PDA

Teljes verzió megtekintése : Szeksz topic goásoknak... 18+ !!!


oldal : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71

Eric
2007-02-08, 11:01
Jól van Töklámpák:D
Megértetek arra, hogy felfedjek egy titkot. MAris beceneve a kapcsolatban Móki..az enyém Papi:D:D:D :o

mouss
2007-02-08, 11:05
Nálunk moussé papa, Maracujáé mama :p :D

Eric
2007-02-08, 11:12
Nálunk moussé papa, Maracujáé mama :p :D

hihi:) Vicces dolog, hogy-hogy becézzük kedveseinket és, hogy időszakonként változik ez a név...Maris esetében: Kedveske, Mókuska, Móki:)
Nálam mostanában: Papi helyett Paps:D Nemtom miért rövidülnek, remélem a könnyebb kiejthetőség miatt, mert igy nem juthatunk el odáig, hogy a következő beceneven Papsajt legyen(majd sajt, sajtszag, szag, büdi:D).

Szandra
2007-02-08, 11:21
Jól van Töklámpák:D
Megértetek arra, hogy felfedjek egy titkot. MAris beceneve a kapcsolatban Móki..az enyém Papi:D:D:D :o
beceneve a kapcsolatban:Dez olyan hivatalosan hangzott :D :D

Eric
2007-02-08, 11:27
beceneve a kapcsolatban:Dez olyan hivatalosan hangzott :D :D

Nem tudtam máshogy megfogalmazni :p arra gondoltam, hogy ezeket a neveket csak mi használhatjuk egymásra...mástól nem esne jól és lehet ki is kérném:D

Maris
2007-02-08, 12:26
Nemtom miért rövidülnek, remélem a könnyebb kiejthetőség miatt, mert igy nem juthatunk el odáig, hogy a következő beceneven Papsajt legyen(majd sajt, sajtszag, szag, büdi:D).

egyszerűen csak Pé leszel aztán gondolkozhatsz rajta,h ezt most Picim,Papim vagy Pöcsfej helyett használtam :p

Eric
2007-02-08, 13:57
2007. február 8., csütörtök 8:50
Lauro Giotto pornószínészünk nyerte ebben az évben Európa legjobb férfiszínészének díját. A brüsszeli Festival International de l'Erotisme 15 éve oszt díjakat, hogy kitüntesse a pornószakma nagyjait. A nagymester figyelmes a kollégákhoz, gyúr, szolizik, és a munkája a hobbija.

Ma is forgattál?
Igen, két szettet. Az azt jelenti, hogy két jelenetet forgattam. Volt egy délelőtt, és volt egy délután. Fáradt is vagyok. Tehát vacsorázom egyet, aztán lefekszem aludni.

Kettőnél több jelenetet is szoktatok forgatni?
Van aki megcsinálja a hármat is, de az a baj ezzel, hogy míg az első szett száz százalékos, a második az már csak kilencvenötre sikeredik. Akkor már fáradtabb az ember.

Chippendale is vagy. Azt hobbiból csinálod?
Imádok táncolni, meg a csajoknak műsort adni. Nőkből élek, én a nőknek vagyok. Ez az ars poétikám.

Ez hanyadik díjad?
A hatodik. De ez a legnívósabb. Már itthon is elismertek, mint a legjobb magyar pornószínészt. Most Európában lettem a legjobb. Kovi filmjében is szerepeltem, azzal is besöpörtünk csomó díjat. A Porn Warsért konkrétan kettőt. Sokat dolgozom, leginkább angol meg francia cégeknek.

Ez a jellemző a szakmára?
Az a baj, hogy itthon a pornó úgy van elkönyvelve, hogy akik csinálják, azok buták. Buta, hülye kurvák filmeznek, és buta fiúk mennek el filmezni. Na, erre én azt mondom: lovaggá vagyok ütve. Emellett díszdoktora is vagyok az egyik egyetemnek, és két idegen nyelven beszélek.


Lauro Giotto, a hatszorosan díjazott pornósztár
Mi a helyzet külföldön?
Ha kimegyek táncolni pornófesztiválokra, a kis műsorom után kígyóznak a sorok az autogramomért. Egy angliai pornócsatornán sztár vagyok. Németországban, ha elmegyek egy étterembe, felismernek. Itthon, ha beülök bárhova, nem ismernek fel.

Ez azért van, mert nem nézünk elég pornót?
Nem. Mindenki néz pornót, de senki nem beszél róla. Mindenki tudja ki az a Michelle Wild, ki az Maya Gold, kinek hány Oszkár-díja van. A fiúk mindig a háttérben maradnak. Mindenki a nőkre kíváncsi.

Ez nem baj?
Néha. Ha egy lány elkezd dolgozni, két-három-négy év alatt szépen felfuttatja magát, de a fiúk akár húsz évig is dolgozhatnak, ha üzemképesek. Én nyolcadik éve nyomom. Családom nincs, magánéletem nuku. De adok magamra. Szolizok, gyúrok ezerrel, meg ki vannak fehérítve a fogaim.

Akkor nem is tervezel családot?
Ki az a nő, aki összejön egy pornószínésszel, vagy egy chippendale fiúval?

Vannak olyanok.
Akkor mutass be nekik.

Szakmabeli?
Az nagyon nem jó. Non-stop úton vagyunk. Maya Gold volt a barátnőm másfél évig. A végén már csak sms-kapcsolatunk volt. Alig találkozunk. Nem lehet egy kapcsolatot így csinálni.

Meddig tervezed ezt csinálni?
Imádom a nőket. Addig, amíg üzemképesen mozgok, ezerrel hajtom magam.

Mennyit dolgozol?
Általában januárban van a hullámvölgy, akkor nem dolgozik senki. Meg a karácsony és a szilveszter persze, ami teljes üresjárat. Olyankor táncolok. Áprilisig teltház van. Májustól egészen augusztus végéig nyugalom van, ilyenkor megint táncolok, össze-vissza a világban. Szeptembertől decemberig megint nagy a hajtás.

A tengerentúlon mekkora a népszerűséged?
Amerika a legnagyobb felvevő piac.

Miért favorizálják a magyar csajokat?
Mert ők a legszebbek. A magyar, a cseh és az ukrán lányok gyönyörűbbek és olcsóbbak is, mint a nyugat-európai lányok, és nekik ez a pénz - magyar viszonylatban - nagyon jó. Gyorsan el is költik, mert nem tudnak spórolni. Néhány lány emiatt tíz évig is dolgozik. Aki okosabb, az sztárolja magát, két-három év alatt nagyon sok pénzt keres, és utána ki tud szállni ebből az egészből.

Mennyire figyelsz a partneredre forgatáson?
Én speciel úgy dolgozom, hogy annak a lánynak, akivel vagyok, jól essen. Elélvezzen, csúnyán fogalmazva. Ha neki jó, nekem is jó, és gyorsan megvan egy szett.

Mitől lesz valaki jó?
Attól, ahogy dolgozik. Egy lány akkor dolgozik jól, hogy ha nem is esik jól neki, akkor is el tudja hitetni veled, hogy élvezi. Igaz, hogy átvág, de ez nekem is segítség. A férfinak kell egy érzés, amitől beindul. Ha nem tudok beindulni, akkor marad a kézimunka, ami kicsit macerásabb. Michelle Wild pont olyan nő volt, aki úgy kezdte a forgatást, hogy ahogy nézett és viselkedett, azt kellett mondjam: kezdjük már el, mert nem bírok magammal. De vannak lányok, akik csak a pénzért csinálják, ők elég hidegek. Amíg a szett nem kezdődik, nem beszélgetnek. Misi egy olyan lány volt, aki beleadott mindent, úgyhogy vigyázni kellett, hogy nehogy szett közben süljek el.

Kezdetben nehéz volt?
Életem első szettje körülbelül három percig tartott. Orális szexszel kezdődött, aztán jött egy rámülős jelenet, és akkor gyorsan mondtam, hogy nem bírom tovább, és el is sültem.

Mennyire veszélyes az egészségre ez a szakma?
Kikészíti az embereket. Aki nem úgy fogja fel mint én, hogy ez egy jó buli, hanem van párkapcsolata, nehezen tudja elfogadni, hogy egy másik férfival kell szeretkeznie, és előbb-utóbb besokall.

Ilyenkor működik a kollegialitás?
Természetesen. Nagyon sok kezdő fiú meg lány van, akiknek segítünk. Ez a szakma megöli az embert. Kiégeti lelkileg.

Mivel tudod ápolni a lelked?
Imádom a nőket, és non-stop velük vagyok. Engem ez feltölt, ezért sincs barátnőm. Ha lenne, vele szeretnék lenni, ezt viszont nem tudom megtenni. Most pénzkeresés van. Később szeretnék producer lenni, azt akarom elérni, amit Kovi Magyarországon. Ha lesz egyszer feleségem meg gyerekem, szeretném, hogy jól éljenek.

Mit lehet tenni azért, hogy jobban elismerjék a szakmát hazánkban?
Sokkal többet kéne szerepelni a sajtóban, és el kéne fogadni, hogy ez egy nagyon kemény szakma. Azoknak az embereknek, akik ezt lehurrogják, oda kéne állniuk a kamera egyik oldalára és megnézni mit csinálunk. Lehet, be is kéne szállniuk. Sokan azt gondolják, hogy ez nem nehéz, pedig vannak olyan munkakörülmények, amik nem egyszerűek. Hidegben kell csinálni, vagy mondjuk homokban. Mikor a tenger folyamatosan mossa a lábad közé a homokot, az meg csípi a fütykösöd, akkor is meg kell csinálni a szettet. Koncentrálni tudni kell.


http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/giotto070207/

psylody
2007-02-08, 14:56
Jól van Töklámpák:D
Megértetek arra, hogy felfedjek egy titkot. MAris beceneve a kapcsolatban Móki..az enyém Papi:D:D:D :o
Jajaja, ezek mókásak! Nálunk kutyu lennék én, barátnőm pedig cicu. :D
Hogy ezek hogy alacooltak ki, már nem emléxem, de jó ideje ez megy...

