyet... de ahogy eddig eszrevettem te szereted:)

ááá, már jól leírtam magam itt is… :D

akkor viszont tökmindegy és tessék, itt a következő perverzióm;

Lars von Trier workshop
május 4-5. Műcsarnok
iszonyatnagy dogmadömping, origóban a dán gyökerekkel… :)

natasa
2007-05-03, 17:59
Én ugy emlékeztem, hogy valakit hátba lőnek mikor be akar szállni a kocsiba...aztán lehet az egy teljesen másik film:D

..és Tarantino, hogy hal meg? Vezet vérző fejjel aztán a következő jelenetben konyec. Nem lehet, hogy az ujjonnan kiadott DVD csöppet vágott?:D

Mr. Brown-t prózaian fejbelövik, azért vérzik a feje… ;) Mr. Blue meg a titokarc, ő az, aki a visszaemlékezésekből sem villan fel, csak a zseniálisan pszichopata Mr. Blonde elbeszéléséből derül ki, hogy őt is lelőtték… de lehet, hogy nekem is csak a vágott verzió flashel vissza… :o

Ryaren
2007-05-03, 18:29
pont most olvastam vhol a Fountainről, nagyon jót írtak róla.. de én nem találom sehol... :o

Nekem megvan ;)

Eric
2007-05-04, 14:42
2008-ban jön Wolverine jön filmje.
szokás szerint Hugh Jackman lesz Logan és ugy fest, hogy Ken Watanabe (http://imdb.com/name/nm0913822/) lesz az ellenség...aka Silver Samurai.

Azt beszélik visszatér még DeathStrike, Sabretooth és Juggernaut is :D

rendező még nincs de a forgatókönyvön az Utolsó éjjelt és a Tróját jegyző, David Benioff dolgozik.

http://tn3-1.deviantart.com/fs4/300W/i/2004/214/d/3/Ultimate_Silver_Samurai.jpg

http://www.filmhobbit.com/moviereviews/images/xmen2/misc/deathstrike.jpg

http://www.x-entertainment.com/articles/0297/xmen5.jpg

http://phil.haacked.com/images/phil_haacked_com/WindowsLiveWriter/PlayedSoccerAgainstTheJuggernaut_BE86/promo1-juggernaut%5B4%5D.jpg

picit széttördeltem az oldalt, ugyhogy aki nem szereti az x-ment attól bocsi:)

MoRc
2007-05-04, 16:03
Olasz Meló.....
:D
Aki szereti az ilyen jeleggű filmeket!

mouss
2007-05-04, 17:49
http://www.cinealanya.com/images/filmler/66_harry_potter_order_of_the_phoenix.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=GLud6yM47u8

_neohippie_
2007-05-05, 13:28
Tegnap végre megérkezett a torrent csomagküldő szolgálattal az Ichi the killer, amit az Orsikának rendeltem. Belenézegettem. Vmi iszonyat beteg az a film. Semmiképp nem ajánlom senkinek!!!
tejóatyaúristen :D

Maris
2007-05-05, 14:08
http://kepfeltoltes.hu/060321/Csak_Norisz_www.kepfeltoltes.hu_.gif
méghogy legyőzhetetlen :D

fuge3
2007-05-06, 21:27
Segitség!!!!

Keresem a Spiderman 3 feliratát.
Ha valaki tudja hol van nyomjon légyszi 1 linket:)!

Eric
2007-05-07, 15:45
fuckfucklfuck:(

http://www.sg.hu/cikkek/52119/megsem_lesz_korhataros_a_dragan_add_az_eleted_4

AngelHunter
2007-05-07, 22:53
Tegnap végre megérkezett a torrent csomagküldő szolgálattal az Ichi the killer, amit az Orsikának rendeltem. Belenézegettem. Vmi iszonyat beteg az a film. Semmiképp nem ajánlom senkinek!!!
tejóatyaúristen :D

a _legjobb_ Miike film!!! en mindenkinek ajanlom ;):)

_neohippie_
2007-05-07, 23:28
a _legjobb_ Miike film!!! en mindenkinek ajanlom ;):)
abban a filmben mindenkit kettévágnak!!! Ill kettérúgnak :D:D Betegség basszus :D

mouss
2007-05-08, 08:03
fuckfucklfuck:(

http://www.sg.hu/cikkek/52119/megsem_lesz_korhataros_a_dragan_add_az_eleted_4

ezt vágod, Erek?

http://www.youtube.com/watch?v=dJLvgsKved8

Eric
2007-05-08, 10:34
ezt vágod, Erek?

http://www.youtube.com/watch?v=dJLvgsKved8

ehheh..szeretem ahogy az öreg bruce megszivja az orrát:D

mouss
2007-05-08, 13:25
nad john ko so nom :D

basszus.. megnéztem a hasutasokat.. ill maj'nem atyaúristen..
ez volt a 3. film életemben, amit az érdektelenség miatt kapcsoltam ki...

-5

Dhamma
2007-05-09, 09:27
megneztem a stigmatat,huuhh basszus naon komolyra sikeredett :eek:

Ígyenc
2007-05-09, 10:55
Megnéztem a Spiderman3at. Hihetetlen mennyire szar, tele közhelyekkel, idióta párbeszédek, Spidey meg egy emos buzi...kérem vissza azt a 2 és fél órát! :mad:

Eric
2007-05-09, 12:10
Chuck rohadt szerencsés srác, ugyanis meg van átkozva. Ha lefekszik egy nővel a csaj pár napon belül megtalálja az igaz szerelmet:D Persze, hogy kitudódik és minden nő Chuckal akar ágyba bujni. A srác élvezi is ezt az életet amig bele nem szeret Jessica Albába...és hát ugye, nem fektetheti le :(

Trailer:
http://lionsgate.com/goodluckchuck/

Gabedly
2007-05-10, 21:07
Kundun
Zone Europa, 2007. május 10. csütörtök 22:10h

amerikai történelmi dráma, 130 perc, 1997,
Rendező: Martin Scorsese
Színész: Geshi Yeshi Gyatso, Tencho Gyalpo, Tenzin Thuthob Tsarong, Tsewang Migyur Khangsar

Martin Scorsese 9 évvel a Krisztus utolsó megkísértése után ismét vallásos témához nyúlt. A Kundun a XIV. Dalai Láma önéletrajzi írásán alapul, amit Melissa Mathison, az E.T. forgatókönyvírója adaptált. A filmet négy Oscarra jelölték, a New York-i filmkritikusoktól kapott egy díjat, és Scorsesét kitiltották miatta Tibetből.

A kínaiak már a forgatás megkezdésekor tiltakozni kezdtek a film ellen, és miután nem jártak eredménnyel, csak egyetlen dolgot tehettek - Brad Pitt és Harrison Ford után - Martin Scorsesét is kitiltották Tibetből. A történet 1937-ben kezdődik, amikor szerzetesek egy kis csoportja egy eldugott tibeti faluban felfedezi a XIII. Dalai Láma reinkarnációját.