AlterEgo
2007-02-10, 15:11
http://www.kreten.hu/images/blog5755_1.jpg

csicsoka
2007-02-10, 21:39
nekem Laura Lovebite :cool:

azanyámat :D
Nekem is ő jött ki:D

heliosphere
2007-02-11, 21:42
:D:D:D:D


hihihi..megnéztem helio nevét titokban.....ez jóóó :D :D

most találtam csak meg a linket:

kipróbáltam ékezettel és ékezet nélkül is:
mivel Tosser már foglalt, így ékezet nélküli verzió lesz, Henry Hardcore néven indulok majd a szakmában :D:D

Vadember
2007-02-11, 21:56
Kinky Kitten… :rolleyes: hát ez vicces, pont telibe… pfff… :D

Sly Steeldong :D...ékezet nélkul :Lorenzo Lovegun :D :D

Vadember
2007-02-11, 21:57
Dhammáé : Clitty Cummings :rolleyes: :p :) ékezetek nélkul peeedig hihi : Brandy Buttplug :eek: :o :D

Vadember
2007-02-11, 21:58
Nekem is ő jött ki:D

Akkor ti ikrek vagytok :) Durván toljátok :D

Dhamma
2007-02-11, 22:10
Dhammáé : Clitty Cummings :rolleyes: :p :) ékezetek nélkul peeedig hihi : Brandy Buttplug :eek: :o


:Dhehe, nagyon találó...Lovegun :D :rolleyes:

psylody
2007-02-12, 11:11
Az addig oké, h mindenkit érdekel a szex, de hogy mindenki, aki ide benéz, már pornószínészi babérokra tör, erre álmomban sem gondoltam volna... Mingyá hívom is Kovit, h összejött egy jó kis csapat, csupa érdemes művészből! :D

Szandra
2007-02-12, 11:13
Az addig oké, h mindenkit érdekel a szex, de hogy mindenki, aki ide benéz, már pornószínészi babérokra tör, erre álmomban sem gondoltam volna... Mingyá hívom is Kovit, h összejött egy jó kis csapat, csupa érdemes művészből! :D
legalább lenne egy kis zsebpénzünk :D

psylody
2007-02-12, 11:16
legalább lenne egy kis zsebpénzünk :D
Kiscsillag, nem szarral gurítunk! Ebből nem kis zsebpénz lenne, hanem Bentley, már az első film után! ;)

Szandra
2007-02-12, 11:20
Kiscsillag, nem szarral gurítunk! Ebből nem kis zsebpénz lenne, hanem Bentley, már az első film után! ;)
akkor mire várunk még :confused: ? :D :D

Eric
2007-02-12, 11:22
Kiscsillag, nem szarral gurítunk! Ebből nem kis zsebpénz lenne, hanem Bentley, már az első film után! ;)

Én nem szerepelek mert Barátnőm van :rolleyes: Viszont a háttérben elstatisztálok ha kell...nagyon jól tudok szigoruan nézni és also ajkam harapni:D

psylody
2007-02-12, 11:24
akkor mire várunk még :confused: ? :D :D
Hát a forgatókönyvre! Mondjuk lehetne stílusosan valami orgiába torkolló party múvi. :D

psylody
2007-02-12, 11:25
Én nem szerepelek mert Barátnőm van :rolleyes: Viszont a háttérben elstatisztálok ha kell...nagyon jól tudok szigoruan nézni és also ajkam harapni:D
Szép is lenne! Háttérben, korbáccsal a kezetekben, bőrcuccban irányítanátok az eseményeket, szigorú tekintettel mi?! Maris már tud a tervről? :D

Eric
2007-02-12, 11:32
Hát a forgatókönyvre! Mondjuk lehetne stílusosan valami orgiába torkolló party múvi. :D

hát ez igy nem tul bonyolult...:D

Szandra konyhabutort törölget , egy szál sárga gumikesztyűben.
Csöngetnek.
Szandar ajtótnyit.
Lódi a medencetisztitó áll ott.
Lódi(meglepődötten): -őőő...a medencét jöttem felsikálni.Tegnap hivott a férje...
Szandra(csábosan): -engem is felsikálhatnák
Lódi(pirulva): -dede... a férje...
Szandra(kacér mosolyal): -ő most nincs itthon
Bemennek.
Lódi levetkőzik.
Szandar Szop.
Lódi nyal.
Asztalon dugnak.
Pulton dugnak.
Szandra szop.
Lódi élvez(szuperközeli)

monga
2007-02-12, 11:35
Micky Hotlove

Nekem ez a pornós nevem:D

Shinjitzu!
2007-02-12, 11:36
hát ez igy nem tul bonyolult...:D

Szandra konyhabutort törölget , egy szál sárga gumikesztyűben.
Csöngetnek.
Szandar ajtótnyit.
Lódi a medencetisztitó áll ott.
Lódi(meglepődötten): -őőő...a medencét jöttem felsikálni.Tegnap hivott a férje...
Szandra(csábosan): -engem is felsikálhatnák
Lódi(pirulva): -dede... a férje...
Szandra(kacér mosolyal): -ő most nincs itthon
Bemennek.
Lódi levetkőzik.
Szandar Szop.
Lódi nyal.
Asztalon dugnak.
Pulton dugnak.
Szandra szop.
Lódi élvez(szuperközeli)
igazán egyedi és ujszerű a forgi:D

Eric
2007-02-12, 11:39
igazán egyedi és ujszerű a forgi:D

3perc alatt hoztam össze:D De itt egy MÁSfajta csak Neked:D

Shinji konyhabutort törölget , egy szál sárga gumikesztyűben.
Csöngetnek.
Shinji ajtótnyit.
Lódi a medencetisztitó áll ott.
Lódi(meglepődötten): -őőő...a medencét jöttem felsikálni.Tegnap hivott a felesége...
Shinji(csábosan): -engem is felsikálhatnák
Lódi(pirulva): -dede... a felesége...
Shinji(kacér mosolyal): -ő most nincs itthon
Bemennek.
Lódi levetkőzik.
Shinji Szop.
Lódi szop.
Asztalon dugnak.
Pulton dugnak.
Shinji szop.
Lódi élvez(szuperközeli)
Lódi Szop.
shinji élvez(szuperközeli)

Shinjitzu!
2007-02-12, 11:40
3perc alatt hoztam össze:D De itt egy MÁSfajta csak Neked:D

Shinji konyhabutort törölget , egy szál sárga gumikesztyűben.
Csöngetnek.
Shinji ajtótnyit.
Lódi a medencetisztitó áll ott.
Lódi(meglepődötten): -őőő...a medencét jöttem felsikálni.Tegnap hivott a felesége...
Shinji(csábosan): -engem is felsikálhatnák
Lódi(pirulva): -dede... a felesége...
Shinji(kacér mosolyal): -ő most nincs itthon
Bemennek.
Lódi levetkőzik.
Shinji Szop.
Lódi szop.
Asztalon dugnak.
Pulton dugnak.
Shinji szop.
Lódi élvez(szuperközeli)
Lódi Szop.
shinji élvez(szuperközeli)
ohh hát így már sokkal jobb:D
De sajnos nem szerepelhetek hasonló okokból mint te:Barátnő..Pedíg jajjjj de jo ez az uj script:D

psylody
2007-02-12, 11:42
3perc alatt hoztam össze:D De itt egy MÁSfajta csak Neked:D

Shinji konyhabutort törölget , egy szál sárga gumikesztyűben.
Csöngetnek.
Shinji ajtótnyit.
Lódi a medencetisztitó áll ott.
Lódi(meglepődötten): -őőő...a medencét jöttem felsikálni.Tegnap hivott a felesége...
Shinji(csábosan): -engem is felsikálhatnák
Lódi(pirulva): -dede... a felesége...
Shinji(kacér mosolyal): -ő most nincs itthon
Bemennek.
Lódi levetkőzik.
Shinji Szop.
Lódi szop.
Asztalon dugnak.
Pulton dugnak.
Shinji szop.
Lódi élvez(szuperközeli)
Lódi Szop.
shinji élvez(szuperközeli)
Állat! :D:D:D

Eric
2007-02-12, 11:43
ohh hát így már sokkal jobb:D
De sajnos nem szerepelhetek hasonló okokból mint te:Barátnő..Pedíg jajjjj de jo ez az uj script:D

No para...kapsz egy maszkot:D :p

Shinjitzu!
2007-02-12, 11:43
Állat! :D:D:D
Tudtam h itt mindenki perverz és a homi sexet kedvelitek!
Na de h ennyire?Igazából Erik is ezen fantáziálgat, csak nem meri Maris miatt bevállalni:)

psylody
2007-02-12, 11:43
ohh hát így már sokkal jobb:D
De sajnos nem szerepelhetek hasonló okokból mint te:Barátnő..Pedíg jajjjj de jo ez az uj script:D
Ne nyafogjatok már! Ott vannak pl a szvinger klubok, ez ma már szinte sztenderd! Nem?! :D

Eric
2007-02-12, 11:44
Tudtam h itt mindenki perverz és a homi sexet kedvelitek!
Na de h ennyire?Igazából Erik is ezen fantáziálgat, csak nem meri Maris miatt bevállalni:)

homi sex? :eek: dehogy...a szememben Te mindíg is nő leszel:D

Shinjitzu!
2007-02-12, 11:45
No para...kapsz egy maszkot:D :p
épp maszkokat oldok fel h tudjak dolgozni...Bár az lashben van:D
De nem tényleg nagyomn kedves h gondoltál rám de nem vállalhatok be egy ilyet..Tudod a munkám miatt.Épp felfutóban lévő médiagenya és egyéb vagyok(amugy nem)
s nem akarom h néhány év múlva karrierem csúcsán előkerüéljön rólam egy ilyen movie... :(

:D :D :D

Shinjitzu!
2007-02-12, 11:46
Ne nyafogjatok már! Ott vannak pl a szvinger klubok, ez ma már szinte sztenderd! Nem?! :D
Már akinek...Engem sosenem vonzott a saját nemem!
De ha titeket igen akkor movira fel!!:D:D

psylody
2007-02-12, 11:46
épp maszkokat oldok fel h tudjak dolgozni...Bár az lashben van:D
De nem tényleg nagyomn kedves h gondoltál rám de nem vállalhatok be egy ilyet..Tudod a munkám miatt.Épp felfutóban lévő médiagenya és egyéb vagyok(amugy nem)
s nem akarom h néhány év múlva karrierem csúcsán előkerüéljön rólam egy ilyen movie... :(

:D :D :D
Nem lehet, h ez jelentené karriered csúcsát? :eek:

psylody
2007-02-12, 11:46
Már akinek...Engem sosenem vonzott a saját nemem!
De ha titeket igen akkor movira fel!!:D:D
Na neeeem! Csak semmi buzulás! ;)

Shinjitzu!
2007-02-12, 11:47
Nem lehet, h ez jelentené karriered csúcsát? :eek:
ehehh:D:D