A két éves fiúcska, Lámó élete ettől kezdve gyökeresen megváltozik. Az addig szegénységben élő gyermeket hintóban, nagy kísérettel viszik Lhászába, a Potala palotába, ahol felkészítik arra, hogy a tibeti nép vallási vezetője legyen. A felnőtt Lámónak komoly nehézségekkel kell szembeszálni, és végül Kínai nyomásra 1959-ben Indiába menekül. Scorsese filmje hitelesen mutatja be a XIV. Dalai Láma életét és Tibet tragédiáját, ami azért is sikerülhetett, mert nem amerikai sztárokkal, hanem amatőr tibeti színészekkel dolgozott együtt.

davidvincent
2007-05-10, 22:09
A tv2 nem olyan rég leadta (kora délután..grat). Tényleg jó film.

fufala
2007-05-11, 05:08
http://www.youtube.com/watch?v=SbssTLlpV2U
love story hepburn módra nem csak a víz csöpög benne....de azért nahhhhh :)

god^u
2007-05-11, 14:05
par napja megneztuk a children of man c. filmet.

Hat eszmeletlen egy film, nagyon meghokkento jelenetek vannak benne, es ami a leginkabb meghokkento, h neha hosszu hosszu percekig nincs vagas. Egyik jelenetnel egeszen 15 percig, es kozben lovoldozes, robbanasok.

Egyik jelenetnel a kocsiban beszelgetnek, a kamera megy elorol hatulra, jobbra balra, majd vegul ki is szal a kocsibol, es a kocsi tovabbhajt, mindez vagas nelkul, azota is azon tanakodunk, h hol fert ott el az operator.

Szoval mindenkinek csak javasolni tudom, h nezze meg ha meg nem latta, mert egy remek mesteri szakmai munka all benne.

A masik meg az Azumi amire most nagyon ra vagyok kattanva.

ugy latszik nem uszom meg, es a lakotarsaim belolem is japan anime fa'nt csinalnak :cool:

Gabedly
2007-05-11, 14:13
...

ugy latszik nem uszom meg, es a lakotarsaim belolem is japan anime fa'nt csinalnak :cool:

Azumi alap :)

beNyoka
2007-05-11, 14:42
par napja megneztuk a children of man c. filmet.

Hat eszmeletlen egy film, nagyon meghokkento jelenetek vannak benne, es ami a leginkabb meghokkento, h neha hosszu hosszu percekig nincs vagas. Egyik jelenetnel egeszen 15 percig, es kozben lovoldozes, robbanasok.

Egyik jelenetnel a kocsiban beszelgetnek, a kamera megy elorol hatulra, jobbra balra, majd vegul ki is szal a kocsibol, es a kocsi tovabbhajt, mindez vagas nelkul, azota is azon tanakodunk, h hol fert ott el az operator.

Szoval mindenkinek csak javasolni tudom, h nezze meg ha meg nem latta, mert egy remek mesteri szakmai munka all benne.

ezt a filmet én is láttam már ! története hogy az egész világra meddőség sújt! és nincs az egész földön 18 évnél fiatalabb ember! De egyszercsak találnak egy terhes nőt .. és igazából ez az egész történet e nő körül forog és az őt megtaláló pasiról! Vannak benne olyan csaták, hogy csak ugy néztem :D:D

god^u
2007-05-11, 15:19
Azumi alap :)

hat epp most jon le az "alap 2" es az "alap 3" :D

god^u
2007-05-11, 15:29
ezt a filmet én is láttam már ! története hogy az egész világra meddőség sújt! és nincs az egész földön 18 évnél fiatalabb ember! De egyszercsak találnak egy terhes nőt .. és igazából ez az egész történet e nő körül forog és az őt megtaláló pasiról! Vannak benne olyan csaták, hogy csak ugy néztem :D:D

ja hat igen a storija ez.

engem nem csak a csatak, de pl a szules is nem kicsit odabaszott.

PSYGEN
2007-05-12, 05:53
4 Rooms
Jackie Brown
Pulp Fiction ééés amugy is Tarantino bá' az absolute rendező :D

PSYGEN
2007-05-12, 05:57
Tarantino rendezési technikáját tekintve még igazán komoly film: Butterfly Effect

yah és május wégén uj Tarantino fil a mozikban ;) :D

pétör
2007-05-12, 14:26
tegnap néztem tévé1en az ördög ügyvédjét

szerintem müfaját tekintve példabeszéd , de nem akármilyen

uj tarantino filmre naonkiváncsi vagyok

pétör
2007-05-12, 14:30
Megnéztem a Spiderman3at. Hihetetlen mennyire szar, tele közhelyekkel, idióta párbeszédek, Spidey meg egy emos buzi...kérem vissza azt a 2 és fél órát! :mad:

már spiderman is emós uramisten

kérem vissza ezt a husz évet istenem :D:D

szylu
2007-05-12, 15:19
ma este nézem meg a szellemlovast remélem jó lesz :rolleyes:

vnoémi
2007-05-13, 00:55
73-mas ördögűző!király! :D

AngelHunter
2007-05-13, 00:59
uj tarantino filmre naonkiváncsi vagyok

biztos hogy annyira erdekel? nem oan jo az....

pétör
2007-05-13, 01:49
biztos hogy annyira erdekel? nem oan jo az....

télleg ?

azé rálesek

mouss
2007-05-13, 14:45
Mennyei prófécia
(The Celestine Prophecy)

http://www.divido.hu/upload/M_15/large/9653.jpg

színes amerikai kalandfilm, 99 perc, 2006
Dolby Digital

Angol nyelvű, magyar felirat mellékelve.

rendező: Armand Mastroianni
író: James Redfield
forgatókönyvíró: James Redfield, Barnet Bain, Dan Gordon
zeneszerző: Nuno Malo
operatőr: Michael Givens
producer: Barnet Bain, Terry Collis
vágó: Maysie Hoy, Scott Vickrey

szereplő(k):
Matthew Settle (John)
Thomas Kretschmann (Wil)
Sarah Wayne Callies (Marjorie)
Annabeth Gish (Julia)
Hector Elizondo (Cardinal Sebastian)

John Woodson állástalan tanár életében drámai, mélyreható változások történnek. Véletlenek furcsa összjátéka folytán Peru őserdejébe kerül, és részt vesz a kilenc ókori pergamentekercs, más néven a Mennyei prófécia felkutatására irányuló expedícióban.
A próféciában foglalt kilenc alapelv világméretű megvilágosodást eredményezhet, új értelmet adhat az emberiség létének, és ismerői bepillantást nyerhetnek a spiritualitás feltáratlan mélységeibe.
Amikor az egyház korrupt vezetői tudomást szereznek a kilencedik tekercs létezéséről, megesküdnek, hogy minden erejükkel igyekeznek megakadályozni a prófécia napvilágra kerülését. John utazása kalandos fordulatot vesz, rejtélyes események és véletlen találkozások irányítják sorsát, melyekről később bebizonyosodik, hogy nem is annyira véletlenek. Minden ember, akivel útja során találkozik, közelebb viszi a kilencedik tekercs örök rejtélyének megoldásához, de vajon képes lesz még időben megfejteni az értelmét?
http://rapidshare.com/files/29556259/A_mennyei_profecia_-_film.part1.rar

http://rapidshare.com/files/29597284/A_mennyei_profecia_-_film.part2.rar

http://rapidshare.com/files/29566542/A_mennyei_profecia_-_film.part3.rar

http://rapidshare.com/files/29629987/A_mennyei_profecia_-_film.part4.rar

http://rapidshare.com/files/29639317/A_mennyei_profecia_-_film.part5.rar

http://rapidshare.com/files/29657963/A_mennyei_profecia_-_film.part6.rar

http://rapidshare.com/files/29686480/A_mennyei_profecia_-_film.part7.rar

http://rapidshare.com/files/29691208/A_mennyei_profecia_-_film.part8.rar

Dhamma
2007-05-13, 14:49
itt mit lehet letolteni az egesz filmet? :confused:

mouss
2007-05-13, 15:17
igen, az egészet.
egyenként kell leszedni. ingyenes, csak lassú. bizonyos időnek el kell telnie a letöltések között.

aztán kicsomagolod.

AlterEgo
2007-05-13, 23:05
2001 űrodüsszeia animációs filmben
http://www.kubrick2001.com/

narny
2007-05-14, 00:28
Mennyei prófécia
(The Celestine Prophecy)

:eek:
uhuhúú, ez holnapra befigyelős, thx! ^^

on1: megnéztem Faun bácsi labirintuszát, hát,..., irgalmatlan eltalálták a filmet is, meg vele az akkori hangulatomat is, pont egy ilyen kellett, miden a helyén, a story, a figurák, a vizuál, meg ahogy a 2történet egymáshoz annnnyira közel fut párhuzamosan h képtelenség nem megfeszülni rajta.. :D

on2: épp a Kilencedik kaput sasolom, all time top 5filmben nálam benne van.. \M/

pétör
2007-05-14, 01:04
2001 űrodüsszeia animációs filmben
http://www.kubrick2001.com/

köszönöm szépen !

kurva jo ez a video

egy kérdésem van, honnan tudják hogy a jupiterről jött a monolit ? és miért pont onnan , van ennek vmi misztikája ?

egyébként ez az animáció nagyon durva sok mindent elinditott bennem....

az utolsó vacsora jelenetet pl eddig totálisan nem értettem

mouss
2007-05-16, 08:04
az ember fejlődése az eszközzel kezdődött - test, szellem és az eszköz együtt fejlődött

az eszközt az ember szelleme magasabb szintre emelte, mint a testét, mert annak az új térben újra a fejlődés korai szakaszába érkezett, míg az eszköz oda teremtetett. a szellem azonban fejlődésben érettebb, idősebb lett.

az eszköznek saját szelleme lesz, és ez felfogja, hogy nincs szüksége a teremtőjére, ezért megszabadul tőle.
az ember visszatér az alapokhoz, és a legősibb ösztöneivel és így a legegyszerűbb eszközzel veszi fel a harcot a túlélésért.

az uccsó vacsora szimbolikus jelentőségű. a szellem túl idős egy gyenge testhez, és az új térben, dimenzióban egy új evolúciónak lehetünk szemtanúi. a test eltűnik, de a szellem megmarad (bor) és kilépve az anyagi lét korlátaiból egy új lény születik.

asszem ennyi.

Ígyenc
2007-05-16, 17:09
The Prestige
http://www.imdb.com/title/tt0482571/

Children of Men
http://www.imdb.com/title/tt0206634/

Nagyon jó filmek, sztem érdemes megnézni őket! :)

Dr. Opout
2007-05-16, 22:12
az ember fejlődése az eszközzel kezdődött - test, szellem és az eszköz együtt fejlődött

az eszközt az ember szelleme magasabb szintre emelte, mint a testét, mert annak az új térben újra a fejlődés korai szakaszába érkezett, míg az eszköz oda teremtetett. a szellem azonban fejlődésben érettebb, idősebb lett.

az eszköznek saját szelleme lesz, és ez felfogja, hogy nincs szüksége a teremtőjére, ezért megszabadul tőle.
az ember visszatér az alapokhoz, és a legősibb ösztöneivel és így a legegyszerűbb eszközzel veszi fel a harcot a túlélésért.

az uccsó vacsora szimbolikus jelentőségű. a szellem túl idős egy gyenge testhez, és az új térben, dimenzióban egy új evolúciónak lehetünk szemtanúi. a test eltűnik, de a szellem megmarad (bor) és kilépve az anyagi lét korlátaiból egy új lény születik.

asszem ennyi.
Ámen. :)
A könyvet gondolom azért érdemes elovasni, hogy teljes képet kapjunk.
Persze, mielőtt hosszú évek után újra megnézem. Ha minden igaz, a folytatásokkal egy kötetben kapható.

mouss
2007-05-16, 22:18
Ámen. :)
A könyvet gondolom azért érdemes elovasni, hogy teljes képet kapjunk.
Persze, mielőtt hosszú évek után újra megnézem. Ha minden igaz, a folytatásokkal egy kötetben kapható.

tuti. bár a könyv engem tíz oldal után halálosan elfárasztott. mondjuk a filmet is csak 4szerre sikerült megnéznem.
nem tartozik a kedvenceim közé.

..
amúgy ez nagyon meleg lett:
Titanic 2 - two the sourface trailer

http://www.youtube.com/watch?v=O727aCFYnrE

AlterEgo
2007-05-16, 23:46
köszönöm szépen !

kurva jo ez a video

egy kérdésem van, honnan tudják hogy a jupiterről jött a monolit ? és miért pont onnan , van ennek vmi misztikája ?

egyébként ez az animáció nagyon durva sok mindent elinditott bennem....

az utolsó vacsora jelenetet pl eddig totálisan nem értettem
A monolit nem derül ki, hogy honnan jött! Ilyen Isteni szikra-ként asszociál.
Egy monolit van a földön, egy a holdon, és a fő a Jupiter mellett jelenik meg.
A 2010-et érdemes megnézni(ez nincs magyar felirattal sem sajna,TCM-en megy amúgy), vagy elolvasni, mert abban kiderül, sok minden. Pl.: miért tette Hall azt amit?!
Amúgy láttátok, olvastátok a 2010-et?

AlterEgo
2007-05-16, 23:47

asszem ennyi.

De jó, látom vannak Kubrick fanok! :)

ElftERROR1st
2007-05-17, 00:06
most neztem meg a running scared (halálos hajsza) cmű filmet eléggé f*sza nem az a szokvanyos missön impossible 4556 amcsi akcio...a krittikusok is jot irnak rola es tenyleg jo film...
maffia sztori ....ami sosem eccerű....erdemes megnezni aki szereti az ien filmeket ....
a trénszpotting rendezőjenek a filmje amugylen es nagyon jo filmes tekknikakat alkalmaz benne na meg a vegen a szerplő "listazasnal" nagyon jo kis animacios képekkel mutatjak ujra a stori fordulópontjait...erdemes szerintem meg lesni ;)

Eric
2007-05-18, 10:15
Kijött a végleges Transformer trailer...harmadszori nézésére is libabőrös lettem:D
igaz tele a szokásos Michael Bay dolgokkal...drámai lassitások, az elszánt vagy reményvesztett hősök alulról kamerázása vagy a hősnő szemének hangsulyozása:D de ammi a lényeg, hogy rommá tör minden, méghozzá olyan szinvonalon és olyan részletességgel amilyet én még nem láttam:)