Eric
2007-02-12, 11:47
Nem lehet, h ez jelentené karriered csúcsát? :eek:


ehhe...mindjárt csinálok egy montázst rólatok:D

Shinjitzu!
2007-02-12, 11:48
Na neeeem! Csak semmi buzulás! ;)
De nyugodtan ma már ez elfogadott és Ez abszoilut trendi!Gondolj csak az emosokra! :D

psylody
2007-02-12, 11:48
ehehh:D:D
Szerénykedj csak bátran, de ne foszd meg a világot ettől a mega-giga produkciótól! :D

psylody
2007-02-12, 11:49
ehhe...mindjárt csinálok egy montázst rólatok:D
Hogy várom már! :D

Shinjitzu!
2007-02-12, 11:49
ehhe...mindjárt csinálok egy montázst rólatok:D
a nagy alkoto aki saját titkolt perverzitását más normális(abb) embereken keresztül vezeti és mutatja be!:)
Király!
Magyarország, a pornó hazája, 2007!:D:D
LoL

mouss
2007-02-12, 12:05
hú de szép a szerelem :p

psylody
2007-02-12, 12:08
hú de szép a szerelem :p
A szerelem más lapra tartozik, ez szex! ;)

monga
2007-02-12, 12:40
Tudtam h itt mindenki perverz és a homi sexet kedvelitek!
Na de h ennyire?Igazából Erik is ezen fantáziálgat, csak nem meri Maris miatt bevállalni:)


De bevállalja...Maris azt mondta,hogy,ha Roli a seggbeintézésből pénzt keres akkor még kameramannként is tevékenykedik az alkotásban:D

psylody
2007-02-12, 12:54
De bevállalja...Maris azt mondta,hogy,ha Roli a seggbeintézésből pénzt keres akkor még kameramannként is tevékenykedik az alkotásban:D
Hühühühűűűűű! A'la cool ez rendesen!

Eric! Hol van már az új forgatókönyv???

Eric
2007-02-12, 12:54
De bevállalja...Maris azt mondta,hogy,ha Roli a seggbeintézésből pénzt keres akkor még kameramannként is tevékenykedik az alkotásban:D

ezt meg mikor mondta? :p

psylody
2007-02-12, 12:57
ezt meg mikor mondta? :p
Mind1, mikor mondta, kameraman úgysem lehetne, max kamerawoman! :D

monga
2007-02-12, 12:58
ezt meg mikor mondta? :p


mikor részeg voltál:D

Eric
2007-02-12, 13:01
Hühühühűűűűű! A'la cool ez rendesen!

Eric! Hol van már az új forgatókönyv???

itt neh:D


Lódi eltéved a chicagoi gettóban. Kiszáll a kocsiból és odamegy a legközelebbi verandához ahol 3 kigyurt néger heverészik.
Lódi(barátságosan): -Tudnátok nekem segíteni?
A 3 néger összenéz és elmosolyodik.
Helyszin vált; hálószobában 3 néger és Lódi pucérak.
Lódi szop az ágyon.
Lódit dugják ülve.
Lódi szop állva.
Lódit dugják állva.
Lódi szop fekve.
Lódit dugják fekve.
Lódi térdel. Körbeállják. Gang Bang

psylody
2007-02-12, 13:03
itt neh:D


Lódi eltéved a chicagoi gettóban. Kiszáll a kocsiból és odamegy a legközelebbi verandához ahol 3 kigyurt néger heverészik.
Lódi(barátságosan): -Tudnátok nekem segíteni?
A 3 néger összenéz és elmosolyodik.
Helyszin vált; hálószobában 3 néger és Lódi pucérak.
Lódi szop az ágyon.
Lódit dugják ülve.
Lódi szop állva.
Lódit dugják állva.
Lódi szop fekve.
Lódit dugják fekve.
Lódi térdel. Körbeállják. Gang Bang
Hát ez újfent csodálatosra sikeredett! Épp csak ebben viszonylag kevés fórumos szerepel... :confused:

Eric
2007-02-12, 13:04
Hát ez újfent csodálatosra sikeredett! Épp csak ebben viszonylag kevés fórumos szerepel... :confused:

Mert a Te neved könnyű leírni:D

psylody
2007-02-12, 13:06
Erről jut eszembe:
Rendőr életében először vesz részt gruppen szexben, felmennek kéróra, villany lekapcs, vetkőzés, majd vadul egymásnak esik a csapat... negyedóra múlva rendőr felnyomja a villany, majd beugat: Most má' beszéljük meg a szabályokat, mer' én má' 3x szoptam! :D

psylody
2007-02-12, 13:07
Mert a Te neved könnyű leírni:D
Most akkor regisztráljak valami megfelelően csibész és nyakatekert névvel??? :eek:

Eric
2007-02-12, 13:11
Most akkor regisztráljak valami megfelelően csibész és nyakatekert névvel??? :eek:

Ahogy érzed:D :p

psylody
2007-02-12, 13:13
Ahogy érzed:D :p
Hülyéskedsz? Világhírnévért ez nem nagy ár! :D

Eric
2007-02-12, 13:21
Hülyéskedsz? Világhírnévért ez nem nagy ár! :D

Ugy gondolom el kell, hogy áruljam, hogy nálam csak a megalázott fehér fiú szerepe juthat Neked:D Pont olyan akire még a legperverzebb, elcseszett életűek is csak -fintorogva, grimaszolva, hányingert kerülgetve- legyintenek mondván, hogy biztos sok pénzt kap a srác ha ilyen dolgokat elvállal.
Persze ez nem igy van...hisz Te nem fogsz sok pénzt kapni:D

psylody
2007-02-12, 13:24
Ugy gondolom el kell, hogy áruljam, hogy nálam csak a megalázott fehér fiú szerepe juthat Neked:D Pont olyan akire még a legperverzebb, elcseszett életűek is csak -fintorogva, grimaszolva, hányingert kerülgetve- legyintenek mondván, hogy biztos sok pénzt kap a srác ha ilyen dolgokat elvállal.
Persze ez nem igy van...hisz Te nem fogsz sok pénzt kapni:D
Nem gondoltam, h kapok olyan ajánlatot, amit el fogok utasítani... :eek: Asszem' inka cenzori szerepre fogok csak jelentkezni... :D

monga
2007-02-12, 13:30
Roli egy homo szórakozóhelyen.
Roli és egy másik fiú(innentől Bőrszerkós Béla) egymással táncolnak
Roli finom kézmozdulatokkal felméri a terepet
Roli nagyot érez ezért boldog

Snitt

Bőrszerkós Béla lakásán
Roli spárgával összekötözve térdelve szop
Roli golyót nyal
Bőrszerkós Béla vinnyog
Roli kap egy észveszejtően nagy pofont amitől hanyatt vágja magát,lába az égnek áll
Bőrszerkós Béla kihasználva az alkalmat vazelin nélkül keményen bevágja Rolinak
Roli nyikkan
Béla üvölt
Belép Athos a dán dog
Roli nyüsszög
Athos ugat és rámászik Bőrszerkós Bélára
Roli visong,Béla sikít,Athos kéjesen liheg
Roli és Béla Athost kényezteti
Miután Athos elment egymásra verik
Vége...

CSak úgy Roli után szabadon:D

Eric
2007-02-12, 13:32
Roli egy homo szórakozóhelyen.
Roli és egy másik fiú(innentől Bőrszerkós Béla) egymással táncolnak
Roli finom kézmozdulatokkal felméri a terepet
Roli nagyot érez ezért boldog

Snitt

Bőrszerkós Béla lakásán
Roli spárgával összekötözve térdelve szop
Roli golyót nyal
Bőrszerkós Béla vinnyog
Roli kap egy észveszejtően nagy pofont amitől hanyatt vágja magát,lába az égnek áll
Bőrszerkós Béla kihasználva az alkalmat vazelin nélkül keményen bevágja Rolinak
Roli nyikkan
Béla üvölt
Belép Athos a dán dog
Roli nyüsszög
Athos ugat és rámászik Bőrszerkós Bélára
Roli visong,Béla sikít,Athos kéjesen liheg
Roli és Béla Athost kényezteti
Miután Athos elment egymásra verik
Vége...

CSak úgy Roli után szabadon:D

Dani kezeit és lábait 4 lóhoz kötik.
A lovagat elhajtják a szélrózsa 4 irányába:D

monga
2007-02-12, 13:33
Dani kezeit és lábait 4 lóhoz kötik.
A lovagat elhajtják a szélrózsa 4 irányába:D

Ebben nincs semmi erotikus:D

psylody
2007-02-12, 13:34
Roli egy homo szórakozóhelyen.
Roli és egy másik fiú(innentől Bőrszerkós Béla) egymással táncolnak
Roli finom kézmozdulatokkal felméri a terepet
Roli nagyot érez ezért boldog

Snitt

Bőrszerkós Béla lakásán
Roli spárgával összekötözve térdelve szop
Roli golyót nyal
Bőrszerkós Béla vinnyog
Roli kap egy észveszejtően nagy pofont amitől hanyatt vágja magát,lába az égnek áll
Bőrszerkós Béla kihasználva az alkalmat vazelin nélkül keményen bevágja Rolinak
Roli nyikkan
Béla üvölt
Belép Athos a dán dog
Roli nyüsszög
Athos ugat és rámászik Bőrszerkós Bélára
Roli visong,Béla sikít,Athos kéjesen liheg
Roli és Béla Athost kényezteti
Miután Athos elment egymásra verik
Vége...

CSak úgy Roli után szabadon:D
Zoofileskedünk? Tyuhujj! Vegyük már be a kalitkában csőrével rejszoló papagályt is! :D

psylody
2007-02-12, 13:35
Zoofileskedünk? Tyuhujj! Vegyük már be a kalitkában csőrével rejszoló papagályt is! :D

Eric
2007-02-12, 13:36
Ebben nincs semmi erotikus:D

Gondoltam a Lovak elnyerik tetszéseteket:D

psylody
2007-02-12, 13:36
Dani kezeit és lábait 4 lóhoz kötik.
A lovagat elhajtják a szélrózsa 4 irányába:D
És a jó öreg szado-mazo miért is maradna ki a műsorból ugye?! :D

monga
2007-02-12, 13:40
Gondoltam a Lovak elnyerik tetszéseteket:D


De még csak meg se basznak:D

Eric
2007-02-12, 13:44
De még csak meg se basznak:D

De jobban fogsz üvölteni mint ha basznának:D

monga
2007-02-12, 13:52
De jobban fogsz üvölteni mint ha basznának:D


vigyázzá,mert megmoderállak:D

Pszivárványleány
2007-02-12, 13:53
BAK
Általában igaz lehet rád, hogy visszafogottabban, s szégyenlősebben vagy jelen a szexualitásban, s nagyon védett és intim kapcsolatra van szükséged ahhoz, hogy ténylegesen kivirágozzon érzéki oldalad. A következő napokban nagyon erőteljes vágyakkal rendelkezel, s vágysz a szexualitás szenvedélyesebb formái után. Ha a kapcsolatod megbízható, s megéled benne a védettség érzését is, akkor könnyen kibontakoztathatod temperamentumosan énedet. Emellett színesen, s sokféleképpen éled meg szexualitásodat, s állj a kérdéshez a lehető legkreatívabban.
Tipp: gondold végig komolyan, hogy miként tehetnéd színesebbé a szexuális életedet. Akár körülnézhetsz egy olyan üzletben is, ahol szexuális segédeszközöket árulnak!

VíZÖNTŐEgész életed során nagyon nyitott ember vagy, s még a szexualitás különleges, extrémebb formáit is könnyen elfogadod, sőt néha arra vágysz, hogy megéld az erotika átlagostól elütő formáit. Erotikus értelemben meglehetősen intenzív korszakodat éled, s ebben benne van az a vágy, hogy minél többször megélhesd a csábítás élményét. Újszerű élményekre vágysz, s olyan gondolatok is megfordulnak a fejedben, amelyek arról szólnak, hogy miként is frissíthetnéd fel egy kicsit a szexualitásodat. Egyszóval kísérletező kedvedben vagy, s nem felel meg neked az ellaposodott, unalmas szex.
Tipp: a felfedezés és a tapasztalás áll erotikus éned fókuszában! Nézz magadba, hogy mire is vágysz valójában!

HALAK
Az érzelmeiddel szoktad magad azonosítani, s a hangulati világod mindig meghatározza a szexuális életedet is. Teli vagy temperamentummal, s arra vágysz, hogy partnered egészen új élményekkel lepjen meg. Jó ötlet lehet tudatni vele, hogy nagyon fogékony vagy, s hajlandó vagy akár új szokásokat, elemeket is kipróbálni a szexben. Ennek a rugalmasságnak garantáltan örülni fog, s ha bizalmas viszony van köztetek, akkor kihasználja majd az alkalmat arra, hogy megmutassa neked titkos vágyait is. Ha azt tapasztalod, hogy szégyenlős, akkor tedd meg az első lépést, s újíts Te.
Tipp: minden változtatás, szemléletváltás óvatos lépéseket igényel, s akkor hoz eredményt, ha lépésről, lépésre vezeted be az újdonságokat!

KOS
Egész életedben jellemző lehet rád, hogy nagyon sok temperamentummal rendelkezel, amelyet időnként nehéz lehet féken tartanod. A következő napokban kialakulhat egy hirtelen jött, nagyon intenzív szerelmi kapcsolatod, amely nem nélkülözi a tüzes szexet sem. Igaz, hogy eléggé különös a románc, olyan „se veled, se nélküled” jellegű, viszont nagyon szenvedélyes. Már előre gondold végig, hogy mennyire fog megviselni, ha vége lesz, hiszen nagyon hirtelen eltűnhet az életedből. Emellett érdemes megélned a kapcsolat nyújtotta végletes szenvedélyt.
Tipp: ne támassz partnereddel szemben olyan követelményeket, amelyeket nem tud neked nyújtani! Nézd meg inkább, hogy mi az, ami tetszik benne!

BIKA
Nem jellemző rád, hogy nagyon hirtelen megérintene egy érzelmi helyzet, hiszen annál Te sokkal átgondoltabb vagy. A következő napokban azonban nagyon érzékeny vagy, s ez az érzékenység leginkább szexuális értelemben tesz fogékonnyá. Hétköznapi szinten azt tapasztalhatod, hogy sokkal, nagyobb vágyakkal és igényekkel rendelkezel, s mennyiségileg, valamint minőségi értelemben sem elég az unalmas, ellaposodott szex. Éppen ezért leszel fogékony az új kapcsolatokra, hiszen ezek megadhatják neked azt az izgalmat, amelyet annyira keresel.
Tipp: ha mindenképpen bele kell bonyolódnod egy érzéki kapcsolatba, akkor a legrosszabb, ha emiatt még állandó bűntudatot is érzel!

IKREK
Egész életed során jellemző lehet rád, hogy a szexet az élet természetes velejárójaként kezeled, s nem gyakran játszik központi szerepet az életedben. Inkább a kíváncsiságod vihet rá arra, hogy új szerelmi kapcsolatot kezdeményezz. A következő napokban sem igazán érdekel a szexualitás nyers és vad oldala, hiszen most érzékenyebb hangulatban vagy. Inkább a védettség érzésére vágysz, valamint az intellektuális összhangra. Ez azt is jelenti, hogy akár erotikus érdeklődést is érezhetsz egy olyan ember iránt, akivel ki tudod cserélni a gondolataidat.
Tipp: érdemes szétválasztanod a baráti érzelmeket, erotikus vágyaidtól! A közös érdeklődés nem elég a jó szexhez!

RÁK
Mindig jellemző rád, hogy nagyon mély az érzelemvilágod, s ezért sokkal könnyebben megérinthető vagy, akár erotikus értelemben is. A következő napokban nagyon szerelmes hangulatban vagy, könnyen hat rád egy neked tetsző ember. Szexualitásod is kivirágzik, s még a szokottnál is sokkal mélyebben éled meg a szexet. Emellett nagyon vágysz a romantikára, s éppen ez lehet az, ami megteremti neked a hangulatot az erotikához. Érdemes partnereddel eltöltened egy kellemes estét, egy romantikus helyen, ahol táncolni is lehet, s finom vacsorát tálalnak.
Tipp: a hangulat megteremtése a Te feladatod is, szervezz meg egy szép estét, s vond be partneredet a gyengéd romantikába!

OROSZLÁN
Egész életed során jellemző lehet rád, hogy szereted a sok és szenvedélyes szexet. A következő napokban, szexualitásodban teli vagy a vággyal, hogy végre valami újat élhess meg, s felébred híres „vadászösztönöd” is. Éppen ezért fogékony vagy az új kapcsolatokra, hiszen állandó partnerednek nehezen mutatod meg az újdonságra való igényedet. A magabiztosság álarca mögött kicsit félsz attól, hogy miként is fogadja majd azokat a vágyaidat, amelyek eddig nem kaptak teret a kapcsolatotokban. Vezesd be az újdonságokat óvatosan, lépésről, lépésre.
Tipp: ha háttérbe szorítod a saját vágyaidat, akkor egyre nagyobb erővel fognak rendelkezni! Éppen ezért érdemes beszélned róluk partnerednek!

SZŰZ
Inkább visszafogottan vagy jelen a hétköznapokban, s nem jellemző rád a vad szenvedély, vagy a temperamentum. Általában igaz lehet rád, hogy még az erotika területén is szégyenlős vagy egy kicsit, s nagyon meghitt légkörre van szükséged ahhoz, hogy erotikus éned kibontakozhasson. Emellett a vágyaid óriásira nőnek a következő napokban, s nem nagyon hagynak dolgozni sem. Meglehet, hogy annyira ki vagy hegyezve a szexre, hogy magad is csodálkozol ezen. Mivel szokatlan neked a saját szenvedélyességed, nem is biztos, hogy tudod, hogy miként bánj ezzel az energiával.
Tipp: ne ijedj meg saját szenvedélyességedtől! Az ilyen időszakok általában jót tesznek egy kapcsolatnak, használd fel ezt az energiát!

MÉRLEG
Az elmúlt időszakban megtanulhattad azt, hogy miként éld örömteli módon az életedet, s ez befolyásolja szexualitásodat is. Sokkal nyitottabban állsz a témához, s olyan új elemeket is vihetsz a szexbe, amelyek színesebbé teszik intim világodat. Emellett teli vagy szenvedéllyel, s bizony nagyon jól tennéd, ha megengednéd magadnak, hogy teljes egészében beleadd önmagad a szexualitásba. Érdemes több időt szánnod a szexre, s teljes lényeddel figyelni arra, hogy milyen érzéseket ad neked az erotika. Így fogékonyabb leszel partnered érzelmeire is.
Tipp: ahhoz, hogy megérezd, hogy mire is vágyik partnered, előbb a saját erotikus oldaladat kell jobban megismerned!

SKORPIÓEgész életed során jellemző rád, hogy ha a szexről van szó, akkor teljes egészében beleveted magad az élménybe. Talán ettől olyan felejthetetlen az a művészi mód, ahogyan az erotikát kezeled. A következő napokban is a teljes kielégülésre vágysz, s még inkább arra, hogy ezt nyújtani tudd partnerednek is. Kedvesed jól rezonálhat belső igényeidre, s olyan érzéki kényeztetésben részesít, amelytől a mindennapjaidat is egészen másként éled. Ha egy intenzív és teljes mértékben kielégítő érzéki élményben van részed, akkor sokkal könnyebben kezeled a stresszt is.
Tipp: add meg a módját az erotikának, s időt is bőven szánj rá! Emellett a játékos kísérletezés is teret kaphat erotikus kapcsolatodban!

NYILAS
Egész életed során jellemző rád, hogy mindig van egy kis kíváncsiság és felfedezőhajlam a személyiségedben. Éppen ez a hajlamod sarkallhat arra, hogy időnként megízleld a tiltott gyümölcsöket is. Erotikus érzékenységed nagyon nyitottá tesz téged a következő napokban, s most is igaz lehet rád, hogy keresed is az új kapcsolatokat. Lehet, hogy nem mész bele új szexuális viszonyba, azonban a játékos flört mindenképpen kedvedre való, s megéled benne azt a jó érzést is, hogy tetszel, és vonzónak tartanak. Ám mindenképpen nagy a csábítás arra, hogy új zsákmányt könyvelj el magadnak.
Tipp: éld meg a játékos oldaladat, s flörtölj kötetlenül! Ha azonban döntened kell, hogy belemész-e egy konkrét erotikus helyzetbe, akkor gondold át még egyszer!

psylody
2007-02-12, 14:01
Ez a horoszpók most odatett rendesen... :eek:

robci
2007-02-12, 15:07
muhahahahaha

The Beauty and the Geek - reality show (http://www.youtube.com/watch?v=stylwrZ38IY)

nézzétek meg ezeket, nagyon kemény :DDDDDD

naba
2007-02-12, 15:10
muhahahahaha

The Beauty and the Geek - reality show (http://www.youtube.com/watch?v=stylwrZ38IY)

nézzétek meg ezeket, nagyon kemény :DDDDDD

:D :D :D
magamraismertem
en is ilyen artatlan vagyok

---

a horoszkop nem adja most 1ebkent, legalbb is az ikreke nem :rolleyes:

god^u
2007-02-12, 15:24
Ez a horoszpók most odatett rendesen... :eek:
de ez mintha mar lett volna 1X

mar mint nekem pl ugyan azt irja, es mar tudom tudom :D

psylody
2007-02-12, 15:28
muhahahahaha

The Beauty and the Geek - reality show (http://www.youtube.com/watch?v=stylwrZ38IY)

nézzétek meg ezeket, nagyon kemény :DDDDDD
r0bci, ez kemény kibaszósdi! :D

psylody
2007-02-12, 15:29
de ez mintha mar lett volna 1X

mar mint nekem pl ugyan azt irja, es mar tudom tudom :D
Tényleg? :O Akkor ez már rajtunk marad! Vagy a csillagok állnak megint ugyanúgy... esetleg hiba a Matrix-ban. :D