EXCLUSIVE TRAILER
http://movies.yahoo.com/feature/transformers.html

god^u
2007-05-18, 17:02
firefly maratont tartottunk az icaka. Reggel 8-ra ki is vegeztuk a sorozatot.
Nem tudom, h egy jo dolognak miert kell ido elott fegetvetni.
Na de 4 ora alvas epp eleg volt, h msot jojjon a film

serenity est :cool:

heliosphere
2007-05-18, 18:10
Kijött a végleges Transformer trailer...harmadszori nézésére is libabőrös lettem:D
igaz tele a szokásos Michael Bay dolgokkal...drámai lassitások, az elszánt vagy reményvesztett hősök alulról kamerázása vagy a hősnő szemének hangsulyozása:D de ammi a lényeg, hogy rommá tör minden, méghozzá olyan szinvonalon és olyan részletességgel amilyet én még nem láttam:)

EXCLUSIVE TRAILER
http://movies.yahoo.com/feature/transformers.html

uramég :eek: már a leglső tízertől sejtettem h ez kibaszott jó film lesz, de most ezután már 100%-ig tudom:D legdurvább az átalakulás iszonyat folyamatos mozgás...ááá. ez tényleg olyan mint ahogy annak lennie kell... Optimus Prime odaver... :p átalakulásnál még az a bizonyos ismerős hang is ott van.. kész. brutális.

vnoémi
2007-05-18, 18:53
Lolita, Kölykök...

(ezeket néztem ma)

PeeKaBoo
2007-05-19, 04:18
....megnéztük ma a 10 csapást... nemegyszer jól összefostam magam, szal eléggé jó...

FoX
2007-05-20, 18:02
most nezem a spiralt. remelem megint nem fogok tudni aludni ejjel :rolleyes:

FoX
2007-05-20, 20:12
megneztem. ultraszar vot.

Eric
2007-05-21, 10:06
Úgy tűnik ütős trailerekből nincs hiány:)

Rambo visszatér, véresebb mint valaha:D

Vissza a 80as évek akcióihoz:
http://filmbuzi.hu/archives/2007/05/20/john-rambo/

freedom24
2007-05-21, 13:17
Úgy tűnik ütős trailerekből nincs hiány:)

Rambo visszatér, véresebb mint valaha:D

Vissza a 80as évek akcióihoz:
http://filmbuzi.hu/archives/2007/05/20/john-rambo/

A Rocky is kellemes csaódás volt, de asszem Stallonénk újra nagyot dobbant

natasa
2007-05-24, 16:28
Tegnap sikerült abszolválni az új Tarantinot, éshát nyugodt szívvel ajánlható minden slasherfétises filmbuzinak… :rolleyes:
Vannak benne menő verdák, dögös csajok, és vértócsás jelenetek, bár ez utóbbi Tarantinohoz képest mindenképp szolidan mérve… Az igazi trancsírozás, meg vérben tapicskolás majd Rodrigez mozijában lesz, ami ugye kikerült a Death Proof elől, és azt is majd valamikor külön nyomja le az okos magyar forgalmazóbrigád. Ez mondjuk nagyon is dühítő, mert szellemes utalások vannak a filmekben egymásra, ami így az átlagnézőnek kurvára nem fog lejönni. Azt meg már hozzá sem teszem, hogy az álreklámblokk persze úgy ahogy van kimaradt, lévén nincs mi közé betolni… :mad: Szóval csöppet vegyes érzelmek, de ez nem a film hibája, az remek kis 70-es évek tucatszutyok remake. Kurt Russel meg végre egy igazán hozzáillő szerepben vicsoroghat… :D :D

http://caffeine-headache.net/blog3/Death_Proof-_Car-450x265.jpg

Eric
2007-05-24, 16:37
Tegnap sikerült abszolválni az új Tarantinot, éshát nyugodt szívvel ajánlható minden slasherfétises filmbuzinak… :rolleyes:
Vannak benne menő verdák, dögös csajok, és vértócsás jelenetek, bár ez utóbbi Tarantinohoz képest mindenképp szolidan mérve… Az igazi trancsírozás, meg vérben tapicskolás majd Rodrigez mozijában lesz, ami ugye kikerült a Death Proof elől, és azt is majd valamikor külön nyomja le az okos magyar forgalmazóbrigád. Ez mondjuk nagyon is dühítő, mert szellemes utalások vannak a filmekben egymásra, ami így az átlagnézőnek kurvára nem fog lejönni. Azt meg már hozzá sem teszem, hogy az álreklámblokk persze úgy ahogy van kimaradt, lévén nincs mi közé betolni… :mad: Szóval csöppet vegyes érzelmek, de ez nem a film hibája, az remek kis 70-es évek tucatszutyok remake. Kurt Russel meg végre egy igazán hozzáillő szerepben vicsoroghat… :D :D

http://caffeine-headache.net/blog3/Death_Proof-_Car-450x265.jpg

Viszont mi másfél órás verziót kaptunk a 60 perces helyett:) Az USA-ban leadták egymás után mindkettőt, kamureklámokkal együtt...meg is bukott mint a szar. Ugy látszik az amcsik nem tudnak két filmet feldolgozni egy éjszaka:D

AngelHunter
2007-05-24, 16:51
Viszont mi másfél órás verziót kaptunk a 60 perces helyett:) Az USA-ban leadták egymás után mindkettőt, kamureklámokkal együtt...meg is bukott mint a szar. Ugy látszik az amcsik nem tudnak két filmet feldolgozni egy éjszaka:D

avagy kivetelesen nem voltak kivancsik erre a szarra... :o

MadMushroom
2007-05-24, 17:02
valaki ajánlhatna nekem estére valami finom filmet amit érdemes megsasolni :)

natasa
2007-05-24, 17:11

Hát néhol érezhetően el volt nyújtva, szal’ lehet, hogy mégiscsak az igazi volt az igazi… :rolleyes:
Az amcsiknak meg külön értelmező felirat kellett volna, hogy képesek legyenek feldolgozni az eseményeket, ja… hát nem először… :D
Az európai filmesek viszont rendesen benyaltak a rendezőpárosnak a mozi kapcsán, merhát télleg'... :cool:

natasa
2007-05-24, 17:13
avagy kivetelesen nem voltak kivancsik erre a szarra... :o

Te meg nem is vagy kompetens, mer’ alapból nembírod az ilyen filmeket... :p :p

AngelHunter
2007-05-24, 17:27
Te meg nem is vagy kompetens, mer’ alapból nembírod az ilyen filmeket... :p :p

ez teljesen igy van, de attol meg nagy a pofam :D

natasa
2007-05-24, 17:29
ez teljesen igy van, de attol meg nagy a pofam :D

Ja, én is erre utaltam... :D :D

AngelHunter
2007-05-24, 17:33
Ja, én is erre utaltam... :D :D

nembaj, attol meg birom a fejed :D

natasa
2007-05-24, 17:46
nembaj, attol meg birom a fejed :D

:o :o :o

off

vnoémi
2007-05-25, 00:29
Ház a tónál-most épp ezt nézzük :cool:

tegnap ment a VUK, a tekszaszi láncfűrészes és az intimitás...

vnoémi
2007-05-25, 20:41
az ördög pradat visel :cool: ...

kedves kis film :D

Bryan
2007-05-25, 21:40
Özvegy tehén bosszúja :D
(szines-szinkronizált-amerikai-sci-fi-thriller)

S.O.L.O.
2007-05-29, 00:04
Ajánlom mindenki figyelmébe a Véres Gyémántok c. filmet ;)

tanulságos..