Szandra
2007-02-12, 16:00
SZŰZ
Inkább visszafogottan vagy jelen a hétköznapokban, s nem jellemző rád a vad szenvedély, vagy a temperamentum. Általában igaz lehet rád, hogy még az erotika területén is szégyenlős vagy egy kicsit, s nagyon meghitt légkörre van szükséged ahhoz, hogy erotikus éned kibontakozhasson.

nah de kérem!!! :D

god^u
2007-02-12, 16:12
Tényleg? :O Akkor ez már rajtunk marad! Vagy a csillagok állnak megint ugyanúgy... esetleg hiba a Matrix-ban. :D


hiba a matrixban, de mar irtam rola egy hibajegyet a programozo kollegamnak :D

psylody
2007-02-12, 16:19
almás lyányka... http://www.yourdirtymind.com/francesca-apples.html

psylody
2007-02-12, 16:20
SZŰZ
Inkább visszafogottan vagy jelen a hétköznapokban, s nem jellemző rád a vad szenvedély, vagy a temperamentum. Általában igaz lehet rád, hogy még az erotika területén is szégyenlős vagy egy kicsit, s nagyon meghitt légkörre van szükséged ahhoz, hogy erotikus éned kibontakozhasson.

nah de kérem!!! :D
Na már most ezek után bele mersz egyáltalán gondolni abba, mi lenne, ha nem lennél visszafogott? :D

psylody
2007-02-12, 16:25
SZŰZ
Inkább visszafogottan vagy jelen a hétköznapokban, s nem jellemző rád a vad szenvedély, vagy a temperamentum. Általában igaz lehet rád, hogy még az erotika területén is szégyenlős vagy egy kicsit, s nagyon meghitt légkörre van szükséged ahhoz, hogy erotikus éned kibontakozhasson.

nah de kérem!!! :D
Vagy a topic légköre kellőképpen meghitt ahhoz, h szégyellősséged levesd! :D:D:D

ezotera
2007-02-12, 20:10
MÉRLEG
Az elmúlt időszakban megtanulhattad azt, hogy miként éld örömteli módon az életedet, s ez befolyásolja szexualitásodat is. Sokkal nyitottabban állsz a témához, s olyan új elemeket is vihetsz a szexbe, amelyek színesebbé teszik intim világodat. Emellett teli vagy szenvedéllyel, s bizony nagyon jól tennéd, ha megengednéd magadnak, hogy teljes egészében beleadd önmagad a szexualitásba. Érdemes több időt szánnod a szexre, s teljes lényeddel figyelni arra, hogy milyen érzéseket ad neked az erotika. Így fogékonyabb leszel partnered érzelmeire is.
Tipp: ahhoz, hogy megérezd, hogy mire is vágyik partnered, előbb a saját erotikus oldaladat kell jobban megismerned!
:D:D

Maracuja
2007-02-12, 20:29
Hehe.. ez a szexhoroszkóp!...
Bak, Rák aszcendenssel... na igazodjak ki magamon.. :D

heliosphere
2007-02-13, 00:11
MÉRLEG
Az elmúlt időszakban megtanulhattad azt, hogy miként éld örömteli módon az életedet, s ez befolyásolja szexualitásodat is. Sokkal nyitottabban állsz a témához, s olyan új elemeket is vihetsz a szexbe, amelyek színesebbé teszik intim világodat. Emellett teli vagy szenvedéllyel, s bizony nagyon jól tennéd, ha megengednéd magadnak, hogy teljes egészében beleadd önmagad a szexualitásba. Érdemes több időt szánnod a szexre, s teljes lényeddel figyelni arra, hogy milyen érzéseket ad neked az erotika. Így fogékonyabb leszel partnered érzelmeire is.
Tipp: ahhoz, hogy megérezd, hogy mire is vágyik partnered, előbb a saját erotikus oldaladat kell jobban megismerned!
:D:D

na hallod Anya... jó kilátások ;)

ezotera
2007-02-13, 09:55
na hallod Anya... jó kilátások ;)
SKORPIÓEgész életed során jellemző rád, hogy ha a szexről van szó, akkor teljes egészében beleveted magad az élménybe. Talán ettől olyan felejthetetlen az a művészi mód, ahogyan az erotikát kezeled. A következő napokban is a teljes kielégülésre vágysz, s még inkább arra, hogy ezt nyújtani tudd partnerednek is. Kedvesed jól rezonálhat belső igényeidre, s olyan érzéki kényeztetésben részesít, amelytől a mindennapjaidat is egészen másként éled. Ha egy intenzív és teljes mértékben kielégítő érzéki élményben van részed, akkor sokkal könnyebben kezeled a stresszt is.
Tipp: add meg a módját az erotikának, s időt is bőven szánj rá! Emellett a játékos kísérletezés is teret kaphat erotikus kapcsolatodban!


még jobb kilátások :p ;)

ezotera
2007-02-13, 10:20
"Általában kínosan ügyelek arra, hogy színben összeillő alsónadrágot vegyek fel a zoknihoz. A nadrág nagyban befolyásolja, hogy milyen pulóvert fogok felvenni, és mindezek összessége és az éppen aktuális hangulatom határozza meg, hogy melyik póló lesz a nyerő. Az utóbbi időkben hordok sálat.

Otthon alsógatyában vagyok. Távfűtés, zsír.

Nem tartom magam buzinak. Azt, hogy mások annak tartanak-e, nem tudom megítélni, célszerűbb volna őket megkérdezni, mindazon által az olvasó maga is dönthet annak alapján, hogy már létesítettem szexuális viszonyt azonos nemüvel, így tehát buzinak tart-e, és egyúttal leszögezném, hogy nem, szopni még nem szoptam. Csak pure backshot.

Valójában boldognak éreztem már magam, így felfogásom szerint ez a pillanat újra már nem fog elkövetkezni, lévén az ember csak egyszer lehet boldog, és te is, újra már nem fogod érezni azt a varázst, amelyet életed első és egyben utolsó boldog pillanata adott neked. Néha felelevenítheted, ebben segítenek a különféle kábítószerek. És jut eszembe, meg is fogsz halni, csak ha már ilyen őszintén beszélünk egymáshoz.

A fentebb írtak némelyike valótlan információt közöl, és tény, hogy vulgáris vagyok, persze te nem."

natasa
2007-02-13, 10:55
SZŰZ
Meglehet, hogy annyira ki vagy hegyezve a szexre, hogy magad is csodálkozol ezen.


Nem csodálkozom! :p :D

mouss
2007-02-14, 07:15
Na, ki lesz az???? :D :D
http://www.ingyenfilmek.hu/Files/videok/fs243.php

Maracuja
2007-02-14, 08:00
Na, ki lesz az???? :D :D
http://www.ingyenfilmek.hu/Files/videok/fs243.php
Az egyik csaj úgy néz ki, mint aki a Sikolyban játszott... :D Jó kis videó :p
De szerintem az egyik szöszi fog győzni!

Eric
2007-02-14, 10:39
"Na ki az a rendkívül ismert magyar színésznő, aki miután néhány hónappal ezelőtt szórakoztató körülmények közt szakított hímnenmű barátjával, egy másik nő karjaiban találta meg a vigaszt? A másik nőt egyébként Lindának hívják, fiatal, vékony, fekete teremtés, és nagyon kedves, kivéve ha férfit lát az ismert színésznő körül. Akinél azért minden nincs rendben, mert iszik, mint a gödény.":D

psylody
2007-02-14, 10:49
"Na ki az a rendkívül ismert magyar színésznő, aki miután néhány hónappal ezelőtt szórakoztató körülmények közt szakított hímnenmű barátjával, egy másik nő karjaiban találta meg a vigaszt? A másik nőt egyébként Lindának hívják, fiatal, vékony, fekete teremtés, és nagyon kedves, kivéve ha férfit lát az ismert színésznő körül. Akinél azért minden nincs rendben, mert iszik, mint a gödény.":D
??? Mivel rukkolt ki megint a tudomány??? :O

Eric
2007-02-14, 10:49
nos...ma megint felszinre tört belőlem egy kis jószándék, ugyhogy ha bármelyikőtök megszorulna:D ;)

http://subba.blog.hu/media/image/szexturkalo.JPG

psylody
2007-02-14, 11:11
nos...ma megint felszinre tört belőlem egy kis jószándék, ugyhogy ha bármelyikőtök megszorulna:D ;)

http://subba.blog.hu/media/image/szexturkalo.JPG
Használt nőt és ritkán használt, alig kopott péniszt lehet itt kapni, gondolom... :D

XtROpA
2007-02-15, 12:45
http://johnandjohn.uw.hu/jaj421.gif
:D:D:D:D:D

Eric
2007-02-15, 14:49
http://www.christiananswers.net/hungarian/q-eden/edn-f007h.html

Mik a paráznaság következményei?

psylody
2007-02-15, 15:03
http://www.christiananswers.net/hungarian/q-eden/edn-f007h.html

Mik a paráznaság következményei?
Jó kis útmutató! ;)

Eric
2007-02-15, 15:52
http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=2&HirID=9464

SZDSZ: legalizáljuk a gyerekpornót, mi baj lehet?

A kormány javaslata szerint a 14. életévüket betöltött gyermekek pornográf felvételeinek készítése és birtoklása nem lenne bűncselekmény, ha az a felvételen szereplő beleegyezésével készült, és a készítő a fiatallal nem áll rokoni kapcsolatban - egyebek mellett ez is elhangzott tegnap a parlamentben.(...)ez nagyon kemény:S

ezotera
2007-02-15, 16:05
na jo....hova haladunk má tovább:confused:

XtROpA
2007-02-15, 16:12
na jo....hova haladunk má tovább:confused:

...Japán felé, azek xerint...

psylody
2007-02-15, 17:13
http://www.kuruc.info/reszletes.asp?MainID=2&HirID=9464

SZDSZ: legalizáljuk a gyerekpornót, mi baj lehet?