Gabedly
2007-05-29, 00:15
Ház a tónál-most épp ezt nézzük :cool:

tegnap ment a VUK, a tekszaszi láncfűrészes és az intimitás...

Ház a tónál nagyon nagyon jó.

AngelHunter
2007-05-29, 00:42
Ajánlom mindenki figyelmébe a Véres Gyémántok c. filmet ;)

tanulságos..

jah, hogyan legyunk fegyvercsempeszek gyorstalpalo :)

Eric
2007-05-29, 10:28
Tegnap bevettem magam a gép elé és befejeztem a Lostot, valamint megnéztem a Smoking Acest.
Lostot nem akarom lelőni, elég annyi, hogy Sayid, Jack és Sawyer keményebb mint valaha a clifhanger pedig mindent üt:D 10/10
A Füstölgő ászok egy átlagos kis akciófilm lenne, ha nem lenne tele cool karakterekkel, remek eksönökkel és ne lenne ilyen remek hangulata. emelett nem elhanyagolható, hogy csodaszépen is van kamerázva.
Azt egyetlen negativum, hogy a story butácska és nincs kellően elhuzva (1millió dollárt tűznek ki A maffiaper koronatanujénak a fejére, mire az összes kemény bérgyilkos neki esik) 7/10

MoRc
2007-05-29, 10:49
Isten városa-Még mindig zsíros.:)

Véres Gyémánt elég jó,bár kicsit hosszú!:)

Eric
2007-05-29, 12:42
AZt mondják a Karib -tenger 3 forditása is el van baszva.Viszont nem Heltai Olga csinálta...akkor, hogy lehet? ez lesz a jövő? a magyar forditók -Heltai nyomdokain- ujra irják a filmeket, kényük kedvük szerint?

AngelHunter
2007-05-29, 12:48
kis osztonzoero az angoltanulasra... :cool:

shrahina
2007-05-29, 13:56
the fountain - a forrás(v. a kút)
néhány napja volt szerencsém hozzá, érdemes megnézni annak, aki szereti a némileg spirituális ruciba bújtatott nagyon emberi dolgokat...az a kategória, amit nem kell magyarázni, mert elromlik ;) de abszolút érthető.

god^u
2007-05-29, 14:12
néhány napja volt szerencsém hozzá, érdemes megnézni annak, aki szereti a némileg spirituális ruciba bújtatott nagyon emberi dolgokat...az a kategória, amit nem kell magyarázni, mert elromlik ;) de abszolút érthető.

szerintem nagyon nagyon vontatott volt a film. Kulonben tetszett, csak majdnem bealudtam rajta. No meg hat erdekesen vannak osszefuzve a szalak, amikor a kulonbozo szalak esemenyei a masik idezi elo, es a vegen egy korforgasba kerul az egesz.

shrahina
2007-05-29, 14:25
szerintem nagyon nagyon vontatott volt a film. Kulonben tetszett, csak majdnem bealudtam rajta. No meg hat erdekesen vannak osszefuzve a szalak, amikor a kulonbozo szalak esemenyei a masik idezi elo, es a vegen egy korforgasba kerul az egesz.

igen, ez a divatos körforgás ad neki egy kis ízt :) a vontatottsággal egyetértek, de ennek ellenére engem mégis végig lekötött. még néhány könnycseppet is elmorzsoltam közben :eek: :D
a legnagyobb dilemma sztem a fiúé volt. hogy a lánnyal töltse az időt, vagy kutasson...

Eric
2007-05-29, 14:54

Tényleg jó kis movie sajnos azonban megbukott:) mindazonáltal, Iskolafilm arról, hogy hogy lehet elmesélni egy eseménytelennek tűnő(!) storyt pusztán kép és hangahásokkal. Szájtátós film:) ellesleg Jackman játéka sem semmi...

AngelHunter
2007-05-29, 14:55
ezek utan lehet megnezem, mert 2 jobaratom nagyon ocsarolta a filmet...

Edit22
2007-05-29, 15:04
Aktuális kedvenceim:

-Lora,
-Virágok völgye,
-Taxidermia
-Mások élete
-Faun labrintusa
-Dealer
- Rengeteg
- na meg Kim Ki-duk összes mostani filmje :)
Egyikben se csalódtok, tuti! ;) :)

freedom24
2007-05-29, 15:35
végre megnéztem a Pillangó-effektust, és tetszett...

Dr. Opout
2007-05-29, 16:40
végre megnéztem a Pillangó-effektust, és tetszett...
Akkor itt álj is meg, a második résszel ne próbálkozz, akkut hányinger kíséri, meg bosszankodás a film alatt elvesztegetett időért.
Természetesen semmi köze az eredetihez, utalás van csak egy srácra, akinek az időutazás volt a rögeszméje, mint az apjának. A föszereplő egy autóbaleset következtében képes visszamenni, nincsenek ott magyarázatként a gyerekkori emlékezetkiesések, ráadásul kicsinyes célok hajtják, pl jobb pozíció a cégnél, stb. Jó, a csját feltámasztja, aztán annyi a morálnak. Az eredeti filmet kísérő hátborzongás is elmaradt.
A "nagyon leves" filmek közt ez talán egy sótlan rántott leves lenne, pirított kenyérkocka nélkül, hidegen :D
Élj inkább boldogan abban a tudatban, hogy nincs folytatása.

freedom24
2007-05-29, 16:56
vettem az infót.
most kezdem az alpha dog-ot.

AngelHunter
2007-05-30, 01:30
minden keletmaniasnak jsa, Chan-wook Park-tol :cool:

Eric
2007-05-31, 11:01
A Halcyon Company megvásárolta a Terminator-franchise jogait Andy Vajna és Mario Kassar cégétől, így az új trilógia már az új cég logója alatt jelenik meg. A T4 2009 nyarán érkezik a mozikba.

Úgy tűnik a magyar származású producer, Andy Vajna és társa, Mario Kassar nem kíván tovább "vesződni" a Terminator-sorozattal és eladták a franchise jogait a Halcyon Company-nek. A cég ennek örömére bejelentette, hogy egyből három részben gondolkodnak és a T4 munkacímen futó rész lesz eme trió első darabja.
A negyedik epizód producere Victor Kubicek és Derek Anderson lesz. A forgatókönyv is készen áll, melyet John Brancato és Michael Ferris tett le a cég asztalára. A készítők állítják, hogy új életet lehelnek a kissé megtépázott hírnévvel rendelkező sorozatba.
"A Terminator 3-mal lezártuk a John Connor és T-800-as kapcsolatát" - árulta el Moritz Borman producer, aki a negyedik résznek is vezető producere lesz. "A következő trilógia a nagy világégés után játszódik majd és a rajongók minden igényét megpróbáljuk kielégíteni vele."
A T4 2009 nyarán érkezik az amerikai mozikba.

Eric
2007-05-31, 11:02
Az Alien vs Predator 2 vezető díszlettervezője egy interjúban hajlandó volt kicsit bővebb betekintést nyújtani a készülő filmbe. Andrew Li a helyszínek változatosságát emelte ki, mint a folytatás egyik legnagyobb erényét.