A kormány javaslata szerint a 14. életévüket betöltött gyermekek pornográf felvételeinek készítése és birtoklása nem lenne bűncselekmény, ha az a felvételen szereplő beleegyezésével készült, és a készítő a fiatallal nem áll rokoni kapcsolatban - egyebek mellett ez is elhangzott tegnap a parlamentben.(...)ez nagyon kemény:S
Nemáááá! Ez durva, vazzee... és tényleg japán/thai jellegű...

ezotera
2007-02-15, 17:19
lehet csak vccelt....:D ugyis oan viccesek azok mind:D:p

AlterEgo
2007-02-15, 20:55
HEHE , szar ajándék...

http://www.videogizmo.hu/index.php?vcmd=show;&nid_object=5210

AlterEgo
2007-02-15, 21:08
jéééézus...

http://www.videogizmo.hu/index.php?vcmd=show;&nid_object=1582

_neohippie_
2007-02-15, 21:11
jéééézus...

http://www.videogizmo.hu/index.php?vcmd=show;&nid_object=1582
jeheheheh :D:D

Maracuja
2007-02-15, 21:19
jéééézus...

http://www.videogizmo.hu/index.php?vcmd=show;&nid_object=1582
Te jóó éég!!! :eek: :D

ezotera
2007-02-15, 21:19
jéééézus...

http://www.videogizmo.hu/index.php?vcmd=show;&nid_object=1582
azta..ez a tömegsex:D

Maracuja
2007-02-15, 21:20
azta..ez a tömegsex:D
A szomszéd nője.... :D

Sziadam
2007-02-15, 21:22
végén,h élvez a kis japócsaj:D

ezotera
2007-02-15, 21:31
A szomszéd nője.... :D
:D :D

Dhamma
2007-02-15, 21:56
jéééézus...

http://www.videogizmo.hu/index.php?vcmd=show;&nid_object=1582uhh:D:D:D:Digazi goaparty

Vadember
2007-02-15, 21:56
Kelet varázsa :)

Vadember
2007-02-15, 21:57
uhh:D:D:D:Digazi goaparty

Jók a tapasztalataid a bulikról neked is:D

Dhamma
2007-02-15, 21:57
amugy vannak ilyen tanfolyamok ...

Gabedly
2007-02-15, 22:01
jéééézus...

http://www.videogizmo.hu/index.php?vcmd=show;&nid_object=1582

Azért egy pár tükörrel segítettek a létszámon.

Vadember
2007-02-15, 22:05
csajok:)..jaa meg van itt más is:D

http://www.videobomb.hu/video/Alkoholos_MamorbanLOL

ezotera
2007-02-15, 22:06
amugy vannak ilyen tanfolyamok ...
tényleg? és mennyi egy óra? :D :D

Vadember
2007-02-15, 22:07
tényleg? és mennyi egy óra? :D :D

Mi szervezzuk:D

ezotera
2007-02-15, 22:14
Mi szervezzuk:D
jaa..akkor ingyé van? :D

Vadember
2007-02-15, 22:17
jaa..akkor ingyé van? :D

Dhamma a foszervezo, én csak instruktor vagyok:D...az elso "DEMO" alkalom ingyenes, azért demo meeert ;)

Dhamma
2007-02-15, 22:23
jaa..akkor ingyé van? :D


neked igen:):D

ezotera
2007-02-15, 22:23
neked igen:):D
szupiiiii:D
hányan vagyunk?:D

Dhamma
2007-02-15, 22:28
szupiiiii:D
hányan vagyunk?:D

na szal sztm az lesz a legtutibb ha minden fórumos hoozza a párját.Lehetne a mávon.ott sokan elférünk:)

ezotera
2007-02-15, 22:33
na szal sztm az lesz a legtutibb ha minden fórumos hoozza a párját.Lehetne a mávon.ott sokan elférünk:)
a te baréátod egyből belement? :rolleyes:
enyém lehet szégyenlősebb :D :D

Dhamma
2007-02-15, 22:41
a te baréátod egyből belement? :rolleyes:
enyém lehet szégyenlősebb :D :D


nemtom még nem volt közönségünk:D
ja de na mindegy:Dez már olyan intim:D

Vadember
2007-02-15, 22:44
nemtom még nem volt közönségünk:D
ja de na mindegy:Dez már olyan intim:D

...csak 1szer, véletlen :o

Dhamma
2007-02-15, 22:45
nehogy leírdd:D

Vadember
2007-02-15, 22:46
javiitok...ozorán volt egy szélcsengo a satrunkon...amivel aztan koncertet adttunk..belulrol mozgatva :D

Dhamma
2007-02-15, 22:46
tudtam:D

ezotera
2007-02-15, 22:49
:D:Dnemisoan intim mi?:D

Dhamma
2007-02-15, 22:53
:D:Dnemisoan intim mi?:D
félreérted:D
Vivaldit jatszottunk:):D

ezotera
2007-02-15, 22:54
félreérted:D
Vivaldit jatszottunk:):D
ja..én asztem csak a szél volt az:Dbelülről:D

Dhamma
2007-02-15, 22:55
ja..én asztem csak a szél volt az:Dbelülről:D

hehe,ott se voltunk:D

Vadember
2007-02-15, 22:55
Ezzel bekerulunk a Guiness rekordok kozé :D

ezotera
2007-02-15, 22:57
hehe,ott se voltunk:D
elmentetek? :rolleyes: :D

Vadember
2007-02-15, 22:59
elmentetek? :rolleyes: :D

kis kíváncsi :p

Eric
2007-02-15, 23:03
lehet csak vccelt....:D ugyis oan viccesek azok mind:D:p

sajnos nem...több oldalon is olvastam:(

ezotera
2007-02-15, 23:03
kis kíváncsi :p
Nóri mondta hogy ott se voltatok héj:D

Dhamma
2007-02-15, 23:04
elmentetek? :rolleyes: :D

interju vége....:Driporterkisasszony:):):)

ezotera
2007-02-15, 23:06
interju vége....:Driporterkisasszony:):):)
én diplomata leszek ha minden igaz...
na de majd értsíts hoyg alakul a kis "csipet csapat-ás" :D :D


na jo csak vicc

Eric
2007-02-16, 10:08
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni"?(*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)

Vadember
2007-02-16, 10:19
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni"?(*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)


Elég sokan lehetnek..

Eric
2007-02-16, 10:20
Elég sokan lehetnek..

hát nem olyan sokból lett médiasztár:D

psylody
2007-02-16, 10:20
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni"?(*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)
Ne csigázz Eric! :)

Pszivárványleány
2007-02-16, 10:23
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni"?(*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)

Som Lajos

Vadember
2007-02-16, 10:23
Így van!KI vele !! :D

Eric
2007-02-16, 10:29
Som Lajos

Nem hiszem:)

Viszont ők spanba vágták Cinit egy koncert után az öltözőben ha jól tudom:D

Pszivárványleány
2007-02-16, 10:34
Nem hiszem:)

Viszont ők spanba vágták Cinit egy koncert után az öltözőben ha jól tudom:D

Én a lányával egy gimibe jártam és ő mesélte....de úgylátszik több ilyen "frontember" létezik :p

psylody
2007-02-16, 10:34
Nem hiszem:)

Viszont ők spanba vágták Cinit egy koncert után az öltözőben ha jól tudom:D
Na ez a gusztustalan, nem a hányás! :eek:

Eric
2007-02-16, 10:36
Én a lányával egy gimibe jártam és ő mesélte....de úgylátszik több ilyen "frontember" létezik :p

De Som nem médiasztár:) jójó, nem kötekszem fél pontot igy is ér a válasz:D

Eric
2007-02-16, 10:42
Így van!KI vele !! :D

Döglégy Zolee:D

Vadember
2007-02-16, 10:42
De Som nem médiasztár:) jójó, nem kötekszem fél pontot igy is ér a válasz:D

Ez most ieen vetélkedő amúgy?:D esetleg Iggy PoP

Vadember
2007-02-16, 10:43
Döglégy Zolee:D

Neeeee heheheheheeeeee...fujj

Eric
2007-02-16, 10:44
Ez most ieen vetélkedő amúgy?:D esetleg Iggy PoP

Nem, csak kurva jó kinzó kérdések vannak subán és gondoltam megosztom Veletek:)


Nah itt a következő:
Na mit gondoltok, melyik ma is népszerű táncdalénekesünk turnézott Kanadában kedves feleségével a hetvenes években az ottani magyaroknál, hogy aztán előadás után fehér öltönyében négykézlábra ereszkedve szedje össze a színpadra feldobált aprópénzt? Igen ő, aki a díszvacsora után a szokatlan koszt hatására gyorsan bele is csinált fehér nadrágjába, feledhetetlen élményt szerezve így Montreal és Toronto magyarjainak.

hozzáteszem, álítólag higanyt kevertek az italába:D

S.O.L.O.
2007-02-16, 10:46
Nem, csak kurva jó kinzó kérdések vannak subán és gondoltam megosztom Veletek:)


Nah itt a következő:
Na mit gondoltok, melyik ma is népszerű táncdalénekesünk turnézott Kanadában kedves feleségével a hetvenes években az ottani magyaroknál, hogy aztán előadás után fehér öltönyében négykézlábra ereszkedve szedje össze a színpadra feldobált aprópénzt? Igen ő, aki a díszvacsora után a szokatlan koszt hatására gyorsan bele is csinált fehér nadrágjába, feledhetetlen élményt szerezve így Montreal és Toronto magyarjainak.

hozzáteszem, álítólag higanyt kevertek az italába:D

Korda Gyuri bácsi és Balázs klári néni

Vadember
2007-02-16, 10:47
Nem, csak kurva jó kinzó kérdések vannak subán és gondoltam megosztom Veletek:)


Nah itt a következő:
Na mit gondoltok, melyik ma is népszerű táncdalénekesünk turnézott Kanadában kedves feleségével a hetvenes években az ottani magyaroknál, hogy aztán előadás után fehér öltönyében négykézlábra ereszkedve szedje össze a színpadra feldobált aprópénzt? Igen ő, aki a díszvacsora után a szokatlan koszt hatására gyorsan bele is csinált fehér nadrágjába, feledhetetlen élményt szerezve így Montreal és Toronto magyarjainak.

hozzáteszem, álítólag higanyt kevertek az italába:D

Szécsi Pál?? nemtudooom ittvan 10 forint:D

Eric
2007-02-16, 10:54
Korda Gyuri bácsi és Balázs klári néni

Biztos olvastad már:D

hát ez? :p

Na vajon melyik magyar parlamenti párt ifjúsági szervezetének vezetője volt az, aki még gimnnazistaként egy körsms-ben tudatta osztálytársaival, hogy ő bizony homoszexuális?

mouss
2007-02-16, 10:57
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni"?(*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)

Britney Spears

S.O.L.O.
2007-02-16, 11:01
Biztos olvastad már:D

hát ez? :p

Na vajon melyik magyar parlamenti párt ifjúsági szervezetének vezetője volt az, aki még gimnnazistaként egy körsms-ben tudatta osztálytársaival, hogy ő bizony homoszexuális?