Rajongók milliói várják izgatottan az év végén mozikba kerülő Alien vs Predator második részét. Minden egyes apró infómorzsa komoly értékkel bír, így mi sem hallgatunk el semmi újdonságot. Tegnap épp a film vezető díszlettervezője, Andrew Li nyilatkozott nagy lelkesedéssel a folytatásról.
"Rengeteg helyszínt használunk a filmben, szóval nem untatok senkit azzal, hogy túlságosan belemerülnék a részletekbe" - kezdte Li. "Az egyik kedvencem a szellemi sérültek számára létesített kórház. Igen, egy elmegyógyintézet. Sajna kicsit lepusztult már, így kénytelenek voltunk hozzáépíteni, mivel pár alienes jelenetet nem tudtunk volna megvalósítani."
"Én vagyok a felelős még két, stúdióban felépített helyszínért is" - folytatta Li. "Az egyik egy nagyon mély és félelmetes csatornarendszer, a másik pedig a Ragadozók anyahajója. Úgy vélem ezutóbbi rendkívül félelmetes látványt nyújt majd a filmben. Főleg a büdzsét tekintve."
Az Alien vs Predator 2 december 25-én kerül a mozikba.

mouss
2007-05-31, 11:07
Aktuális kedvenceim:

-Lora,
-Virágok völgye,
-Taxidermia
-Mások élete
-Faun labrintusa
-Dealer
- Rengeteg
- na meg Kim Ki-duk összes mostani filmje :)
Egyikben se csalódtok, tuti! ;) :)

erről a kicsit szomorkás a hangulatom máma c dalocsak jutott z szembe :D :D

Eric
2007-05-31, 11:13
Újabb infók a negyedik Indiana Jones-filmről. Eszerint az Indiana Jones és az Istenek Városa című epizódban a kalandornak földönkívüliekkel gyűlik meg a baja, a jelek szerint Sean Connery nélkül.

Végre megérkeztek az első, érdemleges infók a készülő Indiana Jones és az Istenek Városa című negyedik részből. Egy stábtag ugyanis hajlandó volt - fejvesztés terhe és nevének eltitkolása mellett - pár dolgot elárulni a forgatókönyv részleteiről.
Nos, Indy barátunk a negyedik epizódban az oroszokkal száll majd szembe. A nyitójelenetben azonban a kalandor az 51-es körzetben tevékenykedik, mely - mint az köztudott - egy titkos katonai bázis, ahol földönkívüliekkel kísérleteznek. Rossz hír lehet a rajongóknak, hogy Sean Connery még mindig nem írta alá saját szerződését, így elképzelhető, hogy Indy csak fia segítségével száll majd szembe a ruszkikkal (és a földönkívüliekkel?).
Állítólag van egy forgatókönyv is, melyben Indy egy testvért is kapna, akit Kevin Costner alakítana, ám ezt Lucas nem nagyon szeretné. Ráadásul a régi szerelmek listájáról is csak Az Elveszett frigyláda fosztogatóiban látott Karren Allen maradt meg, aki Indy fiának anyja lesz.

MadMushroom
2007-05-31, 12:37
az idő urai című sci-fi mesefilmet ismeri valaki?msot néztem meg és hát nekem nagyon tetszett...más véleménye? :D

umba
2007-05-31, 13:14
az idő urai című sci-fi mesefilmet ismeri valaki?msot néztem meg és hát nekem nagyon tetszett...más véleménye? :D
nem :D (bocs, csak unatkozooook) :D

god^u
2007-05-31, 14:56

Az eredeti verzio vagy a kispal feldolgozoas, ugye ha mar film akkor Csinibaba. :cool:
Errol nekem egy masik dal jutott eszembe, de azt most inkabb ne :p :D

AngelHunter
2007-05-31, 15:17
nem :D (bocs, csak unatkozooook) :D

loooollllllll :D:D

AlterEgo
2007-05-31, 16:47
Én ismerem(sokan isemrik itt is).
Egyébként magyar-francia film.
valamelyik art moziban szokták még játszani.
Gyerekkorom meghatározó meséje volt. Sokáig magam előtt láttam a sáskaszerű lényeket akik kiették a kisfiú és a barátja agyát. szóval akkoriban eléggé megrázó volt.
Nekem megvolt képregényben is.

natasa
2007-05-31, 18:15
Ez alkalommal télleg’ jobban jártunk a filmforgalmazói ügyködés és profitorientált lófaszattitűd végtermékeként hozzánk felböfögött 90perces Tarantino mozival, mint a tengerentúliak a vágott 60-assal… merthogy elég furán sikerült lemetszeni azt a különbözeti félórácskát. Ami viszont valóban sajnálatos, az a kimaradó álajánló blokk, ami parádésan trére sikerült, olyan igazi 70-es évek feelinges echtegagyi, búgó basszus narrációval, hát komolyan beszarás… :D
Szóval Death Proof néhány felejthetően esetlen üresjárattól eltekintve jó kis mozi. 8/10
:cool:

AlterEgo
2007-05-31, 23:12
Tegnap megnéztük az Az álom tudománya (http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=80363&i_city_id=3372&i_county_id=1) -t.

Egyszerűen fantasztikus.
A kedvenc filmem lett!!!
Ennyi, nézzétek megfelé. :D

Művészben néztük, előtte volt egy kisérő film.
Magyar rövidfilmcíme:639. Baba (http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=70645&i_city_id=3372&i_county_id=1)
az is 5-ös.

AngelHunter
2007-06-01, 00:18
Three...Extremes aka Saam gaang yi (2004)
_kotelezo_ azoknak akiknek jelent ez a 3 nev kozul barmelyik is:
Fruit Chan, Takashi Miike, Chan-wook Park

3 kis tortenet, Miike resze talan a legszebb, viszont Chan-wook Park allattsaga felejthetetlen, zongorahoz kotozo, baltaval ujjtrancsirozo jelenetek... es persze soksoksok veeeeeeeeeeeeeeeeer :)

Edit22
2007-06-01, 10:45

Hehe :cool: :D

davidvincent
2007-06-01, 15:21
ma Torrente az m1-en, alap. :D :)

riCHI
2007-06-02, 15:40
Tegnap megnéztük a Mennyei Próféciát a tékás srác Jaky jóvóltából..
szinkronizálva meg minden...
aki olvasta a könyvet az tudhatja hogy ez egy nagyon kalandos , spirituális szösszenet James Redfield tollából....
a film az sajna nem adja vissza teljesen azt a hangulatot ami a könyvben van és a felismerések sincsenek túlzottan magyarázva de mindenképppen fasza hogy megcsinálták és hogy így mégtöbben találkoznak a tudatosság megteremtésének eme fejezetével...

fuuu ez elég durva lett...

nézzétek meg ha nem láttátok még!!!

pétör
2007-06-02, 16:27
Cowboy Bebop the movie

hát ez kész ...

Dhamma
2007-06-02, 16:30
Tegnap megnéztük a Mennyei Próféciát a tékás srác Jaky jóvóltából..
szinkronizálva meg minden...
aki olvasta a könyvet az tudhatja hogy ez egy nagyon kalandos , spirituális szösszenet James Redfield tollából....
a film az sajna nem adja vissza teljesen azt a hangulatot ami a könyvben van és a felismerések sincsenek túlzottan magyarázva de mindenképppen fasza hogy megcsinálták és hogy így mégtöbben találkoznak a tudatosság megteremtésének eme fejezetével...

fuuu ez elég durva lett...

nézzétek meg ha nem láttátok még!!!

Én nagyon kiváncsi vagyok rá!!nem tudod hol lehet hozzájutni?

Dhamma
2007-06-02, 16:34
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=77871&i_city_id=3372&i_county_id=1&i_where=2

Tudom ajánlani,nem egy vidám filmecske de a Japán csajszi nem gyengén tolja benne :D .....nézzétek meg :cool:

Házmester
2007-06-02, 16:45
Most neztem meg a Mennyei Profeciat, hat tenyleg jol sikerult! Olvastam a konyveket (cim, 10 felismeres, gyakorlati utmutato... stb), termeszetesen azokhoz kepest elegge le van daralva benne a lenyeg, de az ido rovidsege miatt ez ertheto... a film pont annyira lett kalandfilm, mint amennyire a konyv kalandregenynek tekintheto... egy-ket robbantas, de nem az a hollywood-i akciofilm kategoria... Jurgen Prochnow jol jatsza a gonoszt, ezt mar megszokhattuk tole, sok filmben kapott ilyen szerepet. Es a Prison Break ismert Sarah is nagyon szep.....en jatszik... :D Osszessegeben egy eros 7es a film a 10-es skalan....

riCHI
2007-06-03, 10:57

azt hiszem kb 3 hete jelenhetet meg...
és én a tékából szermányoltam!!!
úgyhogy hajrá!!!

umba
2007-06-03, 14:23
Amerikai psycho?tudja valaki, hogy ez milyen film?valami kis körülírást róla?

Gabedly
2007-06-03, 14:37
22:15, Vasárnap (június 3.), m2

Isten városa

A cselekmény Rio de Janeiro nyomornegyedének szegények lakta utcáin zajlik. Két különböző utat bejáró fiú útját követi nyomon 15 éven át, a hatvanas évek végétől a nyolcvanas évek elejéig. Az egyikből fotós lesz, a másikból drogdíler. A film rövid történetek sorozatán keresztül mutatja be életútjukat, melyekből sokszor igen rövidre sikeredett sorsok rajzolódnak ki. Az Isten városa főszereplője nem egy személy, hanem egy hely. Az Isten városa egy hatvanas években elkezdett, szegényeknek épült lakótelep, amely a nyolcvanas évek elejére Rio de Janeiro egyik legveszélyesebb városrészévé vált.

A hely történetét a film jónéhány szereplő sztoriján keresztül meséli el. Ám mindent a narrátor nézőpontjából látunk: Buscape egy szegény fekete srác, aki túl törékeny és félős ahhoz, hogy bűnöző legyen, ugyanakkor túl okos ahhoz, hogy megelégedjen valamilyen alulfizetett munkával. Olyan erőszakos környezetben nő fel, ahol nem sok esélye van. A fiú azonban rájön, hogy más szemmel, egy művész szemével láthatja a valóságot: profi fotós lesz belőle. Számára ez jelenti a megváltást...

Nem Buscape a film igazi főhőse. Nem ő mozdítja előre a cselekményt. Nem ő hozza meg azokat a döntéseket, amelyek meghatározzák a fontosabb események láncolatát. Az élete ugyanakkor szorosan kapcsolódik ahhoz, ami a filmben történik, és az ő életszemléletén keresztül értjük meg egy látszólag soha véget nem érően erőszakos világ emberségét.

Gabedly
2007-06-03, 14:40

Ha kicsit visszamész itt voltak linkek ahol le lehet szedni. Nem valami gyors, de 1-2 nap alatt megvan és mindenképpen megéri.

http://forum.goa.hu/showpost.php?p=316984&postcount=3639

Tibrog
2007-06-03, 14:43

könyvben idegesitö agyrém,ill egyszerüen csak beteg

Gabedly
2007-06-03, 14:43
21:00, Vasárnap (június 3.), TCM

2001 - Űrodüsszeia
(2001: A Space Odyssey)

Időn és téren átívelő történet az emberiség eredetéről és jövőjéről, az idegen értelemmel való első találkozásról és a világűr kapujának kitárulásáról. Valamikor a múltban, az emberiség hajnalán különös, fekete monolit jelent meg a majomemberek előtt, s új útra terelte a történelmet. Amerikai kutatók egy hasonló oszlopra bukkannak a Holdon, mely rejtélyes rádiójelet sugároz a Jupiter felé. Űrexpedíció indul útnak, hogy megvizsgálja, vajon kinek szólhatott az üzenet. Ám a hosszú repülés alatt a fedélzeti komputer meghibásodik, s ez a legénység életébe kerül. Az egyetlen túlélő a visszatérés reménye nélkül mégis megpróbálja teljesíteni a küldetést.

Stanley Kubrick 1968-as filmje, melynek forgatókönyvét Arthur C. Clarke-kal közösen írták, minden idők leghíresebb és legtöbbet vitatott sci-fije; nem csak a műfajnak, de az egész filmművészetnek egyik alapműve. A film technikai megoldásait, és főleg szemléletmódját sok tekintetben a mai napig sem sikerült túlhaladni.

Gabedly
2007-06-03, 14:53

Zakkant Wall Street-i üzletember, kicsit megváltozott értékrenddel,
aki egy névjegykártya külalakjában élete kihívását, vagy kudarcát látja (sajnos én itthon is láttam már közel hasonlót).
Amerikában állítólag betiltották, de ez nem biztos. Egyébként az egyszer érdemes megnézni kategória nálam.

MadMushroom
2007-06-03, 14:57
22:15, Vasárnap (június 3.), m2

Isten városa

A cselekmény Rio de Janeiro nyomornegyedének szegények lakta utcáin zajlik. Két különböző utat bejáró fiú útját követi nyomon 15 éven át, a hatvanas évek végétől a nyolcvanas évek elejéig. Az egyikből fotós lesz, a másikból drogdíler. A film rövid történetek sorozatán keresztül mutatja be életútjukat, melyekből sokszor igen rövidre sikeredett sorsok rajzolódnak ki. Az Isten városa főszereplője nem egy személy, hanem egy hely. Az Isten városa egy hatvanas években elkezdett, szegényeknek épült lakótelep, amely a nyolcvanas évek elejére Rio de Janeiro egyik legveszélyesebb városrészévé vált.

A hely történetét a film jónéhány szereplő sztoriján keresztül meséli el. Ám mindent a narrátor nézőpontjából látunk: Buscape egy szegény fekete srác, aki túl törékeny és félős ahhoz, hogy bűnöző legyen, ugyanakkor túl okos ahhoz, hogy megelégedjen valamilyen alulfizetett munkával. Olyan erőszakos környezetben nő fel, ahol nem sok esélye van. A fiú azonban rájön, hogy más szemmel, egy művész szemével láthatja a valóságot: profi fotós lesz belőle. Számára ez jelenti a megváltást...

Nem Buscape a film igazi főhőse. Nem ő mozdítja előre a cselekményt. Nem ő hozza meg azokat a döntéseket, amelyek meghatározzák a fontosabb események láncolatát. Az élete ugyanakkor szorosan kapcsolódik ahhoz, ami a filmben történik, és az ő életszemléletén keresztül értjük meg egy látszólag soha véget nem érően erőszakos világ emberségét.