Sziijártó Péter!!

Eric
2007-02-16, 11:03
Sziijártó Péter!!

A Fidesznél Rogán az ifjak vezetője;)

psylody
2007-02-16, 11:04
Jó ez a kvíz műsor! :D Máté Péter is eljátszotta egyébként a fehér őttönybe szarást, meg azt is, h a színpadról, a zongora irányából elindult a nadrágszárból a kispatak a zenekari árok felé... :D Tudnak ám a nagyjaink! ;)

Dhamma
2007-02-16, 11:05
meg meg :D :D

Eric
2007-02-16, 11:07
Jó ez a kvíz műsor! :D Máté Péter is eljátszotta egyébként a fehér őttönybe szarást, meg azt is, h a színpadról, a zongora irányából elindult a nadrágszárból a kispatak a zenekari árok felé... :D Tudnak ám a nagyjaink! ;)

Egy haverom is eljátszotta de ő villamoson... ráadásult le is ült:D


Nah következő, már tőlem:
Ki az a 30as évei felé közeledő spanyol focista aki csak ugy tudott klubcsapatában kitünni a szupersztárok közül(értsd...irjanak már róla is a lapok picit), hogy felvállalta, néha srácoknak is szereti beakasztani?

Eric
2007-02-16, 11:09
Na vajon melyik magyar parlamenti párt ifjúsági szervezetének vezetője volt az, aki még gimnnazistaként egy körsms-ben tudatta osztálytársaival, hogy ő bizony homoszexuális?

Ide a jó válasz:
Léderer András az SZDSZ ifjúsági szervezetének új elnöke aki mellesleg az Új Generáció Melegjogi munkacsoportjának vezetője is.

S.O.L.O.
2007-02-16, 11:17
Egy haverom is eljátszotta de ő villamoson... ráadásult le is ült:D


Nah következő, már tőlem:
Ki az a 30as évei felé közeledő spanyol focista aki csak ugy tudott klubcsapatában kitünni a szupersztárok közül(értsd...irjanak már róla is a lapok picit), hogy felvállalta, néha srácoknak is szereti beakasztani?

uuuuuuuuááááááá ööööööö aaaaaaa öööööö

S.O.L.O.
2007-02-16, 11:20
nem jut eszembe a neve, de ha acc 3 megoldási nevet tutira megmondom :rolleyes:

Eric
2007-02-16, 11:24
nem jut eszembe a neve, de ha acc 3 megoldási nevet tutira megmondom :rolleyes:

jó vazz igy könnyű:D

a, Michael Salgado
b, Antonio Reyes
c, Charles Puyol
d, Sergi Ramos
e, Hernan Guti

S.O.L.O.
2007-02-16, 11:26
jó vazz igy könnyű:D

a, Michael Salgado
b, Antonio Reyes
c, Charles Puyol
d, Sergi Ramos
e, Hernan Guti


Sergi Ramos!!!!!!!

Eric
2007-02-16, 11:32
Sergi Ramos!!!!!!!

Lófaszt:D Guti az :cool:
Bár egy csapatban vannak lehet már Ramost is megkörnyékezte..végül is frisshús:D

Nah köv:
Ki az a kutyafejű, semmirekellő, -szerintem- abszolut tehetségtelen magyar színész akinek a "nők álma az ágyban" szavazáson sierült az első helyet elcsipni megelőzve két olimpiai bajnok vizilabdázót(Benedeket és Kásást) és az egyre rottyantabb Kamarás Ivánt is?

S.O.L.O.
2007-02-16, 11:35
Lófaszt:D Guti az :cool:
Bár egy csapatban vannak lehet már Ramost is megkörnyékezte..végül is frisshús:D

Nah köv:
Ki az a kutyafejű, semmirekellő, -szerintem- abszolut tehetségtelen magyar színész akinek a "nők álma az ágyban" szavazáson sierült az első helyet elcsipni megelőzve két olimpiai bajnok vizilabdázót(Benedeket és Kásást) és az egyre rottyantabb Kamarás Ivánt is?

korunk "Jávor Pálja" azaz Fenyő Iván? :D

Eric
2007-02-16, 11:36
korunk "Jávor Pálja" azaz Fenyő Iván? :D

Nála is rosszabb:D;)

S.O.L.O.
2007-02-16, 11:38
Nála is rosszabb:D;)

akkor az akinek SOS kell a szerlemhez az az a ööö ...


na

Pszivárványleány
2007-02-16, 11:39
Nála is rosszabb:D;)

Csányi Sanyira gondolsz?

Eric
2007-02-16, 11:40
Csányi Sanyira gondolsz?

Rá bizony :(

S.O.L.O.
2007-02-16, 11:40
azaz, bár télleg kutyafeje van de sztem jó szinész

Pszivárványleány
2007-02-16, 11:41
Rá bizony :(

őőőőő igenis sármos....nem az a szépfiú, de nem haboznék ha randira hívna :)

Eric
2007-02-16, 11:46
őőőőő igenis sármos....nem az a szépfiú, de nem haboznék ha randira hívna :)

Pont mint a Maris:D

Szerintem Sean Conerry vagy Clooney sármos, de Csányi nem...szerencsére esély sincs rá, hogy engem valaha randira hivjon :cool:

Pszivárványleány
2007-02-16, 11:52
Pont mint a Maris:D

Szerintem Sean Conerry vagy Clooney sármos, de Csányi nem...szerencsére esély sincs rá, hogy engem valaha randira hivjon :cool:

ezen nem fogunk vitatkozni :)
inkább biggyessz be egy újabb kvízkérdést, vagy netán kifogytál? :D

Eric
2007-02-16, 11:58
ezen nem fogunk vitatkozni :)
inkább biggyessz be egy újabb kvízkérdést, vagy netán kifogytál? :D

nem hát;)
nah kitaláltam ujat:D Bár ez könnyű lesz...


Ki az a napokban mult hatvanéves, magyar celeb aki annyira görcsösen ragaszkodik fiatalos imidzséhez , hogy éjfélkor, minusz 10ben is kigombolt kabáttal , zakóval, keményre zselézett hajjal várta a taxit Pest legdivatosabb sportbárja előtt? Ő volt az is aki főműsoridőben, szinte toporzékoltva vitatkozott Kiszel Tündével, egytucat 10éves szeme láttára.

Vadember
2007-02-16, 12:05
Ebből kitűnik hogy Eric kiolvassa Maris összes női pletykamagazinját:D Lebuktááál hehe:D!!

psylody
2007-02-16, 12:23
nem hát;)
nah kitaláltam ujat:D Bár ez könnyű lesz...


Ki az a napokban mult hatvanéves, magyar celeb aki annyira görcsösen ragaszkodik fiatalos imidzséhez , hogy éjfélkor, minusz 10ben is kigombolt kabáttal , zakóval, keményre zselézett hajjal várta a taxit Pest legdivatosabb sportbárja előtt? Ő volt az is aki főműsoridőben, szinte toporzékoltva vitatkozott Kiszel Tündével, egytucat 10éves szeme láttára.
??? Foggalmem sincs, de ha kiszeltündével vitatkozott, akkor borzalom lehet, mer' azzal a lénnyel szóba állni, hát nemtom... :D

Eric
2007-02-16, 12:33
Ebből kitűnik hogy Eric kiolvassa Maris összes női pletykamagazinját:D Lebuktááál hehe:D!!

Jó hát gyors az anyagcserém:D

gege
2007-02-16, 13:37
nem hát;)
nah kitaláltam ujat:D Bár ez könnyű lesz...


Ki az a napokban mult hatvanéves, magyar celeb aki annyira görcsösen ragaszkodik fiatalos imidzséhez , hogy éjfélkor, minusz 10ben is kigombolt kabáttal , zakóval, keményre zselézett hajjal várta a taxit Pest legdivatosabb sportbárja előtt? Ő volt az is aki főműsoridőben, szinte toporzékoltva vitatkozott Kiszel Tündével, egytucat 10éves szeme láttára.

tibibácsi? elintézi kiszel tündét :D

Eric
2007-02-16, 13:47
tibibácsi? elintézi kiszel tündét :D

Az hát:D

Maris
2007-02-16, 13:49
jó vazz igy könnyű:D

a, Michael Salgado
b, Antonio Reyes
c, Charles Puyol
d, Sergi Ramos
e, Hernan Guti

Guti,de segítség nélkül si tudtam volna :D

Maris
2007-02-16, 13:50
Lófaszt:D Guti az :cool:
Bár egy csapatban vannak lehet már Ramost is megkörnyékezte..végül is frisshús:D

Nah köv:
Ki az a kutyafejű, semmirekellő, -szerintem- abszolut tehetségtelen magyar színész akinek a "nők álma az ágyban" szavazáson sierült az első helyet elcsipni megelőzve két olimpiai bajnok vizilabdázót(Benedeket és Kásást) és az egyre rottyantabb Kamarás Ivánt is?

csányi :D

Maris
2007-02-16, 13:51
Ebből kitűnik hogy Eric kiolvassa Maris összes női pletykamagazinját:D Lebuktááál hehe:D!!

én nem olvasok pletyka magazinokat :rolleyes:

Maris
2007-02-16, 13:54
én is én is...

Ki az a 18. századi celeb aki mindamellett h mazochista volt neveléssel kapcsolatban könyveket írt és a francia forradalomban a szavai jelmondattáváltak :D :D :D

Vadember
2007-02-16, 13:55
én nem olvasok pletyka magazinokat :rolleyes:

Akkor Eric az eloofizeto? :rolleyes: :D

Eric
2007-02-16, 13:56
Ha az ember miniszter, és összejön egy beosztottjával, vajon valamelyik reggel ébredés után eszébe jut, hogy lehet, ő nem csak a szépségéért és az eszéért van szeretve? És ha csak belvárosi polgármester?

Eric
2007-02-16, 14:00
én is én is...

Ki az a 18. századi celeb aki mindamellett h mazochista volt neveléssel kapcsolatban könyveket írt és a francia forradalomban a szavai jelmondattáváltak :D :D :D

magyar?:D

Eric
2007-02-16, 14:02
Akkor Eric az eloofizeto? :rolleyes: :D

És akkor?:D közöd?:D

S.O.L.O.
2007-02-16, 14:05
magyar?:D

lehet hogy francia.... Rousso?

psylody
2007-02-16, 14:05
magyar?:D
Üzbég! :D

Eric
2007-02-16, 14:07
lehet hogy francia.... Rousso?