Na az egyik örök kedvencem.IMádom ezt a filmet.Fantasztikusat játszanak benne a brazil kiscsávók...
csak jót tudnék rolla mondani de inkább megyek angolt tanulni :D

god^u
2007-06-03, 15:15
Na az egyik örök kedvencem.IMádom ezt a filmet.Fantasztikusat játszanak benne a brazil kiscsávók...
csak jót tudnék rolla mondani de inkább megyek angolt tanulni :D

tenyleg qrva jo kis film. csak amulva bamulva neztem meg.

freedom24
2007-06-03, 16:06

Pár hete megjelent, nálunk még van belőle

Dhamma
2007-06-03, 19:09
Ha kicsit visszamész itt voltak linkek ahol le lehet szedni. Nem valami gyors, de 1-2 nap alatt megvan és mindenképpen megéri.

http://forum.goa.hu/showpost.php?p=316984&postcount=3639

dejo:)koszi nektek!!!

_neohippie_
2007-06-03, 21:45

Nekem a könyv után nagy csalódás volt. Inkább olvass :D :p

Másrészről, akinek mond esetleg vmit az a név h POSTAL :D:D
http://www.dailymotion.com/gorehounds/video/x1zzco_postal

Faun
2007-06-03, 23:58
m2 Isten Városa!!!!!!lessétek! ;) :D

pétör
2007-06-04, 00:28
Másrészről, akinek mond esetleg vmit az a név h POSTAL :D:D
http://www.dailymotion.com/gorehounds/video/x1zzco_postal

nem mondoood :D:D

MoRc
2007-06-04, 11:22
m2 Isten Városa!!!!!!lessétek! ;) :D

Ez nagyon Baró!:D:D
Már láttam párszor!:)

natasa
2007-06-04, 13:07

íme; http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=18581&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2

amúgy tökéletesen egyetértek az előbb megnyilvánulókkal, amerikai psycho filmen botrányosan gyenge…

olvasd el, aztán nézz meg egy másik filmet... ;)

Dr. Opout
2007-06-04, 17:14
íme; http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=18581&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2

amúgy tökéletesen egyetértek az előbb megnyilvánulókkal, amerikai psycho filmen botrányosan gyenge…

Francba, tudtam, hogy előbb a könyvet kellene elolvasni, így is teszek szinte minden megfilmesítéssel. Bár így legaláb még tetszett is...jöhet a záptojáseső :p

umba
2007-06-04, 19:53

ühüüüm!jól van!olvasni fogom :)
ezek a képek kicsit butának tűntek :D viccesnek..

freedom24
2007-06-05, 12:43
Alexandra Könyvesház, Károly krt 3/c
19.00 Mozibubus, avagy kérdések a moziról, amit rendszerint fel sem teszünk. Réz András sorozata. Miért járunk moziba?
Ingyenes.

natasa
2007-06-06, 13:29
Francba, tudtam, hogy előbb a könyvet kellene elolvasni, így is teszek szinte minden megfilmesítéssel. Bár így legaláb még tetszett is...jöhet a záptojáseső :p

Záptojás??? Há' nem kispályázunk, minimum egy kövezés… :D ;)

Amúgy ma este Szellemkutya (zone europa 20h)
Nagyon alap, nagyon jarmusch… :o

AngelHunter
2007-06-06, 13:39
Záptojás??? Há' nem kispályázunk, minimum egy kövezés… :D ;)

Amúgy ma este Szellemkutya (zone europa 20h)
Nagyon alap, nagyon jarmusch… :o

az meg mien csatorna? nem fogja sztem az en antennam...

Psyvíz
2007-06-06, 14:37
tarantino sztem egyik legnagyobbja,legalábbis tegnapelött ugytünt:D

GRINDHOUSE :D

http://www.freeweb.hu/vakondnyelviskola/des2/szajba.gif

Enrico
2007-06-10, 02:07
28 héttel később! :cool:
Érdemes megnézni nekem jobban tetszett mint a 28 nappal később!:)

Viszont amit mér érdemes: - Die Hard 4, Rambo 4, Resident Evil 3 mind mind nagyon jó!:)

Maris
2007-06-10, 02:13
karib tenger 3...3óra,de megéri... :o :D

freedom24
2007-06-10, 11:47
Tegnap ment a tv-ben az örök kedvenc: ÖSSZEOMLÁS

Eric
2007-06-11, 14:12
28 héttel később! :cool:
Érdemes megnézni nekem jobban tetszett mint a 28 nappal később!:)

Viszont amit mér érdemes: - Die Hard 4, Rambo 4, Resident Evil 3 mind mind nagyon jó!:)

utóbbi 3at már láttad??? :eek: csak azért mert a rambo 4nek pl 2008ban lesz a bemutatója:D

csaksimantulip
2007-06-11, 16:29

igaz, en nem olvastam, de a filmtol felfordult a gyomrom...
valami iszonytatoan kegyetlen :/

csaksimantulip
2007-06-11, 16:29
ja, es a Halalbiztos kurva jo valoban! :D
Imadtam, halali :D :D

Psyvíz
2007-06-11, 20:37
Más világ.... :p kurvanagy sztori kicsit unalmas de a vége :eek:

nikol kidmen jol alakíl

nils
2007-06-11, 20:43
Régóta szeretném ajánlani a Steve Martin "féle" Rózsaszín Párducot! Szerintem az elmúlt pár év egyik legjobb vígjátéka fergeteges magyar szinkronnal! Nézzétek meg!

FoX
2007-06-11, 21:20
Más világ.... :p kurvanagy sztori kicsit unalmas de a vége :eek:

nikol kidmen jol alakíl

abban van egy resz, amikor a ket kisgyerek bebujik a szekrenybe... hat azon majdnem befostunk testuletileg a moziban :rolleyes:

AlterEgo
2007-06-11, 21:42
karib tenger 3...3óra,de megéri... :o :D
Végigröhögtem én is. Amúgy meg divatfilmben még nem láttam ilyen operatőri teljesítményt. Művészi kamera beállításokkal találkoztam.

AngelHunter
2007-06-11, 21:54
Végigröhögtem én is. Amúgy meg divatfilmben még nem láttam ilyen operatőri teljesítményt. Művészi kamera beállításokkal találkoztam.

monjdunk mikor rakozelitessel kiemelik keira knightley dekoltazsat? :rolleyes:

csaksimantulip
2007-06-12, 01:47
monjdunk mikor rakozelitessel kiemelik keira knightley dekoltazsat? :rolleyes:

ahhoz elegge ra kellett kozeliteni :D :D :D

AngelHunter
2007-06-12, 02:19
ahhoz elegge ra kellett kozeliteni :D :D :D

jaigaz, pont rossz pelda :p :p

Maris
2007-06-12, 12:30
tudom,h mióta már a videó korszaka leáldozott már ez sem vicces...de én röhögtem :D

http://www.youtube.com/watch?v=TpkcuVl7iUU&mode=related&search=

Maris
2007-06-12, 12:37
http://www.youtube.com/watch?v=RLTL7brTS9E&mode=related&search=

valami azért nem grafika :p

Eric
2007-06-12, 12:53
nem lehet őket megnyitni:D:P

AngelHunter
2007-06-12, 13:04
nem lehet őket megnyitni:D:P

nekem bejott