Van Gogh szerintem...jah de ő XIX. század:D

psylody
2007-02-16, 14:09
én is én is...

Ki az a 18. századi celeb aki mindamellett h mazochista volt neveléssel kapcsolatban könyveket írt és a francia forradalomban a szavai jelmondattáváltak :D :D :D
Usztics Mátyás! Szia Maris, rég jártál erre! :)

Maris
2007-02-16, 14:34
lehet hogy francia.... Rousso?

Rousseau :D de az

Maris
2007-02-16, 14:35
Usztics Mátyás! Szia Maris, rég jártál erre! :)

közel voltál :p

S.O.L.O.
2007-02-16, 14:36
Rousseau :D de az

nah :D az szia Maris, jó vagy?

Maris
2007-02-16, 14:37
nah :D az szia Maris, jó vagy?

köszönöm kérdésed jó(l) :)

AlterEgo
2007-02-16, 16:17
Döglégy Zolee:D
Egy ismerősöm,et is leszopatták koncert után. A csaj a mai napig büszke rá, hogy ők leszopták ganxtát meg dopment...

AlterEgo
2007-02-16, 16:18
Ki az a ma már menő zenész / frontember / médiasztár, aki együttesének feljövő korszakában azon versenyzett a többi taggal, hogy hogyan tudnának minél több nőt "beporozni"?(*értsd: minél több nőt megdugni, közbeiktatott tisztálkodás nélkül)
Nem dugtak csak szopattak! :)

fuge3
2007-02-18, 21:33
http://www.youtube.com/watch?v=M2q0mbEuQHs

Goriot
2007-02-18, 22:38
http://www.youtube.com/watch?v=M2q0mbEuQHs
Ez beteges... :D :D

ezotera
2007-02-18, 22:51
http://www.youtube.com/watch?v=M2q0mbEuQHs
látom ezek pisilős,kakilós barbik:D ien nekem sose volt.:D :D

psylody
2007-02-19, 14:50
http://www.youtube.com/watch?v=M2q0mbEuQHs
Üdv a topikban! Kellemes a link! woáháháháááá :D

fuge3
2007-02-19, 17:43
Üdv a topikban! Kellemes a link! woáháháháááá :D

köszönöm,de már nem vagyok uj arc ebbe a topicba :p

psylody
2007-02-20, 09:27
köszönöm,de már nem vagyok uj arc ebbe a topicba :p
Tényleg? Akkor csak valahogy kiesett, h láttalak már itt. Mondjuk amilyen gyakran tévedek be, nem is csoda! :D

Eric
2007-02-21, 11:35
Mottónk: Tisztelt bírónő, a legőszintébb becsületszavamra mondom, a gyerekek akarták, hogy beindítsam a kamerát.
avagy "nekünk ifjúkorú pornó kell!" :D:D:D

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9158959

XtROpA
2007-02-21, 22:21
http://johnandjohn.freeblog.hu/files/jaj438.gif

...hát ez kéx....:D:D:D:D

ezotera
2007-02-21, 22:22
bazzzeeeeeeeeeg.....:Dez jó:p

XtROpA
2007-02-21, 22:25
bazzzeeeeeeeeeg.....:Dez jó:p
akkor nexe...:D
http://johnandjohn.uw.hu/jaj434.gif

ezotera
2007-02-21, 22:25
pffff...nahát..pff:D

ezotera
2007-02-21, 22:26
még:cool:

XtROpA
2007-02-21, 22:29
pffff...nahát..pff:D
ez má volt, de tetxik....
http://johnandjohn.uw.hu/jaj421.gif

ez még nem volt..
http://johnandjohn.uw.hu/jaj417.gif

ezotera
2007-02-21, 22:32
ez má volt, de tetxik....
http://johnandjohn.uw.hu/jaj421.gif

ez még nem volt..
http://johnandjohn.uw.hu/jaj417.gif
hahhhahhha :p

XtROpA
2007-02-21, 22:35
hahhhahhha :p
...ha kell akkor még rakok fel..:D

ezotera
2007-02-21, 22:38
...ha kell akkor még rakok fel..:D
még! :cool:

XtROpA
2007-02-21, 22:42
http://johnandjohn.uw.hu/jaj358.gif

http://johnandjohn.uw.hu/jaj359.gif

http://johnandjohn.uw.hu/jaj349.gif

http://johnandjohn.uw.hu/jaj328.gif

Gabedly
2007-02-21, 22:58
A legutolsó egy kicsit sok volt :)

ezotera
2007-02-21, 23:01
naon jó:D
vagy csak én vagyok elfogult:Dleszarom:D

Sphongle
2007-02-21, 23:02
szerintem meg az összes szar... :D

XtROpA
2007-02-21, 23:04
naon jó:D

http://johnandjohn.uw.hu/jaj348.gif
...hagyok legközelebbre is... majd válogatok.....

.....vannak hajmerextőek is..:D:D:D

S.O.L.O.
2007-02-22, 08:00
csokinagyhatalmak egyesüljetek!!!

psylody
2007-02-22, 10:16
Aztapaszta! :D:D:D

ezotera
2007-02-22, 21:24
http://johnandjohn.uw.hu/jaj348.gif
...hagyok legközelebbre is... majd válogatok.....

.....vannak hajmerextőek is..:D:D:D

még!
:D

Maracuja
2007-02-22, 21:26
még!
:D
Igen! Még! :D

ezotera
2007-02-22, 22:13
Igen! Még! :D
örülök ,hogy egyetétértünk :p

heliosphere
2007-02-22, 22:15
mivan lányok? unatkoztok? ;)

PlaZ
2007-02-22, 22:16
csokinagyhatalmak egyesüljetek!!!


MUHAHAHAHA

ezotera
2007-02-22, 22:17
mivan lányok? unatkoztok? ;)
hát ha egyesekkel nem fogalkoznak..... :rolleyes: :D

ezotera
2007-02-22, 22:19
a tökéletes sörcsap :D

Maracuja
2007-02-22, 22:23
hát ha egyesekkel nem fogalkoznak..... :rolleyes: :D
remélem ezt nem rám értetted! :D
habár... :rolleyes: :p

ezotera
2007-02-22, 22:25
remélem ezt nem rám értetted! :D
habár... :rolleyes: :p
na szépen állunk:D nem nem rád...de ő meg ucse veszi észre:D

Maracuja
2007-02-22, 22:26
na szépen állunk:D nem nem rád...de ő meg ucse veszi észre:D
Kinek kell észrevennie? Talán segítek barkobázni :D

ezotera
2007-02-22, 22:28
" lehugyoooz a faaaaaaaaa"

emékeztek? :D

ezotera
2007-02-22, 22:28
Kinek kell észrevennie? Talán segítek barkobázni :D
hát nemistom hogy is mondjam....neki:D

Maracuja
2007-02-22, 22:30
hát nemistom hogy is mondjam....neki:D
a fának? :D

Még szép hogy emlékszünk!! :D
Emlékeztetőül:

http://www.youtube.com/watch?v=hHoHHspkRn8

heliosphere
2007-02-22, 22:31
ha kettesek nem jönnek fel msnre..de fórumozni fórumoznak.... most erre mit mondjak ;)

ezotera
2007-02-22, 22:32
ha kettesek nem jönnek fel msnre..de fórumozni fórumoznak.... most erre mit mondjak ;)
bazze már 1 órája írtamneked..... :(

má nem kaki a nevem...tudoood.... :D

heliosphere
2007-02-22, 22:33
bazze már 1 órája írtamneked..... :(

má nem kaki a nevem...tudoood.... :D

nem vagy fent msnen.... nekem biztos nem írtál egész nap fent voltam.

Maracuja
2007-02-22, 22:35
nem vagy fent msnen.... nekem biztos nem írtál egész nap fent voltam.
bocs hogy beleszólok, de tényleg nem vagy fent... :o

_neohippie_
2007-02-22, 22:35
Nem akarok megzavarni semmit, de borzasztóan hiányolom a Sebhelyesfarkú Eric és társai következő epizódját. Picit meg lehetne talán sürgetni :o

ezotera
2007-02-22, 22:35
bocs hogy beleszólok, de tényleg nem vagy fent... :o
:( :( pedig de...valami gebasz..mind1 ,megpróbálom ujra...:S

heliosphere
2007-02-22, 22:35
bocs hogy beleszólok, de tényleg nem vagy fent... :o

nembaj...engem azért egyből kérdőre lehet vonni ugyebár:D:D

ezotera
2007-02-22, 22:36
nembaj...engem azért egyből kérdőre lehet vonni ugyebár:D:D
??? :confused:

nekem az van hogy de....

modnom hogy akkor szar valami... bocs.

Maracuja
2007-02-22, 22:36
Nem akarok megzavarni semmit, de borzasztóan hiányolom a Sebhelyesfarkú Eric és társai következő epizódját. Picit meg lehetne talán sürgetni :o
bizony!! énis!! holvanmár a történet? :confused:

heliosphere
2007-02-22, 22:44
bizony!! énis!! holvanmár a történet? :confused:

az alkotó saját magánéletéből merít, ezért próbálja teleszívni magát élményekkel:D:D de ezt pont neked magyarázzam:p ;) :D:D

PlaZ
2007-02-22, 22:45
Tiffany 1 példánya nem jó? :D

Maracuja
2007-02-22, 22:48
az alkotó saját magánéletéből merít, ezért próbálja teleszívni magát élményekkel:D:D de ezt pont neked magyarázzam:p ;) :D
Jó ne magyarázd! :D
Remélhetőleg jól fog sikerülni a próba a hétvégén! :p
Magánélete.. vanneki olyanis?.. vagy megint a plasztikai sebésznél fekszik, hogy átoperáltassa magát Eric? :D

Maracuja
2007-02-22, 22:49
Tiffany 1 példánya nem jó? :D
Neki lehet hogy az is elég lenne.. de nincs annyi papírzsepije, hogy bele merjen vágni szerintem! :D

heliosphere
2007-02-22, 23:19
Jó ne magyarázd! :D
Remélhetőleg jól fog sikerülni a próba a hétvégén! :p
Magánélete.. vanneki olyanis?.. vagy megint a plasztikai sebésznél fekszik, hogy átoperáltassa magát Eric? :D

próba cseresznye lesz? ;) mondhatnánk egy tálból akartok cseresznyézni... de nem mondjuk ;)